Håll koll på handkontrollerna!



Titta vilka smarta krokar! Tycker ni att det är lika jobbigt som jag att virra ihop sladdarna och sedan blir det ändå inte så bra så sladdarna åker upp igen och sen trycker man ner sladdarna i lådan eller bredvid tvspelet? :)

Det slipper man verkligen med de här smarta krokarna  som finns i vitt, svart, grått, rött, blått, grönt, orange, gult, lila och transparent. De säljs i 4-pack för $10 hos Laboratory 424.


70-års fest!

Här kommer några bilder på vad vi åt på festen igår :)











Sen fick vi nötter, chips och frukt, mums! Kanske inte så intressant men det var supergott, synd att ni inte kunde smaka genom datorn ;).

Nu hinner jag inte sitta vid datorn längre för jag ska byta om och packa och sedan fixa lite här innan vi åker till Kumla för att åka skridskor! :)



Det finns en soffa åt alla!

Nej det här går inte, jag kan inte lägga mig utan att ha skrivit ett enda intressant eller roligt inlägg, jag har bara skrivit inlägg med en massa text och utan bilder fast vi har knäppt flera hundra bilder idag så nu vill jag ge er ett inlägg som med några häftiga soffor! Och jag vill säga att det är p.g.a. min kusin som länkade den här sidan till mig som jag kan visa de här häftiga sofforna för er! :) Så tack kusin!


























00.00

Nu ska jag göra mig i ordning och lägga mig efter en rolig och händelserik dag! Imorgon ska jag åka skridskor med Vendela och kanske Isabella som är 7 år, det ska bli riktigt roligt och sedan ska vi åka hem, så jag känner på mig att det inte blir så jättebra uppdatering imorgon heller! Men man kan ju alltid hoppas på att jag hinner uppdatera lite då och då, och hoppas att internet fungerar som de ska! :)

Nej nu är det sov dax för mig vi hörs imorgon :)


Fullspäckat!

Idag har det verkligen varit en rolig, fartfylld och fullspäckad dag! :) Det började med att vi åkte till Örebros centrum där jag provade balklänningar, det var så roligt och nu står jag mellan 3 stycken olika balklänningar, får se vilken jag väljer :). Sedan duschade jag och gjorde mig ordning och så var det dax för 70-årskalas som blev väldigt lyckad! Det var god mat, tårta, trevliga människor och bra stämning! :)

Jag lovade att uppdatera bättre men internet har inte fungerat förrän nu! Och jag har massa bilder jag vill visa men syrran har alla på sin kamera så de får ni se när hon lagt in dem på datorn! :)


Beautiful wedding cake!

Jag kom nyss in på en hemsida som hade fullt av bröllopstårtor! Jag tycker att de är så fina så jag visar några utav tårtorna här :)
























Bokat!

Nu gick Elin och Sofia hem och jag ska börja packa inför helgen, vi ska nämligen till Örebro på 70-års fest! :)
Jag, Elin och Sofia bokade hotellet i Sundsvall så vi ska dit i Mars och vi längtar som bara den! 

Jag kommer inte uppdatera så mycket mer idag kanske eftersom att vi åker till Örebro men imorgon kommer jag uppdatera en massa :).


Nu blev det bråttom!

Oj Elin skickade precis ett sms att hon och Sofia kommer om någon timme och här sitter jag i pyjamas framför datorn. Jag ska åka ner på stan och fylla i veckor jag vill jobba i sommar på Maxi sedan ska jag kolla runt lite på stan och så hem oc hvara med Eloin och Sofia vi kommer säkert boka hotellet vi kikade på igår! :)

Hörs senare!


25 Februari 2010!

Idag har det varit en rolig och intensiv dag, sånt gillas!

Dagen började med besök hos idrottsskademassören, jag blev masserad och jag visste redan när jag kom att de skulle få fixa en hel del grejer på mig hehe vilket stämmde ganska bra! Jag hade olika långa ben, vilket de fixade till, mina sätesmuskler är stela och jag ska mjuka upp dom så ben och knän blir bättre, 9 av mina kotor åkte till rätt plats, mina axlar är stela och jag ska träna mage och rygg har jag bestämt eftersom att de påpekade att om man har mycket muskler i benen men inte i mage och rygg så ger det också obalans, jag har med andra ord inte fått ut full styrka på mina träningar vilket jag kommer få ut nu och jag fick inte träna idag för då skulle vissa saker kanske hoppa tillbaka så jag fick avstå konståkningsträningen, men de sa att jag kommer orka mycket mer nu än förr eftersom att blodcirkulationen inte fått cirkulera ordentliget så har inte benen fått så mycket syre som de behöver. Men nästa vecka ska jag köra på och jag är omrenoverad som de sa att jag blev hehe :)

Efter att ha varit hos idrottsskademassören så åkte jag till Inter Sport med mina bandyskridskor och sedan åkte jag och hämtade upp Sofia och sedan Elin och vi åkte hem hit efter att ha varit med dom där roliga vännerna så åkte familjen till mammas kompis man som fyller år idag och det är Madeleines och Rebeccas pappa, jag tog på mig att vara barnvakt på kvällen också :).

19.00 var det dax för bandy med Rebecka, Rebecca, Melissa och Madeleine, det var en spännande match men domarna var inte de bästa och SAIK kunde spelat bättre :). 

Efter matchen åkte jag, Rebecca, Melissa och Madeleine hem till dom och vi la Rebecca och Madeleine i sängen och satt på Pippi Långstrump alla 4 satt (eller dom två låg, jag och Melissa satt) i deras rum och tittade och efter ca 30 minuter hade de somnat och jag och Melissa gick ner för att se på tv, kort därefter kom min mamma och Angela hem och vi åkte hem :).

