Fika!

När vi kom hem från Göransson arena idag så fikade vi, varma goda bullar :)



Efter att Angelica hade åkt hem så satte jag mig ute (i skuggan, de var för varmt i solen) med datan och så drack jag min bonaqua :)

Festisen ligger i "plastsaken" och på den så är det ett hål så man kan ha sugröret ut där

Sen så åkte vi till Valbo köpcentrum och kollade lite och så köpte vi en Mc flurry på Donken, sen tog jag mopeden till Helénes fotbollsmatch som var riktigt bra idag :) De låg under med 0-2 men de slutade med 3-3 vilket var bar gjort :)!


Mammas dag!

Idag så är det ju morsdag :)! Så imorse vid frukosten så fick mamma två presenter utav oss barn :). Här är presenterna


Ska jag säga vad det var i presenterna :)? Klart jag ska för jag kan aldrig hålla mig, hjärtstekpanna och en telefon som ser ut som en mun :)!


Vi tyckte att telefonen var så häftig och att den skulle passa vår mamma bra så därför fick hon den :)


Hjärtstekpannan är så gullig :)

När hon kommer hem från jobbet ska hon få en till present :)

Efter frukosten som vi åt på altanen gick jag in och satte på mig min bikini och gick sedan ut i trädgården och fixade lite, och så hörde jag någon som ropade på mig jag tyckte att det var Angelica och så var det hon :) hon skulle ner på stan så vi tog mopederna dit och handlade bullar och solskyddsfaktor :)

Sedan åkte vi hem jag bytte om och åkte sedan till Göransson arena som invigdes igår och är Sveriges störta multiarena :)! Där inne ska vi konståkare få träna :) Så vi konståkare var där idag och tränade (barmark) när det var "öppethus" .
Jag kunde tyvärr inte träna så hårt för jag är jättehes och hostar. Men det var roligt och så var Alice från Idol där och sjöng. Hon sjöng 2 låtar och en låt som hon aldrig förr har sjungt på scenen så det här var först gången :).

Efter min träning gick jag, Angelica och Melissa runt där inne och kollade lite och gjorde lite grejer som fanns att göra där :) .

Här är lite bilder från Sveriges störtsa multiarena :)


































Vi gjorde lite aktiviteter där inne bland annat åkte rullstols hinderbana, de var svårt! Men kul :)




Bjuder på den bilden haha :).


Sen kastade vi bollar i hål, Melissa fick 10 p, Angelica 0 och jag 30 :)!


Jag fick priser :) en freisbee, ett pussel (som jag ska ge till Emil), Bonaqua reflexer och Bonaqua festis och så fick man en plastgrej runt festisen, bra sak om man ska på utflykt så kan man ha festisen där i så slipper den bli mos i ryggan :)

Här är lite info om Arenan:

Arenan är ca 13000  kvm stor!
Har plats för 9000 personer!
Har en isyta som är 3 gånger större än Globens!
Man kan bygga ett höghus där inne!
Läkerol arena får plats i Göransson arena!
Takbjälkarna är Sveriges längsta hela 715 m långa!


Har brytit traditionen!

Det känns som att det var år och dar sedan jag skrev här nu bara för att hela dagen har gått, men riktigt så är det ju inte och nu ska jag berätta lite om gårdagen :)

Kvällsmaten åt vi på Mc donalds och den här gången bröt jag traditionen! Jag tog en Ceasarsallad istället för en Big Mac! Och det kan jag inte direkt påstå att jag ångrade för salladen var sååå god! (Okej Big Mac är också gott) men salladen var godare än vad jag trodde att den skulle vara. Så något jag kan rekommendera är Ceasarsalladen på Mc donalds :)!

På crusingen åkte jag i en Impala 67 med ett par härliga människor :) det var superkul. En gång så stannade bilen bara sådär utan att ens förvarna! Ja så där stod vi mitt i vägen vid trafikljusen och så blev det GRÖNT! Då fick 2 st hoppa ut ur bilen och putta den till ett ställe där vi kunde stå (tur att det inte var så långt ca 10 m) :). Åkte ganska länge sen när jag kom hem var Angelica här så då var jag med henne ett tag, runt 03.00 åkte hon hem :). Så där har vi en förklaring till varför jag inte hunnit skriva ;) fullt upp hela dagen (och en bit in på natten).

Lite bilder från igår:
Ceasarsalladen




Bilen






Andra bilar som vi såg (hann inte knäppa så många, och så blev det inte så bra bilder)





090530

Jag kom nyss hem efter en liten shopping runda i Valbo Köcentrum :) Jag var ute efter ett par nya skor och de hittade jag efter ca 2 timmars letande ;). Sen köpte jag de nya tuggummit från V6 och ett USB minne :), en sak som jag skulle köpa som jag kom på när vi skulle hem var en kofta men de hann jag inte så de får bli en annan dag :) 





Nu ska jag ut i de fina vädret :) och ikväll blir de crusing :)  

Va ska ni hitta på idag? :)

YXA-BYXA!

