En bra kväll på en bra dag!

Snart ska jag göra mig klar för sängen som bara står där och ropar på mig att jag ska komma och lägga mig! Men först ska jag skriva några rader om hur min kväll har varit. Jag har varit på konståknings show med minsta syrran och Eva, showen var bra och det är roligt att se andra på isen för oftast när vi är i en ishall så står jag själv på isen och sitter inte på läktaren och ser på, så det var roligt. Efter showen gick åkte vi till Max och åt, riktigt gott! Vi satt där ett bra tag och prata och skratta! 

Tack för en super bra kväll!  


Krokar!

Vanliga krokar kan vara ganska tråkiga. Men det finns vissa designer som har förstått det och gjort krokarna en aning roligare!

Hand Hook

Knife Hooks

Key Shaped Hook

Joystick Wall Hooks

Dart Coat Hooks

Flip Flop Wall Hooks

Axe Hanger

Hang Wall Hooks

8-Bit Hanger

Vilken utav dessa krokar skulle du vilja ha?


31 Mars!

Idag ska jag och yngsta lillsyrran möta upp Eva utanför Läkerol Arena för att sedan se en konståknings show, ska bli roligt att se hur andra klubbar gör deras show!

Jag vet inte riktigt när vi kommer hem men jag har i 2 dagar nu sagt att jag ska städa vilket jag inte riktigt gjort, jag har bara plockat undan, men om vi inte kommer hem för sent idag ska jag dammsuga!


Dating in the dark!

Nu sitter jag i soffan mätt efter att ha ätit en hamburgare. Dating in the dark rullar på tv:n, jag tycker att programmet är intressantast på slutet då man får se hur de reagerar när de ser varandra. I pausen ska jag göra lite styrka inte köra jättehårt men lite armhävningar, situps och rygglyft.

   


Showtävlingen i uppsala!

Jag har fått önskemål om att få se lite bilder från showtävlingen i Uppsala som jag var på i helgen! Så här kommer några få bilder (de fick inte så många bra bilder)
















H2Office!

Modern Office Floats on Water

H2Office

Modern Office on Water

Office on Water

Office Inside

H2Office Decor

H2Office Floating Office

H2Office från WaterSpace är ett kompakt flytande kontor konstruerad för användning i småbåtshamnar och inre vattenvägar.

Varje kontor har en extern soldäck, ett pentry, en utdragbar säng (för tillfällig övernattning) och gott om förvaringsutrymme.

Skulle du vilja jobba på det här kontoret?


30 Mars!

APU är först ut idag liksom igår. Solen kikar fram lite då och då här utanför och jag kan se att himlen börjar bli mer och mer blå, vilket känns härligt!

Idag ska jag försöka hinna in till ett köpcentrum eller till stan vi får se om det blir så, en sak som är säker är iallafall att jag ska träna idag, styrka och förhoppningsvis ut och gå lite om vädret tillåter det vill säga :).

Idag vill jag säga GRATTIS TILL EN ALLDELES UNDERBAR OCH SPECIELL PERSON, du vet vem du är ♥


Nya skor!

Nu är jag hemkommen från utbildningen som var riktigt intressant! Jag ser verkligen fram emot det här och speciellt tills mina produkter kommer hem och kan ut och demonstrera och undervisa! Nu ska jag som lovat visa skorna jag köpte i Uppsala igår. 



































Bilderna är tagna av den här systern!


Åker på utbildning!

Nu ska jag till utbildningen och kommer hem ikväll, när jag kommer hem ska jag visa de jag köpte igår och förhoppningsvis bilder från schowen annars kommer de bilderna imorgon!


Ett foto yngsta lillsyrran tog för någon minut sedan

Så kika in här senare idag så har ni lite roligare inlägg att läsa!


29 Mars!

I natt vaknade jag flera gånger, jag vet inte varför men antagligen för att det var så varmt. Yngsta syrran och jag sov i samma säng inatt och hon hade också vaknat flera gånger för att det  var varmt. Så det blir nog en tidig kväll för mig.

Idag är det APU som står först på listan sen ska jag hem och städa samt ta det lugnt och blogga lite och ikväll ska jag på utbildning! Jag började nämligen med Mary Kay igår vilket jag tycker ska bli superkul att jobba med!

Jag vill avsluta detta inlägg med ETT STORT GRATTIS TILL ANGELICA SOM BLIR 18 ÅR IDAG! Jag har tyvärr ingen bild på henne på den här datorn men det kanske kommer under dagen.


Från Bistra City!

Idag har jag varit i Uppsala och tävlat. Det gick ganska bra, faktiskt! (Vi hade inte åkt igenom programmet på isen en enda gång eftersom att vissa hoppade av och vi hade ingen is eftersom att de har tagit bort den). Det här var första gången jag tävlade med ett schowprogram och det var kul, jag skulle kunna tänka mig att tävla med ett schowprogram igen!

Efter tävlingen åkte vi och shoppade lite i Uppsala vilket resulterade i att jag kom hem med några skor som jag tänkte visa imorgon! Men för att det här inlägget inte ska bli för tråkigt så tänkte jag visa lite grejer jag köpte i Sundsvall då jag, Elin och Sofia var där på spa-weekend.

Örhängen från Gina Tricot






Kuvertväska som jag ska ha till balen från Guldfynd


Studentklänning från MQ






28 Mars!

Nu sitter jag och äter frukost, jag ska alldeles snart göra mig i ordning och sen ska vi åka. Vi ska till lite affärer innan vi åker till tävlingen därför åker vi lite tidigare än vad vi egentligen behöver.

Nu måste jag gå, men vi hörs senare idag!


Bilder från 27 Mars 2010!

Nu ska jag packa och göra allt klart inför imorgon då jag ska tävla! Det ska bli riktigt intressant eftersom att vi ska tävla i grupp vilket vi aldrig gjort etersom att vi alla är singelåkare plus att vi aldrig åkt programmet på isen. Men det blir nog en upplevelse.

Här kommer lite bilder från dagen!

20-års "kalas"








Detaljer







Mina naglar




Alla bilder är knäppt utav den här syrran!


Bilder från våffeldagen!

Så, nu har jag tid att uppdatera lite! Jag har som sagt jobbat hela dagen. Men jag vill nu visa lite bilder från våffeldagen då vi åt våfflor!




Hallonen var fortfarande lite frysa när jag knäppte kort


Mums!

Det var första gången jag hade bär på våfflorna och det passade väldigt bra måste jag säga! Det var bara ett problem, eftersom att jag inte brukar ha bär till våfflor så tog jag fram dom lite sent (glömde att jag skulle prova ha bär till våfflor) så de hade inte hunnit tinat upp tills vi skulle äta


Jobb imorgon!

Nu sitter här framför datorn men ska snart sova! Jag ska nämligen jobba imorgon 08.30 och efter det ska jag på kalas, men jag hoppas på att kunna uppdatera här imorgon iallafall.

Jag har så mycket jag vill visa bland annat klänningen jag köpte i Sundsvall, våfflorna jag gjorde och mina naglar jag målade igår!

Men hoppas ni har en bra lördag och kolla in här för vem vet när nästa inlägg kommer?


Nyss kommit hem!

Hemma efter dagens jobb! Tiden gick snabbt på jobbet idag. Nu är det dax för att byta om och sedan äta (pizza) och efter det bara mysa! Och förhoppningsvis kommer det in ett till inlägg här senare idag.

Vad gör alla kära läsare ikväll? ♥


Rektangulära Coca-Cola flaskor!



ecocoke06

ecocoke07

ecocoke08

Den här läckra designen på Coca-Cola-flaskor är 0skapad av Andrew Kim. Den rektangulära formen gör att flaskorna tar både mindre plats och ser mycket häftigare och roligare ut än de som står i affärerna idag.

