Konsept bil!

Här kommer ännu en häftig konseptbil fast nu från BMW!

BMW Fuel Efficient Sports Car

BMW Vision EfficientDynamics Concept Car

BMW Vision EfficientDynamics Concept

 
BMW Vision EfficientDynamics 2009





Cirkus skratt!

Igår på Cirkusen var det jättekul! Det var bra och underhållande, de sista nummret var bäst! Jag skrattade och skrattade! Iallafall jag åt ganska mycket popcorn och sockervadd hehe, justja när vi kommer in på sockervadd, vi har ju en sån maskin hemma (på vinden) vi skulle ta fram den men glömde de så jag måste komma ihåg de idag hehe :). Idag efter skolan så ska jag till trafikskolan och sedan har jag bandyträning:).


Morgonträning!

Hejhopp!

Klockan 09.30 när säkert de flesta utav mina läsare sov så stod jag på isen och tränade konståkning :). Vi gjorde mest piruetter och steg idag och jag hade ganska ont i högra knät, men det gick rätt så bra ändå, visst det kunde ha gått bättre menmen :).
´


Idag ska jag ta det lugnt ända till 16.00 då jag ska på cirkus med några fler :)!


Klant!

Hallåhallå!

Det var inte mycket folk i Valbo, ganska skönt så man sliper köer m.m. :). Jag körde till Valbo och när vi kom dit upptäckte jag att jag hade glömt bankkortet hemma! Jag hade med mig plånboken och alla kort låg där i förutom det kortet, jaja så kan de va hehe :). Men som tur var så har jag ju två syskon, så jag lånade lite av dom :). Vi fikade gott, jag tog Hallonpaj med vanlijsås och efter ca 2 timmar åkte vi hem. Då satte jag mig här och skulle börja skriva på det här inlägget men precis då kom pappa och fråga om jag och syrrorna ville cykla till ICA och köpa tändvätska så vi gjorde det och precis när vi började cykla så började det regna lite och sedan mer och mer fast solen lyser, det är gansk fint :). Det gjorde inget att det började regna heller för vi alla tre hade regnjackorna på oss. På ICA hade de slut på tändvätska så jag köpte comviq kontantkort och OLW "Mini Mellan". Seadn åkte vi till OK Q8 där hade de tändvätska så vi köpte det och cyklade sedan hem och nu är jag här :).  





290809

Oj jag har inte skrivit på hela dagen, det var absolut inte meningen men jag har inte riktigt hunnit med. Min dag började med träning i en timme, konståkningsträning och det gick bra! Eller ja axeln gick sådär men jag klarade den iallafall sedan hoppade vi dubbelsalchow som jag inte klarade första gången men andra gången gick det hur lätt som helst! Jag kände hur fort jag rotaderade var rak och inget kändes fel och efter det gjode jag bara bra salchow :)! När vi hoppade dubbel lutz så fick jag inte till hoppet riktigt med dom tre sista blev jättebra! Sedan frågade min tränare om jag kunde vara tränare åt en grupp hon skulle ha men inte kunde för hon skulle hjälpa en med ett program så jag tog den gruppen och var tränare till dom :). Sedan kom jag hem tog ett varmt bad och sedan åt jag tacos och efter det var jag med Angelica ända tills nu, hon skulle hem och plugga :). Själv ska jag´, Melissas kompis, Melissa, Pappa och Heléne till Valbo :)! Eller ja pappa följer med bara för att skjutsa oss :) snällt! 

Skriver mer när jag kommer hem :)!  

Kräftor!

Idag när jag och syrran kom hem från träningen så åt vi tacos till mat, alla andra hade redan ätit de medans vi var på träningen. När vi hade ätit så tog vi lite kräftor som efterrätt, eller lite pappa hade fixat till ca 2-3 kg med kräftor! Och det är jättegott, men det är värre att skala dom hehe jag och pappa satt där ett bra tag de tog ca en minut för mig att skala och allt det där men ca 3 sekunder innan den var borta haha. Ja så kan det gå när de inte cyklar!


Nu ska jag göra mig i ordning och sedan sova, imorgon klockan 09.00 är det dax för konståkningsträning :).


Godnatt!


Parken Zoo!

Idag har jag lagt in bilderna från när vi var på Parken Zoo så nu tänkte jag visa lite vad vi såg där :)

 
Apor, kolla in apan i mitten, lite lång arm den har! Det var en bild som visade att apornas armar är lika långa som människoarmar men vi är ju längre så våra hänger inte ner i marken som deras gör.






Tigern kollade rakt på mig, der var lite läskigt men också sött för den såg så mjuk och go ut


Vildhund och sen kommer jag inte ihåg vad det andra djuret heter


Fåglar och flamingo


Små och stora sjöldpaddor


Mini apa, en sån skulle jag inte tacka nej till, den var hur söt som helst


Bältsjur, krockodil, en ful fisk, jag minns inte vad det där djuret på mittenbilden heter, och fåglar


Den här hette någontin med katt, vildkatt eller något, som ni ser på bilden så var dom inte så tama som våra husdjurkatter




Olika fåglar





Vi åt mat där, en 130 g hamburgare och 8 dl cola! Jag åt upp hela hamburgaren och stripsen men drack inte upp hela colan men nästan


Sedan var vi till den lilla nöjesparken dom har på Parken Zoo, där vi åkte lite karuseller bland annat radiobilarna och larven sen var det en jätterolig karuesell som dom kallade kaffekoppen, men den var inte som en vanlig kaffekopp hehe. Och så spelade vi lite bland annat dom här ankorna som inte gick bra för mig hehe, men den spelade vi det där spelet där man ska pricka en kula i hål och så rör sig en figur fram och den rör sig olika snabbt för vilka hål man prickar och första gången vi spelade det så vann jag :)! Så jag fick ett fint gosedjur (näst största priser och djuret) det var en vit tiger (jag fick välja mellan vit och brun) som egentligen kostade 149:- i affären där :).


I bussen påväg hem efter en lång och rolig dag

Det var lite från Parken Zoo!

Tredje!

Nu är jag ännu en gång hemma och den här gången eftermin tredje bandyträning :). Idag gick det riktigt bra, det kändes bra med skridskorna och jag körde på rätt bra, tog bollen av "motståndarna" två gånger tror jag (det har jag tidigare inte lyckats med) och så var jag nära på att göra mål, det kändes som sagt riktigt bra och jag är nöjd, vi körde match i början och i slutet av träningen och så körde vi skridkoteknik och en liten lek :). Idag kände jag mig som en bandyspelar och inte som bambi på hal is ;).









Körlektionen!

För ett tag sedan kom jag hem från körskolan, där jag idag körde :)! Det var kul men den här gången var jag nervös! Jag vet inte varför, men jag tror att det var för att kände att jag ville köra bättre än förra gången (för ca ett halv år sedan) det var ju andra gången jag körde nu och man vill ju inte bli sämre och redan då sa han att han tyckte att jag var bra på att köra! Det gick iallafall hur bra som helst min körlärare sa till mig att jag körde jättebra och att han inte visste vad han sulle göra med mig för jag gjorde allting bra och han skrattade och sa att han inte visste vad han skulle göra för att rubba mig, hehe ja så kan de va :). Det var kul att höra iallafall, han sa när vi hade stannat att jag körde fantastiskt bra och att han inte hittade något fel i min körning :)! Kändes jättebra att få höra det av en trafikskolelärare kan jag säga :)!

