Små äventyr!

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon väntar många små äventyr! Vad jag ska göra skriver jag om imorgon ;).


Godnatt alla där ute!


Fullt upp!

Idag har jag haft fullt upp! Jag har nämligen hjälpt till med en flytt, burit kartonger upp och ner i trappor hela dagen och som avslutning städade vi lite :).


Jag torkade runt fönstrerna :)

Vi tog en liten fika paus och då åt vi goda bullar


Sedan fortsatte vi med flytten till eftermiddagen då de var dags för middagen för mig blev det sallad från en pizzeria :)


De har varit en trevlig och rolig dag fast det var mycket att göra :)

Slappt!

Igår blev det inte mycket skrivande, jag orkade inte sitta vid datan. Men nu kan jag berätta vad jag hade för mig igår kväll :). Bland annat så spelade jag fotbollsmatch mot kusinen på Xboxen, en gång vann han och en gång vann jag, så vi blev ganska nöjda båda två ;). Hehe i pausen kom mamma hem och då åt vi müsli och drack varm choklad till, men jag tog juice till istället :).



Sedan fortsatte vi spela och runt 11.30 gick vi och la oss och kollade på filmen "bilar" :).



De var en riktigt slappkväll :)

Sista dagen!

Nu är jag hemma igen och har ätit :). Idag var det sista dagen på sommarjobbet och dom frågade om dom kunde ringa om det skulle krångla så att jag kunde komma då och självklart sa jag ja :) så vi får se om jag kanske jobbar lite mer nu i sommar, men nu börjar iallafall mitt sommarlov :)! Skönt tänker jag medan ni andra säkert tänker att skolan snart börjar och att det inte är någonting kvar på sommarlovet nästan. 

Natten till idag låg kusinen som är här med mig i mitt rum och vi kollade på "Håkan Bråkan och Josef" den är rätt så rolig och det finns många bra och roliga repliker i den filmen som kusinen går runt och säger hela tiden hehe :). Och så hänger Melissa självklart på! Syrran som kan alla reklamrepliker och repliker i filmer hon har sett :) hehe vet inte hur många reklamrepliker hon kan, alla som för tillfället går på tv iallafall och så kan hon kanske alla repliker i 3 eller 4 filmer, alltså seriöst då menar jag alla repliker!

Nä nu ska jag bege mig upp och spela Guitar Hero :) ! 

Har ni haft en bra dag idag? :)

Pizzaproblem!

Nu har jag hittat lösningen på ett problem :)! Ah ni vet när man har käkat pizza och inte orkar äta upp allt och så är det ca en fjärde del eller halva pizzan kvar och så ställer man in hela kartongen i kylskåpet och så tar den lilla biten onödigt mycket plats!

Men här är lösningen på Pizzakartong-problemet!
Innovative Pizza Box Design
Man kan också dela kartongen så att man kan lägga pizzabitarna på en liten kartong istället för att alla ska ha en stor varsin låda var!

Innovative Pizza Box

Innovative Pizza Box Open

Innovative Pizza Box Plates

Green Pizza Box Plates

Innovative Pizza Box Container

Innovative Green Pizza Box Design

Lite smart va? :)
Med den här kartongen kan man både dela upp bitarna på små kartongbitar och förminska den så man kan ha den i kylskåpet, lätt och smidigt :)!

Hallonpaj!

Nu är jag hemma igen :). Idag på jobbet var jag på fin och grov-kem vilket var riktigt roligt :). Snart ska JAG börja laga mat, får se hur den kommer att smaka ;). Men först ska jag käka hallonpaj med vaniljsås :).

Blått!

Nu ska ni få se på påhittighet och inspiration!

Här kommer föremål och målning på vägg. Allt är målat i blått och vitt och det är riktigt häftigt som ni själva kan se ;)

Om man kollar riktigt noga på bilderna ett tag så ser man många häftiga saker!
Creative Blueprint Art Installation 2
Om ni kollar riktigt noga på stegen där den slutar på väggen så ser ni att sista delen är målad

Creative Blueprint Art Installation 4
men det ser inte ut som det här

Creative Blueprint Art Installation 3
Efter att ha kollat ett tag på den här bilden så såg jag att benen på bordet är ditmålade och stolsittsen och massa andra saker

Creative Blueprint Art Installation 6

Creative Blueprint Art Installation 5

Creative Blueprint Art Installation 7

Jag tycker att det var riktigt häftigt för man ser inte från början att det är saker som är ditmålade! Vad tycker ni?

Sängen väntar!

Snart ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig imorgon blir det jobb och efter jobbet ska vi hälsa på faster och farmor och farfar :). Så det blir nog inget bloggande imorgon, tyvärr. Men på Onsdag är jag tillbaka här efter jobbet då jag förhoppningsvis också visa bilder på naglar som jag ska måla då :).

Godnatt <3

Center Syd!

När vi var i Skåne gick jag , Heléne och Melissa skjuts till Center Syd (ett köpcentrum) där vi shoppade lite och hade en härlig syskondag :)!

När vi kom in i köpcentrumet tyckte inte vi att det såg ut att vara så stort så vi trodde inte att vi skulle var där så länge, men efter ca 15 minuter upptäckte vi att det var ett stort köpcentrum! Det var jätteroligt där och inte så mycket folk heller och det förvånade mig, inte för att det gjorde något för det var skönt att slippa långa köer, folk som knuffas och det höga ljudet som blir när det är mycket folk plus att det fanns mycket platser på Caféet vi var på :) där vi åt goda baugetter :). 

Efter att ha varit i köpcentrumet ett tag så gick vi förbi en liiiten affär men vi sa till varandra " vi går in i den där affären för den har vi inte hemma, vi kan iallafall se vad som finns där". Men så fanns det en rulltrappa upp och affären var inte så liten utan riktigt stor! Den heter MewYorker och är en affär jag vill ha hit! De hade riktigt snygga kläder! Den affären slår Gina! (med smååå marginaler) Åh va kär jag blev i den affären. 

En till rolig sak jag såg var att de hade en nagelaffär där inne, och där gjorde dom mönster och sånt som jag gör fast dom gjorde det med maskiner :)! Ganska grymt! Hehe ja jag stod där och tittade :). Jag skulle kunnat stå där hela dagen och kvällen :) 




Linne - NewYorker
Tjocktröja - NewYorker


Linne - New Yorker
Shorts - NewYorker


3/4 tröja - VILA


American Pie 2 - Skivlagret
American Pie Beta House - Skivlagret

Home!

Nu är jag hemma igen, skönt :)! När jag kom innanför dörren kände jag att det luktade mat, gott :)! Så efter ett litet tag så blev det mat, pappas goda mat :)!

Jaaa nu kom min sladd till rätta :)!
Så nu bilder det bilder i det här inlägget, här kommer vår goooda fruktsallad som vi gjorde igår :)! Det blev över så idag åt jag det till frukost också ;) grymt gott!


