Sommriga naglar!

Nu har jag målat om naglarna så nu är dom lite mer sommriga :). Och jag använde min nya rosa färg :)

Resultatet:



Det brinner!

Nu ska jag berätta lite mer om dagen idag. Jag börjar med att jag och Angelica stod vid poolen och jag skulle hoppa i. Jag hade blött ner benen när de började luktade lite illa men jag tänkte inte mer på det sen hörde vi från altanen att de brinner kanske någonstans och så såg vi ett stort svart moln komma. Så jag, Angelica, Melissa och Rebecka tog cyklarna och så såg vi brandkåren och vi cyklade dit, då hade det börjat brinna lite bredvid en cykelbana där det är lite träd, gräs och buskar. Jag och Angelica tänkte som vanligt bara åka förbi och låtsas att vi skulle cykla där haha (fast egentligen ville vi ju se vad som hände) men syrran och henns kompis stannade och prata med en brandman, jag och Angelica sa, kommer ni snart? (För att inte låtsas som att vi var nyfiken ;)). Efter ett tag så cyklade vi vidare och då så sa brandmännen hejdå till min syrra och Rebecka haha så de hade pratat om en hel del. De hade pratat om att vi hade badat i poolen för brandmännen frågade om de hade badat för vi åkte ju dit i bikini alla 4 haha :) de sa att de också skulle vilja göra de inte undra på där står dom med långbyxor och stålhättaskor, de pratade också om varför det började brinna och de var ju för att det var för varmt ute, och så hade de pratat om ifall de skulle kunnat sprida sig ut till villaområderna vilket inte var så stor chans eftersom att det var så mycket asfalt och en bit dit. Justja när vi kom där och cyklade så frågade brandmannen som höll på att släcka elden, vill ni duscha lite? Och så sprutade han vatten upp i luften så att det regnade ner på oss, haha det var faktiskt lite skönt eftersom att det är så varmt ute.    

Här kommer lite bilder därifrån


Efter att vi hade varit där så åkte vi hem och badade :) Och efter ca en timme var det jordgubbar och vaniljvisp på altanen som mammas kompisar kom med, lyx :)




300609

Ännu en dag med dålig uppdatering! Sorry för det. Jag har som sagt varit med Angelica från igår, vi sov i tältet och kollade på film där inne :). Vi har badat kollat på en lite brand,badat i poolen och ätit goda jordgubbar jag kommer att berätta mer om dagen senare för nu ska jag ner på stan :).

Fixdax!

Nu ska vi ut och fixa i lite i tältet så att det blir mysigt till ivkäll :). Bilder kommer imorgon :)

Godnatt <3


För bilfantasten!

Nu har jag hittat den perfekta fåtöljen för dig som är bilfantast :) (eller så kanske man vill ha den här häftiga fåtöljen ändå?). Det är en fåtölj på däck och du kan kombinera ihop din egna fåtölj! Den finns i 6 olika färger och 9 olika fäljar. Fåtöljen är framtagen av det Schweiziska företaget Emosign och den kostar drygt 22.000 kronor.


Här ser ni färgerna och fäljarna man kan välja mellan.

 
Såhär kan en fåtölj se ut


eller såhär med andra fäljar

Underbar dag!

Nu har jag tid att skriva här och jag har ganska mycket att berätta nu :)! Jag och Angelica har hunnit med och gjort ganska mycket idag det började med att vi skulle cykla ner till stan och köpa en uppblåsbar fåtölj som flyter på vattnet så vi skulle ha den i poolen för vi tyckte att det skulle bli så skönt, men så kom Angelica på att hon ville ha med sig pengar för att köpa kontantkort så vi cyklade först hem till henne och så när vi skulle cykla till stan så såg vi en ambulans som stod vid en lägenhet så vi stannade till ett tag och kollade samtidigt på de nybyggda lägenheterna som dom håller på att bygga där, dom blir otroligt fina :). Sedan cyklade vi ner till stan hade fått pengar utav mamma och en liten lista så vi skulle med oss lite mat och glass så det gjorde vi när vi ändå var där. Vi gick in på leklust med dom hade inte fåtöljerna där, tråkgit men då kom Angelica på att dom kanske har det på Rusta så vi cyklade dit och där hade de bara badmadrasser så vi tog två sånna sen cyklade vi till Maxi och handlade mat och glass. När vi kom hem var maten klar så vi satte oss och åt goood sallad och sedan hoppas vi i poolen och badade hur skönt som helst var det :)! Sedan ropade de från altanen att det var glass så vi gick upp och åt glass :).






Goood mat


Nya badmadrasser som ska blåsas upp


Här håller Angelica på att blåsa upp en utav madrasserna, vi var lite lata och använde kompressorn


Klara för bad




Angelica




Jag






Justja jag och Angelica kom på att vi ville sova i tältet på studsmattan idag så vi blir här inatt :).

290609

Jag tänkte uppdatera er lite och skriva vad jag håller på med :). Jag är med Angelica och vi har varit och cyklat, handlat och valt tapeter jag ska sova hos henne inatt men självklart kommer jag skriva innan dagen är slut :). Vi ska nu ut och bada i poolen :)

Vad gör ni idag?

Smörgåstårta!

Jag och min äldsta lillasyster gick i poolen och ca 20 minuter efter det då doppade jag hela kroppen! Under tiden hann min minsta lillsyrra att komma så vi alla tre badade i ca en timme :). Syskonbad :)! Vi hade jäterolgit skrattade så alla grannar hörde tror jag :)! Sedan åt vi chips och satt och kollade på kläder som vi ska beställa :) nu ska vi äta smörgåstårta :)!

Lägger in bilder imorgon :)!

Ha en bra kväll!

Hus!

Nu ska jag visa några häftiga hus runt om i världen :)! Jag kan sitta och titta på dom hur länge som helst :)

Crooked House
Polen

Sanrio Strawberry House
Tokyo i Japan

Basque Health Department Building
New Town (Spain)

Solar Ark Building
Japan

Upside Down House
Szymbark i Polen

Dancing House
Czech Republic (Det här huset ska påminna om ett par dsom dansar)

Cybertecture Egg Building
Mumbai i Indien (Det här är ett kontor)

Piano Building
Kina (I den genomskinliga violinen finnS rulltrappan till övervåningen)

Burj Al Fateh Hotel
5-stjärniit hotell i Khartoum huvudstaden av Sudan

Ray and Maria Stata Center

Stata Center

Sliding House
Ligger i London

Longaberger Basket Building
Newark i Ohio (Huset ser ut som en korg)


God mat!

Idag på jobbet var det inte mycket folk, kanske för att det har varit hur varmt som helst ute idag och alla har säkert varit på stranden :). Efter jobbet idag åt jag och pappa god mat som pappa hade gjort, kyckling, sallad och räkor, mums :)! Snart ska jag och äldsta lillsyrran ta oss ett dopp tror jag :)! Idag SKA jag doppa mig :).

Snart ska jag skriva om någonting ovanligt :)


Suck!

Nyss satt jag och Melissa ute och åt jordgubbar och vattenmeloner och så jag målade naglarna och hon valde färger till mig. Det blev bra färgval men jag blev inte nöjd med naglarna men orkar inte göra om dom nu. Får gömma dom lite imorgon när jag jobbar. Börjar 09.00 och slutar 17.30. Tänkte iallafall visa bilder på naglarna






Gott

Imorgon kanske jag ska ta och beställa lite kläder också :)


Premiär för stranden!

Som sagt så gick jag och syrran till stan idag, vi var inte där länge men jag hann ändå handla lite saker :). De blev solskyddsfaktor och After sun lotion och då fick jag en NIVEA beachbag med på köpet och så köpte jag shorts :).

Sedan åkte jag och sprang i Trebo och jag kan säga att det var hur vamt som helst! Det kändes som att jag sprang dubbelt så långt än vad jag gjorde på grund utav värmen, sedan åkte jag till Hedeåsbadet där Helene och Emma var. Där spelade vi kort och åt glass, dom två badade och jag badade benen för sen blev det kallt :). Kort och gott förklarat om hur min dag har varit , nu låter jag bilderna tala för sig själva :).


Jag var jätteduktig och drack upp hela den där flaskan med vatten, jag som annars är dålig på att dricka vatten.




De här köpte jag och fick...


den här på köpet. Den stor och rymlig jag hade med mig en hel del saker och den blev ändå inte fullpackad.




Vi fick till resturangen och...


köpte glass




Cup!

Här kommer lite bilder från Melissas fotboll idag, de har även match imorgon också eftersom att det är en cup, men matcherna imorgon kan jag tyvärr inte se för att jag gjobbar då. Men jag såg dagens match och fick nu redapå att de är vidare till semifinal :)!



Jag knäppte en hel del bilder och ni får se 4 utav dom :)

30 grader!

Nu är vi hemma efter fotbollsmatchen, det var otroligt varmt att titta på men hur varmt var det inte för dom som spelade då kan man ju undra? Jag kollade på termometern innan vi åkte och då var det 30 grader varmt i solen!

Iallafall så ska jag och äldsta lillsyrran ner på stan och titta lite nu, jag ska köpa nya leggings får se om det blir något mer. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra idag, ut och springa fast det är så varmt? Eller hitta på något annat? Får se hur det blir :) Lägger in bilder från matchen senare idag iallafall :).

Vad ska ni hitta på idag? :)


Good night!

Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon, Melissa har fotbollsmatch klockan 09.00 de ska bli kul att se, jag måste vara utvilad så att jag kan hejja på henne imorgon ;). Så imorgon blir det inlägg efter matchen när vi har kommit hem :).

Good night sweetie!

Nytt!

Idag har jag svarta leggings och min nya tröja från Cubus :)!


Smoothie!

Idag efter jobbet så gjorde jag och min goda vän en Smoothie :) den blev faktiskt jättegod! Vi hade i en fruktblandning, det var mango, ananas och banan i den sen hade vi i mjölk och vaniljsocker.Vi hade i allt på en gång sen mixade vi hur, enkelt som helst och gott också :), ni borde prova det :)!