Ifall flaskorna hade existerat i verkligheten, så skulle de enligt Andrew bestå till 100% av biprodukter från sockerrör. När flaskan är tom så kollapsar den av sig själv ner till 66% av sin ursprungliga storlek (Se bild högre upp), så den sparar plats även då. På ett sätt är det kanske synd, för jag hade velat spara flaskan. Faktiskt.

Skulle du vilja att dena designen av Coca-Cola flaskor kom ut i butiken?


26 Mars!

Om ca 1 timme börjar jag jobba så jag ska börja göra mig i ordning för det. Vi är lediga från skolan idag därför har jag chans att jobba såhär "tidigt"! Annars hade jag ju varit i skolan den här tiden. Jag slutar 18.30 så efter det syns vi här igen!  

Ha en bra fredag!


Våffeldagen!

Idag är det våffeldagen och vi ska som varje år den här dagen äta våfflor, riktigt gott!



Ska ni äta våfflor idag?

Vad brukar ni ha på era våfflor?


Fixar och donar!

Jag har hållt på att damma och städa i mitt rum större delen av förmiddagen! Men nu återstår bara dammsugningen och sen är det klart, jag tänkte gå ner till köket och fixa lite där nu och sen gå ut med hundarna och efter det duscha och fixa naglarna!


Lisa provar ny mat!

I förrgår var mammas kompis här, hon är med i Buzzador så då provade hon en ny sort kattmat på vår katt Lisa. Lisa är ganska kräsen när det gäller mat men den här maten älskade hon, se själv!






Gemensam bandyavslutning!

Jag och syrran kom nyss hem efter en gemensam bandyavslutning med alla SAIK lag. Den var ganska seg men vi fick bullar, hihi! 

Vi sitter nu och tittar på småmirakel, det är alltid lika intressant! Men snart ska vi äta och sen ska jag duscha och fixa naglarna innan det är dax för Andra Avenyn!

Någon mer som ska se Andra Avenyn idag?


Urhäftiga trappor!

Vilken utav dessa trappor skulle du vilja ha? 

Helical Stairs

Spiral Staircase Slide

Staircase Slide

Spiral Staircase

Minimal Staircase

Steel Stairs

Bookshelf Staircase

Modern Staircase

Glass Stairs

Space Saving Staircases


Träning inför tävling!

Träningen gick väll sådär idag, vi var 5 stycken som tränade inför tävlingen på Söndag, vi är lite sent ute med det vilket betyder att vi inte får träna programmet på isen innan vi åker på tävlingen men det blir nog en upplevelse hihi!

Efter träningen var jag på tränar möte och efter den kom jag hem och då var mammas goa kompis här så jag har varit social och haft riktigt roligt, snart ska jag göra mig i ordning och sen sova.


Onödig eller praktisk?


Vad tycker ni om denna fjärrkontroll som har en inbyggd kapsylöppnare? 

Clicker säljs för $25 (190 kronor) och finns att beställas hos MyClicker.


23 Mars!

Imorse när jag drog upp persiennerna och tittade ut så blev jag faktiskt lite överraskad måste jag säga! Det snöade! Men vad kan vi göra åt det? :) Jaja efter praktiken idag ska jag hem och packa upp allt i väskan efter helgen som jag inte hunnit med än och förhoppningsvis hinner jag måla naglarna :).

Ikväll är det dax för showträning på mark inför tävlingen i helgen och efter den träningen är det dax för tränarmöte :).


SPA-weekend!

Här kommer bilder från vår SPA weekend som blev väldigt lyckad! :)

Vi kom dit i Lördags då vi åkte till Birsta City och shoppade lite, vid eftermiddag checkade vi in på hotellet som var superfint! Vi gick upp på rummet som vi alla gillade supermycket, inte minst utsikten. Efter att ha varit på rummet ett tag och fixat lite så gick vi till spat och hade det superskönt! Jag låter bilderna tala eftersom att jag inte kan beskriva i ord hur roligt, underbart och lyxigt vi har haft det!


Elin och Sofia, redo för spa!


Jag och Elin i utomhuspoolen med utsikt över Sundsvall


Elin och Sofia




Stjärnhimmel ovanför utomhuspoolen













Sedan bytte vi om och gjorde vi oss i ordning för middagen på hotellet!  
Förrätt


Middag


Efter den goda maten så åkte vi till O'learys och discobowlade! Jag kom tvåa ;).

Discobowling



Jag

Sedan åkte vi till hotellet igen och hade det mys med chips och annat smått och gott!  

Kvällsmys


Frukost på Söndag:

Elin och Jag

Min frukost


Efter att ha ceckat ut från hotellet på söndagen åkte vi till stan och tittade lite och åt lunch och efter det åkte vi hem

Middag


Efterrätt



Jag


Ditt horoskop!

Här kommer dagens och veckans horoskop!

Väduren:
Dagshoroskop - måndag 22 mars
Det är nu du kan mobilisera all din viljestyrka och ställa krav på dig själv. Fokus hamnar på karriären och hur du bäst presterar mest.

Veckohoroskop - vecka 12
Veckan börjar med att Solen i ditt tecken ställer sig i opposition till läromästaren Saturnus, vilket antyder att du ställs mot formidabla men rättvisa personer där den enda förnuftiga utgången är att ni blir överens som att arbeta tillsammans för att uppnå olika målsättningar. Dina målsättningar. Just nu har du god nytta av olika allianser och din kreativa drift är oerhört stark, så du går i land med mycket tack vare ren och skär entusiasm. Icke desto mindre kommer du att behöva ta en dust med etablerade intressen, så gå försiktigt fram. Detta är också en utmärkt tid för partnerskap och barn, men det är viktigt att du förstår att uppskatta att din partner bjuder dig motstånd när du blir för styv i korken.

Oxen:
Dagshoroskop - måndag 22 mars
Måndagen blir en dag då all fokus riktas mot arbetet, och det kan vara dags för dig att sätta upp nya mål. Alla vill se resultat. Kommunikationen fungerar fint.

Veckohoroskop - vecka 12
Detta är en vecka när du säkert hellre håller dig för dig själv och arbetar utifrån din egen dagordning än att bli indragen när det kör ihop sig mellan andra människor på jobbet. Det är i gengäld en bra tid att förmå andra människor att utkämpa dina bataljer åt dig, särskilt sådana som rör frågor om organisation och ledarskap. Kampen blir inte mindre hård av en oförsonlig hållning i principfrågor, när gamla traditioner ges på båten och nya börjar växa till. Partners av alla de slag, kanske även släktingar, har en långt starkare position än du just nu, och du kan tryggt överräcka svärdet till dem medan du håller dig till den trygga bunkern. De visar sig vara oövervinneliga.

Kräftan:
Dagshoroskop - måndag 22 mars
Ett samarbete som etableras nu kan ge stabilitet, trots inledande problem. En kompromiss måste till när meningarna går isär, och det kräver ett diplomatiskt handlag.

Veckohoroskop - vecka 12
Det här är en vecka då du känner hur du får utdelning för en massa hårt slit i arbetslivet. Det erkännande du får ger dig kraft och ork att driva igenom din dagordning och förverkliga dina mål. Din utstrålning får andra att uppfatta dig som karismatisk. Ett unikt kreativt samarbete kan vara en bidragande orsak till att du får tillgång till de resurser du behöver för att ta nya, ambitiösa steg framåt. Det finns dock angelägenheter som rör hem och familj som upptar en lika stor del av din tid, eftersom nära och kära kan stå mitt uppe i en långsiktig maktkamp som tar mycket tid och energi i anspråk. Även för dem är frågan om resurser ständigt närvarande. Underskatta inte de krafter du har emot dig vid denna tid, även om du med entusiasm och driv går segrande ur vilken strid som helst.

