Sushi!

Idag på lunchen åt jag och Sofia Sushi, det var supergott! Jag har inte vågat mig in på det förr, att smaka sushi, men idag gjorde jag det och det var gott. Så till er som inte vågat smaka på sushi förr, gör det!

Bilder från lunchen:

i väntan på maten









Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka till Sofia för vi ska nämligen ut och äta (igen) fast nu på Napoleon! Elin är tyvärr fortfarande hemms och är sjuk, men vi kommer att ha henne i tankarna så hon kommer finnas med på ett sätt ändå!


30 April 2010!

Tänkt att det redan är sista April! Jag kan inte förstå att det går så fort.

Imorse när jag vaknade kände jag mig tjock i halsen och var lite snorig, jag vet inte om det är pollen eller som det är förkylning. Det är förmidligen pollen för Sofia kände lika som jag så vi har suttit i skolan bredvid varandra och snorat. Elin den stackaren är sjuk, men förhoppningsvis blir hon tillräckligt frisk för att följa med ut för att äta med mig och Sofia!

Trevlig varlborg!


Bild från google


The Sims 3!

Nu ska jag ge mig på och prova att spela Sims 3! Jag har spelat en massa olika sims, Sims 1, the holiday, makin magic, house party, superstar, hot date m.m och jag tycker hittills att Makin magic är roligast för jag gillar att bygga upp husen, det är det roligaste att bygga upp hus och inreda hihi. Men jag tror att jag kommer att tycka Sims 3 är snäppet roligare, men det visar sig snart!


iChocolate!



iphone app chocolates



iphone app chocolates
Till er iPhone fantaster och choklad älskare!

Detta är ingen vanlig iPhone eller chokladkaka utan en iChocolate! IPhone ikonerna är ätbara och handgjorda. Dessutom innehåller de KRAV- och Rättvisemärkta ingredienser, däribland 100% ren kakao.

Chokladen är tillverkad i Frankrike och finns i fyra olika smaker; sötmandel, karamell, hasselnöt och mörk choklad. En ask innehållande 20 stycken praliner kostar så mycket som $47 (340 kr) och säljs på Etsy.


Nya eller gamla bilder?

Nu vill syrran ha hennes dator (ja jag sitter vid hennes för den var på och min avstängd) så jag lånade den en liten stund. Hon påpekade nyss att jag inte har några bilder i min blogg och jag vet det är tråkigt utan bilder men jag har inte knäppt några bilder eftersom att jag inte hunnit det. Men någon dag ska jag ta och knäppa lite bilder och lägga ut, för det är ju roligare med nya bilder än bilder som är ca 1 år gamla?

Nu ska jag borsta tänderna sen sova, godnatt! ♥


Skönt med träning!

Ca 10 minuter efter att jag kom hem från skolan idag så kollade jag i min almenacka och såg att jag skulle på bandymöte så jag åt mellanmål och åkte sedan dit, jag hade helt glömt bort det! Men det var lugnt jag hade gott om tid. Det var ett bra möte och roligt att träffa alla i laget igen det var ju någon månad sedan sist vi sågs alla tillsammans (alla var inte där men en del).

Efter mötet stannade jag och pratade med Emma och Emma och 40 minuter efter det gick jag till konståkningsträningen (markträning) vilket var riktigt skönt! Vi körde konståkningsteknik och styrka så jag hoppas på lite träningsverk imorgon!

NU kollar jag på Andra Avenyn men syrran.


28 April 2010!

Imorse kom äldsta lillsyrran in i mitt rum och frågade när jag började. Jag sa att jag började kockan 09.00 och visste att jag hade satt klockan så den skulle ringa runt 07.20. Jag somnade om och vaknade 07.45 av att jag var kissnödig så jag kollade på klockan innan jag gick upp och då flög jag upp! Jag skulle ju möta Sofia klockan 08.35 vid henne! Men jag hann som tur var.

Idag har jag markträning, ibland känner jag att jag inte orkar men efter någon timme känner jag, jaaa träning idag! Men jag ska dit och träna känner att jag behöver det efter att ha ätit en kebabtallrik hihi.

 


Fin fina chokladbollar!

För en timme sedan fick jag och yngsta syrran för oss att baka chokladbollar, så vi gjorde det! Under tiden blev vi lite osams och småtjaffsade. Men efter ett tag blev vi sams igen (känns väldigt skönt) så nu är allt bra, det var lite kort och gott om hur det var när vi bakade chokladbollar ikväll hihi (oj jag har redan hunnit äta 3 st chokladbollar nu). Vi ska iallafall se en film tillsammans ikväll innan vi somnar.











Här har ni (några av) våra supergoda chokladbollar!
Bilderna har jag tagit med äldsta lillsyrrans kamera.


Mer bord!

Förut har jag visat några ovanliga och häftiga bord och nu hittade jag ännu fler! Det verkar som att det finns hur många ovanliga och snygga bord som helst! Kolla in dom här:

Pyramid Coffee Table

Siren Coffee Table

Secret Garden Table

Cat Hammock Coffee Table

Twist Coffee Table

Wave Coffee Table

Desert Coffee Table

Geo Cocktail Table

CUB8 Coffee Table

Stalac Coffee Table

Vilken gillar du bäst?