Jag fixade nektarinerna och en banan :)

Här kommer bilder på mina naglar jag fixade igår, som vanligt ser man inte detaljerna så bra men på den vita så är det rosa blommor, ganska fint faktiskt :). Har fått några kommentarer idag när jag har jobbat att jag har snygga naglar, vilket är kul!


Synd bara att detaljerna inte kom men på bilderna!


Kreativt!

Godmorgon alla som är vakna nu :)!

Innan jag går och äter frukost och sen går till jobbet så tänkte jag visa lite kreativa tallrikar och fruktskålar :).

Handful of Plates

Smile skål
Smiley Bowl


Lithos Dishware
desudesign.com

Flat Knot Bowl
www.movisi.com

Impression Dishware
www.funktionalley.com

Floorplan Dishware
www.fishseddy.com

Earth Bowls
fluidforms.eu

Snap and Dine Dishware
www.whats-wrong-with-the-zoo.com

Tire Bowl
www.computergear.com

Benta Plates
www.umbra.com

Blond?

Just nu känner jag mig väligt blond ;). Nejdå men hur arg kan man bli på sig själv? Jag har nyss målat mina naglar och tänkte lägga upp bilderna här för att visa hur det blev :) ja det gick bra ända tills jag inte hittade sladden! Så den har jag glömmt att ta med mig! Och så har jag bara målat en hand för jag tänker inte alltid efter (okej erkänner nu) för jag tänker aldrig på att jag måste måla på den andra handen också!


Helglägret!

Nu har jag anmält mig till det traditionella helglägret som är i Augusti med konståkningen :)! Och igår fick jag reda på att jag ska vara tränare på helglägret till den nya gruppen jag ska träna nästa termin kulkul :).


28 dagar kvar!


Imorgon börjar jag jobba igen :)

Nu ska vi ut och åka :)!

Typiskt!

Hejhej!

Nu har jag nyss kommit hem från mormor där jag har varit och klippt gräsmattan, ätit god mat och god efterrätt :)! Och så hjälpte jag mormor med hennes nya mp4 :). Nu tänkte jag, våran kusin som är här och Melissa åka till badhuset men jag kollade nyss öppettiderna och de är stängt idag! Typiskt, men då hinner vi göra det vi inte skulle hinna göra om vi åkte till badhuset, så de ordnar sig nog ändå :).  


Trappa!

Här kommer en enastående trappa från arkitekten HSH architect.

Ribbon Staircase

Ribbon Staircase Design

Ribbon Staircase Design by HSH architects

Jag tycker att den är ganska läcker :)!


Ullared!

Som sagt i Ullared i Söndags, de var första gången jag var där och dit vill jag igen :)! Det var så roligt och de fanns så mycket jag ville köpa och de blev en hel del också :)




Tunika




2 Glassljus, de ser mycket bättre ut i verkligenheten, och de luktar choklad (vilket jag märkte när jag kom hem)


Projektmapp


2 jeansleggings


Nageldekoration


Headset


So...? Parfym


So...? Parfym


Beckham parfym


Tunika


Överdrag till min mobil


Inköpen från Ullared

3 nagellack
1 Regn och vindställ


Vi åt mat efter allt handlande, jag tog tunnbrödsrulle


Och när vi satt där och åt gick kanal 5 förbi och filmade ägaren av Ullared


Sedan köpe vi munkar som vi mumsade på medans vi fortsatte vår resa till Skåne
 
Nu ska jag fortsätta kolla på Snålvatten och Jäkelskap :)

Utbildning!

Goddag Goddag!

Igår och idag har jag varit på tränarutbildning. Vilket var riktigt roligt eftersom att det är roligt att lära sig nya saker och få lite tips på hur man kan lära ut barnen :)! Men inte bara det var roligt, jag träffade alla som var på lägret! (Som jag egentligen skulle vara på) men jag skulle ju egentligen jobba den här veckan med tog ledigt eftersom att vi var i Skåne och de, vilket också har varit roligt :)). Det var riktigt roligt att träffa alla och några utav dom var också på utbildningen så de var jag med ganska mycket :)! Nästa år ska jag på lägret iallafall och de skulle de andra också så då blir det andra bullar ;), typ som förra året då :P. Tillbaka till utbildningen nu, vi gjorde praktiska saker också, och det betyder vad? Jo att jag fick åka skridskor, precis som en isprinsessa ska göra :)! Det kändes bara bra och roligt :)!     

 

Pappa är iväg och hämtar Kinamat och det var liksom inte igår vi åt det så det ska bli riktigt gott :)!


Även konståkare...

Nu kommer lite fler bilder på karuseller vi har åkt och annat kul från Liseberg :)!


Vi åkte en ny karusell för 2009
som hette Hanghai. Den såg ut såhär:

Bild lånad från Liseberg.se













Sen bröjade det regna hur mycket som helst! Man kanske inte ser de så bra på bilderna men de var som att himlen öppnade sig! Och så stod jag, Björn, Melissa, Emil och Alexander mitt emellan två karuseller, alltså inte under något tag så vi blev superblöta direkt! Alla andra i nöjesparken stod under tak haha men jag sa at vi springer till mamma och Malin nu som satt under ett stort parrasoll vid Buger King! Ja så när vi kom dit så kunde vi vrida ut tröjorna! Vi hade ju ombyte med oss annars hade jag inte gjort så ;). Men de var ett äventyr, de va ju tomt så man kunde ju då gå runt överallt utan att krocka med folk :). Och så såg vi en vuxen som åkte smågrodorna själv när de regnade hihi såg lite kul ut :).




Jag spelade på gripen och fångade upp dom här tre söta gosedjuren :)! Jippi :)





Sen spelade jag nästa dag också och då vann jag gosedjuret jag hade först på så länge :)! Och så träffade vi två tjejer som hade stått där och försökt halva dagen hehe :). Vi stod och tittade på varandra när vi spelade och vi blev så arga när vi inte fick tag på de vi ville ha! Men så fick ju jag som sagt en, men va hände då?


Jo luckorna öppnade sig inte så mitt gosedjur låg där inne och jag fick inte tag på den, en kille försökte hjälpa mig men de slutade med att jag fick gå till en som fixar sånt hehe och tillslut fick jag den :)!

Vi åkte Pariserhjulet






Den var jättestor och vi åkte högt upp och nästan högst upp stannade vi "/ och det var lite läskigt ja med en Alexander som lutade sig utåt och skulle kolla ner! Men Melissa satt i den som satt över oss så jag frågade henne (som inte var ett dugg rädd) varför vi stannade. Och de va ju för att folk skulle på. Men jag hann ju iallafall knäppa lite kort, något bra med att stanna där uppe var det iallafall ;). Och man såg väldigt lååångt! Som ni kan se på bilderna :)











Här är Lisebergbanan som vi åkte. Jag tog bilden från Pariserhjulet


Småpojkarna åkte Knatterally


Och jag och Melissa körde Radiobilarna


 Vi åkte släng gungorna

Och ja även konståkare kan bli yr efter en sån åktur! Eller inte yr jag måste mest lite illa hehe :P men de gick över ganska snabbt :)


Vi åt också mellan alla karuseller vi åkte :)


Björn då. Ja han vann en stor Kex Choklad på nästan 2 kg, en chipspåse på 300 g, två aladdin hjärtan askar, och jag gillar ju inte godis så mycket men bara för att hann vann så mycket så lära jag bara ta ett hjärta haha :P



En dag följde inte mamma med till Liseberg hon var hemma med faster då, ah men då den kvällen när vi kom hem så hade dom gjort i ordning mat åt oss och inte vilken maträtt som helst utan hemmagjorda hamburgare med pommes, mums :)


Snacka om lyx :)!