Steg 1:

Mjölk  

Steg 2:

Frukterna

Steg 3:
Vaniljsocker

Steg 4:

Mixa ihop allt


Klart :)!

Min chokladpudding!

Igår kväll efter att jag hade slutat jobbet så kom Angelica på en utav våra mopeder och hämtade mig eftersom att jag åkte moped til jobbet hihi, ca 23.45 kände vi att vi ville ut och cykla någonstans vi visste inte vart men så kom vi på att vi kunde åka till Statoil och handla något och precis då kom mamma hem efter att ha varit ute med hundarna och hon sa att hon också ville ha någonting så vi fick pengar utav henne och åkte och köpte chokladpudding och grädde, åh va gott det skulle bli tyckte vi alla. Angelica vispade grädden och jag försökte förstå hur mycket mjölk man skulle ha i och så hittade jag det! Så jag gjorde chokladpuddingen vi la in den i kylskåpet och efter ca 20 minuter tog i ut den igen, åh så gott det skulle bli, men vänta lite när jag tog ut den och alla satt runt matbordet så var den inte fast som den brukar utan den var flytande, men hallå den hade ju varit inne lite längre än vad den skulle stog på kartongen. Och så läste vi på baksidan utav chokladpuddings kartongen och där stod det inte hur mycket mjölk man skulle ha till en hel påse utan till typ halva påsen så jag hade haft i dubbelt så mycket mjölk som man skulle inte undra på att den blev flytande då!

Jag störde mig på att de skriver hur mycket mjölk man ska ha i tiill en halv påse, varför inte bara skriva hur mycket mjölk man ska ha till en hel påse? Suck, men det var samma smak lika god, alla tyckte de. Plus att Angelica ska härdan efter göra så för det blev dubbelt så mycket chokladpudding hihi :). Så 00.00 natten till idag satt vi och åt flytande chokladpudding med grädde :). 



Visst ser den ändå god ut? :)


Vinn ett nagel-styling-kit hos Foki!

Shit vad glad jag blev nu alltså :)! Gick in på fokis blogg, www.foki.blogg.se och läste att hon hade en tävling och man kan vinna ett helt nagel-styling-kit på hennes blogg! Och jag som älskar att hålla på med naglar kunde ju inte motstå att vara med! Så jag är nu med i tävlingen och bli det du också om du gillar att hålla på med naglar och vill vinna ett helt set, för vem vill inte det? :)  


Nu hoppas jag bara på att just jag vinner, jag skulle bli sååå glad om jag vann (man vinner även lösnaglar med och det är många utav mina kunder som har korta naglar som frågar om jag har lösnaglar till dem, men det skulle vara för dyrt för mig att köpa in så det kan jag tyvärr i dagsläget inte erbjuda men i settet som man kan vinna så finns det lösnaglar med :)!)


Michael Jackson

Ja jag lär väll också liksom alla andra bloggare idag säga att Michael Jackson dog natten till idag utav hjärtstillestånd. Känns lite konstigt alltså jag är inte hans största fan kanske men han har gjort några bra låtar (eller kanske inte bara några?) och liksom nu finns han bara inte, nä konstigt det där. Men iallafall så skulle min mammas kompis på hans konsär i London han skulle ju ha hur många konsärer som helst! Konstigt och tråkigt det borde kännas för dom som ville åka dit och hade köpt biljetter.

Min minsta syrra berättade för mig att hennes kompis hade varit upp och kollat på film kvällen/natten till idag och i reklamen hade de sagt att de släpper ut fler biljetter till Jacksons konsärer nu! Och så började filem sen kom de en till reklam då hade de sagt att han var död!  

nu till någonting roligare, nu ska jag lägga in bilderna på datorn och sen skriva om vad jag gjorde igår kväll/natt :).

260609

Godmorgon!

Ikväll ska jag skriva lite om vad jag gjorde igår kväll/natt. Nu ska jag in i duschen sen iväg till jobbet, jag jobbar hela dagen idag slutar klockan 19.00, de är soligt och varmt ute idag också, hoppas att det håller i sig till jag slutar ;).

Vad ska ni hitta på idag? :)


Ligger det någon sked här?

Godmiddag alla söta läsare!

Idag vid 10 tiden åkte jag till mormor och klippte gräsmattan åt henne jag erbjöd mig de eftersom att hon är allergisk mot nyklippt gräs och då blir det ganska jobbigt att klippa så jag gjorde det åt henne idag :). De var roligt och lite jobbigt förståss eftersom att hon har en rätt så stor trädgård, men de gör inget ;). Efter att jag hade klippt klart gräsmattan som tog ca en timme så fick jag mat, det blev hemmagjord potatismos och köttbullar, jättegott :). Sedan som efterrätt fick jag glass med jordgubbar, supergott :).



Hehe det är som mina småsyskon säger att alltid när man är hos mormor och äter så tittar man alltid om det ligger en sked vid tallriken för då vet man att man får efterrätt hihI :) (9 utav 10 gånger ligger det en sked där och om inte så får vi fika efter ca en timme :)). Ja och så fick jag en slant för att jag klippte gräsmattan åt henne :). Mormor tog lite kort på mig när jag klippte och sedan när jag åkte iväg med mopeden som jag senare skulle få :).

Och jag knäppte naturligt vis lite kort på trädgården :)

En bit utav trädgården och här det man skillnaden när jag har klippt









Just nu sitter jag och mamma vid en varsin dator på altanen och äter vattenmelon :) och om en timme ska jag iväg till jobbet :)

Piggelin!

Igår när Melissa och hennes kompis skulle cykla till ICA och köpa glass så frågade dom resten här hemma om vi ville ha något och de ville vi så dom fick en liten beställning ;). Jag ville ha en piggelin för de är så gott när det är varmt ute så nu har jag ätit min första piggelin för det här året :).


På eftermiddagen så åkte jag och några till till Valbo och shoppade lite :)! Jag ska snart visa vad jag köpte där och jag är nöjd med köpen, mitt problem nu är bara de att jag vill ha allt på mig på samma gång ;). Men det är så varmt nu (för varmt för att ens ha ett linne på sig nästan) men när jag har på mig något utav plaggen så ska det naturligtvis visas upp här :).

Vi fikade på Waynes, jag tog en räkmacka :).


Det här köpte jag igår :)

Tunika från Cubus


Kofta från Gina tricot


Tunika från Gina tricot


Tröja från Gina tricot

Justja och ett par tosor från Cubus men de glömde jag knäppa kort på.

Kuddar!

Nu ni, nu ska jag visa lite udda och kreativa kuddar :)!

Dinosaur Bones Pillows
Kan anvädas som soffa

Boombox Pillow



Fruit iPod Speaker Pillows

Nintendo Wii Controller Pillow


Campfire Pillow
Den här kreativa kudden är gjord utav 100 % bomull och är snygast om man placerar dom vid varsin ände utav soffan

dlight Huggable Pillows
Mysiga kuddar att ha en mörk vinterkväll

Tetris Pillows

Remote Pocket Pillow

Pirate Skull Pillow

NES Controller Pillows

Laptop Pillow

Teori!

Då var det dax att berätta lite om hur min morgon har varit :). Efter frukosten så tog jag mopeden ner till trafikskolan och gjorde lite terori (för första gången på trafikskolan). Sedan åkte jag hem bloggade lite och sen åkte vi till monroes och åt, gissa vad det blev... Jo kycklingsallad :)! Jag bara lära ha den för den är så himla god :). Nu ska jag ut i trädågrden och se vad alla andra gör sedan på eftermiddagen ska jag iväg till Köpcentrument :)!


Sovit på studsmattan!

Ja nu ska jag ta och berätta lite om igår kväll. Mina syskon och deras kompisar hade satt upp tältet på studsmattan och de skulle sova där och jag fick också sova där om jag ville så de gjorde jag :)! Det var supermysigt! Vi alla 5 låg där inne och tittade på film (Vi hade iallafall tur med vädret - igen) alla hade sett den en gång men vi såg på den igen ;). Det är så mysigt i det där tältet och det är så stort också :) (vi hade in två stycken 120 breda madrasser en 90 madrass + en massa filtar och täcken och det fanns fortfarande plats kvar där inne). Jag vet inte riktigt hur högt tältet är men minst 2 meter iallafall så det går bra att stå där inne, och  så är tältet ca 4 meter bred åt alla håll. Vi trodde att det skulle bli varmt och kvavt där inne men de blev det inte de var skönare där ute än inne, helt perfekt :). 

Imorse så vaknade jag 06.45 och kollade runt om någon mer var vaken och så tittade Emma upp, ja tänkte jag , jag är inte vaken själv :)! Så vi låg där inne och pratade lite sen efter ca 30 minuter gick vi in. De regnade lite då och de var mysigt att lyssna på det inne från tältet :). Men efter 30 minuter gick vi in till huset och la oss i soffan och kollade på Morgan Pålsson hehe de är en rolig film de :). Sen när vi hade sett den gick vi upp till mitt rum kollade lite på Segemyhr och pratade lite sen dammsög jag lite och sen blev vi så hungriga så vi gick ner till köket och åt frukost, inte förrän då kom alla andra :). Så vi hann ganska mycket medans de andra sov :). 

Här är lite bilder från tältet igår :) 


Usch dålig bild, men här ser man att tälet är stort




Minsta syrran och hennes kompis på ena sidan utav mig


Och äldsta lillsyrran och hennes kompis på andra sidan. Jag fick ligga i mitten hihi :).





Tvn som vi hade och kollade på film


Lååånga långtradare!

Igår eftermiddag när mamma kom hem från jobbet så frågade hon om vi ville cykla och köpa vattenmeloner till oss alla och de ville vi så jag, Rebecka och Messan cyklade till Coop och handlade vattenmeloner som vi alla sedan åt när vi kom hem :).
 


Sedan åkte jag till jobbet och när jag kom hem så såg vi två lååånga långtradare dom var minst 30 meter långa som åkte förbi vårt hus eller ja på vägen där nere iallafall de var ca 5 följebilar och på långtradarna låg det stora tankar, långtradarna körde inte alls snabbt och det kan man ju förstå, det var häftigt för jag har aldrig sett så stora tankar förr. Jag försökte knäppa kort på dom :).