27 April 2010!

Tisdag idag... Ja vad ska jag säga? Ingenting planerat idag, ganska skönt att bara komma hem till mitt nymöblerade och nystädade rum och sätta mig vid datorn. Syrran pratade igår om att hon ville till Valbo köpcentrum så det kanske blir en lite trip dit med henne annars en slödag!


Den blir bara bättre och bättre i mina ögon!

Idag på markträningen körde vi inte så hårt mest kondition så det var skönt. Jag är riktigt nöjd med måndagen jag har möblerat om och städat i mitt rum (blev riktigt bra), fixat lite viktiga saker och hållt på med min nya mobil! Jag hittar fler och fler roliga saker på den som jag inte visste fanns plus att syrran visar vad man kan göra vilket är superkul! Mobilen blir bara bättre och bättre i mina ögon!

Jag har faktiskt haft en timme idag då ingenting fungerade, jag hade sönder en ljusstake i glas (den var min så det gjorde inte så mycket) sen tappade jag bilnycklarna i en springa vid trappan men fick upp dom (tur i oturen) och så kom jag ca 3 minuter sent till träningen sen flöt allting på igen.

Nu ka jag kolla på film med yngsta syrran sen sova!

Sweet dreams sweet hearts <3


S3250 La'Fleur!

Eftersom att jag inte hann ta några kort på min nya mobil jag köpte igår har jag försökt leta efter den på internet, efter ett bra tag hittade jag en bild på den!

Direkt när jag såg mobilen och hörde om finesserna så fastnade jag för mobilen. Jag visade den för mina syskon (på internet) och det visade sig att båda dom också kollat på mobilen och vilja köpt den. Min yngsta syrra köpte den men jag valde att vänta. Jag provade hennes mobil lite då och då och igår köpte jag den!

Är supernöjd med mobilen hittills. Inte nog med att jag fick mobilen med de bra finesserna utan när jag stog där i affären tänkte jag ta en svart mobil eftersom syrran har en rosa och det skulle bli krångligt ifall vi båda hade lika mobil och färg! Det fanns en skylt bredvid mobilen där det stod "ny läcker design" åååhhh den vill jag ha sa jag och så gick vi till en personal och jag köpte den!

Jag har inte sett den färgen på mobilen förr det var första gången jag såg den och jag fastnade direkt!

Här har ni min nya pärla ♥


26 April 2010!

Idag lyser solen ute, härligt härligt! Jag har praktik och träning annars väntar en måndag med inga större krav.

Jag har funderat ett tag på om jag ska ha en frågestund i min blogg, jag har inte tänkt så mycket på det och därför har det inte blivit av, men nu tänkte jag fråga er om ni tycker att jag ska ha det för om ni inte tycker det så är en frågestund helt onödigt men om ni vill det så kommer jag att ha en inom kort!


Kreativitet på hög nivå!

Ben Heine, en begåvad belgisk konstnär, har skapat en serie grymma bilder genom att kombinera fotografier med blyertsteckningar. Njut! ♥

Pencil Vs Camera

Art by Ben Heine

Drawings by Ben Heine

Drawing Vs Photography

Ben Heine Art

Ben Heine Photography

Ben Heine Drawings


Åker nu!

Nu åker jag till en kompis och när jag kommer hem ska jag visa er min nya mobil och lite annat smått och gott! Ville bara säga det ♥


Sent!

Oj såg att klockan redan var 16.55 och jag har inte skrivit ett enda inlägg än! Jag har varit i Valbo Köpcentrum sötrre delen av dagen och blev riktigt nöjd med mina köp, inlägg till mina skor och en ny mobil!

Jag kommer att visa bilder på mobilen sen men nu ska jag städa och damma i mitt rum, sen sätta mig ner och välja lite bilder som jag har tänkt att framkalla och sätta upp.


Marabou!

Visste du att:

Marabou-storleken var den officiella symbolen från 1950-talet till början av 70. Idag har chokladbitarna prytts av ett "M" och "M"et designades av ingen mindre än Sigvard Bernadotte.

22% av all choklad i världen äts mellan klockan 20.00 och midnatt.

Choklad kom till Sverige först 1690 och kallades då "Siocclade". Mayafolket mumsade dock choklad redan 600 f Kr.

Alla ryska och ameriskanska astronauter har haft med sig choklad på sina rymdresor.



Vilken är din favorit bland alla maraboukakorna?   
 


Slappa lördagen!

Det har varit en skön och slapp dag idag! Började dagen med träning sen satt jag vid datorn ett tag, efter det åkte jag till stan, sen har jag skjutsat pappa, åkt runt lite och ätit tacos, alltid lika gott med tacos!

Nu sitter vi i soffan framför tv:n men ska snart upp och kanske se en film innan det är dax att sova. Jag har inte knäppt några kort idag så jag har inget att visa.


Porträtt av kassettband!

Erika Iris Simmons, en begåvad självlärd konstnär, skapar fantastiska porträtt av kända musiker av återvunnet kassettband.  

Michael Jackson
Michael Jackson

Bob Marley
Bob Marley

Bob Dylan
Bob Dylan

Lauryn Hill
Lauryn Hill

Lenny Kravitz
Lenny Kravitz

John Lennon
John Lennon

Jimi Hendrix
Jimi Hendrix


24 April 2010!

Gårkvällen/natten var riktigt rolig! Fast väääldigt varm hihi. Iallafall nu är jag hemma efter dagens Aerobics pass den var inte lika jobbig som förra gången så nästan gång blir det tyngre tyngder!