Nu sitter jag här men ska alldeles strax sova! :)

Godnatt!


VitraHaus!

Denna vackra och moderna byggnaden bestod av 12 staplade hus byggdes av Herzog & de Meuron för Vitra Campus i Weil am Rhein, Tyskland. Begreppet VitraHaus förbinder två huvudteman: Temat den arketypiska huset och temat staplade volymer. Vad tycker ni om byggnaden?

Stacked Houses in Germany

Vitra House

VitraHaus

VitraHaus in Germany

Stacked Houses

Stacked House Inside

VitraHaus Interior

VitraHaus by Herzog de Meuron

Stacked House Complex

Stacked House



Sundsvall!

Nu har Elin och Sofia åkt hem efter några timmar här med skratt, Guitar Hero, hamburgare och så har vi letat hotell, vi har nu hittat ett hotell i Sundsvall som vi förmodligen ska till i Mars på Tjejweekend! :) Det ska bli riktigt roligt jag längtar redan fast vi inte bokat än men de ska vi göra imorgon! :)

Bild från hotellet vi kanske ska till 


Spa weekend?

Nu sitter jag och sofia med varsin dator i knät och kollar runt lite på Spa weekend i Östersund medan Elin sitter och spelar Guitar Hero! Vi vill åka till Östersund för att bara ha kul, shoppa, gå på relaxavdelningen på hotellet eller gå på spa men det finns som vanligt en del att välja mellan så vi håller på att kolla runt lite efter vad vi vill ha.

Är det någon som bor eller har varit i Östersund förr som har något bra tips? :) 


Hela 4 år!

Nu sitter jag här i ett nystädat rum i pyjamas och myser! Tänker på en del grejer jag inte får glömma imorgon bland annat så ska jag lämna in mina bandyskridskor till Inter Sport, ta hem mina konståkningsskridskor och så ska jag till en Kiropraktior, det är första gången i mitt liv jag går till en sån, ska bli intressant att höra vad han säger om bl.a mina knän :).

Jag sa tidigare att jag skulle lägga ut en bild på Oliver men jag sitter vid fel dator, har inga bilder på den här. Men vänta! Jag kan ju ta en bild från syrrans blogg! :)

GRATTIS SÖTASTE OLIVER på din 4-års dag!


Jag älskar dig! ♥


Upside Down Gap Store!

Att främja lanseringen av nya Gap lojalitetsprogram, Sprize, GAP-butik på Robson Street i Vancouver, Kanada var bokstavligen vänt upp och ner.


Förvandlingen var klar på bara tolv timmar! Efter 32 skyltdockor, fyra bord samtidigt, hundratals t-shirts, var en korv vagn, och tre bilar vänds för att skapa en illusion.

Det första jag kom att tänka på när jag såg den här butiken är att man måste förmodligen tänka till lite extra när man skyltar upp och ner så att inte kläderna bara faller ner och hänger hit och dit när man vänder på dockorna och att halsduken inte ramlar av o.s.v. men jag tycker att de har lyckats riktigt bra här :).

Upside Down Gap Store

Upside Down Cars

Upside Down Sweaters

Upside Down Mannequins

Upside Down Gap Bag

Upside Down Gap

Upside Down Car




Haha!

Just nu sitter jag i telefonen (eller jag sitter inte i telefonen haha) och pratar med Elin och Sofia, eller ja pratar vi bara skrattar, det är som att vi inte har träffats på 2 år fast vi sågs för någon timme sedan i skolan! Men vi har iallafall lyckats kommit fram till att vi ska hitta på någonting imorgon, ska bli riktigt roligt! :)

Snart ska jag städa lite i mitt rum och sedan blir det bandyträning!

Om en vecka börjar Andra Avenyn!


24 Februari 2010!

Idag fyller vår älskade hund Oliver 4 år! GRATTIS till han! :) Så efter skolan idag ska jag hem och fira han och sedan blir det bandyträning :).

Bild på Oliver kommer senare idag :)


Det gick bra!

Idag på konståkningsträningen gick det superbra! Jag hoppade axel som förr tränaren sa att den kanske har kommit tillbaka, jag hoppade dubbelsalchow det gick också bra och då provade jag dubbelflipp, klarade den första som att jag inte gjort annat än att hoppa dubbelflipp haha nej men den var superbra men dom efter den var inte så jättebra men jag är så glad för jag kände vad jag gjorde i varje hopp jag hoppade idag! Jag kände mig som en isprinsessa på isen idag ♥

Nu sitter jag här och har precis kollat klart på Bygglov och ska måla yngsta syrrans naglar nu och eftersom att jag inte har någonting mer vettigt att skriva här så kan jag länka till syrrornas blogg så har ni någonting att läsa :)

Äldsta lillsyrrans blogg
Yngsta lillsyrrans blogg


Glasslampa!






Vad sägs om att ha en lampa designad som en glass hemma som alltid får dig att påminnas om sommaren?


23 Februari 2010!

Idag var det riktigt segt att kliva upp ur sängen! Men jag kom upp tillslut :). Idag är det praktik som gäller och efter den ska jag på konståkningsträning och showträning och efter det är det dax för tränaremöte :).

När jag kommer hem ska jag dammsuga lite och sedan titta på tv och blogga! :)


Mer fakta kommer här!




- Ståltråden i ett kollegieblock är ungefär 2.10 meter lång?

- En känguru kan bara hoppa om dens svans nuddar marken? 

 -Reklamen under superbowlfinalen är den dyraste reklamen i USA det kostar flera 100.000:- per sekund?

- Ett normalt badkar rymmer ca 200 liter?

Badkar i glasmosaik från SICIS
På tal om badkar så har jag hittat ett urläckert badkar i mosaik som liknar en högklackad sko! Här kan du läsa mer om badkaret.