Matchbilder!

Här kommer lite bilder på Helénes lag från när dom var i Gothia Cup :)!

Helénes lag i svart




Vågen efter en match :)!

Nu har dom gula tröjor :)

Innan matchen








Urspännande match!




Straff till oss :)! Åhhhh hon satte den :) YES!








Medans mellansyrran spelar så dricker vi andra syskorna cola :P. Bra att ha ngt att dricka eller tugga på om det blir fööör nervöst! 

Det var några få bilder utav alla jag knäppte men jag orkar inte lägga in fler bilder nu! Har lagt in några hundra bilder på datan från mobilen och lagt in dom i alla mapparna på datan! Nu ska jag hjälpa syrran och kusinen med Wii som dom spelar nu! Dom lägger pussel :) oj va krångligt de ser ut "/ och vi har en viss tid som vi måste klara oss på om vi ska komma etta! Äh ska se om jag är till någon hjälp ;).

Sen ska jag lägga in fler bilder från vår lilla resa :)!

Igen!

Nu är jag hemma igen :)! Nu ska jag lägga in bilder på datan och sedan lägga in en massa inlägg :)!

Skåne!

Godkväll på er :)!

Just nu befinner jag mig på ett internetcafé här i Malmö som jag nu är i :). Vi kom hit igår och på vägen hit stannade vi på Ullared där jag handlade lite :). Bilder på de jag handla kommer sen eftersom att jag inte sitter vid min data så har jag inte nå bilder här. Jag kommer hem på Onsdagkväll och på torsdag ska jag på tränarutbildning så efter den så kommer jag att vara lite mer uppdaterad här!

Snart ska vi gå runt lite mer i Malmö centrum och förhoppningsvis senare träffa mammas kusin, om hon har kommit hem då :)

Nordstan!

Idag har jag, faster, mamma och mina syrror varit på Nordstan i Göteborg, vi var där i ca 7 timmar. Vi gick till en massa affärer men jag handlade inte mycket, ett rosa randigt linne från Gina Tricot och "Puss på dig" tuggummi på Lagerhaus och filmen (The Brothers Solomon) som jag nu vill se! Väntar bara på att mina syrror ska kolla klart på Twilight! Suck, jaja jag får väll vänta ett tag till då :) men då hinner jag ju svara på alla fina kommentarer jag fått :)! <3

Imorgon far vi ner till Skåne då vi kanske stannar på Ullared också :)!

Vad vi hittar på i Skåne skriver jag om senare :)

170709

Idag blev det en Lisebergsdag (bilder kommer senare) och imorgon bil det en dag på stan här i Göteborg med mamma, faster och syrran :)! Får se om man hittar något då. På Söndag åker vi till Skåne och jag vet inte om vi kommer att ha internet då "/, men det visar sig :)

Idag när vi kom hem från Liseberg så hade mamma och faster gjort ordning strips och hemmagjord hamburgare så det var bara att sätta sig och äta, lyx! Nu ska jag sova, äntligen lägger jag mig i skaplig tid :)

Godnatt

Liseberg!

Nu kommer bilder från när vi var i Liseberg tisdags, onsdags och igår :)!


Nä vi kom dit i tisdags så var det lång kö i alla ingångar! Vi ställde oss i den kortaste och det var i den här kön som ni ser på bilden. Den gick ut på cykelbanan och nästan ända ut till bilvägen den va ca 100 meter lång. Vi tänkte att det kanske finns en ingång för dom som har Gothia kort också men sen tänkte vi att det kanske nästan alla här har eftersom att det är Gothia Cup nu. Men B gick och kollade och så kom han till oss och vi skulle följa efter honom. Då fanns det en ingång för oss med Gothia kort och där var det ingen kö alls! Hihi så vi fick gå in där :)


Vi köpte åkband för hela veckan :)


Sen gick vi och kollade på hedersplatsen, Lena Philipsson


Robert Wells


Westlife


Vid Michael Jacksons plats låg det blommor och gosedjur. Och det låg ännu mer på onsdagen


Sen gick vi och åt på Burger King innan vi började åka, sen började det! 

Några karuseller vi åkte var:
Flum ride






Juke box






Lisebergs banan








Kaffe kopparna


Kanin resan

























Rabalder





När vi stod i kön påväg till en karusell klämde Alexander in sin sko mellan pinnarna på staketer och sen drog han ut foten och då ramlade skon ner på andra sidan staketet så jag lära fråga någon som jobba där om dom kunde hämta skon vilket dom kunde hehe, tur. Här har han precis fått tillbaka skon

Små grodorna


Kållerado












Farfars bil













Vi tog lite pauser då och då och då åt vi bland annat kakor, chips och frukt


Medans vi åkte så gick B till Kex choklad hjulet och provade spela och han vann den här Kex chokladen på första försöket!


Sen gick han vidare till Chpisen och tänkte vinna där. Och så vann han den här Chipspåsen! Han var ett nummer från att vinna en sån här stor väska med chips i

Och så när vi var där alla adnra dagar vann han två hjärtan choklad askar, vissa har tur :P.

160709

Godkväll!

Nu kom jag nyss hem efter en fotbollsmatch och ca 5 timmar på Liseberg :)! Jag kommer att berätta mer om Liseberg imorgon då jag har mer tid efterom att det inte är någon mer fotbollsmatch självklart kommer vi att hitta på något då men ändå så kommer jag att ha mer tid då :). Jag kommer också då att visa bilder från de här tre dagarna vi har varit på Liseberg och så kommer det bilder från matcherna :)




 


Bänkar!

Nu bara måste jag visa lite häftiga bänkar som jag nyss hittade :)!

Clever and Creative Bench Advertisements
Använd bara det du behöver bänk

Becherovka Get Closer Bench Advertisement
Becherovka Get Closer Bench Advertisement 2
Smile-bänk

KitKat Bench Advertisement
Kitkat-bänk (en bänk för er som gillar choklad)

IKEA Bench Advertisement
IKEA-bänk

Reading Bench Advertisement
Bok-bänk

Slim Fast Bench Advertisement
Smal-bänken

Travel Alberta Bench Advertisement
Skid-bänken

BMX Rider Magazine Bench Advertisement
En bänk för BMX åkarna


Tyst i Stadion!