Just ja nu kom jag på vad jag egentligen skulle skriva i förra inlägget, jag glömde de när jag började skriva inlägget hehe ;) minnet är bra men kort :)

Jo de jag skulle skriva var ju att jag och Elin idag kom på att man kan skriva på en miniräknare med bokstäver :)! Hehe de tyckte vi va coolt eftersom att vi tidigare bara har använt den till siffror m.m. men idag så såg vi hur mycket man egentligen kan göra med en miniräknare :), så vi har skrivit lite ord med den idag!




Och så kan jag ju tillägga att mina småsyrror badade i poolen redan idag! Usch vad kallt säger jag bara! Jag skulle bara doppa fötterna men de tog stopp när jag doppade stortån ;) förstår inte hur dom kan bada i det där kalla vattnet, serriöst det är svinkallt!


Har ni badat än?


Minns inte vad jag egentligen skulle skriva!

Nu så tänkte jag visa lite bilder som jag nyligen knäppt här i trädgården.


Bild på dammen, blommor och två bilder som jag nyss knäppt i poolen :)
 

Det är här jag sitter och bloggar nu :). Och så en bild som jag knäppte i poolen.

Gröna fingrar!

Just nu litter jag och Melissa vid datorerna i trädgården och har det skönt :) Jag måste bara berätta att vi sprang i skolan idag och jag slog mitt rekord :)! *stolt*. När jag kom hem så gick jag raka vägen in i duschen och efter det har jag bara varit ute och fixat lite med dammen och hjälp till med poolen :) det är så roligt att fixa i trädgården :) och inte minst när det är såhär soligt som det är idag!  Tänkte nu bjuda på lite bilder som jag har knäppt idag :)

Såhär såg vattnet ut innan vi började


Här håller vi på att tömma dammen










Nu är dammen tom :)






Klart :)


och så knäppte jag kort på en utav alla gulliga lampor vi har vid dammen :)


Jämför! Jag tycker själv att det blev bra resultat om man jämför med hur vattnet såg ut innan vi började :)

Jag kanske har gröna fingrar som man brukar säga ;)

Nu börjar det lukta grillat kött här så snart är det nog maten klar :) snacka om gott! På tala om mat, igår när jag och min äldsta lillasyster var ensamma hemma så tog vi mopederna och åkte vi till Monroes och åt, det var mysigt och riktigt gott :)

Lite bilder från igår, jag åt kycklingsallad, den är så himla god på monroes!
 






Chiauan från Beverly Hills!

Igår så kollade jag på Chiauan från Berverly Hills :). Den var inte så bra som jag trodde att den skulle va men den var lite smårolig iallafall :). Självklart så hade vi lite smått och gott som vi smaskade på, chips och morötter och så hade vi creme fraiche chilismak som dipp :)




Mellanmål!

Igår så funderade vi på att göra en fruktsallad till mellanmål, fruktsallad är något jag älskar! Men så blev det inte. Vi åt annanas, bananer,och mangon ändå utan att göra en fruktsallad hehe :) de var supergott de med ;) 

Det jag inte riktigt vet när jag ska göra en fruktsallad är vad jag ska ha i för frukter! Jag vill ju helst ha i alla frukter som finns, kiwi, annanas, apelsiner, bananer, äpplen, päron, jordgubbar, mango, m.m. allt! Men så brukar det inte bli (är rädd för att det ska bli för mycket frukter) utan jag tar bara banan, äpple och apelsiner men nästa gång vill jag göra en fruktsallad jag aldrig förr har gjort. Nu tänker ni säkert att det är bara att ta andra frukter och göra en fruktsallad. Men jag är så rädd för att det inte blir så gott då, liksom att jag tar frukter som inte passar med de andra frukterna jag har haft i.

Har ni något recept på någon extra god fruktsallad (som du någon gång ätit, som det var något extra med)?


Vita blommor!

Den här gången när jag målade mina naglar så blev det mörkröda (senaste färget jag har köpt) naglar med vita blommor på!

Resultatet: 






Kommentera gärna och säg hur du tycker att det blev :)


Tyvärr!

Jag har inte hunnit skriva något idag och jag honner inte nu heller. Men när jag hinner så ska ni få se hur jag har målat naglarna och lite bilder från idag, så håll utskik efter det! Träningen blev inställd idag så de blev filmkväll istället :)!


Markträning!

På träningen gick det bra ibland och dåligt ibland. Liksom ett hopp kunde bli bra sen två dåliga och så tre bra hopp och sen en dålig. Ja ni förstår, de är ganska jobbigt men det blev bättre när tränaren sa vad jag skulle tänka på och det är alltid positivt :)! En sak till som var positivt var att hon nu såg vad jag jorde för fel i min axel och vad som förmodligen är felet när jag gör axel på isen också :)! Jag har inte haft lite problem med axel, ibland så landar jag den bara inte, vi vet inte varför. Men nu vet vi! Mitt ben arbetar fortare än överkroppen! Det är inte lätt att ändra på märkte jag, men det är bara och träna och förhoppningsvis kommer det att gå bättre på isen sen.