Jag har inga speciella planer på vad jag ska göra idag men fint väder är det så vi får se om jag hittar på någonting ute kanske?

Hur är vädret hos dig idag och vad tänker du hitta på en lördag som denna?


23 April 2010!

Idag vet jag inte om jag kommer hinna uppdatera mer än de tre inläggen jag har skrivit idag! Efter skolan ska jag nämligen hem och packa sedan till Rebecka och lämna min packning sen hem till en klasskompis dit resten utav klassen också kommer där ska vi äta lite och sen ut och dansa, men då ska jag va med Rebecka och Sofie! Sen åker vi tre hem till Rebecka där jag stannar över natten!

Imorgon klockan 11.00 är det dax för aerobixträning!


Löparträningen!

Igår på löparträningen körde vi pulsträning! Vilket var jättebra och skönt att äntligen få en riktigt hård löparträning. Vi värmde upp med 3 km joggning/springning sen 2 km intervaller (sprang så fort i kunde i 500 m sen vila några sekunder sen tillbaka 500 m och vila o.s.v.) 2 km springning i högt tempo men ändå inte allt vi hade sen nerjoggning i 3 km och det blev sammanlagt 10 km.  


Disketter?



Nej det är post-it lappar!
Får mig att tänka på 90- talet och de gamla goda disketten man använde då.


Mat sen löparträning!

Efter skolan åkte jag till skolan och uträttade lite ärenden på stan och sedan till ICA och handlade eftersom att mamma skulle göra tjockpannkaka så det var lite grejer jag köpte som saknades och jag var ändå ute och och snurrade runt i stan hihi. Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sedan ska jag till löparträningen.


22 April 2010!

Ikväll har jag träning men jag vet inte om det blir av eftersom att det snöade inatt så det är ett litet tunt täcke utav snö ute och vi skulle springa ute idag.

Om jag inte tränar så ska jag fixa lite i mitt rum, plocka undan grejer och städa och sen bara mysa! Det är perfekt mysväder ute, duggigt och grått.


Två nya hyllor!

Så nu får ni se hur väggen i min garderob blev!



Ganska smart att hänga skorna i klackarna va? Jag ska ta upp fler klackskor och hänga där (så slipper dom vara nere i skoförrådet i källaren) och så ska jag kanske sätta upp krokar under hyllorna för att hänga väskorna där.


21 April 2010!

Om jag säger att jag helt totalt glömt bort att jag har en blogg idag och gick hemifrån 08-30 och kom precis hem, förstår ni hur stressig dag jag haft då? Jag var i skolan till 17.10 och åkte sedan hem, hämtade kläder, åkte till Statoil och köpte mellanmål sen snabbt iväg till Ishallen där jag var marktränare åt mina konståkningsbarn och sedan hade jag träning själv!

Nu: Svara på kommentarer samt göra ett till inlägg!


Det är mörkt ute!

Jag har faktiskt knäppt kort på hur det blev på väggen i garderoben, men inte lagt in bilderna så de får ni se imorgon. Jag satt nyss och kollade på sista avsnittet från "Daiting In The Dark". Jag har inte sett varje avsnitt men av alla jag sett så var det där de bästa avsnittet tycker jag.

Jag hittade några läckra bänkar som passar perfekt att visa i sista inlägget för dagen:

Reef Bench

Bike Rack Bench

Coral Bench

Pencil Bench

E-Turn Bench

Quarry Bench

Odalisque Bench

Muscle Bench

Infinity Bench

Godnatt och sov gott alla söta! 


1 timme kvar!

Innan jag åker till mormor och om ca 30 minuter ska jag hämta "lillan" (yngsta syrran) från skolan.

Det är sååå skönt att ha körkort! Jag vet inte vart jag fick det ifrån men jag bara kom att tänka på hur otroligt skönt, enkelt och bekvämt det faktiskt är. Det är 201 dagar sedan jag tog mitt körkort, klarade uppkörningen den 4 dagar efter min födelsedag och sedan dess har jag inte förstått hur jag kunnat levt utan bilkörkortet, hehe okej inte riktigt så men det är skönt.

Jag tycker att det är roligt att hämta och köra iväg familj, släkt och vänner speciellt de som själv inte har körkort för då känner jag att jag kan hjälpa till. Som nu när jag ska hämta syrran, hon har inte ens åldern inne för att få ta körkort och jag ska ändå åka 300 meter från hennes skola så då kan jag lika gärna svänga in dit och hämta upp henne? Svar ja!


20 April 2010!



Solen skiner, himlen är ljusblå och jag är på toppenhumör!
Som jag sa igår så ska jag till mormor idag, jag ska hjälpa henne med att lägga in lite bilder som hon sparade på en cd-skiva från hennes gamla dator, de nu in på den nya datorn.

Antingen innan eller efter kommer förhoppningsvis bilder på hur det blev i garderoben och hur jag har sminkat mig idag! (Varför jag skriver förhoppnignsvis är för att min kamera är borta och jag måste låna någon utav syrrornas kameror som jag hoppas att jag får)

Hoppas alla läsare får en bra dag ♥


Avslutar dagen med städning!