När jag ändå är inne på bilar så kan jag passa på att visa en konseptbil som jag hittade på internet :). Det är 50 år sedan den första MINI lanserades för allmänheten, 26 Augusti 1959. För att fira Mini´s födelsedag har BMW avslöjat den här sportiga MINI coupé konceptet. 

Det finns två säten, MINI är anpassad till dagens läge, även den mest krafiga dieselmotorn finns i denna lilla MINI bil - och med 1,6 liter turboladdad aggregat, MINI coupé är enatående.

50th Anniversary MINI Coupe Concept

MINI Coupe Concept

50th Anniversary MINI Concept

Anniversary MINI Coupe Concept

50th Anniversary MINI Cooper Concept

50th Anniversary MINI Cooper Coupe Concept

2009 MINI Coupe Concept


2009 MINI Cooper Coupe Concept

50th Anniversary MINI Concept
MINI copué kommer att visas på Frankfurt Motor Show från den 17 September till den 27 September 2009.

280809

Just nu sitter jag här i en stooor T-shirt vid datorn, om en timme ska jag vara på körskolan :). Efter det hade jag tänkt att städa och ännu en gång måla mina naglar! Får se hur det blir med det haha jag skulle ju ha gjort de i förrgår. Får se om vi åker till Valbo idag igen, ingenting planerat men vi kanske skulle göra det :). 

Justja idag är det exakt en månad innan jag fyller år :)

Kisses ♥ 

Barnvakt!

Jag skrev ju i det tidigare inlägget att jag har varit barnvakt idag :)! Det började med att jag åt mat och Rebecca fick glass, strössel och chokladsås (eftersom att hon precis hade ätit i skolan), efter att vi hade ätit så gick vi till hennes syrras skola och hämtade henne och så tog vi med oss Miloo som hon så gärna ville hålla i så det fick hon göra :). Sedan när vi hade hämtat Madde (Rebeccas syrra) och var påväg hem så kom min mamma och deras mamma i bilen så vi åkte halva vägen hem med dom hihi :).

Vi träffade en dam när vi var påväg till skolan, eller vi gick om henne sen gick hon om oss igen hehe för att Miloo luktade lite och sånt och så när hon gick förbi oss så frågade hon hur många år Miloo var och så sen började vi prata och gå lite lugnt mot skolan, damen skulle åt samma håll så hon berätta lite om att de höll på att måla om fönstrerna hemma hos henne och om lite allt möjligt, det var en gullig liten dam, trevligt när man kan gå och prata lite sådär istället för att bara glo och stirra på varandra, nej sånt gillar vi inte! :). Undra varför vissa gör de? Jag kommer faktiskt inte på något bra svar. För att försöka trycka ner den man stirrar på eller ser ner på? Då kanske man får bättre självförtroende? Nej jag vet inte, någon annan som vet?

På dansen gick det sådär! Den dansen vi gör nu är svår och vi dansar till en Michael Jacksson låt. Nu när jag dansar både street och disco så kan jag än så länge säga att jag tycker att det är lite roligare med disco :)!

Nä nu ska jag duscha som jag ännu inte hunnit! Så jag stänger av datorn nu och det här får då bli mitt sista inlägg idag :).

Godnatt på er alla! ♥


Street!

För ca 5 minuter kom jag innan för dörren här hemma efter att ha varit på Media Market i Valbo som öppnade idag :). Det var hur mycket folk som helst! Nu har jag bytt om och ska ta mopeden till Rebecka sen åker vi till dansen (street).

De jag hade tänkt göra idag t.ex. måla naglarna hann jag inte för jag var barnvakt istället till Madeleine och Rebecca, hur kul som helst kan jag säga :)! Hoppas det blir fler gånger :)!

Nä nu måste jag åka jag skriver lite mer när jag kommer hem :)


Kom ihåg!

Gå gärna in på http://naho.blogg.se/ och rösta på bild nummer 2, det är min bild som är med i finalen :)! Ni kan rösta ända tills på Söndag :)


Sommaren med Göran!

Igår kväll var jag som sagt på bio och jag lovade att skriva vad jag tyckte om filmen. 


Göran är en kille som vantrivs med sitt jobb på ett eventföretag i Stockholm. Han har haft ett långt till-och-från-förhållande, men som nu bestämt sig för att fria. Det går inte som han hade tänkt sig - frieriet blir ett fiasko. Och Göran står ensam. Fast inte länge till. På jobbet börjar fotografen Grynet och snart springer han på gamle bekantingen Linnea, som han faller direkt för. Nu närmar sig midsommarhelgen och Linnea - och Grynet - ska till överklasskillen Doddes fest i den bohuslänska skärgården. Göran bestämmer sig snabbt för att åka dit, och övertalar även bästa kompisen och gräsänklingen Alex att följa med. På festen händer en hel del charmiga, mindre charmiga, gulliga och pinsama saker...


Jag tyckte att filmen var rolig och den var inte uttråkande eller seg, just nu kommer jag inte på någonting jag tyckte skulle vara annorlunda i filmen. Jag rekomenderar den till stora som små, tjejer som killar, ja alla helt enkelt :). 



Sommaren med Göran får 5 av 5 poäng av mig!


270809

Hej alla söta läsare!

Nu är jag hemma efter att ha varit i skolan, snart ska jag och mamma ner till stan och göra lite ärenden, sedan ska jag hem och måla naglarna och klockan 14.00 ska jag till trafikskolan med Rebecka (vi ska plugga teori) :). Klockan 18.00 har jag dans (street) träning (med Rebecka då också) :). Så i stora drag är det så min dag ser ut idag :).  

Världens bästa pappa!

Idag kom pappa hem med ytterligare 10 biobiljetter så att vi kan gå på bio gratis, Jippi :)! Så jag har bokat bio idag, Sommaren med Göran blir de :)! Efter tränarmötet idag som jag ska på klockan 18.00 blir det bio :)! Jag kommer sedan berätta hur jag tyckte att filmen var :).


Tack för biljetterna pappa :)!

Är du höger eller vänsterhänt?

♦ Högerhänta lever i snitt längre än vänsterhänta.

♦ En hund kostar sin ägare mellan 100 000 och 150 000 kronor under sin livstid

♦ Ordet pappa ser nästan likadant ut världen över

♦ 61 % av alla träffar på Internet är sex.

♦ Man sover halva livet.

♦ En skunks lukt kan kännas inom radien av en mil.

♦ Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.

♦ En struts öga är större än dess hjärna.

♦ I Danmark finns det över 13 miljoner grisar men ändå bara runt 5,5 miljoner människor

♦ De flesta godissorter innehåller färgämnet (E120), som tillverkas av torkade ägg från insekter (Dactylopius coccus).

♦ I Atacamaöknen i Chile har det inte regnat på 400 år

♦ 80 % av kvinnorna i världen mot männens 55 % tvättar händerna efter ett toalettbesök. 

♦ Det finns över 30 000 olika sorters rosor, och man korsar ständigt fram nya varianter för att tillfredsställa den stora marknad som dessa vackra blommor har.

♦ En grisorgasm varar i 30 minuter.

♦ Det är fysiskt omöjligt för grisar att kolla upp mot himlen.


Hjälp mig!