Lejonet:
Dagshoroskop - måndag 22 mars
Två starka viljor ställs mot varandra, men samtidigt finns det alla möjligheter för er att kunna mötas på mitten.

Veckohoroskop - vecka 12
Veckan börjar med sällsynt positivism. Du ser framtiden klar framför dig och har såväl mod som energi nog att ta ett kliv framåt och förverkliga din dagordning, som just nu till stor del handlar om att vidga dina vyer kulturellt och intellektuellt. Du tillägnar dig ett nytt perspektiv på världen, och framgången är nästan garanterad när du tar nya initiativ. Men du stöter trots detta på mycket motstånd och många fallgropar. När som helst kan du behöva stanna upp och ta itu med irriterande stickspår, inte minst i förbindelse med arbetet. Detta kan innebära att du känner ett behov av att kompromissa av rädsla för att andra människor skall sabotera din vision.

Jungfrun:
Dagshoroskop - måndag 22 mars
Idag handlar mycket om att hantera ekonomin på ett sådant sätt att det skapar stabilitet under lång tid framöver. Var vaken för sådant som inte är som det borde vara.

Veckohoroskop - vecka 12
Det är inget konstigt om du upplever en viss oro vid den här tiden, och det är heller som du bör låta dig hindra från att ta olika risker för att flytta fram positionerna. Du motiveras att utforska ditt inre i olika avseenden, och det innebär att titta närmare på frågor kring intimitet, sexualitet och olika psykologiska mönster. Det gäller att kunna konfrontera känslomässiga blockeringar som hindrar en mer tillfredsställande interaktion med andra, och att kunna vara sann mot dig själv. Även på det ekonomiska planet kan det finnas angelägenheter som behöver redas ut. Särskilt gäller detta i förbindelse med lån, vare sig du är den som lånar eller lånar ut. Maktrelationer är oundvikliga och du måste vara återhållsam om du skall minimera eventuella skadeverkningar. Gör du det kommer ekonomin i gengäld att växa sig stark.

Vågen:
Dagshoroskop - måndag 22 mars
Det råder delade meningar om ett och annat idag, men är du bara diplomatisk och har respekt för en likvärdig partner eller motståndare klarar du dig fint.

Veckohoroskop - vecka 12
Just nu är olika relationer, särskilt nära relationer, av yttersta betydelse, kanske än mer eftersom du själv befinner dig i en rätt utsatt position. Detta kan mycket väl vara ett resultat av risker du har tagit i kärlek utan att förutsättningarna varit de bästa, och utan några fullgoda garantier. Å andra sidan befinner sig dina nära och kära i en extremt stark position och är fulla av självförtroende. Efter månader av frustration ångar de nu på. Därför gör du också klokt i att låta dina närmaste bestämma hur saker och ting skall vara. På det viset kan du ändå få glädje av det goda som sipprar ner till dig. Hemma kan tillvaron upplevas som lite omvälvande, men här har du åtminstone lite mer kontroll.

Skytten:
Dagshoroskop - måndag 22 mars
Du behöver nu kunna stå på dig vad olika beslut och målsättningar beträffar. Utmaningar idag är förbundna med barn eller med kreativitet.

Veckohoroskop - vecka 12
Veckan börjar med att din sociala krets blir föremål för strukturella förändringar, en tendens som också kan märkas av ekonomiskt. En radikal utveckling förändrar grundläggande spelregler och kräver ett nytt inspirerat ledarskap. Samtidigt går du en månad till mötes som är utmärkt för kreativa projekt, romantik, fester och allt som har med barn att göra. Du är normalt en utåtriktad person, och det är en tendens som förstärks och kan innebära nya internationella kontakter och resor. Samtidigt är hemmet en bas som du förstår att värdesätta, en plats dit du kan dra dig tillbaka och bara vara när du känner för det. Emellanåt behöver du också tid för dig själv.

Stenbocken:
Dagshoroskop - måndag 22 mars
Två starka personligheter ställs mot varandra, och kanske lockas man egentligen mest av det man själv saknar.

Veckohoroskop - vecka 12
Med allt som händer i yrkeslivet just nu så blir det svårt för dig att verkligen koppla av. Du ställs inför specifika utmaningar som ställer betydande krav på din förmåga att leda andra. Kraftfulla individer kan ha vissa invändningar, men fastän de ifrågasätter din försiktiga stil, så kan ni behöva varandra för att nå gemensamma mål. Kvalificerat motstånd från människor som vill ta nya initiativ kan trots allt leda till något gott för båda parter. Tillåt dig att vägledas av starka ledare som, trots att de kan framstå som maktfullkomliga, också kan sitta på nyckeln till vidare framsteg. Detta är en bra tid att göra byggarbete eller att investera i hemmet, särskilt om du kan överlåta praktiska göromål till din partner.

Vattumannen:
Dagshoroskop - måndag 22 mars
Rättvisa, studier och kommunikation är centrala för dig nu. Ett affärssamarbete kan etableras, men kanske mer utifrån tesen att motsatser dras till varandra.

Veckohoroskop - vecka 12
Under veckan kan du komma att stöta på kraftfullt motstånd från energiska individer vars självförtroende och tro på den egna förmågan verkar gränslös. Deras argument är likaledes kraftfulla och har tillräckligt mycket substans för att du ska behöva ta med dem i beräkningarna. Å andra sidan har du själv ett bra grepp om de olika frågor som uppstår, samtidigt som du har en mycket balanserad syn på saker och ting. Under sådana omständigheter kan överenskommelser komma till stånd tack vare att det råder en bra styrkebalans. Energiska diskussioner med partners uppstår om dessa är på humör att ta nya, riskfyllda initiativ. Det finns goda chanser för dem att gå i land med dem, men det är bra om du kan agera motvikt.

Fiskarna:
Dagshoroskop - måndag 22 mars
Det är en bra dag att etablera ett nödvändigt ramverk för ekonomin, som låter dig utvecklas framöver. Offentliga instanser spelar en roll.

Veckohoroskop - vecka 12
Ekonomin hamnar i blickfånget, och det kan vara värt att ta nya initiativ på området, kanske till och med en och annan risk. Det finns goda chanser för att energiska och ambitiösa kollegor kommer att kunna hjälpa dig att förverkliga ett mål om ekonomiskt oberoende, även om du fortfarande kommer att behöva ha en försiktig inställning till banker. Senare kommer du att förvåna alla, inklusive dig själv, genom att ta några rätt tunga ekonomiska risker, och din ekonomi under det närmaste året eller så kommer att bestämmas av hur mycket du vågar. Faktum är att du står starkt och har en mycket positiv inställning till framtiden - och detta efter en tid när möjligheten för dig att bestämma ditt eget öde har varit begränsad.


22 Mars!

Igår när vi kom hem från Sundsvall så hade det snöat här hemma. Vi åkte i Lördags då det inte var någon snö på marken, bara lite högar kvar längs vägkanten men när vi kom hem på Söndagen så var det 1 dm snö! Ganska komiskt, men idag skiner solen och snön håller på att smälta igen :).

Jag ska se om jag hinner till stan idag för att leta presenter men vi får se hur det blir med det, jag är ute i god tid så det är inget måste idag :). Ikväll är det hudvårdskonsultskurs som gäller iallafall, ska blir riktigt roligt! :)


Utsikt från hotellet!

Eftersom att det inte går för bra för mig och Elin att skicka bilder så visar jag de få jag hittills fått! Vi får fixa det en annan dag men här är bilder på utsikten från vårt hotellrum :).







Vi trodde inte att vi skulle få en sån fin utsikt så vi blev superglada när vi öppnade dörren in till rummet och såg de stora fönstrena med utsikten!