Mini-Cupcake maskin!



Tycker du att det tar för lång tid att göra själva muffinsarna och vill lägga ner mer tid på att dekorera dina cupcakes så är den här maskinen ett tips till dig! Den gör 7 muffins på 5 minuter och när maskinen gjort sitt är det bara att låta din fantasi sätta stopp för hur mycket du ska dekorera dina cupcakes! :) 


22 Februari 2010!

Imorse när jag drog upp persiennerna så sken solen, min första tanke var, varför kunde det inte ha varit så här väder igår så jag kunnat åka och tävla? Men nu ska vi blicka framåt istället och inte tänka på att jag inte fick tävla p.g.a. vädret!

Idag efter praktiken ska jag vara konståkningstränare på både mark och is och sedan ha bandyträning! Jag ska ut och gå lite också i det fina vädret och åka och hämta ut biljetter, Jippi! :)


Mot sängen!

Nu har jag precis kollat igenom hur nästa vecka ser ut, har svarat på alla mail och fixat ersättare till på lördag nästa vecka för konståkningen m.m känns skönt :). Jag har också hunnit med att svara på en del kommentarer men har inte svarat på alla än men jag har läst igenom alla och det är så roligt att läsa era kommentarer jag blir på så bra humör utav det! Och det behövdes eftersom att jag inte fått tävlat idag "/. Fortsätter att svara på era kommentarer imorgon :).

Men dagen blev bra iallafall gjorde ju supergoda cupcakes med syrrorna, var med Rebecka och kollade på U20:s bandymatch :).

NU är det dax att sova känner jag!


Syskonsamarbete!

Här kommer bilderna på våra cupcakes som jag och syrrorna gjort! :)

Muffins








Frostingen

Gul


Lila


blå



Frukt




Klara











Mätt på en cupcakes!

Nu har vi bakat klart och dom blev lika goda som fina! Bilder på våra cupcakes kommer så fort vi lagt in bilderna på datorn :). Jag blev mätt på en cupcakes!


Första gången!

Jag anmält mig till en tävling och inte åkt dit blev idag! Jag är ganska irriterad och besviken för det men det är snökaos, snörök och storm i Borlänge och här så vi vet inte hur vägarna ser ut påvägen dit, troligtvis är de ganska dåliga. Men som tröst ska jag och syrrorna baka cupcakes idag! :) Till och med bandymatchen i Söråker blev inställd på grund utav vädret och dit skulle vi åkt med buss och spelat match idag.

Nu ligger vi alla tre i mellersta syrrans säng och kollar på Svensson Svensson :).

Men snart är det dax för att byta om bege oss till affären och handla ingridienser och sätta igång med bakningen!


Vädret!

Ja vad ska man säga det ser inte bättre ut nu och hela tiden på nyheterna hör man att vägarna är avstängda, att man ska undvika att åka ut på vägarna och att det är jättehalt på vägarna. Får se hur vädret är imorgon och hur vägarna ser ut då, man vill ju inte riskera att fastna i några timmar eller vara med om en olycka för att jag ska få åka mitt program i 3 minuter! Får se hur det blir, hoppas att det blir bättre väder :).

Jag kan ju bjuda på några bilder från sommaren mitt i vintern!









Nej det här fungerar inte, sitta och drömma sig bort på det här sättet. Nu ska jag göra det bästa utav situationen och krypa ner i min stora varma sköna mjuka säng med pyjamas och nattlinne och se en film! Se så mysigt, sånt gör man inte på somrarna ;)


Snöstorm!

Det har varit snöstorm hela dagen och det verkar inte vilja sluta heller. Hoppas att det har lagt sig till imorgon då vi ska åka till Borlänge! Visst det är mysigt med snö men inte när man ska ut på vägarna. Är hos ♥ nu! Skriver mer när jag kommer hem :).


Titta vad man kan göra!

Av gamla bil och motorcykeldäck :).

Rhinoceros Tire Sculpture

Tire Sculpture

Spider Tire Sculpture

Tire Horse

Panther Tire Sculpture

Animal Head Tire Sculpture

Jaguar Tire Sculpture

Shark Tire Sculpture

Used Tire Sculpture

Used Tire Art

Horse Tire Sculpture

Buddha Tire Sculpture

Det är helt otroligt vilken fantasi vissa människor har!


20 Februari 2010!

Uppdateringen igår var inte den bästa kan jag hålla med om men det får vi ta igen idag istället! :)

Min dag idag började med konståkningsträning, gick ganska bra att hoppa i början men inte på slutet. Sedan var jag tränare och efter det var det tränarmöte, klockan 10.00 var det dax för uppvärmning och 11.00 spelade jag bandymatch, jag spelade ganska bra idag och hade två målchanser varav en förstår jag inte varför jag inte satt! Kommer ha svårt att glömma det haha. Nu ska jag städa rummet packa inför imorgon och sedan hoppa i ett efterlängtat bad ♥

Hur har din lördag börjat? :)


19 Februari 2010!

Idag ska jag på bandyträning, får se hur länge vi stannar ute igår i snöstormen! Igår när det snöade var vi ute i ca 30 minuter sedan gick vi in och hade styrka istället, det blev för kallt åt händer och fötter för att vara ute!

Sedan ska jag hem och då blir det mys och en lugn fredag! :)


Vad ser du? (2)



Nu kommer ännu en liten klurig bild! :)


Du kunde se...

Både en ung tjej och en tant i bilden som jag visade tidigare idag. Många utav er såg bara den unga tjejen men vissa såg båda! :)

Om ni ser tjejen så använder ni hennes halsband till mun för att få fram tanten, tjejens haka är tantens näsa (en stor och krokig näsa), tjejens öra är tantens öga och så gör ni tvärtom om ni bara ser tanten :)

Nu ska jag byta om innan det är dax för träningarna! :)


Träningskväll!