Nu ropar dom förfullt på mig för vi ska till Monroes och äta men när jag kommer hem så ska jag berätta vad vi gjorde efter att vi hade sett långtradarna :).
 

Ovanliga skor!

Vissa utav dom här skorna tycker jag är fula men vissa är riktigt häftiga men ändå inget jag skulle sätta på mig :). Vissa skulle jag kunna köpa bara för att ha liksom. Skulle du vilja ha några utav dom här? :)

Opel Car Shoes

Grass Flip Flops

Foldedshoe

Miami Vice Gun Shoes

Fish Flip Flops

Lamborghini Shoes

Barefoot Sneakers

Heel-Less Platform Shoes

Rancho Shoes




Att jobba på sommaren!

Idag vaknade jag 07.50 av mig själv så då gick jag upp åt frukost sen gick jag ut :). Det är otroligt varmt ute idag. Jag har inte gjort så mycket bara försökt att ta det lugnt de är ju ändå sommarlov :). Eller jag var ner på stan med Messan och Rebecka jag köpte två kuddar till mig säng och jordgubbar :). Jag kom på att när jag jobbar så tar jag vara på dagarna som jag är ledig lite extra om jag inte hade jobbat nu på sommaren så hade jag redan nu tyckt att lovet skulle vara segt och att man bara gör samma sak på dagarna. Så att sommarjobba är bara kul tycker jag :) Idag börjar jag 16.30 och idag ska jag vara på golvet :) de va länge sedan jag var där och jobba.  Nä nu ska jag ta på mig ännu mer solskyddsfaktor och sedan käka jordgubbar och hoppa lite :).  

Hjälmar!

Här kommer kreativa och riktigt coola hjälmar :)!

Skull Helmet

Spider-Man Helmet

Transformers Helmet

Iron Man Helmet
Cartoon Helmet

Valentino Rossi Helmet

Valentino Rossi Face Helmet

Jordgubbar!

Efter jobbet idag så köpte jag Cosmopolitan och jordgubbar sedan åkte jag hem tog ut en filt i trädgården ta mig på den och läste tidningen och åt jordgubbar, de var inte dåligt kan jag säga :)! Riktigt härligt!







Nu ska jag hoppa lite sen blir det pannkakor till middag, mums :)!

Japanska matlådor!

Jag hittade precis några häftiga japanska matlådor, om man hade en sånhär matlåda så skulle man ju inte vilja äta upp maten, eller vad säger ni? :)

The Simpsons Bento

Nintendo DS Bento

Monsters Inc. Bento

Playstation Controller Bento

Tinkerbell Bento

Mozart Bento

The Devil Wears Pirikara Bento

Super Mario Bento

Mona Lisa Bento

Cat Bento

Wall-E Bento

220609

Just nu sitter jag ute på altanen i bikini och poppar musik, det är otroligt varmt idag :). 12.30 börjar jag jobba idag jobbar jag bara 5 timmar :). Sedan vet jag inte vad som händer :). Nu ska jag iallafall fortsätta poppa musik och ut och hoppa stuttsmatta ;).


210609

Idag så jag har varit ute och fiskat större delen av dagen :). Vi fick tyvärr inget men det var roligt och mysigt ändå :). Vi åt mat, fiskade gick runt sjön, pratade och skojjade en massa :). De var soligt och varmt men sedan började det regna, det regnade inte länge så det blev snabbt soligt igen och sedan på eftermiddagen runt 17.00 började det regna igen. Och så blixtrade det till en gång utan förvarning och de var inte långt från oss för mullret kom nästan direkt efter och det var ett långt och högt muller, ganska mysigt men lite läskigt ;). Sedan åskade det lite och ett tag efter det åkte vi hem vi var där i ca 7 timmar :).

Dagen bilder





Korvgrillning på G




Det börjar regna lite




Jag såg lite snö när vi gick runt sjön


Och så åt vi glass

Och nu på kvällen så har vi varit ute på altanen och ätit vattenmeloner och pratat om hur vi tycker att vårat kök ska vara det är supersvårt! Vilken färg ska luckorna vara? tapeterna? vilken modell ska luckorna vara i? fördelar och nackdelar hela tiden men de är så roligt :)!


Har ni något drömkök så kan ni väl berätta lite kortfattat? De vore roligt att läsa :)

Själv så tycker jag att de ska vara mörka luckor (tror jag?) för de matchar alla andra färger och så ser inredningen som är färgad i svart mindre ut, då känns rummet större och så tycker jag att de ska vara en slät yta på skåpen :). De är svårt det där :)

200609

Kort och gott så i Lördags jobbade jag till 17.30 och när jag kom hem så var maten klar och det var bara att äta. Det blev grillad flintastek med bakpotatis och sallad, sås och bröd, mums vad gott det var! Sedan så kollades det på film och sist med absolut inte minst mys! 


 
Gårdagens mat :)

Biljardbord!

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag men jag ska berätta vad jag gjorde igår och vad jag har gjort idag :). Det kan ta sin lilla tid så jag tänkte visa några ovanliga och häftiga biljardbord så ni har någonting att titta på medans jag fixar :)

Fusion Pool Table

Fusion Pool Tables

Glass Pool Table

Balmoral Pool Table

Vincent Facquet Pool Table

Mobile Pool Table

N-17 Pool Table

Round Pool Table

Pool Table

Mars Metal Pool Table

Imorgon!

Imorgon ska jag jobba så jag kan inte lova att de blir mycket skrivande här då men jag ska försöka hinna med det :).

Nu ska jag göra mig i ordning för natten och sen sova :).

Godnatt hoppas alla fått en bra midsommar :)!

Inte bara midsommarafton!

Till fika idag blev det en jättegod hemmagjord jordgubbstårta och efter jordgubbstårtan åt vi jordgubbar :)


Smaskigt värre

Och nyss har vi ätit supergod mat :)! Dagen har gått jättesnabbt tycker jag och det har inte bara varit midsommarafton idag utan min kusin fyller år idag :)! Grattis till dig :)! <3 Jag saknar dig men snart så kommer vi och hälsar på er :) <3


Hemmamys!

Nu regnar det ute så vi kommer inte att åka och kolla på när de reser midsommarstången det blir mys hemma istället :)! Det är lite tråkigt att det ska regna för att kolla när de reser midsommarstången är en tradition men jag är ändå inte så taggad på att åka dit när det regnar så hemmamys blir bra de också :)! Vi ska äta jordgubbstårta och äta god mat :)!

Såhär ser jag ut idag. Inget midsommrigt, kläder efter väder.

Häftiga isbitar!

Nu när sommaren är här och de dagar det är varmt och soligt ute så ska man ju dricka mycket vatten, och helst så vill jag ha lite isbitar i så att det blir riktigt kallt :). Men hur rolig ser de vanliga fyrkantiga isbitarna då? Jag skulle hellre välja några utav de här isbitarna :).

Tipsy Toes Ice Cube Tray

Frozen Smiles Ice Cube Tray

Titanic Ice Cube Tray

Pi Symbol Ice Cube Tray

Fishbone Ice Cube Tray

Ice Princess Ice Cube Tray

Jewels Ice Cube Tray

Guitar Ice Cube Tray

Midsommar!

Glad midsommar på er alla söta läsare!

Idag så är de grått och tråkigt ute så de blir nog ingen midsommarklänning för min del, nej det får bli jeansleggnings och en tröja :) Outfit kommer förhoppningsvis senare idag :). Planerna är att vi ska åka och titta på när dom reser midsommarstången och på kvällen blir de grillning (hoppas att det inte börjar regna!) :). Jag kollade nyss på SMHI och enligt dom så skulle det bli uppehåll iallafall :).



Hur är vädret hos er idag?


Märkte!

Jag märkte att det var några som lärde sig lite och tyckte att det var roligt med lite onödig fakta (inklusive jag) så jag slänger in lite mer ;)

Coca Cola zero innehåller exakt samma ämnen som Pepsi max

På Reklam För Klockor Är den Ställd På Tio över Tio, för då ser klockan glad ut och då vill folk köpa klockan.

Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan.

I Virginia är det olagligt att ha sex med lamporna tända

Alla isbjörnar är vänsterhänta.

Den kvinnliga hjärnan är mindre än mannens.

Världens största ö är Grönland.

Många fotbollspelare tejpar fötterna.

Hur de svart-vita svenska korna än är mönstrade har de alltid svarta öron.

Om du bankar huvudet mot väggen förbrukar du 150 kalorier per timme.

Jorden väger ungefär 6,588,000,000,000,000,000,000,000,000 ton

Det vanligaste namnet i engelskspråkiga filmer är Jack.

Visste du att den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord?

Islam var den första stora religionen som gav rösträtt till kvinnor.

Likt fingeravtryck är allas tungor olika.

På en vanlig fotbollsplan får det plats 51 000 människor - om de står tätt.

Ordet pappa ser nästan likadant ut världen över

Apelsin!

Nu till mina få inköp idag :)! Jag ville köpa hur mycket som helst idag men de gjorde jag inte, bara två saker (som jag behövde) och så kollade jag på nagellack men de köpte jag inte eftersom att jag inte behövde de :)!


Jeans leggings från Gina Tricot


Bh från Cubus

Ja sen såg jag att de hade en annan färg på glasen på Mc donalds i Valbo så då lära vi naturligtvis in dit och äta (igen) ;)! Men nu tog jag faktiskt en sallad :)!


Svart Coca-cola glas från Mc donalds

Mina inköp idag :)


Nu ska jag gå och äta apelsin :)!


Röntgen!

När jag va på sjukhuset så läste jag lite vart ordet röntgen kommer ifrån så jag tänkte lite kort berätta det :)! Tråkigt kan vissa tycka men jag tror också att någon kan tycka att det är lite intressant :)

Wilhelm Conrad Röntgen föddes den 27 mars 1845 i Lennep, Tyskland som det enda barnet till en tyghandlare. Han gick först på en internatskola och efter det började han på gymnasiet i Ütrechts tekniska skola där han aldrig fick någon slutexamen. Han blev utesluten från skolan när han vägrade att ange en kamrat som gjort en kariaktyr av en lärare och därmed själv anklagades för att ha utfört tekniken.