Nu ska jag börja städa och plocka upp lite i mitt rum för jag har en hel del grejer som inte ligger där de ska och imorgon vill jag inte hålla på att plocka undan en massa saker för då ska jag till mormor efter APU:n och sedan hitta på någonting annat roligt.

Jag kom hem för ca 1 timme sedan från mötet och jag är så inspirerad nu och vill bara jobba jobba jobba och åter jobba! Jag har fått upp mina två hyllor i garderoben också, det blev bra, jag får in mer grejer där och så får jag ordning, perfekt!

Det blir inga bilder idag i något utav inläggen, tyärr. Men jag har inte knäppt några idag men imorgon hoppas jag på att kunna lägga ut bilder på hur det blev på väggen i garderoben där jag satt upp de två hyllorna.

Plocka undan i rummet var det!


Nytt till garderoben, men inte nya kläder!

Jag kom nyss hem från stan där jag har köpt två nya tavelhyllor! Jag skulle börja städa och plocka undan lite när jag insåg att jag behöver två nya tavelhyllor till min garderob där jag har mina parfymer, smycken och skor så jag åkte iväg direkt och kom nyss hem.

Nu ska jag skruva upp dom där hyllorna och sen byta om och träffa Karin innan vi åker till mötet!

Hoppas ni alla får en riktigt bra måndag!


19 April!

Idag är det måndag, ny vecka, nya utmaningar och ny energi! Idag skulle jag haft markträning med konståkningen men jag ska istället gå på ett unit möte, ska bli väldigt intressant! Jag får träna imorgon tänkte jag, försöka ta mig ut och springa lite men känner jag vädret rätt så kommer vädret inte bli så bra imorgon eftersom att jag bestämt mig att jag ska ut och springa hihi.

Min vecka tror jag kommer bli rolig och händelserik!

Måndag- APU, unit möte
Tisdag- APU, (ut och springa), till mormor
Onsdag- Skola- Tränare, Träna
Torsdag - Skola, ingenting annat planerat
Fredag - Studentskiva
Lördag - Träning
Söndag- Ingenting planerat


Dagens inköp!

Jag hittade en bikini på Cubus, en exakt lika som jag har tappat bort, min rosa-vita bikini jag hade förra sommaren! Fast jag tog en annan färg iår, det får bli blå-vit istället och en annan underdel.

Bikini Cubus




Leggings från Gina Tricot


Jag är väääldigt nöjd med inköpen!

Det här blir mitt sista inlägg för idag för nu ska jag se Segemyhr ;) Godnatt


Egen bananasplitt!

Jag kom nyss från Maxi där jag var och handlade lite grejer till en bananasplitt som vi snart ska äta, mums! Jag tänkte springa iväg och göra den nu och sedan lägga upp lite bilder på de jag köpte för någon timme sedan då vi var i Valbo Köpcentrum, håll utkik!


Iväg!

Brrr jag vet inte varför men för ca 30 minuter sedan började jag helt plötsligt frysa. Jag tror inte att jag håller på att bli sjuk, hoppas inte iallafall! Nu ska vi iväg till Valbo köpcentrum jag och syskorna!

Skriver mer när jag kommer hem!


18 April!

Jag skrev inte så mycket inlägg igår för jag kom hem rätt så sent efter en rolig kväll/natt med Elin och Sofia! Nu ska jag hoppa in i badet och sedan plåstra om mina små fossingar som inte mår så jättebra efter de nya skorna jag hade på mig igår, men det går nog snart över! Senare idag kanske jag åker till Valbo Köpcentrum med syskorna.  

Hörs senare!


Återvunna kretskort!

Circuit Board Shoes

Circuit Board Notebook

Circuit Board Guitar

Circuit Board Sneakers

Circuit Board Car

Circuit Board Dress


17 April!

Nu sitter jag och äter frukost med datorn i köket, oj nu kom syrrorna så nu får jag sälskap vid frukost bordet, trevligt, jag som trodde att dom sov och att jag skulle få äta frukost själv idag. 

Om 1 timme ska jag köra ett aerobics pass med konståkningen vilket ska bli roligt och skönt att träna igen, det var länge sen nu känns det som. Om man inte räknar med promenaden igår så var det i måndags jag tränade sist så idag ska jag köra hårt! 

Ikväll ska jag till Elin och så kommer Sofia dit också, det är nämligen ingen vanlig dag idag för det är Elins födelsedag HURRA HURRA HURRA!

GRATTIS ELIN PÅ DIN 19 ÅRS DAG! ♥


Hopp hopp!

I förrgår hoppade jag på studsmattan för första gången iår. Syrrorna var också med och vi tog några bilder, härligt!















Nu: Ut och gå, sen: vara med Angelica!


Ny skolåda - PUMA!

Puma har kommit med en ny snyggare och smartare skolåda, vad tycks?

New Shoe Packaging from PUMA

PUMA Clever Little Bag

Clever Little Bag

PUMA Packaging System

PUMA Shoe Packaging


16 April 2010!

Idag är det fredag vilket betyder en lugn dag med mys, bloggning och andra trevligheter! Solen skiner så jag tänkte ta en promenad om det inte hinner bli för mörkt och kallt innan jag ska ut.

Jag ska lägga ut bilder från i förrgår då jag och syrrorna var ute och hoppade!


Häst och bil!