Nu tänkte jag berätta lite fakta om Gothia Cup :). Det är världens störta internationella fotbollsturnering som många fotbollsstjärnor var med på när de va mindre och idag är dom stjärnor. Här kommer lite fakta:

  
Deltagande lag: 1570
Deltagare: 34 400
Nationer: 61
Nationer från staten: 127
Pojkar: 72%
Flickor: 23%
Snittålder: 15,5
Spelplaner: 99
Antal Matcher: 4520


Ja jag bara måste berätta en sak som jag kom på när jag satt på invigningen iår. Det var så att förra året på Gothia Cup invigningen så gifte sig ett par! Som för 15 år sedan hade träffat varandra på Gothia Cup på invigningen det tyckte jag var så härfigt och så gifte dom sig där inför 50.000 åskådare! Man kan inte tro att det kan vara så tyst på en fullsatt stadion!

Gothia Cup Dag 3!

Igår så förlorade tjejerna men dom var ändå det bättre laget! Domaren sög verkligen han kunde inte mycket om fotboll, till och med jag visste att det inte skulle vara offside och att man inte får blåsa av en match när det är ett anfall! Det var precis de som domaren gjorde, så fort våra tjejer fick bollen på de andras planhalva så var det offside, jag såg att det inte var det och resten såg också det, till och med dom på planen. Så fort någon i andra laget ramlade så fick dom frispark men inte när någon i vårt lag ramlade då hände det ingenting fast dom blev fällda! Och så när det stod 1-1 så blev det hörna för oss och så fick en i vårt lag bollen mitt framför målet med bra skottläge rakt in i mål ja då blåste domaren av matchen för om hon hade satt målet hade ju vårt lag vunnit! Så de gjorde så att våra tjejer nu får spela i B istället för A jag tycker ändå att dom är bra vissa lag har ju åkt ut redan (plus att tjejerna har haft inbrott och förlorat en massa saker). Iallafall så spelade dom idag och då vann dom med 3-0 dom mötte Tyskland. Heléne gjorde 2 mål och Jessica ett på en straff :)!

Nu är vi hemma och ska äta sedan är det match igen för tjejerna och hoppas att dom inte är allt för trötta efter förra matchen som dom spelade idag!

Invigningen!

Nu kommer lite bilder från invigningen av Gothia Cup som vi var på i måndags. Det var roligt och underhållande :)! Jag låter bilderna tala för sig för jag kan ändå inte berätta hur det var med ord :)!








Här var de Michael Jackson och här har de precis kommit in och de formas till...


Ett hjärta som ni kan se på skärmen




Jackson dans


Land efter land kom in på planen



På den stora skärmen såg man vilket land som var inne på planen












Sedan skickades det runt en kasse med plastbitar i och i vår kasse var det röda plastbitar och så skulle vi ta en varsin, vi visste inte varför med gjorde de ändå. Förra året fick vi ballonger i färgerna blå och gul som alla sedan slängde ner på planen och det var hur häftigt som helst att se alla dessa ballonger på planen, men nu fick vi plastbitar och vi visste inte varför


Och så fortsatte de komma in länder


Vi vifftade med våra röda plastbitar när de olika länderna kom in










Det blev lite mörkare ute och vi hade det hur kul som helst inne på arenan




Och de vi skulle ha de röda plastbitarna fick vi nu reda på :), vi skulle spela Guitar Hero :)! Vi hade ju röda plastbitar då skulle vi ställa oss upp och viffta med dom när de kom röda pluppar och så skulle de gula och gröna göra samma sak :)


spelet kom upp på de stora skärmarna och vi satte igång med vår prov omgång och vi...




Klarade det inte haha :), men vi fick en andra chans och den här gången...


Klarade vi det :)








Såhär såg de kom röda pluppar i spelet (Helénes lag som vifftar här)








Två bra fotbollspelare var där















































Alla ländernas flaggor

Sen blev det fyverkerier och de var lika häftigt som förra året! Jag visa bilder från fotbollsmatcher, Liseberg och fyverkerierna på invigningen!

Om ni vill se filmklipp och sånt från Gothia Cups invingningen så kan ni gå in här: http://www.gothiacup.se/swe/index.php/hem/gothiatv/?film=2139
det är något jag rekomenderar, och så kan ju lämna en liten kommentar så jag får höra vad ni tyckte om de ni såg? :)

Match sen Liseberg!

Nu ska jag byta om sen ska vi åka och kolla på fotbollsmatch igen som tjejerna idag måste vinna! Sedan ska vi på Liseberg idag igen :). Jag har börjat med ett inlägg om invigningen och en massa bilder som ni sen kommer att f åse men jag vill göra klart inlägget inte bara visa snuttar då och då :)

Hörs senare :)

Bilder från Gothia Cup dag 1!


Första matchen syrran gjorde ett mål, det första och det ända målet den matchen


God mat åt vi innan vi gick till invigningen


Min biljett till invigningen


Utanför Ullevi

Nu hinner jag inte lägga in fler bilder, fortsätter imorgon då kommer det bilder på självaste invigningen

Gothia Cup dag 2!

Idag förlorade tjejerna matchen och det tycker ingen var så konstigt, dom var trötta, inte så jättetaggade som dom brukar vara, ganska irriterade och arga! Inte så konstigt eftersom att igår ikväll efter invigningen så hade dom haft inbrott på deras rum! Några tjejer hade blivit av med Ipod, Ipod touch, bärbar data, en hade blivit av med kläderna, de hade gjort hål i Helénes madrass men det var ett litet så de lagade dom och så hade de tagit en parfym, de hade tagit en tjejs Björn Borg trosor och hennes bh, ja ganska irriterande och onödigt! Så de sov väl inte så mycket inatt och så hade de match tidigt idag. Men de håller ihop som vanligt och stöttar varandra! Och så på matchen idag fick de andra straff för att en i andra laget snubblade på hennes egna fötter och det var på linjen inte innanför straffområdet och så blev en i Helénes lag fälld på linjen men då blev det bara frispark och så hade en in armbågen i en utan tjejerna i Helénes lag så hon kunde inte andas och domaren såg iiingenting nejnej han kollade på bollen fast alla i laget skrek och pekade på henne och vi på sidan, men till sist såg han henne och ja herre gud!

Iallafall efter matchen idag så åkte jag, Malin, mamma, Björn, Emil, Melissa och Alexander till Liseberg :)! Där var det fullfart hela tiden alla 9 timmar vi var där och vi åkte en massa karuseller :). Träffade Heléne och hennes lag där också vilket var roligt och trevligt :). Jag och Melissa var med Emil och Alexander och då är det karusell efter karusell som gällde hehe kul för då hinner man åka en del :) men idag var det långa köer ganska segt men det känns ändå som att det går snabbt när man står där, och det är värt de när man väl kommer fram ;).


Det var lite om min dag nu ska jag ladda upp bilder och visa både från igår och idag :)


Gothia Cup dag 1!

Nu är första Gothia Cups dagen avklarad! Dagen började med att Helénes lag spelade match mot USA, det var väldigt spännande innan för man vet ju ingenting om laget. Men efter ca 3 minuter in i matchen gjorde Heléne mål :)!!! Och det var det enda den matchen också så Helénes lag vann med 1-0, kändes verkligen skönt! Och det var väldigt kul att hon gjorde första målet i första matchen på Gothia Cup iår :).