För några dagar sedan skickade jag in en bild till http://naho.blogg.se/ för att hon hade en tävling, temat var kärlek. Och nu är jag med i finalen :)! Så rösta gärna på mig :)! ♥ Nummer 2 är min bild som jag har knäppt och skickat in :).  


Min bild som nu är med i finalen!


Tändare!

Jag har en tändare i mitt rum för jag tänder ljus så ofta och det är jobbigt att springa ner och hämta en tändare kanske 2 gånger om dagen för att tända ljus. Men det finns ett problem, tändarna är inte så snygga så jag försöker att gömma dom. Jag skulle gärna föredra att ha någon utav dom här tändarna i mitt rum så kan man ha de som prydnad på samma gång :)

Doublemint Gum Lighter

Match Lighter

Battery Lighter

Gold Bar Lighter

Cigarette Lighter

Fire Extinguisher Lighter

Bullet Lighter

Matchbox Lighter

Cell Phone Lighter

USB Flash Drive Lighter

Chocolate Lighter

Skulle ni vilja ha någon utav de här tändarna?

260809

Hejhej!


Igår ringde min praktikplats och sa att de inte hade någonting jag kunde göra förrän nästa vecka så jag är "ledig" idag imorgon och på fredag. Jag ska ju egentligen vara på praktikplatsen men istället kunde jag göra lite arbete som vi ska göra i skolan så jag var i skolan en timme idag (som bestämt med lärarna) sedan åkte jag till trafikskolan och när jag skulle åka hem så regnade det och blev hur blöt som helst! När jag kom hem gjorde jag makaroner och åt korvstoganoff till :). Nu ska jag jobba lite på projektarbetet sen ska jag ut med hundarna :).


Justja imorse när jag var ute med hundara så var det en kille på cykel lite längre bak och efter ett tag kom han jämsides med mig på cykeln och så sa han "hej" och då sa jag också "hej" och då sa han "vad söta hundarna är", hur sött var inte det då på en skala?! 


Bilden knäppte jag i somras 


Som gjort för mig!

Nu är jag hemma efter första dans (disco) träningen :). Phu det går verkligen fort och man blir svettig men det är så himla kul :)! Det var verkligen min grej! Tränaren sa att man måste ha mycket energi, det går fort och det är mycket stutts och det är precis de tre grejerna som alla mina kompisar klagar att jag har för mycket utav hehe :). Så det var superkul och jag längtar till nästa träning! Jippi! Vi har en superbra låt också, ska leta på den och skriver sen här vad den heter :).

Nu ska jag ner i duschen och sedan blir det film :)

Godnatt ♥

250809

Idag efter skolan så ska jag äta mellanmål och sedan försöka hinna måla naglarna, iallafall komma på vad jag ska måla :). Sedan ska jag och Heléne på vår första discoträning, det blir säkert jätteroligt, det hoppas jag iallafall :)!

Efter de ska jag hem duscha, äta och sedan titta på en film, får se vilken film det blir!

Det var lite kortfattat om vad jag ska göra idag :)

Vad ska ni hitta på idag? ♥


Ovanliga tofflor!

LED Slippers
Ganska smarta ju!

SPA Slippers

Water Slippers

Killer Rabbit Slippers

Sushi Slippers
Nästan omöjligt att glömma handdukarna med dom här tofflorna

Rat Slippers
Dom här skulle jag  aldrig använda eftersom att jag är rädd för råttor!

South Park Slippers

Mat Walk Slippers

Futuristic Slippers

Homer Simpson Slippers

Cleaning Slippers
Städa samtidigt som man går runt hemma


Ut och gå!

Bandyträningen var rolig, vi gjorde en hinderbana, vi skulle hoppa över saker och lägga sig på mage och glida under en stång och snabbt upp igen för att hinna med bollen och så dribblade vi m.m. Det enda var att jag fick ännu ett blåmärke på andra knät som gör ont hela tiden men de är sånt man får tåla :). Efter träningen cyklade jag och syrra hem sen åt vi, jag har nyss duschat och nu ska vi ut och gå sen ska jag ta det lugnt hela kvällen :).


Höres imorgon :)!

V.35!

Nu tänkte jag bara skriva upp lite kom ihåg saker (efter skolan) som jag ska komma ihåg eftersom att allting börjar nu med tider och sånt så att jag inte glömmer något :)


 

V. 35

- Måndag: Bandyträning

- Tisdag: Dansträning, disco

- Onsdag: Konståkningsträning, Program

- Torsdag: Dansträning, Street

- Fredag:

- Lördag: Konståkningsträning

- Söndag: Konståkningsträning

Oj nu märkte jag att det är en heldel träningar och att jag ska hinna med trafikskolan också, får se hur det blir sen när konståkningen kör igång på riktigt med kanske 5 träningar i veckan och så ska vi träna bandy två gånger i veckan också :)

Hur läcker som helst!

Här är en läcker mobil! Den är designad av Seunghan Song och ser ut såhär!

Window Cell Phone Concept
Solig dag

Window Phone Concept
Regning dag (vattendroppar på skärmen)

Weather Phone Concept
Snöig dag (mobilen ser kall och kylig ut)

Weather Phone Concept by Seunghan Song
Genom att blåsa lite lätt på mobilen så blir den dimmig och aktiverar så att du kan skriva, här på bilden är ett telefonnummer, som ni ser är den sista siffran i nummret en 8 och det är precis de som den här människan har skrivit i rutan

Window Phone by Seunghan Song
Här skriver du ett meddelande och jag tycker att det är lite härfigt att den också kan veta när man gör hjärtan m.m. :)

240809

Idag på skolan hade vi en trevlig program dag som bestod av tipsrunda om oss treor för ettorna, äta Marie kex och vissla, doppa tampong i flaska och gå så lång som möjligt med flaskan och lite annat smått och gott! Vi slutade runt 12.00 och då cyklade jag till Maxi och köpte Sallad och Proviva dricka sedan cyklade jag till trafikskolan och gjorde lite teori och åt där :). Jag hade tänkt att duscha nu men jag kom nyss på att jag har bandyträning ikväll så då är det kanske ingen mening med att duscha nu, bättre att göra det efter träningen då :). 


Jag brukar alltid ta mango smaken men nu var den slut så då blev det jordgubb och blåbär, den var rätt god men inget slår ju mangon :)

Jag tyckte nyss att jag åt fast jag är hungrig nu igen! Men så såg jag att klockan är nästan 14.45 så det var ju ca 3 timmar sedan! Oj vad fort det har gått, ska ner och fixa i ordning lite mellanmål sedan avnjuta den i solen och sedan ner på träning :). 



 


Träningarna!

Träningarna idag på helglägret gick bra jag klarade dubbel lutz men det kunde ha blivit bättre landning men de var ju den första lutzen för den här terminen :). Vi åt på monroes och sedan var jag tränare och efter det var vi på föreläsning om kost och sedan var jag tränare igen dock stod jag inte på isen då eftersom att mina fötter värkte och gjorde ont efter alla timmar på isen från igår och idag men jag pratade då med en mamma som har ett barn som vi vill flytta till en annan grupp tråkigt för oss tränare som blir av med henne det är alltid tråkigt när barnen byter grupp men kul för dom som vill komma högre upp :). Sedan var det dax för min träning, axel gick inte så bra och inte toeloopen heller var hur trött som helst och vi började med att hoppa axel, lutade innåt och ramlade på samma ställe hela tiden! Samma gamla vanliga knä har fått bula där och blåmärke och det värker som bara den! Spelar ingen roll vad jag gör det gör ont iallfall men men jag hoppade toeloop sen iallafall och ni vet ju redan hur det gick då :).