Här kommer häst och bil? Ja det så ju så häst och bil, det är som häst och vagn fast med en bil istället för en vagn, man kanske kan säga att häst och bil är modernare än häst och vagn, eller är den här modellen bara lyxigare?

Det är en Hummer H2 lastbil som omvandlats till en häst och vagn (bil) genom konstnären Jeremy Dean.

Hummer Turned Into a Horse Cart'

Hummer H2 Horse Cart

Hummer Horse Cart

Hummer Cart Interior

Hummer Cart

Hummer Carriage

Hummer Horse Carriage


15 April 2010!

Jag såg att Oliver (våran hund heter Oliver) har namnsdag idag! Han är ganska morgontrött så jag känner mig lite taskig som först väckte honom och sedan frågade ca 50 gånger om han ville ut innan han ställde sig upp, sträckte på sig och sedan lunkade lite sakta ut imorse. Stackare han kan ju få sova ut när han har namnsdag iallafall, fast det är ju för hans skull för att han skulle få ut och kissa innan vi gick till skolan hihi.


Oliver 2009

Vädret är inte så uppiggande idag så jag tänkte liva upp det lite med några sommarbilder från 2009. 




Kom nyss hem!

För ca 20 minuter sedan kom jag hem ifrån skolan och vi blev klar med skyltningen, eller det är en liten detalj jag ska fixa i morgon men annars blev vi klar och det blev bra! Nu väntar jag på mat och sedan ska jag nog försöka ta mig ut med min träningsvärk och gå en liten promenad hihi.

14 April 2010!

Nu är jag lagomt mätt efter en Aladdin (hamburgare). Jag har träningsvärk idag också så får se hur det kommer att gå på träningen idag hihi (om jag ens hinner till träningen för jag, Elin och Sofia ska nämligen skylta ett skyltfönster idag och vi vet inte riktigt hur lång tid det tar men vi vet att det inte går på 2-3 timmar utan det tar längre tid).

Idag är det iallafall Andra Avenyn! Synd bara att det inte är många avsnitt kvar och att Andra Avenyn ska sluta sändas!


Speciella stolar!

Jag kollar runt lite på internet och på ovanlgia stolar, här kommer några som jag tycker var lite speciella!

Tennis Ball Chair

FF1 Chair
Hood Chair

Bulb Chair

Crossed Legged Chair

White Clover Chair

Splash Chair

Felt Chair

Nest Chair


Fräschat upp lite!

Nu har jag fixat bloggen lite eftersom att det är vår så jag ville fräscha till den lite. Jag har bytt header och bytt lite färg men det är lite kvar att göra men ingenting som är panik.

Gamla


Nya


13 April!

Idag skiner solen liksom igår, underbart! Jag har träningsvärk i låren och i rumpan, inte lite heller jag går segt som en snigel för det gör så ont, och imorgon är det dax för träning igen.

Idag ska jag förbi apoteket för att köpa ögondroppar, jag känner av någonting ute kan det var pollen? Det svider i ögonen så får se om ögondropparna kommer att hjälpa, eller om det blir tabletter istället kanske.

Jag ska försöka hinna med att fixa en ny header och designen på bloggen också så det är dax att sätta igång nu!

Idag säger jag GRATTIS TILL MARIANNE OCH EMMA som fyller år idag!


Jag har tänkt till!

Jag kom att tänka på att det kanske vore roligt för er att se våra markträningar men tyvärr kan vi inte knäppa kort samtidigt som vi tränar men när jag kom hem fick jag låna äldstalillsyrrans kamera och yngsta syrran ville knäppa kort så det fick hon. Jag gör ingenting speciellt eftersom att vi är inne men...

Här kommer bilder på när jag gör spagat:




Hård men härlig träning!

För ett tag sedan kom jag hem efter ett kondition och stretchpass! Riktigt härligt var det att träna men det var jobbigt också! Just nu sitter jag och tittat på "Håkans Bar" första avsnittet, första avsnittet jag ser från detta program. 

Tidigare idag satt jag och kolla på lite sommarbilder från sommaren 09 och då såg jag att jag hade en vit-rosa randig bikini som jag helt hade glömt bort! Hur jag nu lyckades med det för den var den jag använde mest förra sommaren och den skulle jag vilja ha den här sommaren också så jag kan variera mellan min nya och den (Och på tal om bikini, varför har jag så svårt att slänga bort bikini jag inte vill ha? Jag har ca 6 st i min bikinilåda och jag använder 2 eller 3!) Jaja jag ska iallafall försöka hitta på min vit-rosa randiga bikini men nu ska jag plocka upp alla kläder som ligger utspritt över halva mitt golv sen duscha, kolla klart på "Håkans Bar" och sen läsa och sova.



Vad tycker ni om "Håkans Bar"?
 


Ombytt och klar!

Nu har jag bytt om och är klar för dagens markträning! Innan min träning ska jag vara tränare åt mina små konståkningsbarn och det ska bli riktigt roligt! Var ett tag sedan jag tränade dom eftersom att vi har haft ett litet uppehåll nu. Men idag kör vi igång och det ska bli lika roligt att träna dom som att träna själv!


Hello Kitty-vin!


Hello Kitty finns på nästan allt man kan tänka sig. Den italienska vinmakaren Dino Torti har tagit fram fyra olika sorters Hello Kitty-vin som kommer att finnas tillgänglig på marknaden den 1 maj. Undrar ifall många kommer att klunka ur dessa flaskor på högstadiefester runtom i landet?