Andra halvlek så var Heléne vid USA:s mål och hade inte ens bollen men dom tänkte passa henne, då var det en som drog Heléne i tröjan så att hon ramlade (dom drog väldigt mycket i tröjorna) men domaren såg inte det och kunde därför inte blåsa, när hon hade rest sig upp för att spela vidare så fällde dom henne igen! Så fort hon hade rest sig! Sedan reste hon sig igen och så fällde dom henne igen, ganska stört och jobbigt! Så då gick hon av planen, bra gjort utav henne, jag hade blivit ganska irriterad! De blev jag nu också men kunde inte gå ut på planen liksom. Troligtvis gjorde dom så för att hon hade gjort målet och är ganska bra :)!

Sedan var vi ner på stan och åt och sedan åkte vi till Ullevi och kollade på invigningen av Gothia Cup och den var lika bra och rolig som förra året :)!

Jag kommer lägga in bilder från idag,
men inte just nu för jag ska sova snart för imorgon blir det mer fotboll och vad vi mer gör imorgon det får vi se :).

Dolphin submarine!

Jag har hittat den snyggaste Ubåten i världen nämligen en delfinubåt! Jag älskar delfiner och skulle verkligen inte säga nej till att åka i en sån här ubåt och också kan hoppa! Jag tycker att dom vanliga ubåtarna är fula och ser läskiga ut, nä dom gillar jag inte, den här är väl inte lika bra som kan gå lika djupt eller så men den kan hoppa som en delfin, plus att den ser ut som en!

Dolphin Inspired Personal Submarines 2

Dolphin Inspired Personal Submarines 3

Dolphin Inspired Personal Submarines 4

Dolphin Inspired Personal Submarines 5

Dolphin Inspired Personal Submarines 6

Dolphin Inspired Personal Submarines 7

Dolphin Inspired Personal Submarines 8


Det är ingen billig leksak den kostar nämligen 48, 000 dollar!

130709

Idag sov jag lääänge! till 11.00 :O. Den här dagen ser jag fram emot! Vi ska klockan 15.00 kollapå den första matchen Heléne ska spela i Gothia Cup 09 och sen ikväll är invigningen av Gothia Cup :)!

Annars har vi inte så stora planer, jag ska iallafall duscha och byta om som jag inte har gjort än!

120709

Så, nu har jag kramat alla här och så har jag landat lite så nu kan jag skriva mer och berätta om hur min dag har varit :)! Imorse va vi in till Göransson Arena (Sveriges största multiarena) jag har ju varit där förr och den här gången var det loppmarknad, hittade ingenting men det var inte meningen att jag skulle göra det heller utan det var bara en rolig grej :).

Sen när vi åkte så körde ju jag som sagt till Örebro där vi fikade och lämnade kära Oliver! Han har det bra där och jag vet att han trivs men jag har så svårt att lämna honom! Iallafall sedan åkte vi vidare då kollade jag och E på Herbie och sen kollade vi på Segemyhr och så körde vi in på donken och beställde lite mat :). Så ca 22.00 kom vi hit och nu har jag hunnit äta kaka och lekt med bilar, titta på tält och bloggat ;)


Bilder från Örebro idag


Kollade på Herbie i bilen


Mat i bilen min till vänster E:s mat till höger


Bild jag knäppte från bilen
 

När jag kom fick jag K:s supergoda morotskaka! Och så lekte vi lite i tältet


Cocosen på kakan som inte syndes på förra kakbilden hehe

Framme!

Nu så är jag äntligen framme hos min faster och mina kusiner :)! Som jag har längtat! Det är så roligt att äntligen vara här :)!


Jag körde halva vägen så jag körde till Örebro, de gick bra :) var lat idag, körde automatbil och hade farthållaren i för det mesta ;) 

Min äldsta lillsyrra är också framme dom kom fram i eftermiddags och imorgon blir det fotbollsmatch och invigning av Gothia Cup :)!

Vad har ni gjort idag? 


Gothia Cup!

Nu är jag hemma och har fikat efter dagens jobb :).
 


Idag jobbade jag sista dagen så nu har jag ledigt i ca 2 veckor, mina första lediga veckor på sommarlovet! Men inte blir det lugnt för det inte för imorgon åker vi ner till Gothia Cup :)! Det är min äldsta lillasyster ska spela precis som förra året :)! Och förra året var det första gången vi åkte ner och dom var med och då kom dom bäst i Gästrikland, ingen i utav Gästriklandlagen hade kommit så bra till på Gothia Cup på väldigt länge :)! Dom var superduktiga och det var superkul :)! Vi ska bo hos min faster och mina kusiner precis som förra året och det ska bli så kul att träffa dom :)! För det är ju inte varje dag vi träffar dom. Och lyxosten Melissa min minsta syrra åkte ner till dom igår med pappa så som är redan där! Medans mamma väntar på mig för jag jobbade ju idag så vi åker imorgon, och min mellersta syster åker imorgon med hennes lag :).


Åh när jag ser dom här bilderna kommer jag ihåg att vi gjorde vågen och den gick runt 4 gånger runt Ullevi hehe :)

Japp så vecka 29 tillbringar jag alltså i Göteborg. Det ska bli så spännande och se hur det kommer att gå för dom iår :)! Först ut att möta är USA, så mycket vet jag :). Och så vet jag att invigningen förra året var grymt rolig och fantastisk, det går inte att beskriva de va så kul och sååå mycket folk :)! Ja jag har ju lite bilder från förra året som jag kan visa :)


Där det står Gothia Cup stod det också vilka länder som kom in allt eftersom


Här ser ni hur mycket folk det var, kolla på läktaren


den höll på rätt länge så det hann bli mörkt

Ja det var NÅGRA bilder haha 3 st, men jag hinner inte visa mer nu, bilder från Gothia iår kommer  :). Och då blir det n og inte några utan ganska många ;)

Nu hinner jag inte visa mer för nu ska jag kollapå filmen vi har hyrt :). Sen ska jag fortsätta packa de sista, vilket betyder allt förutom kläderna för de packade jag igår!

Så mycket lite vatten kan göra!

Godmorgon!

Det regnar här idag igen och jag ska snart till jobbet som vanlig :).

Igårkväll när jag stod i självscanningen så började det droppa in från taket "/ så jag satte dit en hink sen började det droppa från ett annat ställe ca 50 cm från den andra hinken, ja så jag fick sätta dit en hink till, de va så fint med två hinkar där som blockerade vägen lite, eller så inte. Och så kom det en kund och hon jobbade på IKEA och dom hade också fått satt ut hinkar här och var för att det droppade in, så vi va inte ensamma ;). Och så berättade en vakt som vi har där att hos hans kompis hade det regnat in i källaren så alla foton på han när han var liten hade blivit förstörda, lite tråkigt då! Men sen hade också alla hans intyg och betyg blivit förstörda! Så allt det där var bara att slänga och han var 40 år och det var inget man kunde få tag på mer! Åh shit va surt alltså! Han hade ju haft allt det där i kartonger på golvet. 