Därför kunde han inte genomföra vanliga universitetsstudier men han kunde ändå fortsätta att studera i Schweiz.

1869 disputerade han i fysik på Zürich Universitet.

1895 ägnade han mycket av sin tid åt studier av fenomen vid elektriska laddningar i gaser vid exremt låga tryck. En regning kväll 8 november samma år, upptäckte han att den platta bestrukten med ett fluorescerande ämne, bariumplatocyanid, lyste upp när han kopplade elektrisk spänning över ett vacuumrör trots att detta var täckt av ljustätt papper.

Röntgen förstod direkt att han hade upptäckt en helt ny form av av strålar. Han kallade strålarna X-strålar. Snart förstod han också att de hade förmågan att genomtränga den mänskliga kroppen och at detta gick att avbilda fotografiskt. 

Han tog en bild på sin hustrus Berthas vänstra hand, Den bilden blev med tiden mycket berömd och kallas idag världens första röntgenbild.

Röntgens experiment upprepades över hela världen och potentialen hos de nya "X-strålarna" blev snabbt uppenbar inom den medicinska världen. 

För sin upptäckt fick Röntgen 1901 ta emot det örsta nobelpriset i Fysik.  

Det här hade jag ingen aning om och jag hade heller ingen aning att Röntgen var ett efternamn. Det var lite intressant att läsa tycker jag :).  


180609

Oj vilka äventyr jag har varit med om idag :)! Imorse efter att jag hade skrivit inlägget så ringde pappa till sjukhuset och sedan åkte vi direkt dit eftersom att min syrra för 3 veckor sedan fick en knuff av målvakten och sedan ramlade på vänster överarm. Hon har haft ont i armen sedan dess och vi har trott att det har varit en muskel eller kanske en lite spricka så vi åkte dit idag för att räta ut våra frågetecken en aning och självklart följder storasyster med :)! Så jag, pappa och Melissa åkte in och vi kom in till en sjuksyster ganska snabbt :). Hon skickade sedan oss till röntgen och där tog det ca 30 minuter kanske, ganska snabbt det också och ca 15 minuter efter det så fick vi svar, det var ingen spricka :) skönt :)! Så de va en muskel som hade fått sig en smäll, stackare! Så vi skulle fortsätta smörja in henne med salva och om det inte blivit bättre om någon vecka skulle vi tillbaka.



Sedan åkte vi och åt på Mc donalds :).

Jag fick ett grönt glas ;)!

14.00 var jag iväg och målade naglarna på två kunder :). Båda blev nölja och jag med, det gick bra at måla idag :)! Här är resultatet :)




Knäppte bara på en glömde sedan bort att knäppa "/.


Sedan undrade Rebecka vad jag skulle göra och jag hade ju tänkt att jag skulle ut och springa så hon hakade på :)! Vi sprang 2,4 km i regnet :)! Sen gjorde jag några situps och armhävningar inte många men några :). Riktigt bra gjort utav oss med tanke på att det regnade och man blir inte riktigt motiverad till att gå ut och springa då men vi gjorde det :)!

Sedan åkte vi moped hem och de va inte de varmaste! När jag kom hem så duschade jag och gissa om de var skönt! Sedan åkte jag och Rebecka till Valbo och vad jag köpte där visar jag senare :)!


Tvålar!

Jag har hittat lite häftiga tvålar som jag vill dela med mig utav :)

Sony Playstation video game controller glycerin soap, juicy watermelon

Cupcake Soap

Soap Mouse

PB and J Sandwich Soap

Soap Chair

LEGO Soap

170609

Åh igår när jag skulle skriva här i bloggen och skulle publicera inlägget så kom endast en mening med och så sparades det i utkast! Jag blev ganska less då. Iallfall så var det sol och på förmiddagen då var jag ute och läste och knäppte lite bilder :)













sedan åkte jag lite moped och sen jobbade jag 14.30 till stängning :).

Och nu kommer det bästa :)! Jag fick mitt fransk-manikyrset :) och en fin ram av mamma :)!
Ni får bara se Fransk-manikyr settet idag ramen håller jag lite på ;)











Tack för ramen mamma :)! och tack E för att du tänkte på mig när du såg manikyr settet :)!

Moppe

Nu ska jag ut och åka moppe


Ovanliga busshållsplatser!

Här kommer lite kreativa busshållsplatser. Jag tycker att de vore roligt om det fanns sådana här i Sverige :)!

Creative Bus Stop Advertisements
Finns lite överallt i världen

Reklam för Mc donalds
McDonalds Bus Stop Advertisement

McDonalds Bus Stop Advertisement

Reklam för Simpsons

Simpsons Bus Stop Advertisement
Finns i Tyskland

Reklam för F1
F1 Bus Stop Advertisement

F1 Bus Stop Advertisement 2
Finns i Singapore

Reklam för Quiksilver
Quiksilver Bus Stop Advertisement

Quiksilver Bus Stop Advertisement 2

Reklam för IKEA
IKEA Bus Stop Advertisement
Finns i Istanbul

Reklam för Real Hip Hop
Real Hip Hop Bus Stop Advertisement

Real Hip Hop Bus Stop Advertisement 2

Reklam för Australia Post
Australia Post Bus Stop Advertisement
Finns i Melbourne och Australia

Reklam för Osram Energy Saver
Osram Energy Saver Bus Stop Advertisement

Osram Energy Saver Bus Stop Advertisement 2
Finns i South Africa. Budskapet med den här reklamen är: Använd endast el när du behöver den. 

Reklam för Playstation
Playstation Bus Stop Advertisement
Finns i Malaysia

Lång arbetsdag!

Nu är jag hemma efter dagen arbete. Började 09.00 och slutade 19.30 så ikväll ska jag bara mysa och kolla på tv, vilket jag förtjärnar efter en sånhär dag ;). Idag när jag jobbade och stod i självskanningskassorna så va de en mamma som kom med två barn, en tjej och en kille och tjejen kollade på mina naglar hela tiden! Hehe hon var så söt :) och så kollade hon på mig om jag kollade på henne och när jag inte gjorde de så fortsatte hon att kolla på mina naglarna sen vred hon lite på huduvdet för att se naglarna åt rätt håll hehe :).

Nu ska jag kolla lite mail och sen kommer det ett roligare inlägg än vad det här blev.

Här kommer...

Lite onödig (fast rolig och intressant) fakta :)!

En kakerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

Varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten.

Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

När du nyser stannar alla kroppsfunktioner, t.o.m. hjärtat.

En blåvals hjärta slår endast 9 slag per minut .

Eiffeltornet väger 10 100 ton och består av 7 300 ton smidesjärn och 12 000 järnbalkar, som är sammannitade med 2,5 miljoner nitar.

Charlie Chaplin var en gång med i en Charlie Chaplins look-a-like tävling och kom trea

21 % av alla bilolyckor är på grund av att föraren somnar.

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.

Los Angeles hela namn är "El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de Los Angeles de Porciuncula"

80 % av kvinnorna i världen mot männens 55 % tvättar händerna efter ett toalettbesök.

Crazy frogg blev förbjuden i ett antal europeiska länder pga. att han visade sitt könsorgan.

Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, var rädd för mörkret...Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.

Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.

Människan har i genomsnitt arton skönhetsfläckar på kroppen.

Madonna har 140 i IQ.

Världens dyraste signatur är signerad av Julius Ceasar

Det är fler som läser Kalle Anka än Stålmannen.

En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt.


Coca-Cola!

Häftiga Coca-cola reklamer!

Collection of Cool Coca-Cola Ads

Coca-Cola Straw Advertisement

Coca-Cola Bottle Advertisement

Coca-Cola Truck Advertisement

Coca-Cola Light Advertisement

Coca-Cola Fan Advertisement

Giant Coca-Cola Advertisement

Coca-Cola Bus Advertisement

Coca-Cola Apartment Advertisement

Coca-Cola Advertisement from Russia


Bord!

På relaxinghub.com har jag hittat ovanliga bord, här kommer några som jag tyckte va riktigt speciella och häftiga :)!













Här kommer fler bord från toxel.com

Metal Tree Table

Stink Tree Table

Evolution Tree Table

Glass Tree Tables 2

Tree Table by Sebastian Errazuriz



Sommarjobb!

Nu är jag hemma igen :). Klockan 09.00 gick jag till Maxi för de var information till sommarjobbarna och mycket utav de informationer vi fick visste jag naturligtvis, jag vet ju hur kassorna fungerar, hur man ska göra på kvällen, förbutiken, golvet och hur man ska vara och göra med allt runtomkring men en del saker är bra om det upprepas :). De sa också att det var mååånga som hade sökt dit och ville ha sommarjobb, minns inte riktigt hur många de var men de va många iallafall ;). Efter 2,5 år som jag nu har jobbat där så fick jag idag en personalhandbok på ca 50 sidor som jag ska läsa, och en del saker skriva på och lämna in till Maxi. Och så ska jag göra ett test på datorn om Säkerhet i butik och säker mat hos ICA och lämna in :).

Så nu ska jag börja läsa personalhandboken och sen äta något :)


Långt hår!

Det är många som vill ha långt hår och det är fint. Men vad säger ni om det här då? :)





Photo:

Photo:
Hennes hår är 2,42 meter långt!

Photo:

Photo:

Hennes hår är 4,2 meter!

Steg för steg!

Nu har jag målat naglarna och ni ska nu få se hur jag gör när jag fixar mina naglarn steg för steg :).

Steg1



Först målar jag den färgen som önskas i det här fallet mörklila

Steg2



Nu har jag lagt på silverfärg längst ut på naglarna

Steg 3

Lägger färg på det motivet jag vill ha

Steg 4

Skrapar bort överflödig färg

Steg 5



Stämplar fast motivet på stämpeln

Steg 6

Trycker fast motiver på nageln



Steg 7

Sätter dit en pärla i mitten av fjärilarna

Klart :)!