Justja jag har inte hunnit knäppa kort på de jag fick i presenten men nu skka ni iallafall få veta vad det var :)! En jättefin skål från KOSTA BODA :)!

Snart ska vi beställa pizza mums:)!

Present!

Nu är jag hemma efter den sista praktikdagen för den här terminen. Det var svårare än jag trodde att det skulle bli att lämna alla där. Jag gillar att vara där och vill verkligen dit nästa termin! Alla är så glada, trevliga, pratglada och underbara där. På lunchen blev jag bjuden på mat på Napoleon jag valde bakad potatis med skagen och gud så gott de var! När jag hade redovisat mitt jobb så fick jag en present :)! Jag blev så glad för jag älskar presenter (de var verkligen inget jag behövde) men de är så snälla där. Vad det är i presenten får ni se sen ;).  Innan jag gick hem så gick jag in till alla och sa hejdå, de var inte så roligt, de tyckte inte dom heller. De önskade mig lycka till och trevlig sommar och de hoppas liksom jag att jag kommer att komma tillbaka :) Det tycker att jobben jag gör är bra också och det är roligt :)


Min present jag fick idag :)

Solig dag!

Sorry att jag inte skrev så mycket igår. Jag kan berätta lite kort nu vad jag gjorde :). På förmiddagen var jag och Heléne ute i trädgården med datorerna, vi satt på filtar och hade det mysigt. Det var supervarmt igår kan jag ju tala om för de som missade det ;). Sedan var jag med Angelica, vi var i vår trädkoja och Melissa var också med, där fikade vi och hade det mys :) vi var lite oroliga att kojan skulle ramla ner hehe men de gjorde den inte :). Sedan kollade vi på Robinsson på datan som vi båda hade missat i Lördags. Klockan 17.00 åkte jag och jobba :) dom behövde hjälp och visst kunde jag hjälpa dom så de gjorde jag :).

Idag har jag träning och jag kan äntligen träna :)! Längtar!


Chips!

Efter Valbo så åkte vi till mammas kompis på sjukhuset. Idag så var dom bara två som satt där och prata, den tredje hade fått åka hem.

Efter att vi hade varit där åkte vi till Helénes fotbollsmatch och mammas kompis från sjukhuset och den andra som var där kom också till fotbollsmatchen. Det var roligt :) och skönt för dom att få komma ut lite!









I pausen fick jag chips åh gud va gott det var :)!




Söndag!

Igår så åkte vi hemifrån runt 13.00. Då åkte vi till Valbo köpcentrum :). Det var inte så mycket folk där men det kom en hel del människor dit runt klockan 15.00 eftersom att Johan Palm kom dit och sjöng då.



Så då blev det lugnt i butikerna igen så då sprang vi runt där :). Vi fikade på Wayne's och jag valde en supergod smörgås!



Med mig hem fick jag:

En bikini


Nagellack


Och leggings


När vi skulle gå ut från Valbo Köpcentrum så såg jag en shoppingväska som jag skulle vilja ha :P mamma frågade hur man fick den och då skulle man svara på några frågor angående Valbo köpcentrum så det gjorde mamma och jag och jag fick väskan :)!


Hehe perfekt shoppingväska man kan lägga in alla påsar man får när man handlar där så blir det mycket lättare :).Och den är perfekt att ha med på stranden också :)!

Allt är så litet!

Efter sjukhus besöket åkte vi som tidiagre sagt till mammas kompis E som bor i Gävle, hon är en härlig person hon! Man skrattar alltid så mycket hos E så man får ont i magen. Jag och mamma åkte dit med fimpar (cigarettfimpar) som mamma hade tagit från jobbet. Vi gjorde de för att E har problem med grävlingar i hennes trädgård. Och vi har läst att man kan lägga ut blöta fimpar lite här och där i trädgården så det gjorde vi igår. Vi läste också att man kunde lägga ut lejonbajs! Så vi skämtade lite och sa att hon kan ju ringa till kolmårdens djurpark och fråga om dom kan skicka ca 5 kg lejonbajs till henne haha! Men så skickade hon ett sms till mamma idag och skrev att hon istället kan cykla till cirkusen som är i stan och fråga om som kan ge henne lite lejonbajs om dom har lejon där hahaha! Ja det va så roligt! Iallafall när de höll på med fimparna knäppte jag lite kort i hennes trädgård, den är så mysigt!


Här håller de på att lägga ut fimparna






Den vänstra bilden är ett litet hus, i det huset ligger det en penna och papper så man kan skriva om man varit där och inte hon har varit hemma inget konstigt med det :). Men vad är det på den högra bilden då? Jo jag kan berätta att E är helt underbar och jätte go! Hon har sina idéer och är riktigt smart kan jag säga!  På den vänstra bilden är det en backspegel, som ni ser så sitter den vid fönstret så hon kan stå i köksfönstret och titta i spegelnser hon dörren och vilken det är som står där och ringer på hahahahaha! (smart man kan ju välja om man vill öppna eller inte beroende på vilken det är som ringer på). Det är alltid lika roligt när man ser den, men det är så gulligt också! Hur kommer man på en sån idé liksom?