Vad flaskorna kommer att kosta finns det ingen information om.


12 April!

Fint väder idag också, yes! Idag står praktik först på "att göra" listan sen kommer blogga, vara tränare, träna och tv på listan. Och det är i stora drag vad jag kommer att göra idag.

Hörs senare!


Sista dagen på påsklovet och på det sista lovet!

Idag är det precis som det står i rubriken sista dagen på mitt påsklov och inte nog med det, det är även sista dagen på det sista lovet under min skoltid! Jag är nöjd med lovet jag har tränat, varit med familjen, jobbat, varit med om äventyr bland annat bilmässa i Elmia, shoppat och varit med kompisar, helt perfekt!

Jag kom nyss från Rebecka där jag var med henne och Sofie, två helt otroligt härliga människor! Det är aldrig tråkigt med dom och vi ska snart träffas igen, längtar redan!

Här kommer lite bilder på hur mina naglar ser ut just nu!





The toe mouse!


- En datormus för tårna! 

The Toe Mouse är än så länge i konceptstadiet, och det ska bli intressant att se ifall detta blir mer än bara en idé i framtiden.Det är tänkt at den främst ska användas av personer som har funktionshinder i överkroppen, och på så vis inte kan använda en vanlig datormus med sina händer. Om folk sedan skulle föredra att använda högerfoten istället för högerhanden vid surfandet så går det också bra.

Man placerar den på foten mellan stortån och ”pektån”, likt en flipflop-sandal. Musen fungerar precis som den traditionella datormusen, fast man höger- och vänsterklickar med hjälp av tårna. Alla ska ju kunna göra en sådan struntsak som att kunna surfa på Internet till vardags, kan man tycka.

Vore kanske bra att kunna använda häger/vänster foten istället för höger/vänster handen till datamusen för då kanske man kan skriva samtidigt som man rör datormusen?


11 April!

Godmorgon på er alla!

Hoppas ni har sovit bra. Det har jag gjort alla timmar förutom 2, jag vaknade och hade ont i huvudet och mådde lite illa, tog alvedon då och efter ca 1 timme efter det så kunde jag somna igen. Solen skiner här ute så idag blir det en liten promenad iallafall, skönt!

Ikväll ska jag till Rebecka för att träffa henne och Sofie, kommer bli superkul!


Bröllopsfotografen!

Oj dagen har varit fylld med aktiviteter och har gått snabbt! Jag har samlat en massa vuxenpoäng idag genom att tvätta, laga mat och handlat hihi. Just nu sitter jag framför tv:n och vi ska snart se "Brölloppsfotografen" Vi har nötter, gurka och morötter med dipp framför oss så nu ska vi mysa riktigt ordentligt!



Hoppas alla får en bra kväll!


Hästskor!

Här kommer lite statyer gjorda utav hästskor, häftigt att folk kan göra nästan vad som helst med nästan vad som helst!

12 Amazing Horseshoe Sculptures

Horseshoe Swan

Horseshoe Elephant

Horseshoe Pig

Horseshoe Dog

Horseshoe Fox

Horseshoe Duck

Horseshoe Lioness

Horseshoe Race Horse

Horseshoe Heron

Horseshoe Deer

Horseshoe Turtle


10 April!

Jag sitter i soffan och kollar på tv i pyjamas under en filt, mysigt! Snart är det dax att byta om och sedan äta någonting. Jag funderar på att gå ut och gå lite idag, men vädret gör så att det inte blir så lockande att gå ut!

Får se vad dagen har att bjuda på för äventyr idag!

Justja jag ska passa på att gratulera Anna som blir 20 år idag GRATTIS!


Dax att åka!

Nu har jag precis ätit. Jag lovade att visa bilder här i bloggen idag men eftersom att syrran inte är hemme och är borta med hennes kamera som jag har bilderna på så kan jag tyvärr inte visa bilder idag, men jag ska visa dom så fort jag kan (som vanligt) hihi.

Nu är det dax för att åka och hämta Elin och sen Sofia för att sedan ta en fika och ha en riktigt rolig kväll tillsammans!

Hoppas ni alla får en underbar fredag!


Kreatvia loggor del 2!

Jag sitter och skriver med Elin och Sofia nu, vi ska ta en fika ikväll och sen hem till någon utav oss och spelar spel, blir nog riktigt roligt!

Under tiden satt jag och kolla runt lite på internet och hittade flera olika kreativa loggor, riktigt häftiga tycker jag!

SoundDog
SoundDog Logo

Go music
Go Music Logo

Eco Cafe
Eco Cafe Logo

Full time
Full Time Logo

CRD Bicycle Group
CRD Bicycle Group Logo

Saporo Sushi
Saporo Sushi Logo

Seven
Seven Logo

Typeface
Typeface Logo

Play
Play Logo

Z films
Z Films Logo

Infinity Crime
Infinity Crime Logo
Burnett Electrical
Burnett Electrical Logo

Cats
Cats Logo

Wine Searcher
Wine Searcher Logo

Shift
Shift Logo

Sleep records
Sleep Records Logo

Fish
Fish Logo

Love clip
Love Clip Logo

White pony
White Pony Logo

Verify
Verify Logo

Antarctica
Antarctica Logo


9 April!

Hej alla glada!