Silverfärgen syns inte bra på bilderna och det ser mycket bättre ut i verkligheten. Jag ska knäppa bättre kort på naglarna senare så ni får se bättre hur det ser ut :).  Men nu vet ni iallafall hur jag gör :)!

Slutkörd!

Sådär nu har jag duschat och sitter här i soffan och myser med mjukbyxor och tjocktröja och kollar på Segemyhr:)!

Min dag idag har varit rolig men så himla jobbig :)! Jag har träningsverk i ryggen, magen, vaderna och inte minst i benen sen igår! Vi började med fotboll idag och sen blev det syrka de gick bra :). Efter det blev det mackaroner och köttfärssås till mat och sedan hoppträning där vi gjorde lag tävlingar det var roligt :). Vi delades in i lag sen var det tävling om vilket lag som kunde göra flest maxvarv tillsammans, längt trehopp/axlar och vilket lag som gjorde längt trehopp tillsammans :)! Sedan fikade vi och körde land och rike ;). Sen sprang vi 6 km istället för 10 km och det tackar jag för! Det regnar mer idag än igår och på slutet när vi sprang tillbaka den sista kilometern var så otroligt jobbig efter alla träningar igår idag och träningsverken! Men jag sprang hela vägen och är otroligt nöjd :) Jag har ju inte tränat så mycket den sista månaden heller så nöjd är vad jag är :)

Vi gjorde hopptest också och jag hoppade 37 cm högt! Ja de var ett roligt läger och de borde vi göra om!

Nu ska jag måla mina naglar samtidigt som jag kollar på filmen och sen städa upp lite här :).

Vad har ni gjort idag :)?

Efterlängtad dusch!

Jag kom nyss hem efter dagens mini läger och jag är så himla trött! Nu ska jag in i duschen och sen skriva om min dag :)! 

Justja nyss när jag skulle sätta i laddaren till datorn så blixtrade det till i uttaget jag vet inte om det var för att jag är blöt efter regnet eller vad det var. Jag vågar iallafall inte röra det där uttaget nå mer jag är livrädd för sånt där!

Någon som vet om det kan ha blixtrat till för att jag var blöt eller är det helt fel?  


Droppar!

Här kommer lite bilder som jag har knäppt idag :)!






130609

Jag och Melissa var på Maxi nyss och jag tittade hur jag jobbade v. 30 (varför jag kollade de får ni veta en annan dag ;)). Ja och självklart följde det med något hem :)


Två nagellack


Ett armband


Nageldeckorationer


Mini lägret!

Nu kom jag nyss hem efter en jobbig men också en otroligt rolig dag :)! Det började med info i kafeterian klockan 09.00 klockan 10.00 började vårt första pass med fotboll i ishallen (kändes ganska konstigt att springa där man alltid annars åker skridskor) efter fotbollen gick vi ut och körde löpning, vi sprang ca 3 km och sedan backlöpning i 15 minuter (tränaren hade inte valt den minst brantaste backen som finns och inte den kortaste heller!). Vi kutade upp för backen och joggade ner, kutade upp för backen och joggade ner, ganska jobbigt kan jag lova efter en liten fotbollsmatch och löparrunda på 3 km! Sedan sprang vi in och stretchade. Då var vi ganska blöta (efter att ha varit ute och tränat i regn)och trötta. Sedan åt vi potatismos och korv och efter ca en timme var det dax för hoppträning inomhus :). Då sprang vi lite sen körde vi hoppteknik :). Det gick bra :)! Men vi var ganska trötta och på slutet så vi körde en lek istället hehe ;). Och sen fikade vi och så fortsatte vi med vår lek vid fikabordet hehe :)  och så kom vår tränare på att vi kunde köra land och rike vilket vi gjorde och de var asroligt :)! Sedan var det dax för den sista träningen idag. Vi började med fotboll än en gång som uppvärmning sen var det meningen att vi skulle köra styrketräning men riktigt så mycket styrketräning blev det inte för vi bara skrattade och skrattade vi hade så roligt :)! Jag kan säga en sak som en sa när vi körde rygglyft när en annan sitter på benen för att man inte ska rammla ner. 

S: Aj det gör ont!
C: oj jag sitter på dina ben!

Hahahaha ja de var ju natruligtvis mycket roligare när man var med om det :)! Ja sen när de som satt på benen och inte gjorde något så sa dom peppapeppa ta i trä och höll på så de va inte så lätt att träna när man garva! Sedan skulle vi stå i en ring och hoppa hopprep och då kom vi på att vi skulle köra vågen så att en börja hoppa sen hoppa den bredvid och så vidare så att vi fick vila lite mellan hoppen haha ;) Smart! Vi var så himla trötta men roligt var det också :)

Lite bilder från idag, kommer kanske fler senare när jag fått tag på fler bilder :)


Jag åt min första vattenmelon för iår!


Här spelade vi fotboll och körde styrketräning!




Såhär såg vårt bod ut (ingen ordning som vanligt utan allt ska vara på bordet samtidigt ;))

Här kör vi situps!


Sova!

Nu ska jag börja göra mig i ordning och gå och lägga mig och försöka somna ganska tidigt, it can be hard men jag ska försöka eftersom att det är mini läger imorgon med konståkningen :)! Vi ska ha mini läger så vi kommer att träna på marken eftersom att vi inte har någon is. Ska vara där klockan 09.00 och kommer nog hem på efteriddagen någon gång. Missar min yngsta syrras fotbollsmatch tråkigt. Men jag ser också fram emot att börja träna igen :).

Imorgon efter mini lägret kommer jag att skriva här och skriva om vad jag har gjort och jag kommer säkert att ha en hel del att skriva om ;).

Så nu ska jag som sagt försöka att sova ska nog kolla på Segemyhr när jag ligger i sängen då kanske jag somnar fortare :) (om inte så har jag iallafall något att titta på;))
 

Talang final!

Nu kom jag nyss hem från Maxi där jag och syrrorna har varit och köpt lite smått och gott som vi ska äta medans vi kollar på Talang finalen som börjar snart :). De blev lite frukter för mig jag blev så himla sugen på det :)! Och så kollade jag hur jag ska jobba i sommar när vi ändå var där :).
 

Vilken tycker ni ska vinna Talang 2009? :)

Studenten!

Idag har vi varit på stan och kollat på alla stundenter :)! De var otroligt mycket folk, glada människor, mycket skrik, skratt och glädje, ja allt det där som hör till studenten :)! Träffade en massa vänner som nu har blivit så stora så de tar studenten! Svårt att förstå men ändå roligt :)! Vi grattade, gav blommor sånt, sen när alla skulle åka iväg i bilar, lastbilar, släp och traktorer så stod vi och tittade och vinkade till alla som vi kände som åkte iväg, de var roligt :)! Sedan åkte vi i vår bil och mamma som körde tutade och de som åkte på släpen och i bilarna skrek och jublade då hehe de va lite kul faktiskt :). Knäppte en massa bilder men har inte lagt in dom än.

Sen på eftermiddagen så har jag och mamma åkt till bilmetro för att lämna in vår bil, sen gick vi till en affär och handlade lite saker och jag fick en stor kopp som jag ska dricka te eller honungsvatten ut :)! Jag tyckte att den såg så god ut att dricka ur så jag fick den, Tack min älskade mamma :)! <3

Här är koppen :)
 




Tyckte texten passade perfekt också för det är exakt det jag brukar vilja ha! En stor kopp med tea :)!


Avslutningskvällen!

Nu är jag hemma och har ätit tacos också :). Ja nu ska jag berätta om hur min kväll har varit :).

Okej när jag och två till klasskompisar kom dit så satt alla på altanen (i solen) och åt (vi tre hade redan ätit) så vi satt där och pratade, lyssnade på musik och hade det trevligt! Sedan gick vi in åt chips och lite sånt gick ut på altanen åt jordgubbar (min första jordgubbe iår!) och knäppte kort! Då var nästan hela klassen där, sen satt jag och ca 6 st till från klassen och pratade om framtiden jag vet inte hur vi kom och prata om det, eller jo! Vi pratade om att vi skulle ha klassfest när vi är ca 30 år :)! Ja och så kom vi på att det här första gången vi har klassfest på två år :O! Ja och det måste vi göra om för de va trevligt och det blir inte samma klass som det är i klassrummet :). Iallafall så började vi fundera på hur vad vi kanske gör när vi är 30 och de ska bli kul och se vad alla har gjort och gör då och tänk om några har fått barn om ca 5 år :O! De är ju inte så långt, bara 5 år! Ja lite så sen lektes det lappleken spelade kort, dansade m.m. :)!

Jag bjuder på några bilder nu (fler kanske kommer senare när jag fått fler bilder :))









Godnatt! <3

Lockar!

Nu tänkte jag berätta lite om min morgon. Eftersom att jag totalt glömde bort att jag skulle börja fixa håret igår kväll så att de skulle vara klart idag så fick mamma börja med det imorse! Så hon började med mina lockar jag ville ha, hon blötte håret fixade och donade och så fick de torka när jag åt frukost och efter det tog hon ut rullarna och såhär blev det :)




Jättefina lockar! Föräldrar är alltid bra att ha :)!

Såhär ser jag ut idag!

Klänningen är från Vero Moda och Tröjan från Gina tricot!

Inte så fint väder!

Idag efter min skolavslutningen så åkte vi till Lappens grill och vägkrog och åt god mat :)! Det blev en hamburgartallrik för mig:).


Sen när vi kom hem fick jag fick en blomma den var supersöt :)! 

Jag vet inte riktigt vart jag ska ha den sen men när jag har bestämt mig så ska jag naturligtvis visa hur det blev :).

Snart ska jag ta mopeden till en klasskompis där hela klassen ska vara idag och ha det lite trevlig :). Sen ska jag kanske på fotbollsmatch det är min minsta syster som spelar idag :). 

Church Street Saloon!

