Lägg dax!

Jag kom nyss hem efter att ha varit i Gävle och hämtat min moppe som en kompis har lånat :) så nu är pärlan hemma igen ;) ! Imorgon blir det garanterat en lite tur jippi :)! 

Så jag missade Andra Avenyn idag! Måste bara kolla på de imorgon på datan är så nyfiken på vad som händei det här avsnittet :)

Nu ska jag röjja upp lite i mitt rum sen göra mig i ordning och sova :) 

Återkommer imorgon efter skolan :)

Puss 

310309

Jag kom nyss hem innan var jag i skolan och sen på Maxi :) På Maxi köpte jag lite mat/mellanmål till skolan imorgon. Nu ska jag bara ta det lugnt och sen äta. Sen funderar jag på att gå ut och gå lite får se om det blir något utav de, det kommer börja bli mörkt innan jag kommer ut ( och de är inte så roligt att vara ute och gå då).

Det känns som att klockan bara är 16.00 nu fast hon är 18.15 :O, de är nog bara för att det är så ljust ute nu :) 

Nu kom jag ju på att det är ju Andra Avenyn ikväll också yes nu har man något att se fram emot! :)



Oj imorgon är det ju 1 April vad fort det går! Undra om man ska skojja lite imorgon då? ;) Är det någon som brukar göra det? Och vad brukar ni då göra? (Behöver lite bra tips ;))

Jag tycker att det är så roligt när jag kan lura någon :)! För jag brukar aldrig kunna hålla mig utan jag asflabbar när jag ljuger eller skojjar (därför undviker jag det för jag är så grymt dålig på de) men imorgon känns det nästan som ett måste att lura någon ;)
Så nu vill jag ha mycket tips :)!

Puss

300309

Min dag har varit jätteroligt! I skolan höll vi på med montrarna till UF-mässan som ska vara på fredag i Edsbyn jag jag ser fram emot! Vi har målat, målat och åter målat och det har varit roligt. Vi ville att vår monter ska se ut som ett badrum eftersom att vi har handdukar som produkt och vi lyckades verkligen, det blev jättebra och vi fick till det så bra så att man känner verkligen att det är ett badrum! Så vi är mer än nöjda!

Att vi har fått till det såhär bra är mycket tack vare föräldrar som har kontakter lite här och var så vi har fått mycket sponsring från olika affärer och företag så det här har varit möjligt och Björn som har fixar bänken med handfatatet i!

Här kommer lite bilder från idag:

Vår ritning över hur montern skulle se ut


Handfatet


Färgburkarna


Det börjar likna något! (i hålet ska handfatet vara)


Nämen titta, handfatet är på plats!


Se hur fint det börjar bli!




Vi är inte helt klar med montern, men visst är den fin? :) Vissa tror att vi har kaklat väggarna men så är det inte! Vi har målat väggarna så att det ska se ut som kakel :) Vi räknade ut att det är 308 rutor på väggarna hehe ;)

På bågen i hörnet ska det sitta ett drapperi som sen ska föreställa en dusch och vi ska sätta upp krokar och hänga handdukarna på och sen ska en spegel upp på våggen också :)

Puss

Sanningens ögonblick!

Just nu sitter jag och kollar på sanningens ögonblick de är ett ganska underhållande program tycker jag :) Efter det ska jag göra i ordning mig och sen lägga mig.

Har inga större planer för imorgon, men ska måla en grej till vår monter i alla fall :)  Sen så kommer jag att blogga lite också :)



Hur ser din dag ut? :)
Puss

Söndag!

Idag har jag och mamma varit på antik mässa det var superkul :) Först tänkte jag näe de är nog inget för mig, men sen ångrade jag mig och tänkte att det är väll värt att gå de är inte ofta det är antik mässa här och sen tyckte jag att det skulle bli jätteroligt, vilket det blev och jag ångrade inte att jag följde med, tvärtom! Det var jättemycket folk unga som gamla och jag fick även med mig lite grejer hem :)! Det fanns anik värderingar där som jag tycker är jätteroligt att se och höra på när dom pratar om gamla saker och sen säger dom hur mycket sakerna är värda så man kunde ha med sig en antik sak till mässan och få reda på hur mycket den är värd fast det var jättejätte lång kö dit. 

Jag köpte en ny väska, plånbok och sockor :) och jag är jättenöjd över köpen!  

Väskan:





Plånboken:


Sockorna:








Dagen köp:


Puss

Lördag!

Efter jobbet igår var jag iväg och åt jordgubbs-tårta och kakor för att Hanna fyllde år de var hon som hade gjort tårtan och den var supergod :) Sen på kvällen blev det smörgås tårta med kakor som var superdupergott! Så igår blev det ingen nyttig dag ;) hehe men de gör inget man lever bara en gång :)! Här kommer lite bilder från igår:

Jordgubbs-tårtan:

 





Smörgåstårta:



Det var en rolig dag med mycket gott!

Puss


Let´s Dance!

Just ja ikväll blir det väll let´s dance också, jag har bara sätt några progam men ikväll lär man ju nästan kolla eftersom att det är FINAL! :) Vilket par tycker du ska vinna? Jag hörde på radion idag att det var väldigt jämt mellan paren!

Vem ska vinna?

Laila? 

eller 

 
Magnus?

Puss


Lila med blommor på!

Så ser mina naglar ut nu, lila med vita blommor på! Jag får aldrig nå riktigt bra bild på naglarna vilket jag tycker är jättetråkigt men jag ska försöka fixa så det blir bättre på den fronten i framtiden :) Men jag ska iallafall lägga upp en bild fast man inte ser vad det är. Jag tyckte att det var lite tråkigt när naglarna bara var lila så det blev blomdekorationer på dom som jag gjorde dagen efter att jag hade målat naglarna lila :)


Men kan se att det är två blommor iallafall hehe sen ser man inte bladen så bra! Men så kan det bli när man bara knäpper med mobilen och kameran är på lagning!

Puss

 

En evighet!

Det känns som att det var en evighet sedan jag skrev ett "riktigt" inlägg med bra text och bild! Så nu är det verkligen dax.