Idag är inte vädret det finaste här, det duggregnar. Men inte ska vi deppa för det, det betyder att man kan göra en massa saker inne som man inte vill göra där det är sol ute! Så idag ska jag läsa, blogga, jobba med Mary Kay, och bara ta det lugnt. Eventuellt kanske jag ändå går ut lite senare idag och springer lite men det får vi se, först ska jag göra det jag nämde i början!

Nu ska jag ner och laga mat med syrrorna hörs senare!


Elmia - bilmässa!

Jag sitter och kollar igenom lite bilder och videos från förra helgen då vi var på bilmässa. Det var superkul där och jag skulle kunna tänka mig att åka dit nästa år också. Jag tänkte visa lite bilder därifrån så här kommer de:









Beyonce olackerad (de lackade live)







































































Uppvisning





























Chip Foose var där!




















Nu är det ganska passande att kolla på "Sveriges värsta bilförare"


8 April!

Nu är jag supermätt! Gjorde våfflor med Madeleine och Rebecka och snart ska jag iväg till stan med Elin plus att jag måste in till Maxi och göra ett test. Jag ska visa er bilder på bikinin jag köpte häromdagen också men nu måste jag gå.

Och just det idag är det min namnsdag!

Vad ska ni göra idag?


Segemyhr!

Nu ska jag göra mig i ordning för natten och sedan läsa lite och efter det kolla på Segemyhr, alltid lika bra! Imorgon kommer ni få se bild på min bikini jag köpte häromdagen!




More Cakes!

Här kommer fler ovanliga och kreativa tårtor ♥

Avatar
Avatar Cake

Bacon
Bacon Cake

iPod Touch
iPod Touch Cake

Turkey
Turkey Cake

Nice
Nike Cake

Pizza
Pizza Cake

Sushi
Sushi Cake

Twitter
Twitter Cake

Hot Dog
Hot Dog Cake

Canon
Canon Cake

Bläckfisk
Squid Cake

Nu har jag sprungit ca 4 km gjort styrka och stretchat så dax för en dusch och sedan iväg till jobbet!


7 April!

Igår kom jag hem runt 00.30 efter en otroligt rolig kväll med Elin och Sofia hemma hos Sofia. Jag somnade runt 01.00 och vaknade 09.00 idag och har inte haft tid att skriva ett inlägg förrän nu!

Jag har försökt att städa upp det sista i rummet, jag städade lite igår men tröttnade och gjorde någonting roligare men idag skulle mitt rum vara städat innan jag gjorde någonting annat och så blev det! Jag tävlade med lillsyrran om vem som hade snyggast rum efter 30 minuter så då gick det undand och nu är det rent och fint!

Jag ska snart byta om för att springa en liten runda och sedan göra lite styrka (vi har fått ett schema från konståkningen som vi ska följa) och sen äta. Jag hade jag inte planerat någonting speciellt idag men så fick jag en tid att jobba på Maxi ikväll så det ska jag göra.

Nu ska jag starta en tvättmaskin sen ut och springa!


Slänger in en ca 1 månad gammal bild på min ögonsten Oliver


Praktiska saker till köket!

Digital BBQ Tongs

Cupmen

Corn Cutter

Eiffel Tower Cheese GraterTeapot Frame

Hot Air Corn Popper

Pineapple Easy Slicer

Finger Guard


Nu: Jobb!

Det gick bra hos mormor tillslut! Vi satt där med hennes nya dator och försökte fixa säkerhetskopiorna på datorn men den tog inte skivan, jag ringde Elgiganten men de sa att jag skulle prova en ny skiva och då gick det och allt flöt på. Sen åt vi och fick god efterrätt! Efter det åkte jag och syrran ner på stan och gjorde lite ärenden innan vi åkte hem. Nu ska jag jobba lite här och sen ska jag på planeringsmöte och efter det ska jag, Elin och Sofia planera lite inför skyltfönstret vi ska skylta!


6 April!

Idag är det superfint väder! Klarblå himmel och solen lyser som bara den. Jag hade tänkt att gå ut och gå nu på förmiddagen men så blir det inte för jag ska till mormor och kolla lite på henns nya dator. Men efter det kanske jag kan ut och gå. Ikväll är det tränarmöte så den ska jag gå på och där emellanåt ska jag försöka jobba lite också.

Hur ser eran tisdag ut?


Perfekt till brevbäraren?

Jag har hittat en ganska ovanlig men rolig väska som liknar ett brev, om jag var brevbärare skulle jag vilja ha denna väska hihi.

Envelope Courier Bag

Envelope Messenger Bag

Messenger Bag

Envelope Bag


5 April!

Usch vad dåligt jag har uppdaterat idag! Jag borde skämmas men det gör jag inte för jag har verkligen inte haft tillfälle för det. Jag vaknade, städade rummet, körde lite styrka, badade, packade mina produkter innan jag åkte till min första klass. Det var superkul och det gick bra för att vara första gången. Kunderna märkte inte att det var första gången vilket känns bra hihi.

 Nu har jag nyss ätit lite hemmagjord pizza och ska ta och svara på era kommentarer innan jag fixar lite mer med produkterna!


Mat hit och mat dit!