Hej alla glada!
Nu ska jag berätta om middagen igår :). När vi kom till Church Street Saloon (där vi skulle äta) så var det ca en timmes vänt tid på bord :O! Och minst en person måste vara där inne då för att de skulle hålla isär alla som väntade, men det tyckte vi va värt att vänta, i en timme så vi turades vi om att två och två stå där inne och vänta och resten fick gå på stan, vi hade ringt E också och hon skulle komma när hon var klar med jobb och ärenden som hon skulle göra :). Den där timmen gick ganska snabbt och efter ca 50 minuter kom E till Church Street Saloon där vi alla hade samlats och efter ganska precis en timme så fick vi äntligen ett bord :)! Det var jätteroligt och trevligt att äta där och det är ett jättemysigt ställe :). Min minsta syrra tycker att det är roligt att man får kasta ner nötskalen på golvet och sen kliva på dom hihi men jag måste erkänna att jag tycker också att det är lite roande ;). Vi beställde mat och pratade och hade det mysigt där. Här kommer lite bilder från middagen igår :)!














Min mat :) Ooootroligt god :)!




Som efterätt får man alltid gelehallon

Det var lite kort och gott om middagen igår :)!

Kväll!

Såhär såg jag ut idag :)

T-shirt, Kofta och jeans allt från Gina tricot :)

Lite bilder jag knäppt idag :)
 


Nä nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen sen blir de mys och sen sova :)!

Godnatt!

100609

Vilken fantastisk dag jag har att berätta om :)! Idag efter skolan så åkte familjen och fikade på Marangoni eftersom att mina syrror får sommmarlov idag och jag imorgon, det var supergott och det är så mysigt att fika på marangoni :).

Jag tog chokladpudding :)


Efter fikat så åkte vi hem och jag målade naglarna på mig :) Såhär blev det:

Observera de vita blommorna på ringfingret ;) Syns mycket bättre i verkligeheten :)


Nu ska jag fixa till naglarna så att de ser bättre ut :). Tyvärr hinner jag inte lägga ut bilder och beskriva hur jag målar naglarna idag :( Men jag lovar jag ska göra det någon dag!

Vi fick presenter som vi alltid får när vi slutar skolan och går på sommarlov :) (jag ville ha min present idag samtidigt som mina syrror och då fick jag de;)) Gissa om jag blev glad över presenten då! Jaaa :)! Såhär såg det ut setg för steg ;)


Undra vad det kan vara? :)


Jaha handduk och tejp hmmm :)


två små lampor från IKEA som jag ville ha dom ska stå på mitt nattbord kolla vad fint det blev :) 





Direkt när jag var klar med naglnarna så var det dax att åka igen på den traditionella middagen som vi alltid gör när vi får sommarlov :) (jag sa att vi kunde gå ut och äta idag fast jag slutar imorgon :)) middagen kommer jag att berätta mer om de en annan dag :)

Ovanligt!

Nu ska jag visa lite bilder på ovanliga saker :)

Ovanliga cyklar

Den här verkar praktisk och bra :)




Den här cykeln ser skön ut tycker jag :) hellre sitter man i den där stolen än på än vanlig sadel :)


Smart, 7 st kan cykla samtidigt socialt också man sitter i en ring och kan prata samtidigt :)



Ovanlig Polisbil


Kolla klackarna




Ovanlig lampa

Jag tycker att lampan är häftig :)!

Ovanlig väska

Kanske en väska för datanördar? ;)

Jag skulle kunna tänka mig ha den första cykeln, cykeln som man kan sitta 7 på (mest för skojjs skull), lampan och väskan :)

Skulle ni kunna tänka er ha något utav det här?


Morgondagen!

Imorgon har jag tänkt att hinna med det här:

-Duscha
-Skola
-Maxi
-Måla naglar
-Blogga
-Städa
-Träna
-Myskväll

Justja jag kom på att vi ska ut och äta imorgon också, hmmm då missar jag ju löparträningen! De ska bli ju trevligt att vara med familjen men ändå. Jag vet! Jag går ut och löper själv (om jag hittar någon lucka för det, hoppas!) 

Vad ska ni göra? :)


Plastfiskarna!

Idag efter att jag hade målat naglarna på R min kund idag så åkte vi til Monroes och åt kycklingsallad (börjar bli uttjatad här i bloggen nu kanske) men den är så otroligt goood :)! Iallafall efter det åkte vi hem jag bytte om och åkte sedan iväg till jobbet de speciella som hände idag förutom att det är roligt, man träffar alltid nytt folk, har kul, ja allt det där så när jag var i minihuset så var det två småkillar där som pratade engelska! Personalen som var där innan sa att hon inte kunde engelska så hon hade inte fått fram vad dom hette, den minsta var 2 år och den äldsta 6 så jag frågade den äldsta vad de båda hette och de sa han :). De pratade på som bara den och jag också hihi ja de var roligt inte alltid man får prata engelska med småbarn i minihuset. Iallafall när de skulle hem så ville den minsta ta med sig två plastfiskar som han hade lekt med större tiden i minihuset han blev så ledsen att han inte fick ta med sig som hem så han la sig ned på golvet och grinade :S Stackare! Undra varför han ville ha just dom två fiskarna egentligen hehe :)

Ja tillbaka till naglar, imorgon (hoppas jag att det blir) ska jag visa hur jag målar naglar :)!  


Rabarberpaj!

Nu är jag hemma och tänker skriva lite om gårdagen :) Jag målade naglar på kvällen och fick ingen bra bild! Men tänker ändå lägga ut den bästa utav alla usla kort!


Jag gjorde fransk manikyr men istället för att de vita man brukar måla längst ut på naglarna så blev det turkost och de lilla smala suddiga vita man ser är blommor som slingrar sig, de blev snyggt men de syns inte på bilden!

Jag bakade rabarberpaj också och det blev faktiskt riktigt gott :)! Här är bilder på hur den ;)

090609

Om ca 30 minuter kommer min kund som idag är min kompis :)! Jag ska då måla hennes naglar sen ska vi åka ner på stan och luncha :)! Efter det så börjar jag jobba så det kommer tyvärr inga inlägg innan klockan 20.00 idag.

Ha en bra dag alla läsare :)!

Bra minne?

Åh vilket minne man har! Vi åkte till MAXI för att jag skulle kolla mitt schema hur jag ska jobba i sommar och så frågade mamma om vi kunde handla på samma gång och visst kunde vi de så vi skrev en liten lista åkte dit och handlade och sen åkte vi hem. När jag klev ur bilen hemma på gården och hade gått ca 5 meter så kom jag ju på! Jag skulle ju kolla schemat det var ju därför vi åkte dit! Åhhee haha :). Men då får jag göra det imorgon helt enkelt, men vilket minne man har då!

Idag har jag bakat rabarberspaj och målat naglarna på en till kund :) de blev snyggt, så kanske jag ska måla på mig själv :)? får se, tänkte måla mina naglar imorgon eller på onsdag iallafall :) kunde tyvärr inte ta någon bra bild på naglarna, men ska iallafall lägga upp bilderna som blev någorlunda bra (eller usla) men endå så att man kanske kan se liiiite vad det är! Men de lägger jag upp imorgon :)

Nu ska jag mysa ha en bra kväll alla söta läsare :)!

Invigning!

Som bestämt klockan 12.00 kom min kund idag :). Så i dag invignde jag mitt bord :)! Det gick hur bra som helst det var bra att man kunde sänka, höja och luta bordskivan, det blev lättare att måla då :)!

Såhär blev resultatet :)





Lyssna på kroppen, varför det?

Tjollahopp :)!

I morse efter frukosten tog jag en promenad på ca 30 minuter, jag är inte snorig idag och jag är inte hes heller :)! Jag bara hostar, så nu är det dax att börja träna igen och få göra det jag är född till att göra ;) hoppa, springa, träna, snurra, ja allt det där :)! Så jag började med en liten promenad ska ändå ta det lite lugnt nu i början när jag precis har blivit frisk från förkylningen. (det var väll det felet jag gjorde för ca en vecka sedan, sprang 3 km fast jag inte var helt frisk).

Varför kan man inte bara lyssna på kroppen? Varför ska man lyssna på kroppen? Är det så svårt att bara sitta still? Ja det är det för en tjej som mig som är i gång hela tiden och alltid har varit det, har alltid tränat och annars på fritiden gjort andra fysiska saker, som att hoppa stuttsmatta, cykla, gå, springa, you name it :)! Sen när man blir sjuk eller förkyld då, ja när jag får feber sover jag mycket så febern brukar gå över snabbt men sen blir jag förkyld då känner jag mig inte "sjuk"  för när jag är förkyld då har jag energin och orkar göra allt som jag brukar göra så då kör jag igång igen (fast jag inte ska)! Men nu SKA jag lyssna på min kropp och jag tycker själv att jag har varit ganska stilla har bara cyklat ibland annars fått skjuts dit jag ska, inte tränat på ca 1 vecka, inte hoppat stuttsmatta, inte varit ute och gått långa sträckor m.m. alltså inte ansträngt mig! De tycker jag är bra gjort eftersom att jag hela tiden har haft spring i benen! Men nu när jag blivit nästan helt frisk ska jag inte köra på så det ryker även fast jag gillar det, nej nu ska jag börja lugnt och sen öka när jag är HELT frisk!  

Jag har ju också problem med mina knän och det säkert eftersom att jag åker konståkning men inte vill jag gå av isen efter en halvtimme! Nej då stannar jag kvar! Det är självklart helt fel, men efter några förläsningar har det gått in i mitt huvud att man kan träna fast man har ont men på ett annat sätt och att man ska gå till en rehabilitering precis som jag har gjort för att de kan ge tips m.m. Och att man ska vila när man är sjuk för det tjänar man bara på (förr gick jag inte till någon rehabilitering för jag var 100 på att de skulle säga att jag inte fick träna mer) men efter mycket om och men gjorde jag det och det har blivit bättre. Okej jag får inte springa om det gör ont, inte hoppa om det gör ont m.m. (det är en sak som jag tycker är tråkigt, att sitta och kolla på andra som gör det jag också skulle vilja göra men kan inte för att det gör ont) men då har jag fått andra tips på hur jag kan träna för att träna samma muskler fast på ett sätt som inte gör ont, och då slipper jag sitta på sidan och bara titta :). Jag kanske håller på och lär mig att lyssna på min kropp nu? (Det hoppas jag :)!) Och varför ska man lyssna på den då? Jo för det lönar sig faktitskt :)! (Jag vet att det gör det men det märker man ju inte förrän man har gjort fel en gång) 

Jag kan säga till er läsare att ni SKA lära er att lyssna på er kropp innan det är försent så att ni inte kan träna eller göra det ni tycker är roligt! För om ni inte gör som kroppen "säger" så kan det gå helt fel, det har jag nu lärt mig efter att inte gått till rehabiliteringen tidigare (det har givetvis blivit sämre bara för det) men nu blir det bara bättre eftersom att jag har fått hjälp :)!