I Onsdags åt jag tårta och jag gillar inte marsipanen så jag gjorde ett blad utav den hehe :) Kolla så fint det blev :)
Okej den kanske inte blev så jättejätte fin men jag tycker att man ser att det är ett blad iallafall ;)



Imorgon ska jag jobba igen :) Så det ska bli roligt sen har jag inte några stora planer efter jobbet :)
Puss


270309

Idag efter skolan ska jag skriva lite här i bloggen och uppdatera lite :)


Nu ska jag äta upp min goda smörgås!
Puss

260309

Idag efter skolan blir det dansträning :)! Hoppas att det kommer att gå bra fast jag missade träningen förra veckan så jag har missat en del på dansen men så mycket efter tror jag inte att jag har kommit med tanke på att Rebecka har visat mig vad dom gjorde

Vilket tråkigt inlägg jag känner att det blev! Men när jag har tid i idag eller imorgon ska jag försöka blogga lite mer och göra inläggen lite roligare :)

Puss

UF-Företag!

Är det någon som läser min blogg som driver eller har haft ett UF företag? Isåfall kan ni väll skriva vad ni hade för produkt och hur ni tyckte att det var på mässan och lite tips? ;) det skulle vara jätteroligt :)!


Puss

Våffeldagen!

Justja jag hade ju nästan glömt bort att de är våffeldagen idag! Så jag hoppas att det finns våfflor hemma ivkäll när jag kommer hem ;) Men de tror jag att de gör eftersom att mina två yngre syskon har ganska bra koll på när de är våffeldagen och den yngsta syrran har längtat till den här dagen, så hon har påminnt alla i familjen :)



Puss

250309

Igår eftermiddag satt jag och företaget och funderade på hur vi skulle kunna fixa montern till mässan. Vi kom fram till slut fram till ett tema, så vi har fixat lite sponsorer som ska sponsra oss med golv, färg m.m. Tur att man har kontakter och att mamma har det! Imorgon ska vi börja fixa montern och jag längtar det ska bli jätteroligt :)!

Idag ska jag jobba på eftermiddagen och det ska bli roligt :)! Sen efter jobbet ska jag bara hem äta, duscha och sen inte göra något speciellt det ska bli skönt :)!

Puss

Önska!

Jag vet inte vad jag ska skriva om så jag tänkte att ni mina läsare ska få önska vad ni vill att jag ska skriva om. Det är bara att skriva en önskelista till mig :D Snälla hjälp mig!


Puss

Vimsadekor!

Jag va nyss inne och kollade på Vimsadekor och dom har jätte fina väggdekorationer där. Det finns olika former, färger, trevliga och uppmuntrande ordspråk och citat för både stora och små.





















Puss


Lila!

Sådär nu har jag målat naglarna och såhär blev det:




Usch vilka sudda bilder.

Lite svårt att se kanske men naglarna är mörklila och topparna är ljuslila blev ganska bra om jag får säga det sälv ;)

Puss

Godmorgon!

Hur ser eran dag ut idag?

Min dag blir lugn :) Jag ska till Högbo och gå runt sjön och efter det ska jag bara ta det lugnt.

Mamma ringde nyss och sa att jag skulle kolla på tv 4 så det gjorde jag och där pratade dom om hudkrämer och sa att Hello Kitty från H&M var den farligaste för den innehöll mest parfym och andra farliga ämnen som framkallar allergi och hormonstörningar. Hudkrämer från Body Shop var tydligen också farliga! Så de blir väll hudkrämer från konsum härdan efter dom hade en ofarlig hudkräm!



Puss


1 timme och 25 minuter!

Jag kom nyss hem från en lång prommis med Rebecka. Började gå klockan 20.00 och kom hem för ca 2 minuter sen så vi gick i ca 1 timme och 25 minuter, riktigt roligt och skönt var det! Nu blir de tv och sen sova. 

Puss 

210309

Idag började min dag med avslutning. Efter de var jag och handlade lite med pappa sen åkte vi hem och åt. Sen gick jag till badhuset och simmade lite och bubblade. När jag kom hem så gick jag, Emelie, Heléne och Moa till Maxi och köpte lite naturgodis och annat sen kom även Melissa dit. Vi va ett tag på Maxi och gick sen hem och kollade på bandy. Och nu sitter jag är och skriver lite. Efter maten ska jag nog ut och gå lite med Rebecka :)!



Puss


Avslutning!

Avslutningen idag var lyckad. Vi lekte lekar, fika, lekte igen och sen var barnen så trötta så vi gjorde lite avslappning och massage :) Vi hade väldigt roligt både barn och vi tränare ;) Ja här kommer lite bilder som talar för sig för en bild säger ju mer än 1000 ord :)











Av ett utav barnen fick jag ett hjärta med Lindt-choklad i det var jättegulligt!


Puss


Sängen!

Väntar... Så nu ska jag göra mig i ordning för natten sen lägga mig och läsa och sova för imorgon blir det väckning klockan 08.00 för att hinna med att göra allt innan jag ska iväg :)


Godnatt!

Roligt!

Hehe jag har lite roliga historier som jag tänkte berätta nu!

Andersson försökte tränga sig förbi kön på Systemet och Pettersson surnade till och röt:
- Ställ er sist i kön, människa!
- Jamen, det går ju inte för där står ju redan en.

Läraren på lågstadiet förklarar för kladden att den del barn föds för sent och en delför sent. Lilla Elsa räcker upp handen och säger:
- Då hade jag en väldig tur för jag föddes precis på min födelsedag!

- När du sökte jobbet här sa du att du skulle arbeta för fem och här sitter du och slöar, sa förmannen. Det stämmer ju inget vidare!
- Jo det gör det visst, först jag är det ju jag själv och så min fru och våra tre barn.

Oj nu märker man att jag börjar bli trött kanske.

Puss

Imorgon!

Blir det inte något skrivande förrän på eftermiddagen tror jag eftersom att jag ska ha avlsutning med skridkoskolebarnen . Vi ska leka lite med dom och fika det ska bli roligt! Självklart kommer jag att imorgon berätta mer om vad vi gjorde!


Puss

Nytt!

Idag har jag hjälpt till att sätta ihop en ny tv-bänk till vardagsrummet, den blev jätte fin :) Nu är det bara de att vi måste köpa fler möbler i samma stil och färg ;) 

Tänkte att ni skulle få se lite bilder på hur de såg ut före och efter :) 

Före:





Efter:



Vad tycker ni? :) Själv tycker jag att det blev jättebra :)

Nyss åt jag en bana split och kollade på Lets dance med Heléne


Puss


Mary kay!