Blob VB3!

Egg Shaped House for your Backyard

Egg Shaped Backyard Office

Blob VB3

Egg Shaped Office

Egg Shaped Backyard Guest House

Egg Shaped Guest House

Egg Shaped House

Backyard Guest House

Det här är inte bara ett enormt äggliknande hus!
Det är mycket mer än så, det är nämligen ett gästhem med badrum, belysning en säng och flera nischer för förvaring. Den kan också användas som förvaring och är lätt att transportera :).


Home!

Nu är jag hemma efter en underbar helg med två helt underbara vänner! Vi har haft det hur bra som helst med, hotell, spa, shopping, bowling, skratt och åter skratt! :)

Nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra någonting speciellt. Eller jo jag väntar på att Elin och Sofia ska skicka bilderna från helgen som jag sedan ska visa er så i nästa inlägg hoppas jag att jag kan visa er bilder! :)


21 Mars!

Vi kom nyss upp till hotellrummet efter att ha ätit en urgod hotellfrukost! Vi har knäppt ganska mycket kort men får inte in dom på datorn så vi ska prova när vi kommer hem och då får ni se bilderna :).

Nu ska vi plocka ihop och byta om till bikini och sen blir det spa igen :) superskönt! Efter spat ska vi göra oss i ordning för shopping i stan och efter den åker vi hem.

Hoppas att ni alla får en bra dag!


Trerättersmiddag väntar på att bli uppäten!

Nu sitter jag och Elin i Soffan på hotellrummet och väntar på att Sofia ska bli klar. När hon är klar ska vi ner och äta trerättersmiddag, ska bli supergott! Vi är vrålhungriga vilket vi blev efter vi hade varit på spat och tagit det lugnt och pratat en massa i de olika poolerna som är helt fantastiska! Vi ska försöka hinna med att ta kort och lägga in dom på datorn också :).

Men nu börjar Sofia bli klar här så vi ska gå!


Överträffat våra förväntningar!

Vi är nu framme på hotellet, jag, Elin och Sofia :). Vi har varit och shoppat på Bistra City och ska nu på spat! Det är superfint rum och hotellet har verkligen överträffat våra förväntningar!

Vi ska verkligen njuta och ha kul (eller ja det är svårt att ha annat än kul med de underbara tjejerna)

Jag skriver mer senare idag! :)


Har du svårt att klia dig på ryggen?

Då är det här den perfekta stolen för dig! 

Itch Chair är en stol som tar hand om de områdena åt dig när ingen annan kan. Eller så kanske designern Dana Gordon var trött på att klia sin man på ryggen hela tiden.

Itch Chair fungerar som så att under sätet på stolen så sitter en pekplatta, och när du rör vid den så aktiveras de mekaniska fingernaglarna som sitter på ryggstödet. Med denna pekplatta ska man även kunna flytta de mekaniska fingernaglarna till den plats där du vill bli kliad, samt hur hårt eller lätt trycket ska vara.

Just nu är stolen ett koncept men jag tror att en hel del önskar att den snart börjar produceras!


Jag har en anledning!

Jag har faktiskt en anledning till dålig uppdatering nu! ;) Det var så att när jag kom hem och skulle precis börja packa så ringde Maxi (som hade ringt till mig i skolan fast jag hade inte hört) och de undrade om jag kunde jobba, jag hade ju konståkningsträning men hoppade över den och prioriterade att jobba idag :). De blev superglada när jag kom eftersom att de behövde en till! :) Ja så nu är jag hemma och sitter här och ska äta sen börja packa! Hehe för tredje gången ;)


19 Mars!

Igår på bandyträningen gick det bra! Jag spelade bra och sköt bra men jag tog inte i så jättemycket, var lite seg, jag vet inte varför.

Efter 1 timme och 20 minuters bandyträning var det dax för 1 timmes konståkningsträning. Det var troligtvis min sista konståkningsträning på is om jag inte hinner dit idag, men det hoppas jag att jag gör. Men vi har inte någon tränare då. Konståkningsträningen gick inte så jättebra igår kanske för att jag tränade bandy innan och var lite trött efteråt, vi hoppade axel med olika armar och ingångar och lika med dubbelsalkow och det var riktigt roligt.

Idag efter skolan ska jag träna konståkning om jag hinner och efter den ska jag oacka inför helgen eftersom att jag inte hann det igår :).

Imorgon 08.00 bär det av! Lääängtar ♥ 


Studentmössan!

Jag har glömt att visa er en sak! En speciell sak, det är nämligen så att i Onsdags kom våra studentmössor! :) Nu känns det verkligen att det inte alls är långt kvar innan vi står där och ropar "vi har tagit stundenten"!

Jag tänkte att det kanske skulle vara roligt för er att se mössan :)






Bilderna har den här syrran knäppt

Nu ska jag göra mig i ordning för bandyträning och 20 minuter efter den är det dax för konståkningsträning :)


För blinda!



Den här färglösa kuben är till för blinda då man har översatt färgerna till blindskrift som du ser på bilden. Projektet är tyvärr fortfarande ett kocept.

Riktigt bra idé tycker jag att det här är! Men jag tror inte att jag skulle kunna lösa denna kub eftersom att jag knappt kan lösa de med färger på hihi :)

18 Mars!

Idag efter skolan ska jag hem och städa mitt rum och börja packa lite inför helgen! :) Sen ikväll är det dax för bandyträning 18.40-20.00 och 20.20-21.30 står jag på isen med konståkningsskridskorna på :)! Sista konståkningsträningen på isen den här säsongen!

Uppdaterar mer senare idag!


Nytt till fossingarna!

I Söndags följde jag med Rebecka till Valbo köpcentrum där hon skulle leta efter någonting att ha på studentkryssningen men det slutade med att vi båda kom hem med ett varsit par skor hihi :). Vissa ville se hur skorna såg ut så här kommer de :)




Världens dyraste tv!



Här har ni världens dyrast tv. Det är den engelska designen Stuart Hughes som har varit i farten igen. Han är känd för att ta Nitendo Wii eller iphone och täcka med guld och ädelstenar.  

Nu har han dekorerat den här 55" stora HDTV som nu är världens dyraste tv. Den är täckt med 28 kg rent 18 karats rödtonat guld och 72 stycken runda 1-karats diameter som täcker ramen. Mellanrummen mellan dessa diamanter täcks av massor med små ametister och solstenar. Som att inte det vore nog, så är den inre halvan av ramen närmast skärmen klätt i alligatorskinn som man sytt dit för hand. 

Så vad är priset för denna rektangulära discokula? Jo 16 683 000 kronor.


17 Mars!

Ganska direkt efter att jag slutar skolan idag har jag konståkningsträning i Göransson Arena och efter det har vi markträning då vi ska träna på ett utav schowprogrammen som vi ska tävla med nästa vecka :). Sen tänkte jag mysa och ta det lugnt inför Andra Avenyn! :)


Priset!

Jag var som sagt och tävlade i Bollnäs i Lördags där jag kom tvåa och här kommer mitt pris :)

"Diamant"
 



Det här gosiga lilla Ljonet kom utslängd på isen till mig när jag hade åkt klart mitt program ♥


11 ovanliga och stylade stolar!

Zero Gravity Chair

Robo Chair

Firewood Chair

Chrome Chair

Vertex Chair

Cube Chair

Ode Chair

Leaf Chair

Orchid Chair

Myrkr Chair

Eklipse Chair


16 Mars!

Idag efter praktiken ska jag hem och äta mellanmål och kanske läsa lite? Jag började läsa en bok igårkväll nämligen :). Ikväll är det dax för off ice träning och efter den ska jag se herrarnas bandymatch! Spännande! :)

Sen tror jag inte att jag hinner med så mycket mer idag eftersom att bandyn slutar 22.00 :)


Figure Skates Baby Booties!