Efter att de hade lagt ut fimparna och jag knäppt klart så gick vi in och jag och mamma provade spikmattan medans E fixade i ordning mackor till oss alla. 



Sen så fikade vi E hade bakat chokladbollar till oss och så åt mackorna E hade gjort, till det drack vi te, det var supergott!



E är så underbar, hon säger att min mamma har stora saker fast min mamma är kortare än henne och E är längre än mamma och hon har mindre grejer! Det är så sött! Jag bara måste visa!

Kolla här


Liten olja, småa tomater


Liten gran i trädgården


Till och med småa filtar! Fick nätt och jämt plats med hela min fot!

Och så bor hon i ett litet gulligt mysigt hus :) Allt är litet hos E :)!
 
Okej inte ALLT kanske men mycket, hon hade en stor filt, där satt vi i kvälls solen och fikade :)


Sjukhuset!

Efter att jag hade varit och fiskat igår så tänkte ju jag åka hem och städa och fixa lite men så sa mamma att hon skulle in till Gävle, först till mammas kompis som är på sjukhuset för att hon har opererat magen och sedan till mammas andra kompis E som bor i Gävle :) och självklart så ville ju jag följa med då:)! Så mamma och jag åkte in till Gävle sjukhus. När vi skulle upp till våningen högst upp där mammas kompis var (jag tror att det var 11 eller 12 våningar) så tog jag med mig mamma till trapporna för att jag tänkte inte åka hiss! Hehe så jag och mamma gick upp för alla trappor till våningen högst upp, det var ganska många trappor kan jag lova :)! När vi kom upp så satt mammas kompis med hennes man och två till som var där på sjukhuset och pratade. Det var väldigt trevligt och roligt att vara där för det var så bra sällskap :)! (Men de är väll alltid lite roligare att vara där när man inte är inlagd) Vi pratade om en hel del där, eller mamma, mammas kompis och de 2 andra som var där pratade en hel del jag lyssnade mest ;) de pratade om nästan allt mellan himmel och jord och det blev en hel del skratt :)

Det var skönt att se att hon mådde bra :)! Iallafall bättre än vad hon har gjort tidigare. Jag tyckte hon var lika pigg som vanligt!

Här är lite bilder från sjukhuset igår





Det var en fin utsikt!


Här är hennes säng. Och kolla va stökigt hon har på bordet ;) Jag hade servetter i fickan som jag tänkte slänga men så kom jag på att jag kan skriva ett meddelande till mammas kompis och säga att hon har stökigt på bordet och att jag lämnar servetter där för att hon ska städa lite ;) (hon var inte där så hon visste inte att meddelandet var från mig) men jag tror att hon kan ana vem det var ;)

Fiska!

Igår så var jag iväg på mycket äventyr ;)! Klockan 08.00 var jag i Högbo och fiskade :). Såhär såg det ut på sjön när vi kom
 
Vi såg kanadagess som hade sina ungar med sig, dom var jättesöta!

Till en början var det lite segt för jag fick ingen fisk, men sen fick jag en! Som jag tappade :(. Efter ett tag så fikade vi de va gott ;) 



Medans vi väntade på att fiskarna skulle nappa så pratade vi en hel del och det var roligt :)! Såhär såg det ut där vi var och fiskade



Tillslut fick vi äntligen en fisk :)!  Ett tag efter att vi hade fått fisken så kom det några från Gefle Dagblad (det är en lokaltidning) och pratade lite med oss sedan gick dom runt lite där och precis då fick jag en fisk :) Jaaa! En regnbåde på nästan ett kilo blev det :) Då var ju Gefle Dagblad där och de skyndade dom sig till mig och knäppte kort när jag fick upp min fisk haha :) Och så frågade dom lite mer, om vi hade fått fisk innan och lite andra saker :). 


Vid lunch började det en massa aktiviteter där så jag gick dit och tittade lite och så fick man tröjor, pennor, lypsyl där som det stod if metall på eftersom att det var de som anordnade dagen :) Medans jag sprang dit och tittade börjades det grilla där vi stod och fiskade :).


Platsen när vi fiskade  :)


Grillning på gång!
Så när jag kom tillbaka var det bara att börja äta :). Sedan fortsatte fiskandet och det slutade med att vi fick 4 regnbågar alla runt 1 kilo! En sak som var lite roligt var att varje gång vi fick en fisk så samlades det folk på bron (som vi stod vid och fiskade) och alla stod och kollade och sa till varandra de har fått fisk titta! Och när vi hade fått upp fisken så gick alla hehe :) Här är alla fiskar vi fick :) 



Vi hade tur med vädret också, på morgonen var det lite småkyligt men senare på dagen så blev det soligt och varmt! Närmare 22 grader! 

Runt 15.00 åkte vi hem och rensade fiskarna och så smakade vi på en paj som var supergod :)


Det var riktigt roligt att fiska igår och det är något jag vill göra om! Den här bilden på änderna som var med och gjorde sällskap igår får avsluta det här äventyret ;)



Marieberg!

Godmorgon Sunshine!