Sminkpartyt som vi hade igår var super roligt tyckte vi alla och det var väldigt lyckat. Vi fick olika produkter som vi provade efter just våra hudtyper så ingen annan hade just den produkten som jag hade och jag hade inte lika någon annan heller. Vi fick göra grunden, det man gör innan man börja sminka sig så att huden mår bra fast man har smink på sig. Det var jätte bra produkter. Vi fick också prova på lite spa-produkter för händer och efter det var händerna jättelena!

Det var jag och mamma och hennes kompisar som var där och jag och min kompis Ankan och sen mina syrror, det var trevligt.

Här ser ni klickar som är de olika produkterna som vi använde. En tjej stod och pratade om vad klickarna var och berättade sedan hur vi skulle använda dessa.











Puss

200309

Jag hann tyvärr inte skriva något igår, det blev ganska sent. Idag ska jag ut och gå om det är fint väder sen ska jag skriva lite om hur kvällen var igår! Jag kan ju redan nu säga ett det var super roligt och trevligt!

Puss

Sminkparty!

Nu är jag med Angelica och om en halvtimme kommer en tjej hem till oss och ska göra i ordning innan hon ska prata om smink och visa tips och trix för just våra hudtyper, som dessutom är bra för huden! Hon kommer klockan 17.00, det ska bli roligt. 

Jag skriver senare om vad vi gjorde och då kan jag samtidigt visa produkterna som hon använde! 

Puss 

Lååång promenad!

Blev det och det var jättejätteskönt, jag gick i 70 minuter :) Och på vägen träffade jag en kompis och vi stod och pratade lite.

Nu måste jag skynda mig att byta om till UF-middagen som är om 30 minuter!!!

Skriver senare om jag inte kommer hem för sent

Puss

180309

Idag har jag hunnit med att städa, varit på badhuset (bubbla, simma och hårinpackning i bastun), och varit på stan. Nyss spelade jag BUZZ det var roligt och svårt! men jag vann ;) De va bara tur att jag vann för de va bara med något poäng hehe :)



Nu ska jag lägga in fler låtar på ipoden sen gå ut med hundarna :)





Puss 


Godnatt!

Snart slutar Andra Avenyn som jag sitter och kollar på och efter det ska jag göra mig klar för natten :)

Godnatt

Jaaaaaa!

Träningen idag gick jättejättejättebra! VIidelade upp oss 2 och 2 och körde lite tävlingar i hopp. Först hoppade jag dubbelsalchowen och stod den! Sen hoppade jag axel-ögel-euler-dubbelsalchow i en kombination som jag aldrig gjort förr och jag landade den!!!!!!! Jag var jätteglad! Sen klarade jag dubbelögel också det var en jättebra träning! Och jag är supernöjd och vill bara träna mer. Men de va ju sista träningen ;´(

Sen efter träningen gick jag till rehabiliteringen och fick reda på att mina fötter lutar inåt så jag gick inlägg i mina skor och om det blir bra så ska jag om någon månad gå tillbaka och få hjälp med hur jag ska börja med övningar och lägga in dom övningarna i mina vanliga träningar. Och om de ite blivit bättre så får vi prova med något annat.



Nyss var jag till ICA och köpte två mangon och en utav dom sitter jag och äter på nu, jättegott! Samtidigt kollar jag på bandy och Västerås gjorde nyss mål!!! Nu måste SAIK ta igen det!

Puss


Designonline!

Kolla vilka häftiga saker jag hittade på designonline.se!
Skulle du välja ha något utav dom här sakerna?


Ganska häftig lampa faktiskt



Den här verkar praktisk


Lite rolig bil. Bilen är baserad på den allra första SAAB protypen. Den är avsedd för de första årens biläventyr, kan användas upp till 4 år.

Krokar:















Väggdekorationer:













Puss



170309

Eftersom att vi inte har någon konståkningsträning på torsdag så blir det sista träningen idag "/ tråkigt. Men då har man något att längta till ;) (att nästa säsong ska börja)

Igår på träningen så gjorde vi inte mycket träning eller det var träning fast i lekar. Vi tävlade i slalom, bubblor, sitt, ligg och himmelspiruetter vilket lag som kunde göra flest varv m.m. Det var faktiskt roligt :)



Undra vad vi kommer att göra på träningen idag. Efter träningen ska jag till rehabiliteringen på Jernvallen i alla fall :) Ska bli intressant och få höra varför jag har så ont i knäna, fötterna och i ryggen.

Någon som kanske vet vad det kan vara?

Puss

Sammanfattning!

Träning (hösten/vintern 09)
Den här säsongen började bra. Jag har klarat dubbelslachow, dubbeltoeloop, axel-axel, och dubbelflipp. Dubbelögel hade jag redan klarat, det är jag väldigt nöjd med. Jag har lärt mig att göra finare och renare piruetter och fått mer fart i dom. Jag har haft roligt både på och brevid isen med alla i klubben vilket känns tryggt och är trevligt. Den här säsongen är en utav de bästa som jag har utvecklats mest på, och det är alltid positivt :)! På slutet av säsongen har jag haft lite ont i knäna, ryggen och fötter och det har påverkat mina träningar lite, det är inte så roligt men ska på rehabiliteringen imorgon så då får jag se vad dom säger och hoppas att det blir bättre :)













Tävlingar (vintern 09)
Min första tävling den här säsongen var i Sundsvall då jag åkte bra och kom etta :). Andra tävlingen var i Sandviken och då provade jag för första gången dubbelsalchow i programmet. Jag klarade den bra och landade rent på uppvärmingen innan jag skulle åka mitt program men i programmet så ramlade jag "/, det var lite tråkigt. Jag slutade som 3:a och var inte så jättenöjd över åket, men roligt var det i alla fall och det är det viktigaste. Min tredje tävling var i Borlänge, då åkte jag bra och slutade som 3:a. Den sista tävlingen var i helgen i Bollnäs. Jag åkte jättebra och kom etta :). Sundsvall och Bollnäs var premiär åk i år. Jag har aldrig tävlat där förr.

Priser som jag vunnit det här året





Alla dom här gosedjuren fick jag utslängda på isen det här året


Jag kom etta i Bollnäs (påväg ner)


Jag är jättenöjd över träningarna och tävlingarna i stort och jag känner mig nöjd!