Titta vilka söta små stickade baby tossor jag hittade!

Figure Skates Baby Booties

Off ice träningen gick bra idag vi gjorde lite olika övningar bl.a. med stolar, vi skulle gå upp med en fot på stolen och sätta andra foten mot stolens ryggstöd och vicka stolen :) sen hoppade vi lite och gjorde lite piruetter.

Nu kollar vi på '"Familjen Annorlunda" när de slutar så ska jag måla naglarna och sen sova :). 


15 Mars!

Idag efter APU:n ska jag hem och fixa lite och sen kommer Angelica :). Klockan 19.00 har jag off ice träning med konståkningen :).

Jag har väll inte mycket mer än så att berätta nu :)

Vi hörs mer senare idag!


Ovanligt hus!

Nära centrum av Tokyo hittar du huset som ritades utav japansk arkitekt Yasuhiro Yamashita. Huset är på 44 kvm och uppfyller juridiska villkor och som svar på kundens önskemål om en överbyggd garage volymen togs bort från olika håll.

Compact House in Tokyo

Reflection of Mineral

Compact House

Modern House in Tokyo

Modern House in Japan

Reflection of Mineral House

Modern Compact House in Japan

Mineral House in Tokyo

Modern Compact House


Schowuppvisning!

Här kommer några bilder från förra helgen då vi hade schowuppvisning med konståkningen :) ♥ Temat var "I filmens värld"























Det är min äldsta lillsyrra som knäppt alla de här bilderna, hon knäppte 256 stycken och det här är bara några :)


14 Mars!

5 minuter efter att jag hade vaknat kollade jag på mobilen och såg att jag hade fått sms, kollade smsen och ett var från Rebecka, hon undrade om jag ville åka till Valbo köpcentrum med henne vilket jag ville! Jag kom på att jag kune kolla efter skor och bikini då också :). Vi åkte dit och jag hittade ett par skor! :). Jag tittade lite efter bikini också men hittade ingen men det gör ingenting eftersom att jag hittade skorna! :)

Jag kom precis hem efter bandyträningen, den var seg i början men sen blev den riktigt rolig. Jag kände mig stabil och kände att jag fått in tekniken med de där skridskorna nu! Rikrigt roligt och så tränade vi på att trycka ut motståndaren, det var roligt efterso matt jag kom igenom med boll alla gånger tror jag, eller om det var alla gånger förutom 1 men iallafall så fick jag stopp på nästan alla som kom med boll :).

Nu ska jag duscha sen städa och efter det kanske åka till Maxi :)


13 Mars!

Nu är det inte långt kvar på den här dagen och jag har haft en bra och rolig dag! :). Tävlat i Bollnäs och kom tvåa och jobbat :). Nu sitter jag här och börjar känna mig lite seg efter allt jag gjort idag, plus att jag gick upp 06.30 :).

Nu ska jag plocka lite i rummet, göra mig i ordning för sängen sen läsa lite och sova :). Imorgon hoppas jag att det blir en bättre uppdateringsdag med mycket bilder, då jag bara har bandyträning inplanerat :).

Godnatt allesammans


Det finns ett badkar åt alla!

Jag har tidigare visat ovanliga och snygga badkar här i bloggen men det finns ju så många olika badkar så jag vill visa er fler! :)

Vilket badkar fastnar du mest för?
Boat Bathtub

Vision Bathtub

Sci Fi Bathtub

Shoe Bathtub

Glass Bathtub

Bookcase Bathtub

Sorrento Bathtub

Aquarium Bathtub

Egg Bathtub

Le Cob Bathtub

Stone Bathtub

Amalfi Bathtub

Square Bathtub


Ljusnanskäret!

För ca 45 minuter sedan kom vi hem efter att ha varit i Bollnäs på konståkningstävling, det gick ganska bra för mig :). Jag åkte bra och så men ramlade på dubbelslchow och sista kombinationspiruetten tycker jag inte blev helt okej men annars gick det bra och jag kom 2:a :). Bilder kommer imorgon hoppas jag.

Jag hinner inte skriva mer nu för jag ska iväg och jobba lite kommer hem runt 22.30 då jag kommer skriva mer :)


Det blir ljusare!

Idag har jag hunnit med allt som jag ville hinna med idag, det var inte mycket en skön promenad i det underbara vädret och köpa garn för att prova sticka vilket inte gick som jag ville men jag ska prova imorgon :). Nu ska jag göra mig i ordning och inom en timme hoppas jag att jag ligger i sängen eftersom att jag ska upp rätt tidigt imorgon :).

Jag frös lite för en timme sedan (fast elementen är jättevarma) så jag tänkte ljus i mitt rum. supermysigt! Var ett tag sedan jag gjorde det eftersom att det är ljusare ute nu och då blir det inte lika mysigt men nu är det mörkt ute och då är det helt perfekt, plus att man får upp lite extra värme i rummet :). Det är lite tråkigt men ändå skönt att det börjar bli ljusare ute med tanke på att man inte tänder levande ljus lika ofta så är det lite tråkigt.

Det blev inte mycket uppdatering idag men imorgon kväll kommer det med och förhoppningsvis bilder då också! Både från imorgon och schowen (jag har inte fått bilderna från syrran än)

Ja påtal om schowen! Vi ska tävla med två utav schowprogrammen, det kommer att bli superkul! Vi alla är singelåkare och har aldrig tävlat tillsammans så det blir första gången, vi åker absolut inte för att komma först eller ens på pallen, vi åker för att ha kul och för att testa på någonting annat inom konståkning :).


Fler tekannor!

Jag hittade nu ännu fler söta tekannor och nu är det "ät" tema! Muffins, mat, frukt och grönsakskannor! :)
Cake Teapot image

Cake Teapot image

Tiny Teapot Set image
Diner Teapot image

Retro Toaster - Second image
Trug image

Wheelbarrow Teapot  image

English Picnic image


Våren närmar sig!

Nu närmar sig våren med stormsteg! I Onsdags när jag åkte hem från skolan så var det en rand i rondellen, ca 1 meter bred rand med gräsmatta och så var det snö över resten av rondellen men i den där randen så börjar det komma små krokus! :)


Bild från google

Idag är det fredag och jag tänkte ha en mysig dag, kanske gå ut på en liten promenad i det fina soliga vädret, måla naglarna och gå och köpa garn, jag ska nämligen se om jag kommer ihåg hur man stickar hehe fick idén från min syster som tagit hem hennes stickning från skolan och det är ju ganska roligt och se när t.ex. en halsduk växer fram och att man sedan kan använda den som man själv gjort :). Jag tänkte faktiskt försöka göra en enkel liten halsduk till att börja med och se hur den blir :).


Söt brödrost!

Kolla in denna brödrost som finns i 3 olika färger! Tekokare och brödrost perfekt kombination.
Toaster Teapot
Den här brödrosten finns att köpa här


11 Mars!

Nu kom jag nyss från en trevlig luch men Elin och Sofia :). Idag efter skolan ska jag inte göra någonting speciellt men ikväll är det dax för konståkningsträning :). Skulle egentligen haft bandyträning också men den blev flyttad.

Önskar alla söta läsare en bra Torsdag


Blev ingenting!

Suck, bikinisarna jag ville ha fanns inte på H&M, de hade modellen fast inte färgen så jag köpte ingen och inte hittade jag några skor jag ville ha heller så det blev ingenting idag, men jag ska fortsätta att leta efter bikini det är inte lika bråttom med skor, men om jag hittar ett par när jag är i någon affär så kommer jag slå till på ett par skor också :).