Så ett tips från mig till er, lägg inga i kartonger nere på golvet i källaren, lägg dom på hyllor istället! Då är risken större att allt ni har i kartongerna klarar sig
. Det är säkert något ni redan vet men gör det också för hur lätt är det egentligen inte att bara slänga kartongerna på golvet, men när olyckan är framme då ångrar man sig nog resten av livet om man mister de han gjorde!

Vakten berättade också att han hade en annan kompis som nyss hade gjort värsta hemmabion i källaren och huset var byggt på 70-talet så då byggde man nå ledningar jag kommer inte ihåg va de va för ledningar, men iallafall så de var en ledning som gick under det rummet som dom hade gjort hemmabion i. Ja så nu när det regnade så mycket blev det så mycket tryck i den ledningen och så är den ju gammal också så den började läcka! Och dom hade parkettgolv och allt det där, så det rummet blev också förstört!  

Det behövs ju inte så stora mängder vatten heller för att något ska bli förstört!


Tänk så mycket lite vatten kan göra, om det hamnar på fel ställe!

Vecka 30!

Nu har jag fått kläderna som jag beställde i förrgår :)! Jag är helnöljd! Ni kommer att få se bilder på dom en annan dag.

Nu har jag nästan fått klart för mig hur V. 30 kommer att se ut och troligtvis kommer de se ut såhär för mig:

Måndag: Skåne

Tisdag: Skåne

Onsdag: Hem från Skåne

Torsdag: Kurs, sen jobb?

Fredag: Kurs

Lördag: Ledig

Söndag: Jobb

Vad det är för kurs jag ska på och vad jag ska göra i Skåne kommer ni att få reda på när det börjar närma sig för innan det kommer jag att ha ganska mycket att berätta för er! Jag ska nämligen bort V. 29 också :)! Nu är jag hemlighetsfull för ni kommer inte att få veta vad jag ska göra då heller ;). Det kommer jag att berätta för er på Lördag :)

Nu ska jag börja göra mig i ordning för snart ska jag till jobbet :).

100 årsjubileum!

Audi har 100 års jubileum och med det så har dom gjort en jättestor järnskulptur där dom visar 2 bilar högt upp i skyn, den är grymt häftig och hela 35 meter hög!

Audi Centenary Sculpture by Gerry Judah

Audi Centenary Sculpture

Audi Sculpture

Beautiful Audi Sculpture

Audi Car Sculpture

Audi Cars Sculpture
Skulpturen är designad av Gerry Judah och kan bli sedd på Goodwood Festival of Speed i England

Audi Sculpture by Gerry Judah

Håll i Hatten!

För nu blåser det för fullt här! Eller rättare sagt nästan stormar känns det som och så regnar det ganska mycket, det bara öser ner. Om jag tittar ut genom mitt fönster så ser det ut som att någon står på taket med en vattenslang och sprutar vatten på mitt fönster. Idag tycker jag att det är bra att det regnar och blåser för jag har en hel del saker att göra idag och det skulle jag inte göra om det var sol ute. Idag ska jag  

- Städa mitt rum och damma

- Kanske till trafikskolan (om jag hinner)

- Göra packlista, börja packa?

- Kolla upp hur det blir vecka 30, vilket betyder att jag måste till jobbet innan jag börjar (berättar mer sen om det)

Och så hinna blogga och jag har till klockan 15.00 på mig så nu är det dax att sätta igång!

Wish me luck!   

Creative Advertisement!

Nike Advertisement
Nike

Duracell Escalator Advertisement
Duracell

Burger King Advertisement
Burger King (riktigt stora burgare)

Perrier Advertisement
Perrier

Mini Advertisement
Mini reklam

Volkswagen Advertisement
Volkswagen reklam


Dynamit Harry!

Godkväll!

Idag har jag jobbat från 09.30 till 20.00 :). Och idag så kom dynamit Harry till Maxi och handlade :)! Han stod först i min kassa vid självskanningen men han hade inte skannat så han fick gå till en vanlig kassa och när han pratade tänkte jag att den där rösten har jag hört förr och så känner jag igen ansiktet sen kom jag på det nästan direkt, det är ju dynamit Harry i Jönssonligan! Och Jönssonligan som är en utav mina favorit filmer, jag tröttnar aldrig på dom! Så nu har jag sett både dynamit Harry och Jönssonliganbilen i verkligheten :)! Han är nog i hans stuga som ligger här i trakten :). Justja han är ju Alfred i Emil i Lönneberga också :)

Jönssonligan, Jnytt.se

 


Väckarklockan!

Igår när jag satt i kassan på jobbet så var den en som köpte en väckarklocka och då tänkte jag att den var snygg en sån vill jag också ha, och så satt jag där och tänkte medans jag körde de andra kundernas varor och sedan bestämde jag mig för att jag skulle kolla på den när jag hade rast, jag behöver ju en väckarklocka och helst vill jag ha en väckarklocka som man kan se temperaturen inne och ute :)

Så när jag hade rast gick jag och tittade på den och föll för den! Så jag köpte den :). När jag kom hem så plockade jag upp den satte den där den ska stå och fixade allt :). Den är jättebra och jag älskar den :)! Snygg design och bra funktioner!




Den blåa lampan uppe i hörnet visar ljusblå och det betyder att det är växlande molnighet ute, när lampan lyser mörkblå så regnar det ute, när lampan är gul så är det soligt ute och när den är rosa så snöar det ute, man kan se temepraturen ute och inne och så kan man se fuktigheten inne, det är radio i den och det är lätt att ställa väckarklockan, en perfekt klocka för mig :)

Jag fick med en lite grej också som jag kan ställa 50 meter bort från väskarklockan, t.ex. på fönsterbrädan och på den ser man graderna ute, då slipper man gå fram till väckarkockan varje gång man ska se temperaturen :)

BIC

Häromdagen när jag satt och bläddrade i en tidning så såg jag en BIC reklam som var nästa som den jag visade här i bloggen, den när dom har klippt gräsmattan med rakhyveln (ni kan se reklamen under kategorin reklamer/ ovanliga saker)! Se här :)



Jag tycker att den här reklamen och var bra och kreativ


Hunnit med en hel del!

Nu har jag ätit frukost, lekt med Madeleine och Rebecca, varit till Maxi och Emma följde med :). Hunnit med en hel del iallafall :). Nu kollar jag på An American dream (dokumentär om Michael) på tv4. Snart ska jag ner och äta sedan ut och springa och duscha, det enda jag inte kommer att göra idag som jag hade planerat är att åka till trafikskolan, jag läste i trafikboken igår och kommer att göra det ikväll också :).

 


Lägger ut den här bilden på en motorcykel som vi såg på Elmia, bara för att inlägget inte ska bli allt för tråkigt.

Idag Begraver dom kungen av pop!


Michael Joe Jackson


Hemmabiografer!