Skruvad!

Jag hittade två lite annorlunda bilder vet ingenting om dom för de stod inget men jag tyckte att dom var värd att visa här ;)




070609

Ännu en rolig dag att dela med mig utav :)! Idag så bestämmde mamma och jag att vi skulle åka till IKEA :). Mina syrror skulle bort så de blev bara jag och mamma, vi ringde en utav mammas kompisar (hon som vi var hos igår) och hon och hennes barn följde med :)! Vi började med att gå i Valbo köpcentrum där vi åkte lite karusell, gick in i olika affärer och provde lite kläder :). På IKEA ville den minsta leka så det gjorde hon och vi andra gick runt :) Vi fick med oss en hel del saker hem men där köpte jag bara en grej :) 






Dom här två tjejerna är så roliga att vara med dom är pratglada, söta, charmiga, busiga, gulliga m.m. :)!
 
Idag köpte jag:

En t-shirt...
 

och en kofta från Gina Tricot!


Jag håller på och sätter ihop grejen som jag köpte från IKEA, det är ett...




Laptopbord som ska andvändas som nagelbord (man kan höja, sänka och luta bordet hur man vill vilket är jättebra om man ska måla naglar :)). Får se om bordet är bra imorgon då jag har kunder. Jag kom på en till sak som är bra med bordet, jag kan även ha min laptop på bordet i början när vi ska bestämma hur naglarna ska se ut för jag har lite exempel på datorn som kunderna brukar få se :) istället för att ha datorn i knät och visa som jag tidigare gjort.     


Mamma bjöd på glass också :), jättegott! 


Tack för en underbar dag i Valbo Köpcentrum mamma :)!


Sex Drive!

Igår kväll åkte vi till ICA MAXI och handlade lite smått och gott, frukt och nötter ;) sen bar det iväg till Hemmakväll och där hyrde vi filmen Sex drive som vi kollade på när vi kom hem :). Den var superkul! Verkligen något jag  rekommenderar till alla mina läsare, se den :)! Det var verkligen en skrattfilm! Det blev en mysig kväll! <3




Nötter, Apelsinjuice (med lime på kanten) och frukt :)


Dålig bild! Men de va filmen vi såg :)!


 


Lekledaren!

Nu ska jag ska försöka sammanfatta den roliga och mysiga lördagendagen :)! Eftersom att jag inte hann skriva om den igår!

Jag och mamma gick till mammas kompis och vi skulle vara där i ca 1 timme men de blev ca 6 timmar  wohooo :). Jag lekte med barnen i hela 6 timmar de var grymt kul :)! Vi gjorde en maaassa saker, här är lite grejer vi gjorde :)


Åt glass

Sjöng singstar


Måste ju skryta lite om att jag blev solist ;) de lät sååå fint när jag sjöng med min hesa röst och hostade lite ibland haha :)


Vi ritade med osylig penna och de tyckte självklart jag var super häftigt :)! Titta man ser inte vad jag har ritat...


men om man lyser med en speciell penna så ser man att jag har ritat ett hjärta :)


Min hand :)!


Vi lekte med barbie i ca 15 minter :)


Vi plockade blommor och här är M:s bukett :)


Min och R:s bukett :)




Vi hittade en maskros som var lika lång som R:s ben :)


Jag gjorde en krans åt mig, R och M :) Ja jag lära också ha en sa R :)








Vi kollade när min och deras mamma gjorde rotti :)






Ingridienserna till Rotti, ägg, smör, vetemjöl, cocos, salt, vatten och majsmjöl :) 


och så åt vi Rotti de var supergott :). Rotti är bröd som kommer från ett annat land :)

Sen var det dax för oss att åka hem och då ville de självklart att jag skulle stanna och sova över där hehe :) men det gick inte den natten. De sa till min mamma att hon skulle gå hem och hämta pyjamas åt mig och en tandborste så att jag kunde sova där hehe de är så söta :)! Det är alltid lika roligt att vara med dom :)!

060609

Hello :)!

Imorse när jag vaknade så gick jag upp åt frukost sen åkte jag direkt till badhuset och simmade och bubblade, efter det gjorde jag hårinpackning i bastun, de var så skönt :)! När jag kom hem så hjälpte jag mamma lite med tvätten :)

Snart ska jag och mamma iväg till mammas kompis och jag ska med och va med hennes barn, de är så söta :) de ska bli så roligt! Vi ska kanske en sväng till IKEA också, hoppas det :)!

Justja! Jag har börjat med nagelspa också :)! Kanske berättar mer om det senare :)  

Jag skriver när jag är hemma igen :)!

Ha de så bra så länge :)!

Sista inlägget!

För någon timme sedan så gjorde min ena syster frukstsallad till oss alla och gott kan jag lova att det var :)! De var apelsiner, äpplen, kiwin och bananer i den och så grädde till det :)!  Det här blir sista inlägget för idag nu ska jag till sängen och mysa lite :) Hörs imorgon alla söta läsare :)!




Fruksalladen jag åt idag :)!

Godnatt <3


Fredag!

NU har jag tid att skriva här :)! Idag på förmiddagen tog jag det ganska lugnt här hemma gjorde inte något speciellt eller vi åt mat från American Take Away de blev El Taco :) Sen på eftermiddagen blev det ganska mycket att göra men det har varit superkul :)!


Min pizza jag åt idag :)

Hjälpte mamma lite, vi åkte till Maxi och storhandlade och jag som gillar att handla :)! Låter konstigt kanske men så är det faktiskt det har blivit jätteroligt sedan jag började jobba på Maxi, kanske för att jag träffar så mycket kompisar och folk jag känner när jag handlar eller så är de för att jag hittar de mesta och vet vart de står och det går snabbt och lätt eller så kan de vara för att jag vet hur allt går till i kassan och det är roligt faktiskt, sen är det ganska roligt att självscanna som jag alltid gör på Maxi ;)! 

Tycker någon utav er om att självscanna på Maxi? :)

Ja nu kom jag på en grej som hände när jag stod i mejeriet och skannade lite varor så kom det en man i ca 40 - 45 års ålderna och frågade MIG hur man tar bort en vara som man scannat in och självklart kan jag det eftersom att jag jobbar där och jag vet va de flesta brukar göra för fel när de ska ta bort en vara de skannat in. Det som brukar hända är att man får in fler och fler av samma vara istället för att få mindre, men iallafall så frågade han mig hur man tog bort varan och jag vet inte om de var för att jag stod och scannade som han kanske tänkte att jag visste hur man gjorde eller för att han kanske känner igen mig eftersom att jag brukar sitta i kassan där (vissa brukar ju ha lite koll på de som jobbar i affären om man är där ofta och handlar), jag har ingen aning varför han frågade mig! Men de var ju lite roligt speciellt när jag kunde hjälpa till :)

Sen åkte vi hem gjorde ordning mat, det blev tacos :) jättegott! Efter maten kom mina 2 kunder som jag skulle måla naglarna på idag, superkul som alltid :) både jag och dom tyckte att det blev bra :)!

Här är bilderna på naglarna jag har målat idag :)









Inte tid!

Jag har inte hunnit skriva något här i bloggen men kommer självklart att skriva lite senare nu kom precis mina kunder så jag ska måla naglar nu :)

Ha de så bra så länge!

Miloo gånger 2!

Precis när vi hade börjat att äta så kom M en utav mammas kompisar hit :) under middagen så började vi prata om minnen (jag vet inte hur vi kom in på det) men minnen utav något roligt vi har gjort och om roliga lärare och så. Mamma och M hade jättemycket roligt att berätta och jag hade en hel del jag också :) de var kul!

Påtala om mat! Idag åt vi på monroes jag tog kycklingsallad den är så otrolig god där :)! Lurade på Elin en också och hon tyckte samma sak :)!


Så om ni inte har smakat kycklingsalladen på Monroes så gör de ;)

Nu håller de på att klippa Miloo och varje gång dom gör de så blir det en till Miloo hehe :) Nä men det ser ut som så för de blir sån stor hög med hår se här :)


Blöt!

Jag gick hem från skolan i regnet idag och jag var jätteblöt när jag kom hem! Ja så när jag kom hem var det bara att byta om, då fick det bli mjukiskläder, mjukt,varmt och skönt :)! Sen städade jag mitt rum lite innan världens bästa Angelica kom förbi :)! Hon gick nyss så nu ska jag ner och hjälpa mamma lite med maten :).


Fina? Fula? Coola? Häftiga?

Hittade några annorlunda skor, vet inte riktigt vad jag tycker om dom :)











Det skulle vara roligt att höra vad ni tycker om skorna? :)

Regn!

Igår hann jag inte måla naglarna så hoppas att jag hinner det idag, eller ska jag vänta några dagar närmare skolavslutningen? Jag vet inte riktigt får se hur det blir :).

Det är regnväder här idag så idag ska jag städa mitt rum och sen bara mysa! Kanske kolla på en bra film? :)

Underbar Onsdag!

Jag kom nyss hem och har haft en underbar dag med grillning och bastning :)! Knäppte tyvärr ingen bild!