Jag han tyvärr inte skriva i fredags eller igår "/. Så nu blir det en hel del bilder och inlägg :)!

Jag kan ju börja med att berätta vad som hände i fredags. Jag körde hela vägen ner till Örebro, när vi kom dit gick jag och Melissa på Marieberg från 13.00-16.30 så vi hann vara där ett tag :). De var roligt och det var finare där nu än när jag var där sist, då höll dom på att bygga ut, men nu var dom nästan helt klara :) och det blir ju genast mycket roligare att gå i ett nytt och fräscht köpcentrum än att gå i ett köpcentrum där det är arbetare som är överallt och butiker som har lite stökigt på grund av att de ska flytta!

Vi åt på resturang torget och det var supergod mat där! Jag tog bakad potatis med räkröra i :)



Jag köpte ett par jeans från Gina tricot


och lite andra grejer men de grejerna får ni se lite senare ;)!

Efter att vi hade varit på köpcentrumet åkte vi till Bauhaus och sedan hem :)!

Örebro!

Dagen har verkligen gått snabbt! Nu sitter jag och kollar på Arlanda och jag såg på reklamen att när Arlanda är slut så börjar Grannfejden och precis nu så kom reklamen att Bonde söker fru börjar! Va ska jag nu kolla på? De får nog bli ett öga på Grannfejden och ett öga på Bonde söker fru, tur att man har två ögon ;)!

Jag hade ju tänkt att måla naglarna idag men jag vet inte om de blir något sånt idag, kanske kvällen är ju inte slut än ;)

Jag kan ju nu berätta att imorgon så ska jag till Örebro, åker runt 09.30 och kommer hem någon gång runt 19.00 vi kommer nog gå runt lite på Marieberg som vanligt :)! Och jag övningskör dit, undra om jag orkar köra både dit och hem? de får vi se :) Så då vet ni varför de kanske inte kommer att skrivas så mycket här imorgon och om jag inte gör det imorgon så blir de en herrans mycket bilder och inlägg på lördag ska ni se ;). Jag har inte tänkt köpa något imorgon men får se hur de blir om man hittar något man vill ha :)


Torsdag!

Tänk att en sån trist dag kan bli sååå rolig! I morse satt jag här framför datan och hade inte så mycket att göra tänkte att jag inte hade så mycket att göra idag heller så de skulle nog bli en lång dag. Städade rummet och gick in i duschen, när jag stod där inne i duschen så knackade mina systrar på dörren och frågade om jag var klar, jag undrade varför dom frågade de, vi ska åka nu säger dom. Då tänkte jag att vi ska nog till Högbo som vi har pratat om men det var inte riktigt bestämmt först. Men jag blev jätteglad och skyndade mig.

När vi kom till Högbo så var det mycket folk där på caféet och ganska många motorcyklar i alla olika årsmodeller, det var lite roligt att sitta och titta på när de åkte runt där i Högbo. Mobilen var med och självklart blev det en hel del bilder tagna med den, närmare 83 stycken ;) här får ni se några bilder :)



















Vi gick runt lite där och kollade och rastade Nikki på samma gång. Det var jättemysigt, fint väder och det är så fint i Högbo. Efter ett tag började det småregna lite, man såg det på vattnet men de känndes inte här man hade ut handen. Men regnet avtog efter ett tag :).

















Jag och Melissa gick in i glashyttan, där de visar hur man gör olika vaser, skålar, prydnassaker och en massa andra saker i glas. Har jag berättat att jag skulle vilja jobba med de? (Jag har faktiskt provat att blåsa glas en gång i nian när jag skulle fördjupa mig i de, jag och en kompis var där och de var superkul att blåsa, det gick väll inte så bra för oss men kul var det!)


Här stod jag och min kompis och blåste när vi var här i nian :)












Efter att vi hade gått ett tag gick vi till ett cafée och åt mjukglass, de var riktigt gott!




Min glass :)


Där satt vi och åt våra glassar


Och titta vad jag fick på bild då! Det ser ut som ett hjärta!










Vi var där i 2 timmar men det kändes som max en timme! Tiden går fort när man har roligt som man brukar säga!

Häftigt? Coolt?

Jag va in på en hemsida nyss och hittade en massa häftiga bilder! Jag vet dock inget om dom förutom vart dom är gjorda, för det stod inget på hemsidan.


En sånhär skulle jag vilja ha! Då skulle någon annan få köra så skulle jag sitta i den där mini bussen på sidan ;)



Den här mopeden va inte dum, man kan fälla ihop den om de är för högt i tak där man vill ställa in den :)


Den här såg lite cool ut tyckte jag. Efter att jag hade funderat ett tag så kom jag fram till att jag tror att de där svarta runt om är de som snurrar när man åker och så sitter man där inne i mitten och kör. Häftig sak alltså!


Den var lite ful faktiskt men så ful så den blir cool :)

200509

Nu är filmen slut och den var ganska bra, lite seg i början men de tycker jag att nästan alla filmer är i början innan man kommit in i den ;). De va en såndär film som man vill hoppa in i och bara ställa allt till rätta, iallafall försöka :). Den var bra tycker jag och lite rolig :).  