Idag efter skolan ska jag hem och städa lite och fixa lite, sedan blir det en träningskväll med både bandyträning (19.40-21.00) och efter den konståkningsträning (21.05-22.00) :).

Är det någon som vill att jag ska lägga in fler bilder som bilden där nere? :) att man kan se två bilder i en och samma bild.


Vad ser du?



Kommentera gärna vad du ser :)


Missa inte!

Idag efter skolan ska jag på bandyträning med syrran! Jag längtar så mycket eftersom att det var ett tag sedan jag tränade bandy!

Efter bandyn ska jag hem, duscha och sedan göra mig klar för natten innan jag ska se Andra Avenyn som jag också längtar till så mycket, får inte missa den! Jag tänkte lägga mig och läsa efter Andra Avenyn får se om det blir så :).



Nu har även...

MINI Cooper kommit ut med kreativ reklam över hela världen vilket jag naturligtvis måste visa i min blogg! :)

MINI Billboard

MINI Cooper Yo Yo

MINI Drives on Water

MINI Cooper in a Box

MINI Headlights Billboard

MINI Cooper Rickshaws

MINI Personalized BillboardMINI Cooper Magazine Ad

MINI Cooper Ski Lift Ad

MINI Cooper Vending Machine

MINI Cooper Train Station Ad


Fettisdagen!

Idag är det ju fettisdagen och självklart har vi då ätit semlor, gott! :) Samtidigt som vi åt semlor jag mamma och syrrorna så kollade på vi filmen prinsessa, den var bra och lite rolig :)









Jag kom att tänka på de som t.ex. har ett nyårslöfte att inte äta onyttiga saker eller de som bara inte vill äta onyttiga saker utan att ha ett löfte, hur jobbigt det kanske är för dom att det finns sådana här dagar om man  i alla år har ätit en semla på fettisdagen eller en kanelbulle på kanelbullensdag och så iår ska man inte äta onyttigheter hur gör man då? Det blir ju som en tradition ska man bryta den då? Man bryter väll inte en tradition eller gör man ett undantag just de dagarna och äter endå eller struntar man i semlan och kanelbullen? För när man säger på nyår att man inte ska äta onyttiga saker så tänker man väll inte på att de här dagarna finns eller? Jag har aldrig haft ett nyårs löfte eller inte sagt att jag inte ska äta onyttigheter så jag vet inte hur jag skulle gjort! Men jag vet att det skulle varit svårt för mig att motså en semla på fettisdagen om alla andra åt de plus att det är en tradition!

Hur skulle du gjort?


Jag fick en fråga om...

Jag kunde visa häftiga och ovanliga lampor, superkul tyckte jag eftersom att jag vill skriva om de ni läsare vill läsa! Så jag satt igång att leta och efter ett tag kom jag fram till några sidor med ovanliga lampor :).

foldable-flower-light-fixture

floating-lamp

coffee-table-lamp-book

wallpaper-light

corner-lamp

ripple-drip-lamp

Om ni undrar var de kommer ifrån så kommentera vilken lampa ni vill veta lite mer om så skriver jag det till er (eftersom att alla kommer från olika hemsidor)


Konståkningsväska!

Eftersom att det tog så lång tid innan jag fick väskan så fick jag Blades med på köpet (Skydd man har på skenan när man har skridskorna i väskan, jag hade redan sånna fast elefanter men det är aldrig fel med ett par till)


Man kan både dra och...


Bära väskan på ryggen (vilket jag inte tror att jag kommer att göra så ofta, men det är bra om man ska upp för några trappor, det är svårt att dra väskan då)


Nya och gamla väskan!


Som ni ser är den nya väskan större än den gamla, den har mer fack och är lättare at ha med sig p.g.a. hjulen så man kan dra väskan! Jag ser ingenting negativt med väskan utan jag ÄLSKAR DEN!

Jag fick den i julklapp men den kom nu eftersom att väskan är helt ny och företaget vi köpten den av fick den inte förrän nu.

Som jag har längtat efter den! ♥


Jag är så glad!

Jag åkte hem tidigare från praktiken idag för jag känner mig småsjuk, har ont i huvudet fryser ibland och känner mig varm ibland, så jag vet inte om jag ska träna idag "/. Det var inte det jag skulle skriva egentligen för då skulle jag inte ha skrivit att jag är glad i rubriken men jag gick nyss ut och hämtade posten och så låg det ett brev där i och det stod att jag ska få hämta ut en grej på posten och jag vet exakt vad det är men det får inte ni veta riktigt än! Ska hämta ut den om en kvart när jag vilat lite till och sedan får ni se vad det är! :)  


snygga och kreativa fruktskålar!

Cocoon Fruit Bowl

Vessel Fruit Bowls

Vessel Bowls

Fruit Slide

Flat Knot Fruit Bowl

Earth Fruit Bowl

Fruit Stack


Fruit Loop

Zack Stiletto Fruit Bowl

Vessel Fruit Bowl


16 Februari 2010!

Idag är det grått och trist ute, men vad gör det? Det är tisdag idag och om ca 1 timme är det dax att köpa balbiljetter med den bästa Rebecka ♥ Efter APU:n är det dax för konståkningsträning och sedan schowträning och ikväll blir det tv mys och slappa!


Som lovat!

Här kommer som lovat bilder på hur mina naglar ser ut just nu! :)







Just nu mellanmål:


Snart ska jag byta om och sedan vara tränare på både is och mark åt de små änglarna!


Härligt!