Lutz

Upphopp från bakåt ytterskär med hjälp av tå i sättning
Åkaren roterar mot den naturliga rotationen 1, 2 eller 3 varv
Landning bakåt ytterskär

(Jag gjorde dubbel så jag rotterade 2 varv i luften)


stoelop.GIF (4691 bytes)

Innerskärstrea framåt è bakåt
Upphopp från bakåt ytterskär med hjälp av tå i sättning
Rotation 1, 2 eller 3 varv
Landning bakåt ytterskär

(Jag gjorde dubbel så jag rotterade 2 varv i luften)


Nu kollar jag och Heléne på Trollkarens hemligheter det är ju repris men man kommer ju inte ihåg allt så lite intressant är det iallafall :)

Ha en bra kväll :)

Trevlig fredag!

I fredags var vi i Valbo och då började vi med att lämna in min mobil på elgiganten sen åt vi mat på IKEA, sedan gick vi runt lite på IKEA och sen in på Gina tricot. Vi var inte där så länge meningen var att vi bara skulle lämna in mobilen på elgiganten och äta :). Men jag fick med mig lite saker hem iallfall :)!


Det här åt jag på IKEA, lax


Den här hyllan köpte jag och här får ni se hur det blev (dålig bild)


Kofta från Gina tricot


Shorts från Gina tricot


Den traditionella leken!

Hej på er!

Nu är jag hemma igen och tänkte skriva lite mer om leken vi lekte igår kväll på helglägret, det är den traditionella leken och den är alltid lika rolig haha :)!

Vi är i lag och får ett papper där det står vad vi ska samla in på en viss tid, man får olika mycket poäng för olika saker man hämtar eller gör, det här skulle vi göra igår :)!



Ni kan ju se vad vi hade gjort efter ca 30 minuter hehe :) och det står t.ex. bara "två pantburkar eller bil med bilförare eller en stol eller äta myra" och då ska laget leta efter det som står och sedan gå till en plats där domarna sitter och så ska vi visa t.ex. burkarna eller bilen med föraren eller visa att man kan äta en myra sen får vi poäng och kan springa vidare :). Och man ska ju fråga folk som man inte känner om dom kan följa med oss till domarna med sin bil eller med sin pudel  t.ex. för att vi ska få poäng hehe :)  


Efter första dagen på helglägret!

Nu är jag hemma igen efter helglägret :)! SÅ nu kan jag sammanfatta dagen såhär: 2 ispass, var tränare 2 ispass, åt på monroes 2 gånger, en markträning, en föreläsning om kamratskap och den traditionella leken på kvällen hela klubben :). Så jag kan säga såhär: ca 4 timmar med skridkor på isen och hur kul som helst, och det har gått bra idag också på träningarna, och imorgon väntar samma schema fast föreläsning om kost och ingen lek på slutet! 

Nu ska jag ta det lugnt kanske går ner till mamma och hennes kompis som sitter nere i soffan och äter chips och gör dm sällskap :), kan berätta att jag blev hur trött som helst på bara den första träningen! Jobbit det är ändå, fast grymt kul också :)! 


Plommon!

Vi har hur mycket plommon som helst på vårt plommonträd! Alla som kommer hit får äta plommon hehe :), det är hur gott som helst :).


Lila!

Här är en dålig bild på hur mina naglar ser ut nu :)


Helgläger!

Nu är jag hemma en snabbis från vårt traditionella helgläger som vi har varje år med konståkningen :)! Jag har haft två ispass och klarat axel, dubbel salchow och dubbel ögel vilket är kul eftersom att det är tredje träningen den här terminen :)! Sedan har jag haft markträning då var jag lite trött och vi garvade rätt så mycket hehe :). Sedan har jag varit tränare åt mina barn 2 ispass med dom och sedan har vi ätit på Monroes och vi har lika kul som vanligt :)! Nu ska jag duscha sedan åka tillbaka dit igen och 18.30 ska vi till monroes och äta igen :)!

Vad har ni gjort idag? :)

Moderna bilar!

Här kommer lite moderna bilar och finfina bildesigner från hela världen!

Cadillac

Cadillac World Thorium Fuel Concept Car

Frazer-Nash Namir
Frazer-Nash Namir Concept Car

Toyota FT-HS
Toyota FT-HS Concept Car

Lamborghini SPIGA
Lamborghini SPIGA Concept Car

Mitsuoka Orochi
Mitsuoka Orochi Concept Car


Fastline
Fastlane Concept Car

Lamborghini  Insecta
Lamborghini Insecta Concept Car

Audi RSQ
Audi RSQ Concept Car

BMW M1
BMW M1 Concept Car

Bertone Mantide
Project M Concept Car
Bertone Mantide Concept Car

Chanel Fiole
Chanel Fiole Concept Car

Skriver en snabbis!

Nu är jag hemma från andra dagen i skolan på höstterminen 2009 och så har jag hunnit äta och varit på trafikskolan :). snart ska jag ut och gå med hundarna och sedan åka till mormor med Melissa :). Efter det ska jag in till Valbo och lämna in min ena mobil och höra vad dom säger (tur att man har två mobiler ifall en krånglar så har man fortfarande alla kontakter och allt kvar på den andra, annars hade jag inte varit såhär lugn nu ;))


Onödig fakta!

Godmorgon!

Här början vi dagen med lite onödig och rolig fakta!

- Bugsy Siegel namngav kasinot Flamingo efter sin flickväns långa ben.

- En burk med inlagd skinka öppnas i snitt var fjärde sekund.

- Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.

- Zebrans ränder kan jämföras med människans fingeravtryck. De är alla olika.

- En del lejon parar sig upp till 50 gånger på en dag

- En atomkärna är så liten, att även om själva atomen skulle ha en area som en fotbollsplan så skulle kärnan vara lika stor som ett knappnålshuvud.

- Mer än hälften av din avföring består av döda bakterier.

- Om alla lämnar in sina kapsyler till återvinning, räcker stålet till 2 200 nya personbilar. Varje år!

- Det krävs mer ansiktsmuskler att göra en ledsen min än en glad min.

- Vatikanstaten är det minsta landet i världen och består av ca: 3000 invånare, bland annat påven!!

- Fjärilar smakar med fötterna.

Nu var det slut på det roliga!

Guldlinje!

Här är bilder på naglarna som jag målade på min tremänning idag :) !


Vi blev nöjda båda två :)



Trebo Grillen!

Hello!

Nu har jag tagit det lugnt bastat, spelat Guitar Hero, varit ute och ätit mat på Trebo grillen som var både gott pch mysigt och så har jag och Melissa varit ute på en liten cykeltur :)! Med andra ord har det varit en rolig och händelserik dag :). Nu sitter jag och kollar på Design med Simon och Tomas, sedan ska jag lägga mig och försöka somna lite tidigare än igår :).


Min portion

Det var kul så länge det vara!