Puss

Tur!

Jag kom nyss hem efter att ha varit på Jernvallen och fotograferat för vi som vann på tävlingen i Bollnäs ska vara med i tidningen :) Vi va 2 st från Sandviken och 4 från Gävle.

Nu när jag kom hem och kollade på vår hemsida med konståkningen såg jag att vi inte har någon träning på torsdag den har blivit inställd vilken tur för mig! Flr jag kunde ändå inte gå på den så då missar jag inget.

Puss


Dax!

Sådär då har klockan blivit så mycket så jag måste börja byta om och sen bege mig ner till Jernvallen för träning. Jag är taggad!



Skriver senare!

Puss

Veckan!

Veckan som kommer ser ut såhär:

Måndag:

-Praktik

-Konståkningsträning

-TV kväll


Tisdag:

-Praiktik

-Konståkningsträning

-Rehabilitering

-Tv kväll


Onsdag:

-Praktik

-UF-middag


Torsdag:

-Skola

-Sminkparty

Vilket betyder ingen dansträning och kanske ingen konståkningsträning!

Fredag:
-Inget planerat än!

Lördag:
Avslutning med skriskoskolebarnen på mark.

Söndag:
-Inget planerat än!
-Tv kväll


Som ni ser så är det två dagar som jag inte har något planerat än och förhoppningsvis så blir det simmning då :)

Kram



Snart slut!

Snart slutar den här konståknings säsongen! Det är riktigt tråkigt har bara tre träningar kvar! Det har gått fort och det känns konstigt att det snart är slut.

Jag kommer nu få mer tid till vänner, mig själv, familj, och annat, när man inte tränar mepöan 6-7 gånger i veckan men det är ändå tråkigt och konstigt. Man tänker liksom vad ska jag nu göra? Men jag kommer säkert att hitta på en massa annat (som alltid när jag inte tränar). Och jag kommer säkert kunna slappna av mer.

Igår när skridkoskolan hade avslutning fick vi tränare ett varsit brev från Brinka. Vi alla var spända och öppnade det, och gissa om vi blev glada när vi läste vad som stod där?! Självklart ska jag säga vad det stod, jo att alla vi tjejer som är tränare inklusive mina tränare ska få gå på en tjejkväll på Shape i Sandbackapark!!! Vi kommer att få lära oss håruppsättningar och make-up! Om vi har några frågor angående de så är det bara att fråga på!!! Det ser jag fram emot,det ska bli riktigt roligt.


Puss

Ta det lugnt!

Idag efter praktiken har jag träning. Och efter träningen vill jag hinna ner till biblioteket en snabbis som jag inte hunnit än och ikväll är det två bra program som jag vill se. Blogga vill jag självklart göra och då har jag ju lovat att sammanfatta mina träningar och tävlingar den här säsongen. Plus att jag vill hinna se en film idag också. Hur ska jag hinna med allt som jag vill göra?! 

Självklart så prioriterar jag det viktigaste först som är praktiken, träning, och äta.

Det får nog bli såhär:
- Praktik

- Träning

-Duscha, äta

- Biblioteket

- Blogga

- TV/Film

Och sen är det nog läggdax för mig, det kan bli så att filmen får jag spara till imorgon eller på Onsdag. Och vi får se om jag hinner till bibloteket.

Hur ser eran dag ut?
Puss


Bowling!

Idag har jag, syrran och några kompisar varit och bowlat på Jernvallen, det var jätteroligt :)! Och jag vann ;) Jag tror faktiskt att bättre än idag har jag aldrig spelat bowling :)















Puss

Lördag!

Igår var ju jag på tävling :)!!! Det var jätteroligt och jag åkte bra och är nöjd! Jag kom ju etta också ;) Nu tänkte jag lägga ut bilder på vad jag fick :)






Gosedjuren slängdes ut efter att jag hade åkt, dom var jättemjuka och gosiga! I mitten är mitt pris! Som är en diamant gjord av glas!

Imorgon ska jag försöka hinna med att lägga in bilder och sammanfatta hur det har gått för mig den här säsongen med tävlingar och träningar!

Puss

Söndag!

Idag började dagen med avslutning för skridskoskolebarnen på Jernvallen. Först hade vi de små konståknignsbarnen och deras mammor på isen de gjorde lite övningar och de va riktigt roligt att se :). Föräldrarna var faktiskt ganska bra ;).

Efter de var de lite äldre barnen på isen och vi gjorde saffetter och man fick poäng beroende på vilken plats man då kom på. Och mitt lag blev etta 3 ggr så vi vann alltihopa det var jätteroligt. Och eftersom att vi vann fick tårta först ;) Efter tårtan blev det disco på isen och de är alltid uppskattat ;)

Sen var jag tränare åt min grupp, den sista träningen för den här terminen på is för dom! Ska bli tråkigt att inte få träna dom nå mer för det är riktigt roligt! De lär sig så snabbt och det är roligt att se när dom utvecklas och de är så roligt att se att dom blir så glada när dom kommer ut på isen! På slutet hade vi disco på isen även för dom och de tyckte att det var jätteroligt!

Tyvärr har jag inte nå bilder från avslutningen för jag var ju själv med och var tränare men jag har bilder på tårtan som jag hade gjort


Ser ni att mandarinerna är formad som en skridsko? ;)



Det var en rolig, uppskattad och annorlunda avslutning i år!
Puss

Hockeyn

Nu kommer det lite bilder från hockeyn i fredags!










Som sagt så va de en fantastisk rolig match att kolla på :)

Puss

150309

Det har blivit lite uppdateringar nu de senaste dagarna vilket är tråkigt men nu ska jag iallafall skriva lite om den här dagen och sen lägga in lite bilder :)

Hemma igen!

Sådär nu är jag hemma igen :) Tävlingen gick bra jag klarade alla hopp och piruetter :) Och jag vann :D. Nu ska jag in i duschen och sen mysa :) Imorgon ska jag ha avslutning med skrisdskoskolebarna det ska bli riktigt roligt och föräldrarna ska också få åka skridskor :) Och sen ska jag vara tränare så jag kommer hem runt 3 kanske och senare ska jag nog pimpla :) Imorgon hoppas jag att jag hinner läga in bilder både från igår, idag och kanske lite bilder från imorgon :) Puss

Fredagen!