Dax för att ta en liten promenad i det fina vädret! Kan inte var inne mer måste ut, solen skiner som bara den och himlen är alldeles klarblå! Hörs när jag kommer in då jag ska lägga in bilder på hur mina naglar ser ut! :)


Flytande hotell!

Det här hotellet är det första flytande hotellet i Sverige ♥ Riktigt stilrent, enkelt och mysigt tycker jag :)














Melodifestivalen!

I Lördags var som sagt jag och mina syskon + F och såg Melodifestivalsens genrep, det var superkul! Vi hade bra platser parkett, rad 3 :). Det var häftigt att se hur alla kameramännen for runt med sina kameror på scenen, mellan dansarna, ja överallt helt enkelt! Det satt två stycken killar uppe i taker under hela melodifestivalen och filmade därifrån också. Det var häftigt att se alla artister så nära, se programledarna innan kamerorna satts på, hur de förberedde sig för vad de skulle säga, omtagningar och en hel del andra grejer! Det var bara så fantisktiskt och häftigt att se alltihop!

Här kommer några utav alla hundratals bilder vi tog!













Jag jobbade även på efterfesten som också var superkul! Det var mycket folk och fullt ös! Jag såg melodifestivalen på tv:n också i byggnaden bredvid Göransson Arena
(där allting var live) det var ganska komiskt :). Men man såg ingenting i Göransson Arena om man inte hade någon plats att sitta på så det var bättre att se på tv och det var kul efter att ha varit på genrepet någon timme före och veta hur allting går till och se i tv hur det blir när kameramännen springer runt på scenen och filmar, det ser lite roligt ut live men på tv:n ser det bra ut :).



Som sagt, det var helt fantasktiskt och häftigt att se melodifestivalen!


Skogsbilder!

Nu sitter jag här framför datorn igen efter en dag med tapetsering i köket, en tur ute i skogen, mys och alla hjärtans dag presenter! :)

Jag tänkte nu visa lite bilder från när vi var ute i skogen som jag tog med syrrans systemkamera!
















14 Februari 2010!

Idag är det alla hjärtans dag och den dagen började jag med att städa hela mitt rum, damma och dammsuga så nu är det fint och fräscht här riktigt härligt och någonting som mer är härligt är att solen lyser och himlen är alldeles blå! :)

Nu ska jag ner och äta och sedan bege mig ut i det fina vädret ses när jag är hemma igen!

Hoppas att ni alla får en bra dag! ♥
 


Gårdagens bilder!

Här kommer bilder från igår i ishallen där företag och V.I.P gäster satt och åt innan de gick och kollade på melodifestivalens genrep och sedan kom de tillbaka till ishallen och hade lite efterfest!




















Utanför Göransson Arena:



Trick fotografier!

Se vad som händer när människor använder ärmar från klassiska vinylskivor för att krydda sina fotografier, resultatet är verkligen imponerande ...

Trick Photography with Album Covers

David Bowie

Nas

Two of a Kind

Sleeveface

John Travolta

John Lennon

Madonna


13 Februari 2010!

Igår var jag iväg och jobbade på melodifestivalen, det var ganska segt i början men på kvällen blev det roligare :). Vi värdinnor hjälpte folk om de ville ha hjälp med någonting och gick runt på efterfesten och såg till så att allt såg bra ut :).

Idag har jag hunnit med att träna (08.00) varit tränare åt konståkningsbarnen och sedan åt skridskoskolan, jag har haft 5 tröjor på mig varav 3 tjockao ch en tjockjacka på mig men jag var tvungen att gå in mellan varje pass för att ta av mig skridskorna, mina tår var som isbitar!

Snart ska vi äta och sedan ska jag iväg och kolla på melodifestivalens genrep! Ska bli riktigt roligt! :)

Bilder från igår kommer :)


Konståkning i Jansasparken!

Igår var vår klubb i Jansasparken och åkte konståkning, jag hann inte träna så mycket eftersom att jag kom direkt från skolan men jag hann vara på i ca 15 minuter innan det var dax att vara tränare. Isen var lite knopprig och så men annars ganska bra, det gällde att hålla igång barnen hela tiden för att de inte skulle frysa och det fick ganska bra tills på slutet då vi hade gjort nästan allt de kan  och lekt en del hihi :). Vi slutade lite tidigare eftersom att jag och Isabelle som är tränare frös som bara den om fötterna och barnen började frysa. Jag har nog aldrig fryit så mycket om fötterna och om fingrarna, det värkte så mycket i fötterna och när man fått av sig skridskorna och stoppade ner fötterna i skorna som stått där ute i ca 60 minuter i ca 7 minusgrader så blev det inte bättre! Jag ville springa till bilen men kunde inte för fötterna var som isbitar hihi.

När jag kom hehade blivit lite varmare då och frös mest om fötterna så jag gick in i köket där vi har golv värme och gissa om det var skönt! Och inte nog med det som plåster på såren efter att ha frysigt så mycket så blev det tacos till kvällsmat :).

Här kommer (suddiga) bilder från gårdagen:











Isabelles och mina skridskor


Bild från festivalstaden.se

 


12 Februari 2010!

Det finns inte så mycket att skriva om hur min dag blir idag, men jag kan iallafall berätta de få grejerna jag ska göra :). Efter skolan ska jag ner och jobba på Melodifestivalen från 13.30-24.00 får se hur det blir och vad vi får göra :). Det är anledningen till att jag inte har någonting mer att berätta men imorgon harjag nog en hel del att berätta efter att ha jobbat där :). Nu ska jag lägga in bilder på datorn och sedan berätta om igår när vi åkte skridskor i parken :).


Unusual handbags!

Jag hamnade nyss inne på en sida där de har väldigt ovanliga handväskor och jag tänkte dela med mig utav några :).