Precis nu åkte vårt besök hem, jättetråkigt! Men det var roligt så länge dom var här och nu ska dom åka vidare på deras lilla trip :). Hoppas att dom kommer hit på Lördag igen! Min mammas kusin berättade för mig och min tremänning att vi alltid har haft roligt och sånt tillsammans, och hon sa också att vi direkt började prata som att vi har varit kompisar och känt varandra hur länge som helst vilket är kul, och det känns faktiskt så också fast det var ca 8 år sedan vi sågs! Men hoppas att det blir mycket oftare nu hehe :)!

Imorgon eller senare idag kommer jag att visa bilder på hur mina naglar ser ut och hur naglarna på min tremänning blev som jag målade idag :)!

Nu ska jag basta och bara slappa :)!


Mera reklam!




Coca Cola!
Coca-Cola Escalator Advertisement

Pizza Kingdom
Pizza Kingdom Escalator Advertisement

Hyundai
Hyundai Escalator Advertisement

Gillette Venus!
Venus Escalator Advertisement

Returns/ Taxes
Tata Mutual Fund Escalator Advertisement

HP Photosmart!
HP Photosmart Escalator Advertisement

Pantene!
Pantene Escalator Advertisement

Head & Shoulders!
Head & Shoulders Escalator Advertisement

Haribo!
Haribo Rotella Escalator Advertisement

Stabilo!
Stabilo Escalator Advertisement

Film festival!
Film Festival Escalator Advertisement

Sushi Roll!
Sushi Roll Escalator Advertisement

HopiHari Theme Park!
HopiHari Theme Park Advertisement

Revita!
Revita Beauty Centre Escalator Advertisement

Juice Salon!
Juice Salon Escalator Advertisement

200809

Igår så var jag med Angelica och på kvällen kom min tremänning och mammas kusin från Öland också :) eller de har ju flyttat till Blekinge så min tremänning pratar en blandad dialekt och det låter hur coolt som helst hehe :)! Så jag hann tyvärr inte skriva igår som ni säkert märkte! Vi låg och pratade till ca 01.00 och hade hur kul som helst! Det var ett tag sedan vi träffades, vet inte hur många år sedan det var! Idag är första skoldagen också så efter den ska jag fortsätta ha kul med tremänningen! Och när dom har åkt hem ska jag till trafikskolan tror jag :).

De var allt jag hade att berätta nu, fler inlägg kommer senare :)


Nagelbox!

Godmorgon!

Igår segade internet på slutet när jag satt här så jag stängde av datorn och inlägget jag skulle skriva då kom inte med så de inlägget kommer här :).

Igår efter att jag hade varit på trafikskolan så var jag och köpte en box som jag verkligen fastnade för igår när jag och Janet var på stan en snabbis, de första jag tänkte på när jag såg den var att jag skulle ha mina nagelgrejer där i! (Egenentligen ska man ha make up saker där). Och så igår köpte jag den och det blev väldigt bra, jag lägger in bilder så att ni får se hur det blev :).













De blev ganska bra faktiskt :)!

Nu ska jag byta om sedan åka till trafikskolan och efter det ska jag på stan och göra lite ärenden med mamma :)


Askungen hade skinntofflor?

Nu tycker jag att det är dax för lite mer rolig fakta, jag tycker att det är skoj med rolig fakta och det tyckte många utav mina läsare också så här kommer mer :)!

- Egentligen så hade inte Askungen glas skor på sig. Det var skinntofflor, men översättaren gjorde fel.

- 40% av jordens befolkning tvättar inte händerna efter de har varit på toa.

- En cocacola light burk flyter emedan vanlig sjunker i vattnet.

- Tungan är den enda muskeln i din kropp som bara sitter fast i en ände.

- Kaffeplantan härstammar från Etiopien där den har odlats i över tusen år.

- 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen.

- Under en sekund gör sig solen av med lika mycket energi som alla människor sammanlagt.

- Om allt salt i haven skulle utvinnas, så skulle alla kontinenterna täckas av ett 150 m tjockt lager salt.

- Den kraftigaste elektriska stöt som någon människa överlevt var på 230 000 volt från en stor högspänningsledning.

- Världens längsta namn på en stad består av 167 bokstäver.

- Hypernervaukustiskadiafragmavibrationer = Vanlig hicka

- En golfboll har 336, 442, eller 518 fördjupningar

- I schack finns det 169,518,829,100,544,000,000,000,000,000 varianter att göra de första 10 dragen.
(Inte undra på att alla som försöker lära mig schack alltid säger olika och att jag aldrig lär mig de)

- Shakira pratar flytande spanska, arabiska, portugisiska, italienska och engelska

- Åsnor dödar årligen fler människor än flygkrascher.

- En fullvuxen råttas hjärna väger ungefär lika mycket som en halv 50 öring.

- Du blinkar över 10 miljoner gånger per år.

Det var det, om du är en ny läsare här och tyckte att det var intressant så kan du trycka på kategorin "Rolig fakta" så finns det lite mer fakta att läsa :). 

Makin Magic!

Godmorgon!

Nu har jag vaknat till ännu en dag att ta vara på och det ska jag  göra genom att åka till mormor som jag inte hann igår, åka till trafikskolan och städa här :). Men nu innan jag börjar med allt det där så ska jag spela Sims Makin Magic :). Jag hittade sims skivorna igår :). 


Yesterday!

Som sagt så bakade vi cupcakes igår, men ni har ännu inte fått sett bilder, men är kommer dom :)



Fina va? :)

Bandyträningen avklarad!

Nu är jag hemma igen, efter ett pass på isen som var i 1 timme och 30 minuter! Kul var det och tjejerna i laget är roliga och trevliga :). Tränarna tyckte att jag var bra och att det kommer att gå bra haha hoppas de :). I början kände jag mig lite ostabil men det kändes faktiskt bättre på slutet :)! Vi körde en match i början, sedan körde vi passar sedan match och efter det sköt vi i mål :). Det är absolut inte lika som att åka på konståkningsskridskor hehe, jag kom på att man ska lägga vikten lite längre bak fast ändå lite i mitten på bandyskridkor hehe ja kul var de som sagt och nu ska jag in i duschen sen äta :)!



Trevlig dag!

Hejhopp :)!

Nu är jag hemma igen efter en tripp på stan med Jessica och Janet :). Jessica skule dock bort klaockan 14.00 så efter det var det bara jag och Janet så vi gjorde stan då :)! Jag fixade ett minneskort till min mobil så nu är det bara att knäppa som bara den med båda mobilerna :)!

Det var riktigt roligt att vara med henne igen för det var ju ett tag sedan kan man ju säga.


Världens gulligaste Janet!


God fika

Vad jag ska göra nu kommer ni aldrig kunna gissa :)! Haha så jag ska inte säga något heller :), eller jo det kan jag väll göra för de ska bli grymt kul! Jag ska börja på bandy :)! Haha ja det är sant! Första träningen är idag så vi får se hur de får, de kommer jag att berätta senare :).

Rooosa!

NU! (Äntligen) kommer det bilder på hur mina naglar ser ut :)!



Skrimmrande rosa färg och vita blommor :)


160809

Får se om det blir någonting utav den här bilden, hoppas :)!



Isåfall om det blir något så kommer jag självklart att visa vad :)!

Kreativa Cupcakes!

Nu när jag ändå är inna på cupcakes så vill jag visa er några mycket kreativa cupcakes!