Jag har precis ätit ungspannkaka, känns bra efter att ha ätit en hel kebabrulle till lunch idag! Nej inte precis haha men jag har både konståknings och bandyträning imorgon så då får jag köra på riktigt hårt då istället ;).

Om ca 1 timmar börjar Andra Avenyn och jag har längtat så efter programmet (som vanligt) Är det någon mer än jag som följer programmet och tycker att det ska vara fler än 1 avsnitt i veckan? 


Bowling!

Förra veckan då det var sportlov var jag iväg med äldsta lillsyrran, Emma och Angelica och spelade bowling och efter bowlingen gick vi och fikade innan det var dax för att jobba :). Supertrevligt var det, borde göra om det någon gång :).

Bilder från bowlingen och fikat:













10 Mars!

Idag efter skolan ska jag till ett köpcentrum och se om jag hittar bikini och skor, hoppas jag hittar något, speciellt bikini, jag såg några snygga på H&M men får se om de finns där, såg de nämligen på H&M:s hemsida! Och om de finns så hoppas att de sitter bra och passar mig hihi :)

Funderar på någon utav dessa, vet inte om det blir just en rosa bekini men det visar sig :) 


Bodypainting!

Sexy Chinese Model With A Red Hot Dress Design For Body Painting

Sixty Nine Number For Sexy Design Art Body Painting



http://www.hilaryshepherd.com/rantsnraves/wp-content/uploads/2007/08/body-painting-2.jpg















Det är otroligt hur vissa människor kan rita så på kroppar!

Vad tycker ni om kroppsmålningar? :)


Bestick design!

Lite speciella och ovanliga bestickdesigner!

Ribbon Cutlery

Exhausted Cutlery

Natural Cutlery

Fish Cutlery


9 Mars!

Idag efter praktiken ska jag ha konståkningsträning och efter den ska jag vara skridkoskoletränare och senare ikväll är det dax för att se herrarnas bandymatch med Rebecka! :)


Ny vecka!

Eftersom att det är måndag idag så tänkte jag bjuda på horoskop för idag och för hela vecka 10 för er som gillar det :). Ni får gärna kopiera och klistra in i era bloggar bara ni länkar till mig.

Vädruen:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Du får en hektisk förmiddag med många bollar att hålla i luften. Ikväll kanske man måste ta ett allvarligt snack om arbetet och om personliga målsättningar.

Veckohoroskop - vecka 10
Om du börjar bli sugen på att få in mer romantik i livet, är detta veckan för dig, när kärleksplaneten Venus tar steget in i ditt tecken och genast kommer i kontakt med Vädurens planet - Mars. Har du väntat och väntat på att kärlekslivet skall lyfta så behöver du inte vänta längre. Detta är en utmärkt tid för kärlek och äktenskap, för barn, och för alla slags formella kontrakt och avtal. Det är också en underbar vecka för dig att fira, att dansa och att festa, även om du också måste kunna vara seriös när saker och ting skall konsolideras. Allt sammantaget når du nu en vändpunkt efter några riktigt utmanande månader.

Tvillingarna:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Du har många människor i din omedelbara närhet, men det ger dig möjligheter att komma intressanta saker på spåren. Det gäller dock att prioritera och att ta dig tid för dig själv ikväll.

Veckohoroskop - vecka 10
Veckan börjar med en viktig utveckling i din karriär. Genom att gå ihop med någon eller något som är större och mer framgångsrikt än du själv, kan du få en betydande skjuts framåt i yrkeslivet. Detta är en utmärkt tid för att arbeta med film, bilder, musik och reklam, eller att i största allmänhet använda dig av dina mer intuitiva och kreativa förmågor. Det gäller för dig att kunna göra det mesta av en inspirerande vision om hur framtiden skulle kunna se ut. Samtidigt är det viktigt att du inte låter din entusiasm gå före din bedömningsförmåga... i allt bör du låta dig vägledas av någon som sitter inne med kunskap om det du håller på med, och som kan ge dig vägledning. Det är en utmärkt vecka för ditt sociala liv.

Kräftan:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Idag måste du vara beredd på att arbetsron inte infinner sig när det kommer många störningsmoment. Var beredd på att behöva ställa om. Partnern i fokus ikväll.

Veckohoroskop - vecka 10
Även denna vecka har du utmärkta förutsättningar att vidga dina vyer och begrunda hur det till synes omöjliga kan bli verklighet. Andlig utveckling och mentorskap har också goda förutsättningar. På liknande sätt är veckan utmärkt för resor eller för att arbeta med media i något avseende... du kan sträcka dig ut till fler människor och få ett större inflytande, något som förstärker din framtidstro. Icke desto mindre upplever du också ett antal stressfaktorer och det blir i allt stigande utsträckning svårt att bibehålla klarhet och perspektiv. Det förekommer nya initiativ i karriären i form av dynamiska och kreativa partnerskap. Detta kommer nästan säkert att föra med sig en sedan länge emotsedd skjuts framåt för dina målsättningar och för din popularitet.

Lejonet:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Har du kreativa intressen är detta en dag då du med fördel kan leka dig fram och prova nya idéer. Vänta dig inte att planer håller. Dagen handlar mer om spontanitet.

Veckohoroskop - vecka 10
Under veckan upplever du något av en vändpunkt. Någon förbindelse som du sedan länge hoppats på, kanske en romantisk sådan, gör dig nu lycklig och upprymd, kanske för att du också får möjlighet att vidga dina vyer och se något av världen. Detta är också en underbar tid för kreativa studier som handlar om mänskliga relationer. Du står mitt uppe i en process som handlar om andlig transformation med en växande medvetenhet om den dolda dynamik som påverkar människors psykologiska beteende. Detta kan leda till att en helt ny värld av förståelse och insikt präglar dina allra närmaste relationer. Är du singel, ser det ut att arta sig bra om du är ute efter en passionerad relation.

Jungfrun:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Plötsliga initiativ gör att det inte är så lätt att överblicka skeendet idag. Det händer en hel del hemma, men det blir lättare att få pejl på saker och ting framåt kvällen.

Veckohoroskop - vecka 10
Detta är en sammanslagningarnas vecka, och det finns mycket lite som hindrar att du helt går upp i de viktigaste relationerna i ditt liv, där du vägleds mer av instinkt än av någon logisk process. Du har svårt att nå fram till någon riktig klarsyn, men det hindrar inte att du följer efter med tillit dit partners vägleder dig. Då går också allt vägen. Icke desto mindre kan stressmoment och spänningar märkas av i relationer i början av veckan, och du kan alltför lätt låta dig influeras av människor som föreslår handlingar som är för radikala och kan resultera i kaos. Du måste därför hitta en balansgång, för du kan inte agera helt och hållet på egen hand, utan din välmåga är till stor del beroende av människor som är klokare och har mer att säga till om än du.

Vågen:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Som Våg gillar du att kommunicera med många olika människor, och du får ditt lystmäte idag rent socialt. Stimulans kommer, men du kan också behöva lägga om dina planer i sista stund.

Veckohoroskop - vecka 10
Med Vågens planet - Venus - på väg in i motsatstecknet Väduren i början av veckan, kan det vara dags att våga ta språnget in i en ny relation om du är singel. Men då måste du också verkligen tro på att kärleken är stark nog att hålla ända fram. En kalkylerad risk kan dock ge utmärkta resultat. Det är inte alls omöjligt att en god vän och potentiell älskare har hoppats på att du skall nå fram till en sådan insikt. Om du redan befinner dig i en stabil relation är detta en utmärkt tid för fester och för att fira något tillsammans med goda vänner. Trots utsökta utsikter för kärlek, gör du klokt i att inte tro att du spelar med hur starka kort som helst. Om du försöker att bestämma för mycket, kan du lätt tappa fotfästet.