Handbags to make you noticable

Handbags to make you noticable

Handbags to make you noticable

Handbags to make you noticable

Handbags to make you noticable

Handbags to make you noticable

Handbags to make you noticable

Handbags to make you noticable

Handbags to make you noticable

Handbags to make you noticable

Handbags to make you noticable


Fireplace Designs!

Jag älskar braskaminer, det är så varmt och mysigt! Och nu har jag hittat några superfina som jag skulle vilja ha!

Mobile Fireplace

Cabinet Fireplace

Wall Fireplace

Waterfall Fireplace'

Suspended Fireplace

Kubik Fireplace

Vilken skulle du vilja ha?


11 Februari 2010!

Idag efter skolan får vi se om jag hinner träna på isen i Jansasparken, vi i Brinka SKK ska träna där idag eftersom att melodifestivalen är här och det är massa olika aktiviteter på stan och då ska vi visa upp oss där. Jag hinner förmodligen inte men jag ska iallafalla vara konståkningstränare i Jansasparken vilket ska bli spännande och mysigt eftersom att de har bytt ut lamporna i hela staden så när det blir mörkt ute så lyser det fint. Ska säga till syrran och knäppa lite kort ute på lamprona i rondellen i stan m.m. med hennes nya systemkamera som hon bland annat fick igår, då får ni se fina bilder här i bloggen sen :).

Belysning
Bilden är hämtad i festivalstaden.se såhär ser det ut när det är mörkt ute


Tavla eller klocka?

Svaret är att det både är en tavla och en klocka!

 

Ganska smart om man vill ha någonting stilrent och enkelt!


10 Februari 2010!

Idag fyller min äldsta lillsyrra 16 år! GRATTIS PÅ DIG ÄLSKADE SYSTER ♥! :) Så idag blir det massa folk hemma hos oss och tacos, kakor, bullar och tårta :). Jag ska vara tränare så kommer tyvärr komma hem 18.30 men det är nog folk där då också om inte alla nyss kommit då till och med :). 

 



 


Tips till alla hjärtans dag!


Alla hjärtansdag present - fyll-i-bok

 


Alla hjärtans dag - iskubsformAlla hjärtans dag - kylskåpspoesi

Alla hjärtans dag - kakformarAlla hjärtans dag present - nyckelring

Alla hjärtans dag - Cozy feet  Alla hjärtans dag - kylskåpspoesi

Alla hjärtans dag - fondue  Allahjärtansdag - set

Alla hjärtans dag - lakan Alla hjärtans dag present - bakform

Alla hjärtans dag - armband Alla hjärtans dag present - hjärthängare

För att se fler tips till alla hjärtans dag present och läsa om produkterna jag lagt ut, gå in på Bluebox som finns till vänster i min blogg!


Red bull!

Jag hittade precis den här häftiga motorcykeln som är designad utav Barrend Massow Hemmes. Här nedan får ni se bilder på den + ritningen :).





Sedan hittade jag en massa andra ovlanliga och lite roliga Red Bull saker:














Jag tycker att motorcykeln var häftigast


9 Februari 2010!

I morse var det svårt att komma upp ur den varma och sköna sängen! Låg kvar länge och somnade om ett par gånger men tillslut kom jag upp! :) Tyvärr är det inte lika fint väder ute idag som igår, det är gråmulet och ser ganska trist ut när man tittar ut.

Idag efter APU:n ska jag försöka hinna baka cupcakes till syrrans födelsedag som är imorgon! :) Om jag inte hinner så gör det inte så mycket, mamma bakade sockerkaka och kanelbullar igår! Men jag vill göra det för att det är roligt och det var ett tag sedan jag bakade cupcakes, det skulle ju passa utmärkt att baka dessa tills hon fyller år :). Varför jag inte skulle hinna med att baka idag kanske ni själva kan gissa? Ja precis för att jag har kontåkningsträning idag och senare ikväll har jag bandyträning :).


Mellanlandar!

Nu är jag hemma efter en konståkningsträning jag inte är nöjd med! Axeln gick inte bra överroterade och kände inte vad jag gjorde, ingenting fungerade idag! Förutom dubbelsalchow som landade, jag hoppadeden  i programmet utan att ens ha hoppat enkel innan och det var riktigt bra!

Nu har jag mellanlandat hemma för att få i mig lite mat och sedan ska jag på tränarmöte! :)


Selleck Waterfall Sandwich!

Tom Selleck! Hans naturliga panyt-wetting kapacitet med ett impornerande vattenfall och en läcker smörgås , tillsammans blir de Selleck Waterfall Sandwich!
Featured Sandwich: French Dip

Featured Sandwich: Lobster Roll

Featured Sandwich: Shrimp Po’ Boy

Featured Sandwich: Salami

Featured Sandwich: Italian

Featured Sandwich: Panini

Featured Sandwich: Caprese

Featured Sandwich: Egg Salad

Featured Sandwich: Pastrami

Featured Sandwich: Whole Turkey

Featured Sandwich: Caribbean Jerk Chicken

Featured Sandwich: Meatball

Featured Sandwich: Meatloaf

Featured Sandwich: Tuna Salad

I vissa bilder smälter smörgåsen in i miljön riktigt bra! Annars tycker jag bara att det var fina bilder och vattenfallen kan man titta på i evighet!


Vad tycker du?

> En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd. Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.

> Jennifer Lopez har försäkrat sin rumpa för 1,5 miljarder euro.

 > En haj kan känna lukten av blod inom 100 millioner liter vatten.

> I filmen " fäst vid dig" gömmer sig producenten under sängen i första scenen. Om man kollar riktigt noga kan man urskilja hans ansikte.

> En enda tråd i en spindels nät är lika stark som en stålvajer med samma tjocklek.

> Ungefär 17% av alla människor är vänsterhänta.