Shit va fort dagen gick igår. Efter skolan åkte jag hem och åt sen bar det iväg till Jernvallen men inte för att jag skulle träna utan för att kolla på amatörhockey haha det var jätteroligt att kolla på, det var "Lönn och Söner" mot "Sitab". Dom ramlade utan att någon ens var i närheten, fällde varann för att dom inte hade någon kontroll m.m. Iallafall efter hockeyn åkte jag till en kompis sen när jag kom hem kollade jag på film och sen somnade jag. Idag så ska jag iväg till Bollnäs och tävla :D! Jag är ganska taggad men hoppas att jag blir mer taggad när det börjar närma sig, vi åker hemifrån klockan 2 :) Jag kommer säkert att komma hem runt 9 eller 10 ikväll så vet inte om jag kommer orka skriva så mycket då men jag hoppas vi kommer hem lite tidigare så att jag orkar :) Nu ska jag städa lite i mitt rum sen gå till ICA och sen packa lite saker till tävlingen :) Puss

Skriver en snabbis!

Nu är jag hemma igen efter street träningen :) Det gick sådär idag men vi hade jäkligt kul iallafall :) Om ca 50 minuter börjar konståkningsträningen så jag ska bara byta om och sen bege mig till Jernvallen :) Det är ju bandymatch idag på tv som jag missar, lite tråkigt "/ men jag får ju träna istället :) Hinner nog inte skriva efter träningen, men imorgon är jag tillbaka igen ;) Ha det bra Puss

120309

Vad ska ni göra idag?

Min dag ser ut såhär:
- Skola
- Dansträning
- Konståkningsträning

Det blir en rolig och lite stressig dag som varje torsdag. En timme efter skolan har jag dansträning och en timme efter dansträningen har jag konståkningsträning och jag är jättetaggad på båda träningarna :)

Puss

Minihuset!

Idag när jag kom till Maxi så sa dom att jag skulle va i minihuset, då tänke jag jaaaaa :)!!! Jag va där tills en halvtimme innan jag sluta det va jättejätteroligt! Jag lekte med barnen, vi gjorde armband, målade, lekte affär (barnen vill alltid sitta i kassan så jag får alltid vara kunden :) ), åkte bil, pysslade m.m. Alla är sååå söta, dom pratar om allt och vill inte åka hem när föräldrarna kommer tillbaka!



Lite saker som barnen gjorde:



Fina va? Jag tycker att dom va jätteduktiga och goa!

Självklart målade jag också ;)




Den tiden jag inte var i minihuset då de inte kom några barn var jag i självskanningen :) Och satt i kassan sista halvtimmen :) Man träffar alltid en massa folk som man känner när man jobbar där och ibland lär man känna nya det är jätteroligt :)

Nu ska jag in i duschen och sen sova :)
Puss

Ikväll!

Efter jobbet ska jag skynda mig hem, sen skriva något inlägg och kolla på Arga Snickaren :)



Vad ska du hitta på ikväll? :)
Puss


Klart man måste göra det här!

VAR ÄRLIG!
Kopiera och lägg in på din bilddagbok/blogg, annars kommer veckan vara hemsk och hemska saker kommer hända.

Vad gjorde du kl 8 i morse:
Åkte bil
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Fixade montrarna
Det sista du sa högt: Jahaaa
Vad var det senaste du köpte : Bikini
Vad är det för färg på din ytterdörr: Träfärgad
Vad är det för väder hos dig just nu: Snöigt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: JA!
Sover du tungt: Ibland kanske
Drömmer du mycket: inte som jag kommer ihåg
Mardrömmar: Kommer inte ihåg
Trivs du med ditt jobb: Har inget
Favoritklädsel: Olika men just nu mjukisar
Favoritlåt just nu: Oj... Svårt, de är många
Vad ser du om du tittar åt höger/vänster: H: vägg V: vägg
Vad gör dig glad just nu: Hmmm... att jag ska jobba ikväll
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad
Klädsel just nu:  Jeans, tröja, jacka
Musik just nu: Något som Andreas spelar
Sommarplaner 2009: Gothia cup, sommarjobba, läger?
många kuddar sover du med: 2 eller en låååång kudde
Spelar du nåt instrument: näe
Morgon- eller nattmänniska: Vet inte riktigt
Vilka är viktigast för dig: Min familj så klart
Bio eller promenad: svårt val
Är du kittlig: jaaaaa!
Snarkar du: Sällan
Stjärntecken: Våg
Äckligaste insekten: Orm!
Vad vill du jobba som? De är mycket det
Stökigt eller städat? STÄDAT!
Vad gör du om du får hicka?  Dricker vatten
Vad längtar du mest efter just nu? Ikväll
Hur svarar du i hemtelefonen?  Olika
Hur svarar du i mobiltelefonen? samma som föregående
Antal timmar sömn inatt? 7,5
Sov du ensam? nej :)
Vem sov hos dig senast? Melissa
Vad ser du fram emot? Mycket!
Vad vill du ha just nu? Banana split!
Vem längtar du mest efter? Tävlingen i helgen
Vilken buss åker du oftast? 41:an
Vilken årstid är det nu? Vinter
Anser du dig själv snygg? ?
Har du varit kär? Ahhh
Är du kär nu? JA =)


Jobba!

Nu blev det ändrade planer igen :)! Maxi ringde och frågade om jag kunde jobba 15.30-19.30 de  va inte många timmar men det kunde jag så jag sa ja :) Så då får jag skippa stan idag då :)  

Justja jag har hittat en ny parfym jag vill ha! Den är från DKNY och är fräsch och fruktig!


Puss

110309

Idag har jag en hel del saker som jag ska hinna med att göra.
- Först blir det praktik :)
-  Sen knäppa kort till leg
- Gå till Banken och fixa leg
- Biblioteket  sen snabbis
- Stan

Som tur är så har jag ingen träning idag, det är tur men tråååkigt! Men det ska nog kunna bli en rolig dag ändå ;)

Puss

Äntligen!

Är jag klar med duschningen, har ätit och kollar på bygglov! De här har jag längtat efter hela dagen, eller mest av allt längtar jag till när Andra Avenyn börjar, jag har längtat efter att få se de sen i lördags!



Puss

Det gick bra!