Skytten:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Du kommer att behöva stå på dig och hålla fast vid din dagordning, för det händer en del oförutsägbara ting idag. Ikväll får du trots det tid att slappna av, och kanske ge kroppen den uppmärksamhet den behöver.

Veckohoroskop - vecka 10
Hem och familj utgör fortfarande prioriterade områden för dig, och det är bra om du och dem du älskar kan gå samman om en delad vision, gärna om hur man bäst lever i harmoni med sina rötter, med naturen och med miljön. Detta är en tid när det inte är svårt att fantisera fram storartade utopier, och du har säkert inte svårt att föreställa dig hur du gör radikala förändringar som frigör dig från konventionella strävanden. Partners är beredda att låta dig staka ut vägen, men en varning måste utfärdas mot olika vilda idéer som i slutändan kan orsaka mer stress än de är värda. Drömmar behöver vävas till något sammanhängande om de skall kunna vara till någon som helst praktisk nytta. Planera för en vild sommar med diverse resor och experiment.

Stenbocken:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Förmiddagen är en bra tid för dig att göra något annat än det du brukar. Du kan behöva tid att tänka över saker och ting så att du blir mer målinriktad till kvällen.

Veckohoroskop - vecka 10
Även om du alltjämt lägger ner en stor del av din tid och dina ansträngningar på yrkesmässig överlevnad, något som går mycket bra, så finns det omständigheter hemma som kräver tid och uppmärksamhet under veckan. Barn kan känna att de inte prioriteras tillräckligt högt, när det finns viktiga och lyckliga händelser i deras liv som kräver både planering och närvaro. Du behöver också kunna prioritera ditt kärleksliv och försäkra dig om att kärleken får tillräckligt med utrymme. Låt inte yrkeslivet förleda dig att försaka hemlivet. Det är inte omöjligt att din partner drömmer om att utforska nya kreativa horisonter, och detta kan tillföra en smula magi i det som alltför länge varit en grå vardagslunk.

vattumannen:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Människor i din närhet kommer med nya infallsvinklar och idéer som gör att du måste kunna ställa om snabbt. Grupper och vänner hör av sig, men ikväll vill du helst vara för dig själv.

Veckohoroskop - vecka 10
Det pågår en hel del i förbindelse med dina resurser och din förmåga att dra in pengar just nu, och medan det ser lovande ut för expansion, så ser det samtidigt inte helt lätt ut. Partners sitter inne med ett stort självförtroende och är entusiastiska, men de kan komma att ta sig vatten över huvudet, och du behöver vara på din vakt så att du kan fånga upp deras stolligare idéer och lägga sordin på dem, även om andra ser dig som en glädjedödare. Speciellt kommunikationen är ett område där vissa utmaningar kan uppstå under veckan, och där krävs det försiktig planering, särskilt när du eller någon i din närhet riskerar att ge efter för stark irritation. Allt sammantaget ser det dock riktigt bra ut för dig, särskilt vad familje- och kärleksrelationer beträffar.

Fiskarna:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Det finns många möjligheter och öppningar för dig att undersöka, och det gäller för dig att kunna hålla tungan rätt i mun. Din yrkesroll påverkas genom ditt deltagande i olika grupper.

Veckohoroskop - vecka 10
Allt talar till din fördel just nu, och särskilt partnerskap har utmärkta förutsättningar att fungera som smort. Nära och kära kan lätt känna sig lite vilse i tillvaron, men de är å andra sidan bara alltför glada om du tar befälet. Många av de människor som förut kunde styra och ställa är också de beredda att lita på din bedömningsförmåga. Med andra ord är det du som sköter hela ruljangsen, och du gör det bra. I arbetslivet kan erbjudanden komma din väg som lovar ekonomiska fördelar i förbindelse med ett projekt som är lika underhållande som det är kreativitet. Men se upp med impulsköp... vårdslöshet nu kan få oanade konsekvenser längre fram.

Tyvärr var inte Oxen och Skorpionen uppdaterade.


1 år!

Oj nej jag har ju helt glömt bort att den 23 Februari fyllde min blogg 1 år! Hur kunde jag missa det? Jaja GRATTS bloggen!

Under det första året har jag fått en massa söta och fina kommentarer från er läsare vilket jag älskar ♥ Så jag kommer att fortsätta blogga ett år till (hoppas jag) det är ni läsare som får min att fortsätta! :)


iphone, ipad, iBoard, iMat



8 Mars!

Idag när jag vaknade var jag täppt i ena näsborren, nu är jag snorig och hoppas på att det inte ska bli värre utan tvärtom! Jag vill inte bli sjuk nu, det är sista träningsveckan på is med konståkningen och jag vill helst träna på de få träningarna vi har kvar!

Idag ska jag vara tränare åt mina små underbara konståkningsbarn, det är deras sista träning idag både på is och mark!

Jag hoppas på att kunna lägga in bilder på bloggen idag från showen igår :)


Showuppvisning!

Showuppvisningen idag gick superbra för mig och min grupp jag åkte med! Eller alla grupper jag åkte med (jag var med i 3 program) min axel var perfekt, alla piruetter var superbra och allt flöt på! Hur skönt som helst! Vi får väll se vad man säger sen när vi får DVD skivorna hehe men nu känns det bara bra :).

Det gick lika bra på konståkningsträningen idag jag klarade axel och salchow jättebra det enda som var minus var att jag inte hoppade hoppen i programmet men de behövde jag inte sa tränaren så jag gjorde inte det heller :).

Jag ska snart ut och rasta hundarna så det blir inte så bra uppdatering här idag tyvärr! Men jag hoppas att ni haft en lika bra dag som jag har haft! :)

Justja jag bara måste säga:SAIK F17 (Laget som min syster spelar bandy i) har varit i Söråker idag och spelade semifinal och de gick vidare till FINAL så de ska spela SM FINAL samma dag som herrarna! GRATTIS TILL ER TJEJER! NI ÄR BÄST! :) Jag är så stolt över tjejerna, skulle viljat följt med och sett matcherna men jag hade ju uppvisning, men de var spännande matcher har jag hört iallafall den första SAIK vann då på straffar! GRATTIS än en gång tjejer! :)


7 Mars!

Nu sitter jag här framför datorn, men inte länge till! Om 40 minuter ska jag gå till konståkningsträningen :). Efter den ska jag äta och sedan är det dax för showuppvisning, hoppas det går bra då! :) Annars har jag ingenting planerat :)


Kommer bli en rolig kväll!

Nu är jag hemma efter 9 timmars jobb! :). Det gick bra att jobba idag det enda som sved lite var att det har varit skinande sol hela dagen och varmt ute! Men det gjorde inte så jättemycket :). Snart är maten klar (tacopaj) och efter maten ska jag till Sofia och Elin kommer också dit :). Vi ska åka till Maxi och köpa lite godsaker sen åker vi till Sofia igen och ser antingen en film eller Melodifestivalen, ska bli riktig roligt! :)


6 Mars!

Om 10 minuter ska jag åka iväg till jobbet :). Jag slutar inte förrän ikväll då jag hoppas att jag hinner uppdatera mer här. Jag ska hitta på någonting med Elin och Sofia efter jobbet men vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på men de visar sig :).

Hoppas ni får en bra lördag!


Fodral!


Älskar du sushi och har en Iphone eller Ipod touch så blir det nog svårt att hålla fingrarna borta från detta iPhone-fodral, vars utsida är en enda stor bild på rå mat från havet.

Fodralet kan bli ditt $20 (150 kr) från Etsy. Men är du ingen sushi älskare men vill ändå ha ett häftigt och ovanligt fodral till din Iphone eller ipod touch så finns det fler fodral att välja mellan på samma sida som sushin b.la. de här:

Jelly Bean Rainbow Photo Gadget Case - iPhone iTouch Eris Hero Cell Phones and more

Coffee Bean Java Time Gadget Case - iPhone iTouch Eris Hero Cell Phones and more

Genrep!