> Kameleonterna är bäst bland djuren på att räcka ut tungan. En del av dem har en tunga som är längre än djurets egen kropp.

> Espressokaffe innehåller över 800 olika smaker. Det är fler än i t.ex. vin.

> Kattfiskar har 27000 smaklökar

> I Sverige finns orter med namn: Frankrike, Anders, Snorum, Sexdrega, Pung och dessutom är 'Å' namnet på 13 platser.

> På Mount Waialeale regnar det minst 350 dagar om året.

> Det tar ca 15 dagar för en häst att galoppera runt hela jordklotet.

> Champinjonen innehåller bara 0,2 procent fett.

Vad tycker du om faktan jag lägger in, rolig, onödig, tråkig, intressant, ska jag fortsätta med det?


Spännande vecka!


Riktigt bra match!

Igår var vi i Karlsbyheden och gjorde en riktigt bra match! Bästa matchen den här säsongen sa vår ledare och det var ritkgit roligt att spela också :). Jag tycker själv att det gick ganska bra för mig och det var flera som tyckte att jag spelade riktigt bra igår, kul! :). Vi ledde första halvleken med 0-1 och jag tror de andra laget var ganska arga då, de hade visat det på plan med bland annat långbollar. Vi förlorade stort mot de laget sist vi möttes, men nu blev det oavgjort och ett tag var det riktigt hård match på planen, de fick 3 straffar, Emelie vår målvakt gjorde 2 riktigt snygga räddnignar då (gjorde en hel del snygga räddningar under hela matchen, hon var superduktig!) och en sköt de utanför, vi fick 2 straffar men målvakten tog en och en kom utanför.

Det var riktigt kallt att spela (ute) jag tror att det var -9 när vi började och då var klockan 18.00 vi slutade spela 20.00 och då var det ännu kallare! Vi frös om fötter och fingrar och när vi hade 2 utvisade samtidigt så var det vissa som ville byta men kunde inte p.g.a. vi hade 2 utvisade och alla måste då köra lite extra, det var riktigt jobbigt, försöka hålla i klubban med iskalla fingrar och åka skridskor med kalla tår.

Men då var det bara att bita ihop och tänka på att efter matchen skulle vi hoppa in i bastun och sedan duscha och åka buss hem! Kan meddela att det var riktigt skönt att hoppa in i bastun efter en match :).

Alla var nöja med matchen och den slutade 2-2 härligt!
Vi såg det som en vinst eftersom att vi tidigare förlorat så stort!


Karlsbyheden nästa!

Nu har jag ätit och ska packa och sedan dra mig till Göransson Arena. Vi ska till Karlsbyheden och spela bandy, bussen går 14.30 ska bli riktigt roligt eftersom att det är fint väder och lagomt kallt :).




Kända byggnader i Lego!


I ♥ Brinka SKK!

Äntligen är jackan min! Nu väntar vi bara på byxorna till jackan (blev något fel vid tryckeriet så de dröjer till nästa vecka) plus träningsbyxorna :). Men skönt att vår klubbjacka äntligen kommit, vi tycker att den blev bra, det är vi åkare som bestämde hur trycker skulle se ut :)



Ska du se melodifestivalen?

Nu har jag städat och ätit mat och ska bege mig hem till Rebecka där det blir mys framför Melodifestivalen! :)
Jag brukar inte se melodifestivalen men hon frågade mig om jag ville se de med henne och visst kan jag det för med roligt sällskap blir tråkiga saker roliga ändå! :)


Till er från mig!

Jag har haft fullt upp hela dagen så jag har inte haft tid att uppdatera här än men jag har någonting som till er tröst ♥

I morse stod jag på isen och hade konståkningsträning, tog ett lugnt träningspass idag så snurrade bara lite och hoppade axel som jag kunde landat bättre. Men efter träningen var jag konståkningstränare och efter det skridskoskoletränare :). Sedan hämtade jag syrran hos en kompis hon har varit hos över natten och sedan åkte jag hem och bytte om för att sedan pka ner på stan och kolla lite :). Nu sitter jag här vid datorn och har precis fixat överraskningen ;).

Det är nämligen så att många önskat att få se bilder när jag tränar konståkning och idag knäppte vi lite kort så här kommer lite bilder från dagens träning:




Ligg piruett


I ett hopp och är påväg att landa

Singelåkare ger sig på teamåkning


Skridskoteknik!

Idag på bandyträningen körde vi skridskoteknik och det gick superbra för mig! Det kändes jättebra och jag var bland de bästa på det! :) Jag fick till och med visa för gruppen bland annat slalom på en fot eftersom att jag var så duktig på det och det var ritkgit roligt! :).

Jag kom nyss hem efter att ha hämtat yngsta lillsyrran och hennes kompis från bion och ska nu in i duschen (inte hunnit med det än!) sedan sova och det hoppas jag att jag hinner göra innan 23.00 eftersom att jag har konståkningsträning 08.45 imorgon (sovmorgon)  :).


Mina naglar just nu!

Igår målade jag mina naglar (se bilder) lite snabbt innan träningen, det blev inte så bra tycker jag själv men jag får ha det här ett tag iallafall, det är ju bättre än ingenting :).




Jag väntar nu på mat som pappa är och hämtar, efter maten ska jag iväg på bandyträning och efter den ska jag ta ett varmt och skönt bad :).

Jag var ju och shoppade lite med Angelica i Onsdags och lovade att visa bilder på T-shirten jag köpte (det är ingenting speciellt med den en vanlig lila t-shirt från H&M) men jag var så klantig så jag glömde den hos henne hihi men idag fick jag den så ikväll blir det bilder :). 


Är Hello Kitty bara en söt och oskyldig figur?


Störtsköna stilettklackar!