Jag kom just att tänka på vad jag har ätit den här veckan (kanske inte så intressant) men man kan sammanfatta veckan som inte så nyttig, men väldigt god! Det här har jag ätit utöver den vanliga maten: Tisdag- smörgåstårta plus kakor, Torsdag- Tacos i skolan sen Max på kvällen, Fredag- Max, Lördag- hamburgare på Elmia och Milano på kvällen, Söndag- kycklingefilé, beasås och pommes från IKEA, på kvällen smörgåstårta och kakor!



Jag läste i aftonbladet för någon dag sedan att skräpmat är som en drog! Hoppas det inte gått så långt för mig än ^^


Everywhere and anywhere!

Jag känner verkligen att jag är överallt idag! Har varit i Örebro på Mariebergs köpcentrum, åkte hem efter att ha varit borta i 2 dagar, kommer hem och efter 15 minuter vill systrarna till Valbo Köpcentrum så jag åker dit, kommer hem och äter och nu ska jag till Angelica för att fira hennes 18 års dag!

Det kanske inte bara känns som attjag är överallt idag, jag är nog överallt också?

Hoppas ni får en bra helg allesammans!


Vackert kompakt hus!

Detta vackra kompakt hus ska fungera som en lugn och skön sommar fly från vårt upptagna liv. Det eleganta bakgårdshuset har stora fönster som släpper in dagsljuset, gott om hyllor och förvaring, och ett ritområde för barn.  

Modern Summer House

Summer House

Habitable Polyhedron

Polygon House

House for your Backyard

Compact Summer House

Unique Summer House


Fart fylld helg!

Nu är jag hemma efter en otroligt rolig och spännande helg! Jag var som sagt i Stockholm i fredags och såg fantastiska Stockholm ICE! Bilder kommer på det. I Lördags åkte jag till Jönköping för att gå på Elmia bilmässa, det var otroligt roligt och det fanns en massa fina bilar att se. I dag har jag varit i Mariebergs köpcentrum och tittat lite och vi slutade shoppandet med mat på IKEA.

Jag kom hem för ca 15 minuter sedan och nu vill syskona till Valbo köpcentrum så jag ska skjutsa dit dom!


2 April!

Från och med efter det är inlägget är det fullt upp! Jag ska äta frukost, sen ta ett varmt och skönt bad, göra mig i ordning, blogga och sen åker jag, Rebecka, minsta syrran, mamma och Rebeckas mamma till Stockholm Ice! Det ska bli så roligt! För att min blogg inte ska bli allt för tråkig så vill jag helst läggain ett till inlägg för imorgon kommer jag inte heller hinna uppdatera så mycket eftersom att jag åker till Jönköping runt klockan 05.30 och kommer hem på kvällen.

Nej nu ska jag sätta igång vi syns sen!


Tuggummiburk med skräpförvaring!


Titta så smart det här är! Nu slipper folk sätta fast deras tuggummin under bord, stolar etc. Det är lätt, när man inte vill tugga på tuggummit längre så öppnar man locket i botten och lägger tuggummit där! Ganska smart tycker jag om man är på ett ställe där man inte har tillgång till en papperskorg på ett tag. Om man sitter i t.ex. en bil eller i en buss eller på ett tåg.


Mina produkter!

Nu har jag tid att uppdatera här! Jag har haft fullt upp, när jag kom hem från skolan så hade mina produkter kommit hem , två kartonger (inte flyttkartoner) med fullt utav produkter, allt från mascara till ögonskugga, eye remover och satin hands, superkul! Jag vill ha min första klass nu på en gång fast jag ska efter det här inlägget sätta mig ner med en bunt papper och kolla på två filmer om produkterna, hur man passar färger till olika hudtyper, vilken hudtyp som ska ha vilken produkt och lite annat! Ska blir roligt!

Jag har varit i Valbo Köpcentrum också jag är helnöjd med mina inköp, fast jag inte skulle handla någonting (fast det var nödvändiga saker) jag kom hem med en bikini (äntligen), en kjol och en kavaj (som jag ska ha när jag jobbar) och underkläder (kan man inte ha för mycket utav). Jag målade Rebeckas naglar också, det blev väldigt bra tyckte både hon och jag.

Nu ska jag börja kolla på dvd filmen och sen lägga in ett roligare inlägg här samt svara på alla kommentarer.


1 April!

Idag är det första April vilket betyder att man måste va på sin vakt hela tiden så man inte blir lurad. Jag har redan lyckats lura Sofia, jag ska berätta hur jag gjorde.

Jag och Elin sms:ade i morse och bestämde att vi skulle lura Sofia, vi skulle säga att jag var hos tandläkaren igår och att jag ska få tandställning. Hon gick på det och jag och Elin sa inget mer om det, eller jo hon frågade varför och då hittade på en lite historia hihi. I matan sa Elin såhär "har jag någonting mellan tänderna?" Då sa Sofia "nej" och då passade jag på att säga "tänk när jag får tandställning då kanske det fastnar mat på den". Sen skrattade jag och Elin och berättade för Sofia att det var ett Aprilskämt hihi. Hon hade tänkt att det var konstigt att jag skulle få tandställning men ändå gott på de. 

Idag ska jag hem till Rebecka och måla hennes naglar och sen kanske vi åker till Valbo med minsta syrran, mellersta syrran är sjuk idag. Det regnar som bara den här så snart kanske snön är borta helt och hållet? Nej jag tror inte det enligt SMHI ska det snöa här om några dagar.


RSS 2.0