Här kommer lite bilder som yngsta lillsyrran knäppte med min kamera igår på showrepet :).












5 Mars!

Imorse 07.40 väcktes jag utav att mobilen ringde! Jag kollade på mobilen och fick se att det var okänt nummer, tänkte inte svara för jag trodde att det var någon som hade ringt fel men eftersom att jag är tränare så ringer barnens föräldrar ibland och jag har inte lagt in föräldrarnas telefonnummer så jag svarade och till min stora förvåning var det folktandvården som ringde, jag hade tid hos dom 12.30 idag men min tandläkare var sjuk och det fanns en tid 08.00 så jag tog den, fick med mig yngsta lillsyrran dit också så jag slapp åka själv. Det gick bra hos tandläkaren och efter de åkte vi till Maxi och köpte baugetter som vi gjorde i ordning hemma sen och åt som frukost, mums vad gott det var!


Min baugette

Jag fick även en jobbtid idag när vi var på Maxi 14.00 börjar jag och om 25 minuter ska vi till mormor som fyller år så det blir mer uppdatering här ikväll :).

Grattis mormor! 


Unika och kreativa loggor!

Logotypen är en symbol eller emblem och används ofta av företag. Dessa logotyper är designad av talangfulla artister från hela världen.

Killed Productions Logo

De har använt en "2" som ett "N"
Twins Logo

"E" är en trappa
Steps Logo

I= Blixtlås
Zip Logo

Look Logo

Swing Studios Logo

II= Paus
Pause Logo

Foot
Foot Logo

Goodduck Logo

Catch 5 Logo

Sushi
Sushi Logo

Wiesinger Music Logo

CFO cykel team
CFO Cycling Team Logo

Iron Duck Logo


Genrepet är klart!

Nu är jag hemma efter showgenrepet som gick ganska bra :). Snart ska vi äta och sedan ska jag ha konståkningsträning :). Tänkte säga till syrran att vi ska se Andra Avenyn nu tillsammans med mig, jag såg den igår men det är så bra så jag tänkte se den igen nu hihi :).

Yngsta lillsyrran knäppte kort när vi hade genrep så några bilder tänkte jag visa här senare idag om jag hinner lägga in dom på datorn annars får ni se dom en annan dag :).


4 Mars!

HejHej!

4 Mars är det idag och fjärde dagen på lovet, skiner solen men det ser inte ut att vara så "varmt" ute ändå, men det märker jag när jag går ut. Men innan jag går ut ska jag bada, fixa naglarna och äta :).

Idag har jag bara showgenrep klockan 14.00 och konståkningsträning ikväll så det blir en lugn dag idag tror jag :)


Det blir inte alltid som man planerat!

Idag hade jag tänkt att vara tränare, gå på showträning, sen vara skridskoskoletränare och efter den vara med Angelica och sen gå på bandyträning (vi fick en extra tid idag som jag fick redapå i morse) allt gick som planerat ända tills jag skulle gå på bandyträning då ringde Maxi och undrade om jag ville jobba och visst vile jag de så jag hoppade över bandyträningen och jobbade istället, alltid lika roligt :) (träningen var mest till de som ska spela match på söndag så de gjorde inte så mycket att jag missade den).

Så de är hur min dag har sett ut i stora drag :) 


Använd klistermärken som reklam!

Klistermärke till matbrickan
Food Tray Sticker

Tak klistermärke
Lays Ceiling Stickers

Surfingbräda
Surfboard Sticker

Skidlift golv klistermärke
Ski Lift Floor Sticker

Sumobrottare klistermärke
Sumo Wrestler Sticker

Ölhandtag klistermärke
Beer Door Handle Sticker

Trasigt fönster klistermärke
Apple Store Window Sticker

Anti rökning klistermärke
Anti Smoking Stickers

Zoo safari klistermärke
Zoo Safari Stickers

Kaffe klistermärke
Folgers Coffee Manhole Sticker

Pirater of the Carribean pool klistermärke
Pirates of the Caribbean Pool Sticker

Batman klistermärke
Batman Stickers

Pedigree klistermärke
Pedigree Sticker

Ägg klistermärke
Egg Stickers

Bevilja amnesti klistermärke
Amnesty International Manhole Sticker


Svar:

Det skottsäkra västar, brandstegar, vindrutetorkare och laserskrivare har gemensamt är att kvinnor uppfann alltihop!


3 Mars!

Nu sitter jag här med Angelicaoch vi ska snart kolla på skor (hon kanske ska låna ett par utav mig) sen får vi se vad som händer, senare idag ska jag vara skridskoskoletränare också och efter det vet jag inte vad som händer :)


Vad har...

Eftersom att jag inte hittade någonting att visa här så bjuder jag på den här:

Vad har skottsäkra västar, brandstegar, vindrutetorkare och laserskrivare gemensamt?

Kommentera vad ni tror. Svaret kommer imorgon runt lunch eftersom att jag har träning och ska vara tränare på morgonen :)


Mot sitt slut!

Dagen lider mot sitt slut och jag har haft en otroligt rolig dag med bowling, jobb, och slapp! En helt perfekt dag med mycket olika aktiviteter :). Nu ska jag se om jag hittar någonting intressant att visa er och sedan ska jag lägga mig.

Bilder från bowlingen idag kommer imorgon :)


2 Mars 2010!

Idag väntar ännu en fylld och rolig dag! Jag ska snart hoppa in och ta ett varmt och uppfriskande bad, efter den åker jag och pappa och köper min balklänning, Jippi! Sedan ska vi åka och köpa nya konståkningstights och efter de ska jag, Emma, Heléne och Angelica bowla och efter de ska jag jobba :).

Vad har ni för er idag?


My nails right now!










Första dagen på sportlovet!

Lov för mig är inte lugna, de är fartfyllda och roliga! Som idag, jag har haft fullt upp och hann precis äta mat eftersom att det var 1 timme mellan träningarna :).

Min dag började med att vi åkte in till Gävle för att prova balklänningar ska tänka tills imorgon men tror att jag bestämt mig för en blå :). Sedan var det dax att vara schowtränare och efter den hade jag showträning sedan åkte jag hem och åt och sedan var det schowträning igen och efter den bandyträning ute när det blåste och snöa (Göransson Arena är stängd p.g.a. rasrisk men de håller på att skotta taken så snart öppnar den nog). Sedan åkte jag hem igen och nu sitter jag här :).

Jag fick en överraskning idag eller bandylaget fick det, våra jackor kom idag dom är superbra och fina! Bilder kommer senare :)



Har du 120 i IQ?

Det sägs att endast de med IQ över 120 kan lösa följande problem.... :)

Om vi utgår från att:
2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96

Hur mycket är?

9 + 7 = ????

Jag vet inte hur bra det här stämmer men det är en rolig grej att göra iallafall jag fick detta test via ett mail och tycker att det var lite roligt så testa ni som vill och kommentera gärna och skriv vad ni tror att det blir :) Det ska egentligen vara en excelfil med men jag vet inte om man kan lägga in de här, jag kommer att skriva ikväll eller imorgonbitti vad det ska vara för tal.


1 Mars 2010!

Oj det redan första Mars! Jag, mamma, äldta lillsyrran, mammas kompis och hennes barn ska in till Gävle och där ska jag prova fler balklänningar, hittar jag ingen där så blir det någon från Örebro :). Efter det ska jag vara tränare sedan har jag showträning och ikväll har jag bandyträning :).

Nu ska jag byta om sedan ska vi åka!


RSS 2.0