Träningen gick bättre än förväntat! Jag var väldigt seg på träningen " /. Men det gick bra! Jag stod axeln och dubbelsalchowen som jag inte har gjort på någon träning förra veckan! Jag vet inte varför jag inte har gjort det, har ju haft ont i knäna sen förr förra veckan men vet inte om det är det. Får vi se sen när jag varit på rehabiliteringen, hoppas det blir bättre då!

Iallafall efter träningen åkte vi och handlade mat, så nu sitter jag och väntar på att maten (hemma gjord hamburgare) ska bli klar :) 

Efter maten ska jag hoppa in i duschen som jag inte hunnit än, sen blir det Bygglov och Andra Avenyn :)      

Puss

Vilken tur!

Syrran ringde före lunch och berättade att hon inte hade någon spricka eller brytit handen, vilken tur! Hon sa till mig i morse att hon inte ville ha nå gips (igen) och hoppades att de inte va någon spricka eller att de va något som va brytet.Läkaren hade sagt att de kunde va en inre blödning, hon skulle bara smöja in handen i någon salva varje dag så skulle de tydligen bli bättre. Så nu slipper man oroa sig över det :)



Puss

Bästa mamma!

Imorgon hade jag tänkt att fixa ett personbevis för att jag måste fixa ett nytt leg (tappade bort mitt i somras) innan jag ska göra risk 1:an och halkbanan. Men så ringde mamma här nu och sa att hon hade redan fixat personbeviset till mig, men hon kunde ju inte skriva under på mitt leg så det enda jag behöver göra imorgon är att gå och knäppa kort och sen till banken och skriva under. Och jag slipper åka och fixa beviset! Vilket är jätteskönt (för när ska jag hinna det?) Tack mamma, du är helt underbar!


Puss

100309

Godmorgon!
Idag börjar dagen med praktik :) Sen blir det träning, efter träningen ska jag hem och ta det lugnt, blogga, kolla på bygglov och Andra Avenyn :)!

Syrran ska ju till sjukan idag också hoppas att det går bra, jag sa till henne att ringa så fort hon visste något vilket hon skulle göra :)



Vad ska du göra idag?

Puss

Just nu!

Såhär ser mina naglar ut just nu!





Taskiga bilder! Men det är rosa blitter på topparna hehe

Puss


Vad ska man säga?!

När jag kom hem så va allt som vanligt förutom att minsta syrran inte rörde på ena armen :O. Idag när hon spelade rinkbandy med skolan så hade tydligen någon tacklat henne så att hon rammlade och åkte in med handen i en annans skridsko! Hon hade fortsatt spela ett tag men gick sedan av och hon, andra syrran och pappa åkte till sjukan och där sa dom att dom inte visste om de va en spricka, en innreblödning eller om den är bryten, AJ! Så hon fick en tid imorgon som hon ska in. För ca ett halvår sedan fick hon en spricka i handen och hon har alltid något blåmärke eller något, hehe ja vad ska man säga? Tur att hon inte är lika chinkig som mig!!! Jag är iprincip rädd och tycker att allt som har med sjukhuset att göra är läskigt och äckligt, sprickor någonstans, brytna ben, hjärnskakningar, blödningar, blodådror, leder som hoppar ur,  yes you name it!  



Puss 

Bluebox

Kolla in dom här mysiga microtofflorna för 275:-!
Du värmer dom bara i micron i max 1,5 minuter.  De är samma tyg på insidan som på utsidan!


De är ju helmysiga! 

Den här sittkudden i storlek XL skulle ju inte sitta helt fel i mitt rum ;) (haha det här blev lite komiskt sittkudde skulle inte sitta fel)  Kostar 1995:-. Det finns olika former, storlekar och färger.


Den ser ju stor och skön ut!

Den här vägghängaren var ju både snygg och effektiv! Man kan hänga allt från kläder till smycken på den. Den finns också med röda hjärtan.




Snyggare än vanliga hängare om ni frågar mig! 

Jag skulle vilja ha allt!

Vad tycker du om dom här sakerna? 
Vad vill du helst ha av de här?  

Puss
 




090309

Dagen börja med praktik :) Direkt efter praktiken blir det träning på Jernvallen :) Och förhoppningsvis simma på badhuset runt 18.00 eller 19.00 Hoppas!!!

Ikväll ska jag titta på  "Familjen annorlunda" Och "Design med Sima och Thomas" :)

Hur ser din dag ut?

Puss


WIPEOUT!

Pappa, Jag, Helene och Melissa sitter och kollar på WIPEOUT nu det är grymt roligt! Man sitter ju och garvar nästan hela tiden!

Har du inte sett programmet så borde du göra det :)

Har du sett programmet? Vad tyckte du? :)



Puss


080309

På badhuset hade vi de roligtvi både simmade, va i äventyret, bubblade och bastade! När vi kom hem var maten klar så vi åt :) Ca en tmme efter det så åkte vi ner till Jernvallen 45  minuter innan bandyn skulle börja för pappa, jag och min minste lillsyrra skulle stå i kiosken och sälja korv, godis och gobitar. Vi skulle stå där för syrran spelar ju bandy i Saik och då turas alla i laget om att stå i kiosken på herrarnas match. Vi kunde även se lite utav matchen därifrån plus att det var varmt där inne :) Det var jätteroligt att stå där och Saik vann med 4-1 :)! Jag skulle vilja stå där fler gånger :) På slutet när dom snackar efter matchen så gick vi förbi så jag va med i bakgrunden på tv haha! Till och med en av mina kompisar såg mig!


(Bild från google)

Sen åkte vi tre till Maxi och handlade och där träffade jag Elin! (Hon jobbade) Vi pratade ett tag och ska träffas en dag för fika och snack ;)
Nu blir det data ett tag sen tv :)
Puss

Godmorgon!

Om ca en timme ska jag och mina småsyrror till badhuset.

NU kommer lite bilder från igår som jag sa att jag skulle lägga in.

Banana split:



Glass, grädde, chokladsås, banan och maränger

Nagellack:
Dom här två nagellacken köpte jag igår (en är mörk glitter rosaoch en ljus glitter rosa, den mörka ser ut som orange på bilden )




När jag kom hem och skulle börja måla naglarna tog jag fram alla färger jag hade och upptäckte då att jag råka ha 16nagellack från Depend! Plus ett baslack, toplack, make up lack. nagelbandsremover och nagel olja från samma märke! 








Bilder på naglarna som jag målade igår kommer senare. Nu ska jag packa och sen ska vi gå :)

Puss
 

Lördag!