Skulle ni vilja göra om vardagsrummet hemma? Kanske till en hemmabiograf? Då har jag lite tips till er! Jag har nämligen hittat ett par urhäftiga hemmabiografer som de flesta inte skulle tacka nej till!
 
12 Unusual and Creative Home Theaters

Batcave Home Theater

Star Wars Home Theater

Pirates of the Caribbean Home Theater

Scarface Home Theater
Outdoor Poolside Home Theater

Star Trek Home Theater

Matrix Home Theater

Nautilus Home Theater

Titanic Home Theater

Indiana Jones Home Theater


070709

Godmorgon!

Jag har en liten plan på vad jag ska göra nu på förmiddagen :) Här kommer den!

- Äta frukost

- Ut och springa i regnet

- Duscha

- Trafikskolan

- Klockan 14.00 är det något på tv om Michael Jackson som jag tänkte kolla lite på

Och så ska jag hinna med och blogga :)
 

Stängning idag!

Godmiddag!

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet, jobbar stängning idag och när jag kommer hem ska jag förhoppningsvis läsa lite teori som jag ännu inte hunnit, men jag känner ingen press heller vilket är skönt, jag behöver inte kunna allt till imorgon för jag har ju till September på mig :). Imorgon är jag ledig så jag hade tänkt att åka till trafikskolan en sväng och göra lite teori om jag inte har någonting annat att göra på förmiddagen :).

Ha en bra dag!


Trädgården!

Så nu har jag bytt om, städat mitt rum, städat köket med Melissa och så har vi hängt upp tvätt :). Mamma är ute och handlar nu så snart blir det mat :). Vi håller på att göra om lite i trädgården här, sätter upp staket så att Oliver får gå löst i trädgården och så håller vi på att rensa upp lite, mamma frågade mig om jag tyckte att vi skulle ta bort krusbärsbusken och vinbärsbusken och det tyckte jag och mamma men ingen annan, men hur ofta har vi plockat bär därifrån? Inte många. Men vi har iallafall tagit bort dom nu och det blev stor plats där :). Om vi vill ha dom buskarna så är det bara att plantera dom någon annanstans i trädgården tycker jag :).

Lite bilder från trädgården kommer en annan dag :) Nu ska jag ner och börja med salladen :).

060709

Hallå alla där ute!

Idag är det lite småkyligt ute och det ser ut som att det ska bli regn, det gör inte mig så mycket för idag har jag planerat att jag ska städa upp lite här i mitt rum, läsa teori och så ska jag iväg till jobbet på eftermiddagen :).

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Blades of Glory :) men ska snart göra ett ryck :)!


Sängar!

Nu såhär på kvällen tyckte jag att det passade bra att visa några ovanliga sängar :)

Housefish Suspended Bed

Float Bed
Kostar 25,000 dollar

Sampon Daybed Outdoor Bed

The Embrace Lounge
The Embrace Lounge 2

Tree bed
15,000 dollar

Private Cloud Rocking Bed
Private Cloud Rocking Bed 2

Sunset Chaise Lounge
Sunset Chaise Lounge 2

The Scoop Bed
The Scoop Bed 2

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och ha det mysigt! Godnatt!


050709

Nu äntligen har jag tid att skriva om hur min dag har varit. Dagen började med jobb, det var inte nå mycket folk alls på Maxi idag :O så det fanns inte så mycket att göra jag va i kassan idag men jag hann med att köra ut en halv bur till och med! Sedan när jag slutade åkte jag hem duschade och sedan åkte jag iväg igen! Träffade en massa trevliga människor hos hjärtevännen min och en liten bebis som var 6 månader, urgullig! Sedan spelade vi Guitar Hero :). Sedan åkte vi hem till mig kollade på Segemyhr och sedan åkte vi till Mc donalds och köpte mat till alla här hemma, vi har precis ätit klart och nu sitter vi och kollar på Spy kids hehe :). Imorgon blir det bättre uppdatering för då börjar jag klockan 16.00.

Idag när jag läste i tidningarna så stod det i Gävledagblad, Aftonbladet, Arbetarbladet och Expressen om översvämningarna som var här igår, det var ju åskoväder och verkligen ösregnade så det hann bli översvämning under den tiden det regnade.

Usch vilket tråkigt inlägg det här blev känner jag, ska försöka komma på någonting roligare att skriva om nästa gång ;) 

  

Fin solnedgång!

Nu ska jag se lite på tv sen lägga mig och försöka somna i skaplig tid börjar tidigt imorgon och slutar 16.00, hörs efter det :)!


Bilden tog jag för 3 dagar sedan när jag och Angelica var ute med Molly

Ha det så bra allihopa!

Krukor!

Tycker du att du har trista krukor hemma och skulle vilja göra om dom med grejer som har gått sönder eller med grejer som du inte vill ha? Då har jag lite tips till dig, se här :)

Book Plant Pot
Tips för dig som har böcker som du vill bli av med (som man oftast har).

Light Bulb Plant Pot
Har en glödlampa som gått sönder? Plantera en liten blomma i den!

Nikon Camera Plant Pot
Ett objektiv som gått sönder? Perfekt för dig som vill ha en ovanlig kruka (och kanske ett plus om du älskar att fotografera)


Kulglass!

Jag har hunnit med att vara i Valbo idag också :)! När vi var på Elgiganten åskade det och blixtrade och ösregnade ute! Men när vi kom ut så var det fint :). Jag hade bestämt mig för att inte handla någonting onödigt idag, vilket jag inte gjorde! På Elgiganten hittade jag ett skydd till min Ipod som jag så länge har väntat på att det ska komma. När jag fick Ipoden så fanns det inte skydd till den men nu hittade jag en (efter ca ett år) så jag köpte den och den var fin också genomskilnig så man ser Ipoden igenom :). Annars fanns det typ helsvarta och sånna men jag vill att man ska se färgen så den här var perfekt man behöver inte ta ut Ipoden när man ska ladda eller någonting annat heller :). Sedan gick vi in till själva köpcentrumet och där hade det blivit vatten på golvet de va säkert 5 cm högt och jag vet inte hur lång pölen var, kanske 7 meter, många stod och tittade men vi gick igenom hehe och så kom vi till Gina tricot 50% rabatt! Jag köpte inget! Jag ville ha lite kläder därifrån men jag tycker inte att jag behöver mer nu :), vi gick till Waynes och åt kulglass, gott :) 



Sen åkte vi hem lagade mat och åt, det var gottans :)!



Sedan åkte vi till en annan kompis var där ett tag sedan åkte vi hem kollade lite på Segemyhr åkte till ICA handlade jordgubbar åkte hem vispade vaniljvispen och åt vaniljvisp med jordgubbar :)! Det var min dag idag :)!

Husvagn!

När vi var i husvagnen idag så åt vi rulltårta med grädde på och kakor för vi hade ett födelsedagsbarn där :).





Sedan gick vi ner till sjön och där fanns det hur många smågrodor som helst! Det kryllade som ni vet när man petar en pinne i en myrstack, så mycket kryllade det typ! Dom var så söta hoppade runt där på marken kolla jag höll i en :) Jättesöt!