Poodle Cupcakes

Billiard Cupcakes

Ice Cream Cupcakes

Hickory Dickory Dock Cupcake

Moving Cupcakes

Super Mario Cupcakes

Hamburger Cupcakes

Ninja Turtles Cupcake

Pacman Cupcakes

Gromit Cupcake

Basketball Cupcake

Comic Cupcakes

Sladdar!

Åh jag får något fel på alla sladdar jag har! Jag hittar inte sladden till kameran nu, alla sladdar förutom till den hehe typiskt :). Men den måste jag hitta imorgon för ni måste jag visa bilderna jag tog igår och jag måste få skriva om vad jag gjorde!

Imorgon ska jag också åka till mormor, städa mitt rum, åka till trafikskolan och blogga :) kulkul! Men jag ska försöka städa nu idag så att jag hittar sladden och så kanske jag hinner göra något annat kul imorgon också :).


Baka mer!

Godmorgon!

Idag vaknade jag 07.05 och kunde inte somna om jag var klarvaken :)! Men efter ca en timme somnade jag iallafall och nu har jag ätit frukost och vi ska snart till affären och handla lite sen ska vi sätta igång med cupcakes igen :). Får se om det går lika bra idag, hoppas det :)!

Efter baket kommer jag att bättra om vad jag gjorde igår och visa en massa bilder :)! Så kika in lite senare :)

Späckad dag!

Idag på trafikskolan gick det riktigt bra :). Jag åkte till badhuset och simmade lite också och så gjorde jag en hårinpackning, direkt när jag kom hem så åkte vi till Helénes fotbollsmatch i Gävle :). Tjejerna idag var riktigt duktiga och det var en bra och rolig match :)! Helénes lag vann med 0-5 och Heléne stod för två mål, riktigt bra :)! Jag har nyss ätit upp min goda sallad (vi var förbi monroes och handlade hem mat därifrån efter matchen) och nu sitter jag här, men snart ska jag börja fixa och imorgon ska jag ut på äventyr :)! Jag vet inte om jag hinner skriva här då "/ annars så har jag en hel del att berätta om på Söndag :)!

Ha det bäst!

Ringt klart!

Nu på förmiddagen har jag, ringt alla mina skridskoskolebarn som ska upp till konståkningsgrupp och sagt att dom får gå på vårt helgläger (fick tag på alla idag! När jag ringt annars har jag bara fått tag på en eller max två) så nu är det klart och så har jag städat mitt rum så snart ska vi äta mat sen ska jag till badhuset och simma lite och efter det åker jag direkt till trafikskolan :). Och om jag hinner så ska jag gå och handla olja till mopeden :). Jag ska inom kort visa hur mina naglar ser ut också :).


Fjädrar!

Julie Thompson är namnet på den jätteduktiga konstnär som målar på fjädrar! Hon började med en påfågelfjäder 1990 och har sedan dess fortsatt med att måla fjädrar, hon åker runt i hela världen och målar!

Beautiful Hand Painted Feathers

Hand Painted Feathers

Painted Feathers

Feather Paintings

Cool Feather Paintings

Painted Feathers by Julie Thompson

Feather Paintings by Julie Thompson

För att se fler underbart fina fjädrar som Julie har målat gå in här: http://featherlady.net/

140809

Godmorgon!

Ledsen för att jag inte uppdaterade mer igår men när vi kom hem kollade jag på design med Simon och Tomas och efter det började grannfejden! Och sen så läste jag ut en bok :).

Nu ska jag börja svara på alla era söta kommentarer <3 sen kommer fler inlägg :)!


Cupcakes!

Godmorgon!

Här kommer bilder på de vi bakade igår :). Vi gjorde ganska många, närmare 52 st ;) och alla som smaka tyckte att de var supergoda :)! Och det är 8 st som har smakat dom hittills hehe, idag när pappa, jag, Heléne och Melissa åker till farmor och farfar ska vi ta med oss så att de också får smaka :).














Vad vi ska baka får ni se i nästa inlägg!

Jag känner inte för att åka till trafikskolan, så de blir inget utav de idag :). Det är det som är så skönt med att börja i god tid man har ingen press att man måste göra klart allt så fort som möjligt och att man måste göra det fast man inte känner de. Nu kom det lite saker i mellan så jag åker inte till trafikskolan, kanske gör det på fredag istället :). Nu har jag ätit och duschat, klätt på mig och ätit mat. Vi försökte härma mammas underbara hamburgare som hon gjorde igår :)! De blev inte lika bra fast nästan :) snart ska jag till ICA för att inhandla lite ingredienser, syrran och hennes friend följer också med de ville hjälpa till att baka :), kul med lite sällskap, dom skulle bara ta ett dopp i poolen sen så börjar vi med bakningen :). 



Båda syrrorna har varit borta över natten, ganska tomt har det varit "/. Jag har ju haft lite tid med mamma då nu innan hon började jobba men de är ändå lite tomt utan syrror, tur att jag har dom :)! <3


120809

Godmorgon :)!

Idag skiner solen här men det är inte så jättevarmt ute, får se om det blir bättre senare på eftermiddagen :). Mina planer idag är att duscha, åka till trafikskolan, baka, handla lite ingridienser till bakandet, och ut och gå en liten sväng, sedan ska jag vara tränare och direkt efter det har jag själv träning (första träningen för säsongen), vilket betyder att jag skommer att stå på isen 2 timmar idag :)! <3 


Bild från Gävlelägret 07, genrep inför uppvisning

Och nu kommer det där problemet och den stora frågan, vad ska jag ha på mig idag? Det är ju soligt men lite monligt och så är det inte så jättevarmt bara i solen, haha jag ska klura lite på det där sen är det dax att köra igång :).

Har ni några planer för dagen? 

  

Backningen!

Jag var ute och gick i 50 minuter idag och de började inte regna de kom bara ca 3 droppar haha :).

Jag var nyss ute och körde med vår lilla lastbil för första gången! Man måste vara 17,5 år för att få övningsköra med den och nu fick jag tillfälle för det. Man har en helt annan körstil när man körde med den och lära växla snabbare än med andra personbilar m.m. men jag tycker att det gick bra, vi åkte och hämtade en liten båt och tankade och de gick bra att köra :). Här är pärlan :)



Sen kom vi hem och skulle se om jag klarade av att backa, de enda är att släpet där ganska lååångt och bredare än själva hytten, men jag gav mig in på de hehe :). Såhär gick det ungefär:


Jag körde som pilen så att jag stod lite snett på vägen, började backa men lära köra fram lite för att jag kom nästan in i soptunnan, eller ja nästan och nästan jag körde på den lite. körde fram och ställde mig lite rakare på vägen (blockerade HELA vägen alltså), just då kom det en bil här:


Jag är den röda rektangeln och den vita är den bilen som kom och ville förbi. Då sa jag till Björn att han fick styra så de gjorde han haha och de såg säkert roligt ut! Jag satt där och gasade fram lite och backade när han sa till och han styrde (de var hur trögt som helst att styra när den stod still för det är ingen servo!). Och så fick jag igång blinkersen och vindrutetorkarna satte igång också och jag bara garvade hela tiden och hon i bilen fnissade haha sen backade jag och de gick bra då haha, hon i bilen vinkade när hon åkte och så skrattade hon lite och jag gjorde detsamma de är nog något hon sent kommer att glömma och jag och de andra som var med också haha! Och sen var det bara att backa vidare in på gården!