Nu har jag varit på MAXI och kollat sommarjobbet, köpte nagellack och påfyllning till mobilen också. Så nu har jag målat naglarna (bilder kommer imorgon). Efter MAXI kom vi hem och gjorde i ordning en banana split, och gissa om den var god!  Kollade lite på melodifestivalen fast det aldrig har varit något för mig.

Imorgon blir det kanskr badhuset och sen på eftermiddagen bandy, det blir nog en rolig dag!

Puss


H&M

Jag har märkt att 90 % av alla kläder i min garderob kommer från Gina tricot! Bh, trosot, jeans, linnen, t-shirts, tjocktröjor, ja allt! Kanske för att varje gång jag går in i en Gina affär köper jag alltid något, och jag går in i den affären så fort jag vet att den finns i det köpcentrumet jag är i! Så nu tänkte jag att jag skulle kolla om jag hittade något från H&M vilket jag gjorde! Så här får ni se lite va jag skulle vilja ha därifrån:


                                                                               
Puss

070309

Oj vad den här dagen har gått snabbt idag och vad jag har hunnit med mycket, och roligt har det varit. Dagen började med chill hemma sen träning och ca en timme efter min träning var jag tränare. Vi lekte en ny lek idag men de små barnen och det var jätteroligt tyckte både de och vi tränare! Efter att jag varit tränare åkte vi till mormor och fikade, och jag hjälpte henne lite med datorn. Vi fick med oss en smörgåstårta hem som vi snart ska äta :).



Just nu ska jag jobba lite i med matte sen ska jag äta, efter det ska jag och mina småsyrror till Maxi och då ska jag dubbellkolla så att jag fyllde i sommarjobbet rätt så jag inte får fel veckor. 

Puss 

Igår!

Nu kommer lite bilder ifårn igår. Jag kan säga att vi hade jätteroligt och fick mycket gott av mormor!
Vi blev bjudna på bland annat:

Smörgåstårta


Två olika tårtor



Tyvärr han ja inte knäppa mer på den andra tårtan och alla kakor m.m. för bateriet tog slut :(

Puss

Frågestund!

Nu tänkte jag börja en frågestund och jag lovar att jag svarar om jag får fler än 6 frågor så fråga på! Jag svarar imorgon eftermiddag!



Puss

Besökare!

Mina besökare har ökat på sistonde! Roligtroligt tycker jag, hoppas att ni tycker om min blogg och att ni fortsätter att läsa den :) 

(Bild tagen i sommras)

Puss 

Justja!

Jag har designat www.assilem.blogg.se ´s blogg också sen blev riktigt bra :) Gå gärna in och kika på den också :)

Puss

Designat blogg!

För några dagar sedan designade jag rebeckalillberg.blogg ´s blogg, den blev grym faktiskt ;) gå gärna in och kolla om ni vill :)
 
Puss 


ICA MAXI!

Idag ringde Maxi när jag var i skolan. Jag trodde att jag skulle få jobba idag så jag blev jätteglad för att jag kunde ju idag. Men dom ville att jag skulle jobba imorgon men då kan jag inte! Vi ska till mormor på lunch, sen ska jag vara tränare och träna själv. Men hoppas att jag kan nästa gång som ringer :) Jag kommer dit på sommaren iallafall och sommarjobbar :)

Puss

060309

Dagen börjar med skola. Om jag inte ska jobba efter skolan så ska jag städa mitt rum sen slappa och ha roligt med en kompis :). Har ingen träning idag, kollade ett mail nyss och de stod att jag tävlar 17.10 i Bollnäs den 14/3 :) Det är sen prisutdelning direkt efter min grupp vilket är skönt, längtar tills den dagen! 

Puss 


050309

I dag fyller som sagt min mormor år GRATTIS MORMOR! Så jag hoppar över konståkningsträningen och åker istället till mormor. Min mammas morbror och hans fru som är hos oss den här veckan (dom bor egentligen i Skåne) ska också dit, det ska bli roligt :)

Men innan vi ska till mormor ska jag försöka hinna med att träna dans 16.00-17.00 och sen blir det iallafall dansträning 18.00-19.00 och sen hem duscha fixa sen åka.  

Puss

Torsdag!

Imorgon ska jag till skolan och slutar 16.45. Sen har jag dansträning 18.00-19.00 och sen konståknigsträning 20.00-21.00 plus att mormor fyller 70 år! Så jag tror inte att det blir många inlägg imorgon, om ens ett :S

Jag kanske ska hoppa över konståkningsträningen också för att vi ska till mormor, hon fyller bara 70 år en gång.
Tråkigt att missa träningen men ändå roligt att åka till mormor, ja ni förstår säkert ;)

Men jag ska försöka om jag hinner.

Puss

Mina underbara syrror!

När tränarmötet var klart så åkte jag ut och övningskörde där jag körde med trafikskolan idag och tränade lite på vändra i 3 och 4-vägskorsningar det är alltid roligt. Sen körde jag hem och när vi kom hem så hade mina underbara småsyrror bakat goda muffins det var riktigt gott!







Jag sitter och kollar på arga snickaren nu. Sen ska jag läsa och kolla på film innan jag somnar om jag orkar.

Godnatt


Tummen upp för mig idag!

Permiärkörningen på trafikskolan gick bra. Instruktören tyckte att jag körde otroligt bra. Han ville att jag skulle kör en gång till för saker vi inte hann med så det ska jag göra så får ju jag finslipa körningen också (alltid något man kan göra). Han sa att jag skulle kunna boka uppkörningen nu! Men jag sa att jag inte fyller år förrän i September och att jag är i god tid ute vilket han blev förvånad över och tyckte va bra. Instruktören var jättebra och rolig! Jag ska gå risk 1:an den 24 mars och köra halkbanan på min namnsdag den 8 april :)! Sen är det bara teorin jag tänkte börja plugga lite till på sommaren och sen skriva och köra upp efter att jag fyllt år. Skönt att vara i god tid ute så man slipper känna press sen!

Lite saker jag gick göra var start i backe, motorvägskörning, kryp körning, vänstersväng, U-sväng, statskörning och en massa andra saker det var jätteroligt.

Nu ska jag städa upp lite här och sen kolla bloggar och klockan 18.00 ska jag som sagt till tränarmötet.