 


Havet!

Här kommer liter bilder från när "vi" eller hundarna var och bada i havet och vi människor kände på det kalla vattnet :). Mamma är hundvakt åt Angelicas och deras hund så hon var självklart också med :).
 
Och justja Melissa och Rebecka gick i med foppa tofflorna på och självklart så tappade Melissa en foppa toffel i havet eller hon fastnade så vi fick inte upp den. Hon hade en grön och en rosa på sig hehe.





Alla hundarna var speciella på sina vis och det var lika roligt att kolla på alla


smög på fåglar


hoppade runt hela tiden


gick i vattnet doppade sig sen gick han upp ruskade sig sen gick han i ett tag och så höll han på så :)


Pizza sax!

Haha på tala om pizza som jag snart ska äta så hittade jag en lite annorlunda pizza kniv det är nämligen en kniv i saxen :)

Pizza Scissors

Snabbt inlägg!

NU är jag hemma igen, dock inte så länge! Jag har jobbat idag till klockan 18.00 sen kom jag hem och alla skulle ner till havet och bada och bada hundarna så jag följde med, men jag badade inte ;). Den var kallt i vattnet där men hundarna gillade det :). Vi har beställt mat från pizzeria nu så snart blir det mat :) jag ska äta kebab pizza :). Imorgon skriver jag och mer lägger ut bilder från idag :)

Får se om jag hittar något intressant och ovanligt att skriva om nu så ni har något roligt att titta på medans jag är borta :)

Gigantiska!

Kolla in dom här 17 största föremålen i världen!

Giant LEGO Man
Legogubbe

Giant Spoon
Sked med körsbär på

Giant Soccer Ball
Nike använde en jättefotboll till deras reklamkampanj

Giant Paper Plane
Ett företag i Seattle WA, USA har ett jättestort pappersfylgplan övanför dörren

Giant Milk Jug
Stor mjölkanna i ett stadium i USA

Giant Light Bulb
Lampa

Giant Shopping Bag
Gigantisk shoppingväska, finns i Tyskland

Giant Razor
BIC använde en stor rakhyvel som klipper gräset, för att visa deras produkt

Giant Cigarette
Cigarett i London

Giant Shoe
Jättelik sko från Wooldland shoes

Giant Coffee Mug
En kaffemugg för människor som inte kan få nog utav kaffe eller te på morgonen

Giant Tire
Gigantiskt traktor däck

Giant Fork
Gaffel, Switzerland

Giant Fried Eggs
Stora ägg, Nederländerna

Giant Beach Items
Strand föremål

Vissa saker kanske inte ser så stora ut på bilderna men om man jämför med människorna så ser man att alla föremål är otroligt stora!


020709

Gormorgon godmorgon alla söta!

Nu på morgonen har jag hunnit damma och städa hela mitt rum vilket känns skönt att ha gjort nu :). Jag har ätit frukost och ska snart göra mig klar för jobbet, tänkte skriva det nu så att ni vet varför jag inte komer att skriva något mer inlägg idag. Imorgon blir det inget inlägg före 19.00 heller. Idag så ska jag jobba på golvet vilket betyder att jag kan lägga upp mina raster själv, bara jag håller min inom en och en halv timme :). Så jag ska äta på donken idag :).
 
Nä nu ska jag nog ut och ta ett dopp innan jag åker till jobbet :)

Ha det bäst!

Kreativa fontäner!

Jag fullkommligt älskar fontäner, vattenfall och små fina dammar och har gjort det så länge jag kan minnas! De kan vara så olika, fina, häftiga, coola, tråkiga, småa, stora, olika färgade blommor. Inget vattenfall, ingen fontän eller damm är den andra lik, det är nog det jag gillar plus att jag tycker att det är så mysigt att sitta och lyssna på vattnet.

Jag har nu hittat några kreativa fontäner!
Bellagio Fountains
Bellagio i Las vegas

Swarovski Face Fountain
Wattens i Österrike. (Om jag hade vetat att det här vattenfallet finns i Österrike så skulle jag ha åkt dit när vi var i Österrike förra året, synd att jag inte visste det, men om vi åker dit igen som jag vill så kanske vi kan åka dit och kolla på den här hehe)

Floating Fountains

Vortex Fountain

Fountain of Rings

Crown Fountain
Chicago, Illinois i USA

Bridge Fountain
Syd korea

Dancing Fountain in Dubai
Dubai Mall i UAE

Fountain of Wealth
Singapore

Anledningen!

Anledningen till varför jag inte har skrivit så mycket här i bloggen idag är för att jag har jobbat idag, började 09.30 och slutade 20.00. Sen kom jag hem, åt mat myste och kollade på Segemyhr en stund :). Idag har det varit jätte kvavt ute har mina kunder sagt så det var skönt att jobba idag, det regnade 3 småskvättar eller små och små det ösregnade verkligen men det höll inte på länge och så åskade det lite, ganska mysigt, gillar åskan ibland om det inte är för mycket och om jag är med roligt sällskap och har någonting att göra inne men jag gillar inte blixten! Nä nu måste jag börja skriva om nästa inlägg och vädra i mitt rum, det är sååå varmt! Nu kom syrran in och frågade om hon fick sova i mitt rum så vi kunde kolla på Segemyhr innan vi somnar :)!

Förresten, somnar ni bäst när det är varmt eller kallt i rummet?


Fläskläpp!

Nu ska jag berätta lite om när vi sov i tältet, det var jag, Angelica, Heléne och hennes kompis och Melissa alltså fem stycken den här gången också :). Vi hade lagt oss och vi var inte trötta men kände ändå att vi inte orkade göra så mycket så att kolla på film skulle vara roligt men ingen orkade springa in och hämta tv och dvd, vipps så kom det in en tv och dvd i tältet! Mamma kom och gav oss det :)! Jippi, jag och Angelica sprang in och hämtade 5 filmer för att alla skulle komma överens om vad vi skulle kolla på. Det blev inte lätt men tillslut kollade på Fucking Åmål. Somnade runt 02.30. När jag vaknade så tittade Angelica på mig och sa: Kolla min fläskläpp! Och det var nästan så att man inte hörde va hon sa för ena sidan på underläppen var så himla stor haha. Iallafall så tittade Emma upp efter ett tag och hon var lite svullen i ögat! Haha det var lite komiskt de systrarna hade blivit bitna men inte vi andra syskon och dom två låg ytterst på varsin sida haha, vi tror att hon blev bitna av någonting under natten. Så när alla hade vaknat satte vi på filmen You me and Dupree, det var mellan den och Fucking Åmål det stod mellan när vi skulle välja film på kvällen, jag tyckte att You me and Dupree var bättre än Fucking Åmål :)
 
Här kommer lite bilder från övernattningen i tältet på studsmattan:

Oj viken jätterlig bild! Det är iallafall mitt täcke här närmast sedan Melissas och sedan är det Helénes täcke det rosa. Vet inte varför jag tod bilden.






 

RSS 2.0