Filmen handlar om två familjer som tillslut blir en och barnen vill helst inte att deras mamma och pappa ska va tillsammans för barnen gillar verkligen inte varandra, de gör allt för att de ska skiljas, men sen vill dom inte att dom ska skiljas längre... Mer tänker jag inte berätta de får ni själv se ;)

Tänkte visa er hur jag såg ut idag! (wow, de händer inte allt för ofta)!


Dina, Mina & Våra!

Efter skolan när jag hem och klev in genom dörren här hemma så kände jag att det luktade våfflor! Hoppas att vi ska äta de idag tänkte jag och de och de skulle vi ju och mmm så gott de va :). De satt finfint i magen efter en lång skoldag. Efter maten gick jag och Melissa ner på stan och kollade lite och nu ska vi kolla på Dina, Mina & Våra, undra om det är en bra film? Det återstår att se :)!


Grädde, sylt, och glass, så gott!


Filmen


Yes!

Yesyesyesyes internet is back! Weeehoo! Åh va bra :)! Ja så nu kan jag ju skriva om gårdagen. Jag och Melissa var ute och gick, inte så långt för de var inte så jättefint väder men en stund va vi ute iallafall och det var skönt :) självklart så knäppte vi lite kort ;) några kommer här








Internet!

Åh igår så slutade helt plötsligt vårt internet att fungera! Så därför blev det inget skrivande på eftermiddagen igår, men idag ska jag försöka hinna att slänga in några inlägg ;)

Ha det så bra så länge!

Info om glassar!




Jag läste nyss lite om glassar på aftonbladet.se, de stod om hur många kcal de finns i glassarna, lite intressant faktiskt, undra hur många det egentligen är som kollar hur många kcal det finns i glassen innan de köper den.

Tabellen är från aftonbladet.se
 
GB

Lemon Age, 60 kcal SMALING
Nogger Mint
, 280 kcal
Sanwich Stracciatella, 200 kcal
Solero Berry Berry, 99 kcal SMALING
Ben & Jerry's Wich
, 350 kcal VÄRSTING
Magnum Temptation Caramel & Almonds/Temptation Chocolate
, 240 kcal


Diplom-Is
Monsters VS Aliens, 65 kcal SMALING
Frutz Mango Mania
, 86 kcal
Hula Hula, 185 kcal
Solsting, 108 kcal
Cookie 'n Cream, 225 kcal VÄRSTING
Dumle Snacks
, 190 kcal


Sia Glass
Sia-Putte Ekologisk, 217.5 kcal
Pistasch, 225 kcal VÄRSTING
Frix
, 110 kcal
Mango Split, 97,5 kcal SMALING

brukar du kolla hur många kcal det finns i glassen innan du köper den?

Träna?

Jag vet inte om jag är tillräckligt frisk för att träna rktigt hårt än :( springa, styrketräna hoppa m.m. Jag har ju träning idag och vill gärna gå, löparträning imorgon som jag också vill gå på, men hur ska jag göra? Snorar gör jag och hostar ibland. Kanske är det bäst att vänta tills jag är HELT frisk och ger järnet då, än att gå dit och inte göra mitt bästa för att jag inte är helt frisk än, då blir det ju inte riktig träning om jag inte ger allt, men jag vill ju träna! 

Hur skulle du ha gjort, tränat eller inte?

Härliga vårbilder!





De här vårbilderna knäppte jag i förrgår!

Rosa blommor!

Nu har jag nyss ätit efter en promenad. Promenaden blev längre än va jag hade räknat med och jag var inte så taggad på att gå när jag kom ut i det tråkiga gråa vädret. Men efter ett tag så vände de helt, det blev jäteroligt att gå :)! Så jag gick i lite mer än en timme och jag vet inte hur många kilometer det blev :O? Glömde helt bort att knäppa bilder men en blev det iallafall ;) och här är den


Rehabilitering!

Idag efter praktiken gick jag till rehabiliteringen. Där fick jag några övningar jag ska göra för knäna och axlarna :) Jag fick testa att göra övningarna där och sen skrev han ut övningarna på papper som jag fick hem så att jag skulle komma ihåg vad de va jag skulle göra :). Han sa att jag ska göra övningarna varje dag och de SKA jag göra! MÅSTE göra :)! Jag sa ju att jag också har ont i axlarna då kollade han upp det också och så fick jag en övning till de också och så sa han såhär. Om du inte gör övningarna så tar jag fram akupunkturnålarna nästa gång :) bäst att jag gör de jag blivit tillsagt ;)!

Övningarna


När jag kom hem så rostade jag 2 mackor och sen satte jag mig framför datan för att kolla på robinson som jag missade i lördags och de va ju ett bra avsnitt, tur att jag kollade nu! Och det verkar som att de blir lika bra nu på lördag, de ser jag framemot att se!   