Men det var roligt att köra den bilen, de ska jag verkligen göra om :)!

Regn?

Idag har jag inte gjort mycket alls! Varit till trafikskolan och så åt jag nyss mat :). Nu ska jag ut och gå lite får se hur långt och hur länge det blir och om det börjar regna, ser ut som det ska börja göra det nu när som helst.  


Bilden tog jag i för några månader sedan


Nytt nagellack!

Här är en utav de två nya nagellacken jag köpte idag :).







Jag vill göra något mönster på naglarna också men jag kan inte bestämma mig vad jag vill ha så jag har ännu inte gjort något :).


Mattor!

Persian Puzzle Rug

Finish Line Doormat

Bedside Slippers Rug

Barcode Doormat

Woody Wood Rug

Moss Carpet

Swimming Pool Rug

Forest Roll Rug

Hello Goodbye Doormat

Modern Rugs by Madeleine and Dudley

Modern Rugs by Madeleine and Dudley 2

Modern Rugs by Madeleine and Dudley 3

Modern Rugs by Madeleine and Dudley 4

Breakfast Eggs Rug

Steel Doormat

Global Warming Polar Bear Rug

Type Rugs

Top Floor Ethereal Rug

Black River Stone Doormat

Hittade ni någon ni fastnade speciellt för? :)

Pannkakor!

Ca 13.00 blev jag klar med allt jag hade planerat att göra idag :)! Så när jag kom hem från trafikskolan började jag och minsta lillsyrran laga pannkakor eftersom att vi var hemma själv :). Jag lyckades släng upp pannkakan i luften och fånga den i stekpannan och den var hel när den landade :)! Haha. Sedan åt vi de goda pannkakorna med glass, sylt ochsocker till och efter det gick vi ut en snabis med hundarna i 20 minuter. Nu håller jag på att måla naglarna, inget kompicerat nu heller bara en och samma färg. Jag använder en utav de nya färgerna jag köpte idag :).



Nu ska jag läsa lite sen spela Guitar Hero :)! Sedan blir det myyys kan jag lova :)!


100809

- Städa mitt rum
- Duscha
- Maxi
- Trafikskolan


Så ser mitt schema ut idag och det är bara att börja :)!


Svart-gula!

Igår på förmiddagen var jag på Helénes fotbollsmatch i Gävle :). De var himla varmt kan jag lova! Iallafall tjejerna var superduktiga och Heléne fick gult kort hehe, men hon gjorde inget taskigt eller något, domaren fick bara nå fel, ingen förstog någonting inte hon heller :) hon frågade vad hon hade gjort och han sa något om att de andra laget hade förtur, jaja. Sedan fick inte vi en straff som var solklar! Jag spelar ju inte fotboll men tränarna sa att det skuölle vara en straff och de tror jag också för målvakten drog ner en utav våra spelare på marken. Det var två heta lag som mötte varandra och det var ganska pirrigt att se på kan jag lova :)!
 

Drickpaus i värmen :).


Efter matchen åkte vi till MAX och käkade, mums :)! 

När der var halvlek så skrek en utav tränarna i Helénes lag såhär "spring till hinken och doppa huvvet i vattnet!" hehe så nästan hela Helénes lag sprang dit och gjorde det! Det skulle göra det för att det var så varmt ute, de är bra att de göra så och ganska smart :).

MZW!

Nu äntligen ska jag skriva några rader här igen :)! Jag bara måste börja med att berätta om konserten jag var på i Lördags :)! Det var superkul! Alla tre som uppträde var superbra, de dansade och sjöng och de va underhållande, konserten höll på i 3 timmar och jag hann inte tröttna :). Efter att Måns hade gjort sitt så skrev han autografer och knäppe kort med de som ville, men inte Lena och Orup de var lite surt. Och batteriet på min mobil tog slut så jag han bara få kort på Måns, men syrran knäppte kort på alla och de ska jag få senare :). Men annars var allt SUPER! Här kommer något kort på Måns!





















En rolig sak som Orup sa måste jag bara berätta för er! Han sa att han och Lena skulle sjunga en låt om fotboll och att det var han som gillade fotboll och Lena gillade fotbollsspelarna hehe. Sen sa han såhär "vi brukar säga såhär att det är jag som håller koll på bollen och Lena håller koll på bollarna" Hehe :).

Bambi!

Jag har alltid gillat at pyssla och sånt och i Onsdags tror jag att det var, då hittade jag ett pussel på 250 bitar som jag började lägga, de var roligt och tog inte så jättelång tid :), såhär blev det :)


Utegym!

Igårkväll så tog jag och Heléne en liten minipromenad. Meningen var inte att vi skulle gå heller men de blev en liten promenad, meningen var att vi skulle gå och titta på något som vi inte visste var.

För något år sedan eller var det ett år sedan, eller mindre? Iallafall så kom det upp en massa stolpar med mera som har sett ut som en lekplats eller något man kan klättra på och så, men ser inte mer än stolpar som sticker upp när man bara åker förbi på vägen för det är höga buskar runt. Men så igår bestämde vi oss för att utforska det där och det visade sig inte vara något mindre än ett gym! Ett utegym :)! Så vi var där och "tränade" lite vi testa allt gjorde lite sit ups, rygglyft, armövningar, hoppade med mera :), de var kul och skönt att kunna göra det ute iallafall när det var varmt och lite sol :).


Här är utegymet :)

Nu när jag höll på att skriva det här inlägget så hörde jag något utanför, det var musik och någon som pratade. Inte kan det vara något på Jernvallen nu tänkte jag, för ibland kan man höra lite musik därifrån, men de kom närmare och närmare så jag gick ut för att se vad det var. Och så kom det en bil och körde förbi och hade högtalare på taket och ur dom sa de, "missa inte Lena PH och Orup ikväll i Högbo Bruk ikväll klockan 20.00" och så nå mer haha de är ju de jag ska på ;).

Sommarplugg!

I förrgår var ju jag och Melissa ute i solen och hade det mysigt. Och jag som inte bara kan sitta still och göra ingenting tog med mig trafikskoleboken ut och satt och läste, helt perfekt! Skönt att kunna plugga utan att känna att man måste, då blir det ju mycket roligare också :). Och jag lärde mig en hel del som också gav resultat dagen efter när jag var till trafikskolan och gjorde lite test på datan :).
 

Det var jättevarmt ute så vi tog ut ett parasoll och ett paraply så vi fick lite skugga


Eftersom att det var så varmt så blev det en hel del drickande också, jag tror att jag drack 3 eller 4 sånna här muggar med vatten!

Enkelt!

Här kommer bilder på hur mina naglar ser ut.



Inget kompicerat, enkelt och fint :)

Konsert ikväll!

Godmorgon alla glada!

Nu väntar ännu en solig och fullspäckad dag :)! Om ca en timme så ska jag ner till Göransson Arena och åka skridskor med ingen mindre än Emelie :). De ska bli riktigt skojj, som alltid ute på isen :).  

Sedan ska jag hem och ta ett varmt och skönt bad och sedan är det dax för att tagga inför ikväll jag ska nämligen på Konsert. Lena & Ourp med Måns Zelmerlöv :)!

Lena och Orup Sommarturné

Väskor!