3dstilettopolice02

3dstilettopolice04

3dstilettopolice03

Designern Tim Cooper har designat de här stilettklackarna som har sin inspiration från de amerikanska polisbilarna. Vad kommer härnäst brandbilsskor?

Själv så tycker jag att de här skorna är riktigt häftiga med alla dessa detaljer!


4 Februari 2010!

Idag blir det en lugn dag det enda jag har inplanerat är konståkningsträning ikväll och inna ndess hoppas jag att jag hinner måla naglarna :). Jag längtar supermycket till träningen ikväll! Hoppas att det kommer att gå bra nu när jag längtar så mycket :).

Till lunch idag blir det Mc donalds med Elin och Sofia, ska bli riktigt gott!


Bra träning!

Nu är jag hemma! Bandyträningen gick jättebra, jag spelade bra, kom på rätt ställe i rätt "tid", bollade bra och tillslut fick jag til lskotten också plus att jag gjorde två mål! ;). Efter träningen stod jag och pratade med Sandra i ca 1 timme hehe :). Nu ska jag och yngsta lillsyrran se Andra Avenyn på datorn (vi kan inte hålla oss längre!) och efter det ska jag in i duschen, efter det ska jag visa den enda tröjan jag köpte idag :).


StyleYourGarage!

Det Tyska företaget StyleYourGarage har skapat fram kilstermärken till garagedörrar som kommer att få alla som går förbi att se just ditt garage och kolla lite extra på det ♥

Dessa garage skyltar som de kallas är gjorda av material av hög kvalitet som tål sol, regn, vind och kyla!

12 Cool Garage Door Stickers

Formula 1 Car

Jet

Alligator

Wine Cellar

Gold

Empty Garage

Elephant

Subway Station

Horse

Boat

Tank


Studiedag!

Idag har vi studiedag så en del utav dagen ska spenderas på Gallerian Nian med Angelica med (ögon)shopping och lunch! :) Ska bli roligt! Ikväll har jag bandyträning och efter den får vi se vad som händer och fötter ;)


Vinter!

Jag lekte lite med lite vinterbilder jag knäppt iår såhär blev det:



Ingenting avancerat men jag lyckades att få in det här på första försöker haha :)


Tandläkaren!

Jag var ju hos tandläkaren idag för första gången på 2 år. Det gick sådär måste jag få säga jag har aldrig fått återvända dit men nu ska jag göra det, jag har aldrig haft hål eller någonting och det har jag inte nu heller. Jag får alltid komplimanger och folk tycker att jag har fina och vita tänder fast jag inte gjort någonting med dom och har aldrig gjort det heller ♥ Men jag har små om man säger gropar i tänderna så de ska fylla i de för det är svårt att komma åt där med tandborsten så att jag inte får hål i framtiden :) inte så farligt kan vissa tycka men jag är rätt nervös inför det, hur kommer de att göra? Jag vill inte ha bedövning eller någonting!

Någon som vet? :)


Hello Kitty överallt!

Hello Kitty finns på allting nu för tiden och jag menar verkligen allting! Det kanske ni förstår när ni får se den här bilden:



Söta brandsläckare!


Galna och ovanliga hus!

Det är precis det ni kommer att få se här och nu!

twisted-house

Sko hus
shoe-house

Vattenkokar hus
kettle-house

Pumpa hus
pumpkin-house

Rosa hus
isabella-pink-house


sunrising-house


multiplicities-villa

Flyg hus
flying-house

Is hus
sea-house

Trä hus design
crazy-house

river-house

Krokigt hus
crazyhouse

Kub hus
cube-houses

Sten hus
stone-house

UFO hus
ufo-house


2 Februari 2010!

Igår på bandyträningen gick det ganska bra för mig. Jag åkte bra och så men att skjuta på mål var inte riktigt min grej hehe, men jag satt en snygg straff :).

Idag ska jag på konståkningsträning och sedan har vi schowträning och ikväll ska jag till tandläkaren! Jag vill men ändå inte.  Igår frågade jag mamma om hon kunde ringa dit för jag har inte varit där på 2 år, då frågade hon mig om jag är säker på det för de ska ju kalla dit mig, men jag sa att jag var säker och hon ringde. Jag hade rätt de sa att senast jag var där var 2008 och att det var högtid för att gå dit nu så idag ska jag dit!


Kokosnöt!

Archipod

Titta på den här lilla mysiga kokosnötstugan! Skulle inte sitta helt fel att ha en sådan. Kan användas till både kontor och lekstuga. Den är avsedd att ha i trädgården och är i stortsätt helt gjord utav trä. 

På insidan sitter bland annat inbyggda spotlights, skrivbord, elektriska panelelement, brandvarnare och eluttag samt telefonjack. I taket sitter ett fönster som släpper in ljus, med syfte att så lite elektricitet som möjligt ska gå åt till lamporna. Hela stugan är 2,5 meter hög och mäter 2,9 meter i diameter på insidan.


1 Februari 2010!

Oj vad tiden går snabbt, det har redan gått en hel månad på året 2010! Någon mer än mig som tycker att tiden rusar förbi i en väldans fart?

Men nu är det iallafall Februari ska bli roligt med, ny månad, nya upplevelser, nya äventyr och nya människor ♥

Lite grejer som kommer hända i Februari som jag aldrig tidigare varit med om och som jag verkligen ser fram emot är:

- Att jobba på Melodifestivalen
- Vara konståkningstränare och själv träna konståkning i Jansasparken
- Gå på Melodifestivalens genrep
- 70 års fest i Örebro
- Göra en stor schow med konståkningen

Plus att syrran fyller år men det har hon gjort 15 gånger tidigare men det ska också bli roligt! :) Det är lite grejer som är planerade just nu :)


RSS 2.0