Jag måste ju berätta att idag så såg vi en älg som gick över vägen framför bilen, första älgen iår som jag har sett :)

Just nu sitter jag och Melissa och kollar på generation fett de är lite intressant hehe :) lite roligt att se att det finns folk som faktiskt bara vill bli fetare och fetare och så tung som möjligt för i vår värld idag så strävar de flesta (självklart inte alla men många) efter att bli så smal som möjligt, ja ni vet vad jag menar. 

Såhär har jag sett ut idag :)


Lila blommor!

Jag hinner skriva ett snabbt litet inlägg nu :). De blev kebabtallrik på Jensas idag med girlsen :)
 


Ja igår när mamma var iväg till IKEA så fick vi nya blommor till våra rum och de behövde verkligen jag, vi fick färger och blommor efter vad som passade varje rum och det blev jättesnyggt i mitt rum :). Blommorna är lite häftiga för de är inte vanliga blommor med blad, ja ni vet, utan mina ser lite annorlunda ut :)!

Såhär fint blev det :)


Ja ni ser ju själva på den vänstra bilden är de blommor som jag hade innan, eller blommor och blommor de är bara stjälkar nu men de har varit jättefina okridéer men nu har blommorna rammlat av och jag väntar på nya blommor som ska komma ut men de kan ta ett tag så då var det lika bra att byta :)



Blommorna passar utmärkt till gardinerna och till resten utav mitt rum, mattor, filar och annat :)! De gjorde också så att rummet känder fräschare och varmare, tänk vad lite blommot kan göra :)

Nagelbehandling!

Igårkväll gjorde jag nagelbehandling på mig och det var verkligen behövligt för mina naglar :)! Och de blev jättebra :)! Så om jag hinner så ska jag måla naglarna idag :)! Självklart kommer jag försöka få bra bilder på naglarna och visa de här i bloggen sen :).

Trevlig dag!

Ja varför jag lära åka hem och vara hemma en viss tid idag var inte för att jag hade någon träning. Eller de har jag haft men inte varit med på för jag hostar så mycket! Men mammas kompis och hennes två ursöta barn Madeleine och Rebecca var här :)! Den störta anledningen var för att jag skulle måla barnens naglar :). Alltså jag hade kunder idag :)!

När jag kom hem var dom redan här och då fikade den goda pajen mamma hade gjort :) en blandning utav rabarber och äppelpaj med vanlij visp :) muuums!

 

Sen så började jag målningen, började med den äldsta på 8 år som var Madeleine, hon var superduktig, satt still hela tiden med händerna rakt fram och helt still, hon valde färgerna själv och jag gav tips på hur de kunde se ut och så här blev det :), tycker själv att det blev superbra :) 

På högra handen gjorde vi stjärnor


Och på västra haden gjorde vi M

Hon var så gullig när hon satt där och bara tittade vad jag gjorde :)

Sen var det Rebeccas tur, hon hade gått och frågat i ca 20 minuter om Madelein var klar, sen gick hon ut och lekt med Melissa sen när dom kom in så frågade hon om syrran var klar igen hehe :). Men tillslut blev det hennes tur. Jag tog fram färgerna och hon började göra "oledoledoff" för att välja vilken färg hon skulle ha hehe hon gjorde de med alla mina färger så de tog ett tag men de var roligt att se på :). Sen när hon hade valt färger ville hon ha mycket glitter nästan alla glitterfärger jag har :S men sen sa jag att vi kunde göra fjärliar och hon gick med på det och så blev det rosa bakgrundsfärg för rosa gillar hon :) Ja så så blev de, sen ville hon ha hjärtan också och fjärlien fick inte plats på alla hennes naglar på vi gjorde blommor på de andra och så hjärtan på de naglar som de fick plats på. Vi sa flera gånger att vi var smarta som kom på olika idéer och hon var smart för att hon hade ätit fisk igår så hon :) så sött! Ja och så här blev det tillslut


Man ser nästan inte vad det är men färgklickarna är hjärtan och sen ser man fjärlien lite svagt på nageln, jag måste fixa min kamera snart så att jag kan ta bättre bilder på naglarna, vi knäppte alla bilder på samma ställe endå blev det sämre på vissa bilder, det är tråkigt att man inte ser Rebeccas naglar på den här bilden för dom var så fina! :(

Medans jag målade Rebeccas naglar så var Madeleine ute och lekte med Melissa och dom kom in emellanåt för att se hur långt vi hade kommit :)

Det är lite svårt att måla småbarn för de har inte så stora naglar och vill oftast ha flera saker och alla färger som de gillar och jag vill att de ska bli nöjda med naglarna, men de gick bra och vi kom fram till en lösning tillslut, de var superkul att måla deras naglar :). Jag kunde ha suttit där med dom hela dagen!

Samtidigt som det målades här hemma så åkte mammorna iväg till IKEA och shoppade lite och jag var såklart överlycklig som fick vara med barnen och ha lite ansvar över dom :). Medans Rebeccas naglar torkade så kollade jag, Madeleine, Melissa och Rebecca på pippi långstrump på datan :). Ja såhär lät det ett tag:

Jag: Vad vill du se för avsnitt?
Rebecca: När dom badar och Pippi badar med kläder på och kossorna äter upp Tommy och Annikas kläder.
Jag: Okej, vad heter det avsnittet?
Rebecca: Pippi
Jag: Okej något mer?
Rebecca: Ja Långstrump heter hon också Pippi Långstrump.
Madeleine: Ja men åh det är något annat också, hm jag kommer inte riktigt ihåg.
 
Sen skulle Rebecca gå upp och säga till Heléne att det var mat om fem minuter så gick hon upp och kom ner igen och frågade vad hon skulle säga och då lät det såhär:

Vi i köket: det är mat om 5 minuter ska du säga
Rebecca: Okej men hmmm va vad det hon hette nu igen 
Vi: Helene
Rebecca: Okej och så gick hon och sa det hela tiden HeleneHeleneHelene och sen när hon hade gått upp 3 trappsteg så kom hon tillbaka igen och frågade vad var det hon hette igen? 

Det är inte lätt att komma ihåg vad alla vi heter stackare.

Ja sen så skulle dom gå hem det var tråkigt! Men de måste ju sova för det är skola och dagis imorgon precis som jag, jag ska till skolan imorgon och ska snat göra mig i ordning för sängen.

Jag avslutar det här inlägget med dom här två härliga bilderna på de söta barnen som jag redan längtar till nästa gång vi träffas då jag förhoppningsvis är frisk och kan hoppa stuttsmatta med dom :)!


Klappar Miloo


Bär Miloo


Åhléns!

Imorse ca 07.00 kom jag Elin och Sofia till Åhléns i Gävle där vi skulle inventera :). Vi var några stycken som gjorde de och vi inventerade hela Åhléns jag och en till fick köksavdelningen. De var inte svårt vi hade terminaler som vi scannade med och pluppar som vi satte upp där vi hade gjort. Men efter ett tag blev man lite virrig ändå! Men de gick ganska bra ändå :). Vi fick frukost där och jobbade till ca 14.30. De var ganska roligt och en liten erfarenhet fick man ju och det är aldrig fel :).

När vi hade slutat att jobba så gick vi tre till Max och åt, jag tog en kycklingsallad :)


Efter lunchen gick vi till stan jag köpte det här:




En tröja och ett linne från Gina tricot :). Jag hann inte vara där så länge (ca 30 minuter), om jag hade varit kvar längre så hade jag garanterat fått med mig något mer hem (för jag hittade saker på VILA som jag skulle köpa men inte hann). Men jag åkte hem och snart ska jag berätta varför jag åkte hem så tidigt :)!   


Fortsättning!

Jag kände att jag inte kunde vara så tråkigt och inte skriva någonting! Så jag slänger in de bilderna som inte kom med igår när vi bakade :)


Mammas nya tårtspade invigs


Kladdkakan är klar :)

Och så kan jag skriva att jag håller på och målar naglar och har fullt upp med småbarnen :)! Så de kommer jag att skriva om sen och så kommer jag att skriva om vad jag har gjort idag :)

Upptagen!

Jag har inte hunnit skriva och hinner inte nu men jag skriver sen vad jag har haft för mig :)

Bakning!

För ca 2 timmar sedan åt vi kladdkaka på altanen som jag och Melissa hade gjort :) Jag låter bilderna tala för sig



















Jag kan tala om att det blev riktigt gott faktiskt :) om jag får säga de själv ;) 

Ja och så invigde mamma sin tårtspade idag vå tog kladdkakan med den hehe bara för att få använda den ;)  fler bilder kommer snart nu ska vi systrar iväg till ICA och handla kvällsmaten (eftersom att vi är ensamma hemma och fick välja vad vi ville äta, och vi hade inte allt hemma som vi behövde) sen hem och laga den och äta och ha syskonmys!  

Men innan vi åker måste jag in och ta hostmedicin för jag hostar, hostar, hostar, hostar, hostar och hostar igen.

Högklackad sko!

Igårkväll när mamma kom hem så fick hon sin sista morsdagspresent och självklart så ska jag visa vad det var :)

En tårtspade som ser ut som en högklackadsko :)!

Den är så söt :)

Så det här fick mamma utav oss igår :)

En muntelefon, tårtspade som ser ut som en högklackad sko och en härtformad stekpanna :)

Hon blev som vanligt jätteglad utav presenterna och det värmer alltid :) och så tycker hon att vi är påhittiga :)

Soooligt!

Nu sitter jag här på altanen och har tagit en paus med gräsklippningen :). Ska snart äta och sedan fortsätta att klippa grästet här i trädgården :). Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tvätta bilarna kanske? De får vi se, om jag inte hittar på något annat så blir det nog så :) det är så roligt att hålla på med saker som man ser resultat på ganska snabbt. Som gräsklippningen det blir mycket finare efter att jag har klippt gräset och resultatet kommer direkt :)

Justja! Igår glömde jag att skriva att när jag var i Valbo köpcentrum igår så tänkte jag Ellenor Pierre (från Robinsson)jobbar nog nu och så när jag gick in i den affären hon jobbar i stod hon där rakt framför oss :)!

De var lite läskigt att när jag tänkte på att hon kanske var där och så såg jag henne nästan direkt efter att jag hade tänkt på det :) 


RSS 2.0