Väskor är bra att ha och väldigt praktiska! Man vill ju inte gå runt med en ful eller tråkig väska och det är något dom här väskorna jag har hittat nu inte är!

Här kommer roliga och kreativa väskor!

Guitar Backpack
Perfekt för musikälskaren

Cycle Backpack

Gremlins Backpack

Jedi Master Backpack

Yoda Backpack
För star Wars fan

Pet at Work Backpack
Väskan för dig som äger en liten hund som ofta vill följa med på dina äventyr

Slim Laptop Backpack
Praktisk väska för datorn.

Dragon Backpack


Varmt!

Vilken värme! Det är ca 28 grader vamt ute och jag har varit hos mormor och klippt gräsmattan på förmiddagen, sedan har jag ätit lunch och ätit efterrätt där, de blev tårta och jordgubbar till efterrätt :).



Det finns inte så mycket mer att skriva idag hehe förutom att det är så himla varmt! Kanske därför jag inte kommer på något att skriva om ;). Får se om jag hittar något intressant på internet som jag kan skriva om :)

060809

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, inte på hela dagen igår! Och jag vill då börja med att säga ursäkta för den usla uppdateringen! Men igår så inredde jag rum, var ute i det fina vädret och läste teori och hade det mysigt med Melissa. Vi cyklade ner på stan en vända. Sedan spelade vi spel och jag har lagt ett pussel med 250 bitar och håller nu på med 2 pussel med 500 bitar var hehe :) kulkul!

Snart ska vi tre systrar ner till stan för att kolla lite på mobiltelefoner eftersom att minsta syrran vill ha en ny :) och så ska jag till trafikskolan och läsa lite teori :).

Bilder från igår kommer jag att visa här, och då också bilder på ett pussel och på hur mina naglar blev :). Jag fick inte in bilder i datan nu, vet inte varför men ska kolla upp det och fixa till, för en blogg utan bilder kan jag ju inte ha!

Ha en bra dag!

Trädkojor!

Kolla in dom här fantastiska trädkojorna! Det finns inte mycket att säga bara att dom är helt fantstiska, se själva!

Beautiful Amazon Tree Houses 2

Beautiful Amazon Tree Houses 3

Beautiful Amazon Tree Houses 4

Beautiful Amazon Tree Houses 5

Beautiful Amazon Tree Houses 8

Beautiful Amazon Tree Houses 9

Beautiful Amazon Tree Houses 10

Manikyr!

Hello!

Nu sitter jag och målar naglarna, fransk manikyr. Bra blir det hihi :). Idag har jag inga speciella planer, kanske ska vara med en kommer senare idag, får se :).

Vad har ni för planer idag?

Mammas dag!

Sådär nu har jag gjort allt jag skulle göra idag, eller jag blev klar med allt klockan 15.00 hehe sen kom mamma hem från jobbet och sedan dess har vi firat henne hon fyller ju år idag, Grattis mamma :)! <3 Det har varit några här och snart kommer det fler :).  Vi har fikat gott och haft det trevligt :), nä nu ska jag ner och vara trevlig igen :)!



ETT STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Delfiner!

Nu ska jag gå och lägga mig, första gången på länge man kommer i säng såhär tidigt :). Imorgon har jag mycket att göra så min förmiddag ser ut såhär ungifär:

- Trafikskolan
- Stan (köpa startpaket)
- Fixa i rummet
- Fira mamma

Och så ska jag hinna med att blogga också och leka lite med min nya mobil hehe :). Nä men de viktigaste sakerna jag ska göra imorgon är de där 4 punkterna :).


För er som inte visste det, jag älskar delfiner :)!

020809

Nu ska jag iväg till affären och köpa lite småsaker till mamma behöver och så blir det nog ett teliakort till mig också när jag ändå ska till affären, för imorgon lär jag väll inte hinna dit :), köper nog en tidning också efter som att jag, kusinen och Melissa är med där som jag skrev om igår :)

Kisses!

Nygräddade bullar med kall mjölk!

Nu har jag tid för att sätta mig framför datorn, efter en lång och roligt dag :)! Dagen började med att vi tittade på Göta Kanal 2 som vi inte orkade se klart på igår, efter det tvättade vi två bilar sedan blev vi bjudna nygräddade bullat och drack kall mjölk till av mamma :)! Efter det åkte vi till Valbo köpcentrum och var där i ca 30 minuter då gjorde jag ett impulsköp av en mobil! Jag har tänkt kolla på den där mobilen förr för att se hur den är och om den är något för mig och när vi nu var där så slog jag till :)! Så nu har jag två mobiler en med comwiq och en telia :). Sedan åkte vi in till Gävle där Heléne var och spelade fotbollsmatch i damlaget :), de gick bra de vann med 2-1, riktigt rolig och spännande match. Efter matchen åkte vi hem och spelade Guitar Hero fast med trummor och gitarr som ett band hehe grymt kul :)! Och nu sitter jag här och äter nygräddad sockerkaka som nyss blev klar :) det har luktat nygräddade bullar och sockerkakor här hemma hela dagen, det luktade till och med ända ut till gatan :).

Vilken rolig och härlig dag)!

Hur har er dag varit?

Isdisco!

Såhär såg de ut när vi cyklade till isdiscot hehe. Vi la i alla skridskor och saker vi behövde i Melissas stora bandy bag istället för att alla tog en varsin väska.



Det var inte så mycket folk där, men några fler konståkningstjejer från samma klubb som jag åker i var där vilket var roligt :).  Vi åkte runt och hade lika roligt som i eftermiddags och efter ca en timme gick vi och satt oss på bänken för att vila lite och då kom det fram en och sa hej till oss och vi sa hej tillbaka sen sa hon att hon kom från Arbetarbladet så hon ville intervjua oss vilket hon fick och gjorde och så knäppte de några bilder också :).

Här kommer lite bilder från isdiscot i Göransson Arena



Edgar Mueller!

Är namnet på en konstnär som skapar ofattbara målningar i 3D, och han använder inte papper som han målar på utan han målar på gator!

3D ICE AGE i Irland
3D Ice Age in Ireland

3D Lava brister i Tyskland
3D Lava Burst in Germany

3D mystisk grotta i London
3D Mysterious Cave in London

3D vattenfall i Kanada
3D Waterfall in Canada

Sol och Regn!

Idag när vi kom hem från Göransson Arena så bytte jag om till bikini och gick ut i trädgården och läste en bok, ganska soft :)! Sen gick jag in och åt pizza och sedan började det regna. Men det gör inte mig något för då kan jag vara inne och städa och så är det ganska mysigt också :), det enda är att jag inte vill vara ute och hålla på med mopeden nu som jag hade tänkt men de får jag göra en annan dag, för jag har ju sommarlov nu, så jag hinner nog fixa det en annan dag!


010809

Klockan 11.30 cyklade jag, kusinen och Melissa till Göransson Arena för att beträda isen :)! Idag är första gången man får åka skridskor där och självklart var vi där :)! Härligt! Nu börjar det kännas som att det inte är långt kvar tills man får stå på isen nästan varje dag :)! Det var grymt roligt tyckte vi alla tre och jag träffade massa peroner som också var där och kände lite på isen :)







Och ikväll står vi på isen igen i Göransson Arena för då är det nämligen dax för isdisco hehe ;)!. Får se hur mycket folk det är där då :).


RSS 2.0