Jag hade tänkt att gå ut och gå lite men de är ju så tråkigt väder så jag vet inte om jag ska göra de, får se jag kanske gör de endå! Tur att jag gick till praktiken så jag känner inte att jag måste ut och gå, men jag känner att jag har alldeles för mycket energi för att vara inne! Nu ska jag göra dom där övningarna iallafall :)!

Dog-o-matic!

Är namnet på vad den här stora maskinen heter! Kan ni gissa vad det är? En hundtvätt är vad det är, man stoppar in hunden och så stoppar man in pengar (160:- för en liten och 390:- för en stor hund) så tvättas hunden och blir fönad allt tar en halvtimme! Det ser lite läskigt ut för hunden på bilden med den som har kommit på det här säger att det inte är det, jag tycker att det ser ut som att hunden kraffsar på glaset och vill ut :(.
 
BLÖTDJUR Den lilla hunden ser inte ut att trivas i automatt

Jag skulle faktiskt inte vilja slänga in någon utav våra hundar där. Okej det kanske inte är läskigt eller något för hunden som dom säger, men det ser ut som det på bilden. Jag tror ändå att våra hundar föredrar att bli duschad utav oss, vi har ju inga problem med att duscha dom heller så det är nog lite mysigare att sitta i badkaret och bli duschad i lugn och ro utav någon av oss där hemma och sen sitta i knät eller bredvid för att bli fönad :) de är så mysigt!

Jag kan nog förstå de som verkligen inte får in hundarna i duschen och som verkligen inte kan duscha hundarna för att de bitts eller något sådant. Hundar behöver ju faktiskt duschas också precis som vi människor (fast inte lika ofta), men då kanske den här maskinen är bra? Men nä inte om de går bra att duscha dom hemma och om man inte vill ge hunden en chock!

Justja man kunde ju stoppa in sin katt där också för ett billigare pris! Hur ska de gå till, katter är ju rädd för vatten! Och de "tvättar" ju sig själva! Nej usch nej! Jag skulle ju själv inte vilja bli instoppad i en såndär maskin för att duscha!

Jag läste det här på Aftonbladet.se där jag lånat bilden också.

Vad tycker ni om Dog-o-matic?

Palmer!

Det är just det jag har på mina naglar nu! De gula ska föreställa solnegång bakom palmerna :)

Först så hade jag bara palmerna på helvita naglar, men sen ångrade jag mig, tyckte att de va lite tråkigt


Så då blev de solnedgång också :)





Morgontrött!

Såhär låg Findus i morse, han är ganska morgontrött ;)


Sååå söt!

Soppatorsk!

Vilken härlig dag det har varit idag, strålande solsken och mycket roliga saker som har hänt :). Jag har varit ute och gått, varit på fotbollsmatch, fikat och åkt moppe. De hände inte så mycket när jag var ute och gick så jag kan ju börja och berätta lite om vad jag gjorde på fotbollsmatchen :)
 
Eller först börjar jag med bilden på fikat som vi fikade innan matchen :)

Glass och kaka! Det här är så himla gott! Ja, jag bara lära säga de ;)

Lilla A var på fotbollsmatchen (jag kom några minuter efter att matchen hade börjat) och så såg jag att han va uttråkad och stod vid sin mamma som idag stod i kiosken och sålde fika. Mamma var där före mig så hon frågade mig om jag ville hitta på något med A och självklart ville jag de :)! Han hade inte hunnit sett mig än så jag ropade A........ är det din boll? Då lyste han upp som en sol och sa ja ska vi spela N? :) Han vill alltid göra de med mig han tycker de är jätteroligt! Mitt namn är de enda han kan säga när jag är i närheten (eller jag kan va ganska långt bort också, bara han vet att jag är där någonstans så ropar han på mig) Ja så vi lekte hela matchen, sparkade boll, sköt höjdare och "hårda" bollar, sköt straffar, hörnor m.m. Och så gick vi och fyllde på kaffe som hans mamma frågade mig om jag ville göra. Och så ville självklart A med så vi passade boll hela vägen fram och tillbaka (man får inte glömma bort att säga passa, när man vill ha en pass, mycket viktigt ;)). Han är så söt och de är så roligt att han blir så glad när vi leker :). I pausen så fikade vi. Helénes lag vann med 3-0 mot samma lag som dom mötte i Fredags! Men nu va de en domare som inte hejjade på något lag alls! Heléne gjorde ett mål också som dömdes bort för de va offside, men jaja hon var jättebra idag (som vanligt) och jag är STOLT storasyster (som vanligt)!

Här är målet som jag och A stod och sköt lite i :)


Helénes match


När matchen var slut så åkte jag hem. Kom halvvägs och sen började mopeden rycka och jag fick soppatorsk haha :)! 200 meter från OKQ8! Ja de va bara att skicka ett sms och berätta att jag fått soppatorsk så va dom där med bensin 5 minuter efter ;) Ja tur var ju det, så jag slapp stå där så länge :)! Så kunde jag åka hem sen :) Jag måste väll erkänna att innan jag åkte stod jag och funderade på om bensinen skulle räcka och jag kom fram till att den skulle göra de, hehe jag hade nästan rätt :) 200 meter ifrån bara.