Gammal bild (tagen 2008)

Puss


Haha

Min planering har redan gått i kras men det gör inget! Jag hade ju glömt att jag ska på möte klockan 18.00 med konståkningen :).

Puss 


040309

Idag ska jag bara ta det lugnt och slappa, om allt blir som jag planerat.

Dagen börjar med praktik :)

11.45 ska jag köra med trafikskolan.


Söt bil va? (Inte den jag ska köra;), bild lånad från google) 


Nya drömbilen kanske?

Runt 16.00 är jag nog hemma då ska jag städa lite i mitt rum och sen bara ta det lugnt. Lägga mig i skaplig tid (runt 22.00) och läsa :)

Hur ser eran dag ut idag?

Puss

030309

Nu är jag hemma igen efter träningen som gick sådär och en sväng till valbo!

Från träningen igår!

Jag i liggpiruett (de är därför inte ansiktet och benet syns)


Hehe jag.

De var inte mycket folk alls i Valbo vilket var ganska skönt. Jag kom hem med en bikini, förvaring till byrån, en t-shirt och ett tublinne (bilder på de kommer senare).

Före!




Allt det här hade jag i en låda


Efter!




Puss

En bra dag!

Snart ska jag byta om och sen bege mig ner till Jernvallen för träning, är lika taggad idag som igår :).



Idag på praktiken var jag vid huvudkontoret och jobbade lite i photoshop, det var roligt! Och jag blev klar på en dag dom andra som jobbade där trodde att det skulle ta minst 2 dagar att bli klar med det. Men jag jobbade på och blev klar på en dag, och dom bjöd mig på mat på bolaget det var supergott! Jag åt fläskfilé med stekt potatis och rödvinssky. Och till efterrätt tog jag chokladpudding och grädde och något som jag inte visste vad det var men det var gott och smakade hallon och grädde och youghurt i ett :)

Efter träningen ska jag till Valbo :D och det blir käk på IKEA där :) Får se om man kommer hem med något.

Puss


Godnatt!

Sådär nu börjar den här dagen lida mot sitt slut.



Så jag vill bara säga godnatt :)!

Imorgon blir det först praktik sen träning :)!
Puss


Hur ska man göra?

Nu klockan 20.00 börjar både Design med Simon och Thomas och en Annorlunda familj! Om man vill se båda hur gör man då? :O Jag får väll börja med att kolla på en annorlunda familj och sen kolla på slutet av design med Simon och Thomas så man får se resultatet där ;)



Puss

Hemma!

Nu är jag hemma igen!

Träningen gick bra förutom att jag fick ont i ena knät när jag landade axeln, jag sa det till Victoria och efter det fick jag inte hoppa. Det var lite tråkigt men de är sånt som händer. Jag åkte mitt progam med mycket fart och gjorde allt förutom hoppen det gick jättebra likaså med piruetterna i testet som jag ska göra! Så träningen blev lyckad ändå.

Nu har jag ätit och ska snart in i duschen och ta en varm och skön dusch!



Puss  

Ditt horoskop idag!


Väduren:
Måndagen bjuder på lite skön romantik men mest handlar det om pengar. På den fronten har du tur nu.


Oxen:
Månen ger dig en extra portion charm men någon större lust att vara trevlig idag har du egentligen inte.


Tvillingarna:
Bra dag för nöjen. I övrigt blir måndagen en stillsam historia. Det passar dig isåfall bra.


Kräftan:
Måndagen cirklar runt kärlek och känslor. Du tycker att flera av dina relationer känns komplicerade.


Lejonet:
Det rätta humöret vill inte infinna sig, småsaker stör dig och risken för gräl är stor under hela dagen.


Jungfrun:
Det viktiga är att du själv tar komandot. På det sättet blir måndagen produktiv och riktig trevlig.


Vågen:
Ingen märklig måndag men tråkigt har du inte heller. Sällskapet avgör mycket. Du trivs bland folk.


Skorpionen:
En väldigt spontan måndag med många överraskningar väntar. Många skratt, en del genanta ögonblick.


Skytten:
Måndagen blir helt sannorlikt en helt vanlig arbetsdag. Du får plus för alla former av samarbete.


Stenbocken:
Måndagen ger dig mycket om du unnar dig rejält med avkoppling och något exotiskt, gärna i matväg.


Vattumannen:
Egentligen en bra dag men du fastnar i bekymmer och orosmomoent, så du njuter inte av något alls.


Fiskarna:
Dina vänner kan hjälpa dig att hitta nya vägar, lösa problem eller bara få ut mer av dina lediga timmar.

Stämmer det på dig :)?
 
Puss


020309!

Såhär ser min dag ut idag:
- Träning
- Boka tid för koll utav knäna
- Mammas morbror och hans fru kommer

Och självklart ska jag försöka hinna med att blogga under dagen. 


Bildkälla: Google

Praktiken gick bra och var rolig som vanligt :)! Snart ska jag börja göra mig iordning för träningen som jag är taggad för, hoppas att det kommer att gå lika bra som det gjorde igår!

Puss!


Isabelle!

Nu sitter jag hos Isabelle, jag med en data och hon med en ;) Vi lyssnar på olika låtar som vi skulle kunna ha på konståkningen, fixar med bilder, bloggar m.m. :)


Detalj från mitt rum

När jag kommer hem ska jag göra mig i ordning för natten och läsa engelskaboken, sen sova.
 
Imorgon väntar praktiken :)!

Puss

Bilder!

Nu kommer bilderna från mitt rum.

Före städningen!








Efter städningen!










Städat!

För ett tag sedan städade jag klart, nu ska jag starta en bra film :) Sen blir det träning i en timme och 10 minuter, senare ikväll får ni se bilder före och efter städningen :)


Puss


Slapp dag!

Ska jag ha idag. Och det började bra med en och en halvtimme på badhuset. Bubblade, simmade bara 20 vändor och lekte lite i äventyret ;).

Efter att jag har skrivit det här inlägget tänkte jag städa lite och sen kanske läsa eller kolla på en film. De har blivit mycket film nu på sistånde :) Men det är bara mysigt. 

Klockan 15.20 har jag träning sen får vi se vad som händer :)

Men nu ska jag börja städa lite iallafall, lägger in lite bilder senare om jag hittar sladden (Som jag hoppas att jag gör)! 

Puss 


RSS 2.0