Här får jag bensin :)

170509

De blev ingen träning idag eftersom att jag fortfarande är förkyld! Snart ska jag och Melissa ut och gå en liten sväng. Inte för långt och fort eftersom att vi båda är förkylda! Men man måste ju ut och göra någonting får ju myror i benen utav att bara vara inne hela tiden! Jag är inte gjord för de ;)

Senare idag ska jag iväg och kolla på Helénes fotbollsmatch, de ser jag fram emot :) blir nog en hård match idag. Men innan de ska jag ha hittat min sladd och lagt in bilder på mina naglar och jag kommer säkert knäppa mer bilder idag som jag kommer att dela med mig utav :) 
 

Ha de så bra så länge!


Vart är du?

Min sladd som jag har mellan datan och mobilen är borta! Jag hade den här nyss men den är spårlöst försvunnen jag har letat överallt! Jag har krypit på golvet och letat under soffan och bordet, på bordet, i soffian, överallt men den finns inte här, och jag lovar att imorgon när jag vaknar så kommer jag att hitta den direkt.

Så bilder på hur jag nyss har målat mina naglar kommer imorgon, nu ska jag kolla på poängutdelningen på eurovision song contest sen lägga mig och sova :)

Godnatt <3


Promenad igen!

För ca 30 minuter sedan kom jag innanför dörren! Jag va ute och gick (följde med Angelica en bit hem, eller en bit?) Hehe de blev nästan enda hem till henne ;) men vi prata på (som vanligt) och sen så var vi nästan hemma hos henne. Ja så kan de vara ibland. Iallafall vi har haft de sjukt roligt idag, som alla andra gånger när vi är. Vi har varit ute och gått, knäppt kort och suttit vid datan :). Bilder från idag kommer senare när jag fått bilderna av henne :) (vi knäppte med hennes kamera).    

Jag sprang in till vardagsrummet mitt när jag höll på att skriva det här inlägget för att jag hörde att Sverige sjöng på tv de är ju eurovision song contest nu och de enda jag kollar på är Sveriges bidrag och poängutdelningen, allt annat är så tråkigt! Jag kan inte sitta still och kolla på sånt så länge! Nä de är inget för mig och har aldrig varit, får se om de blir de någon gång i framtiden ;)

Någon mer än jag som inte gillar eurovision song conest särskilt mycket ?


Malene Erman

Tilläggas kan ju att min mormor är kompis med Malene Ermans mamma och hon var på mormors 70 års fest iår :)
 

Lekparken!

Jag åkte en sväng till badhuset på förmiddagen, skönt :) De blev bubbelbad och sen hårinpackning i bastun :)

Efter badhuset gick jag och Melissa ut och gick i det fina värdet, självklart så blev de en heldel fotograferingar :) När vi var påväg hem såg vi en som va ute med en liten hund (jag är jättedålig på hundraser så jag vet inte va de var för hundras) men den var jätteliten och söt! Vi frågade om vi fick klappa hunden och de fick vi :) Sen frågade jag hur gammal den är och den är 10 veckor! Åh så gullig den var! 

Här är lite bilder från när vi var ute och gick


 


Några fina blommor och annat fint som vi såg


Självklart lära vi bara stanna till vid lekparken, jag på bilderna


Jag och Melissa


160509

Godmorgon alla underbara läsare!
Idag vaknade jag 08.15 av mig själv :). Jag har inte ätit frukost än men de tar nog inte lång tid innan jag gör de med tanke på att min mage börjar prata lite med mig nu ;). Idag har jag inga större planer på vad  jag ska göra, är fortfarande förkyld. Jag vill till badhuset, får se om de blir något utav de, isåfall så blir de bara bubbla och kanske hårinpackning i bastun? :)

Vad ska du göra för roligt idag? <3

Solnedgång!

Oj nu har jag mycket att berätta det har verkligen inte varit min kväll ikväll. Jag har nyss varit på fotbolls match i Gävle där Heléne har spelat fotboll. Helénes lag var klart bäst och domarna klart de sämsta jag någonsin sett! Iallafall här är lite bilder som jag knäppte på den fina naturen innan matchen började ;)
 




Så, nu till matchen. Helénes lag förlorade p.g.a. en straff som de andra laget fick (vi ledde då) och så gjorde dom mål på den så de blev förlängning sen vann de andra laget. Domarna var anti Helénes lag, munnen glappade på domarna (som de sa i omklädningsrummet efter matchen) och de enda de kunde säga åt Helénes lag va offside, offside, offside, frispark för de gröna o.s.v. Jaaa vissa gör vad som helst bara för att de har makten. 







När de stod lika i matchen så va jag inte alls nervös inte heller när de va förälngning. Inte alls! *försöker övertala mig själv* Nej jag var inte det! Inte skrek jag mycket heller nejnej. 

Bra att laget är ett så glatt och roligt lag så i omklädningsrummet berättar de allt roligt de andra laget har sagt skrikigt och va de har svarat haha de är jätteroligt. En ur Helénes lag hade frågat va domaren dömde när han blåste då hade en ur de andra laget hade stavat H-A-N-D-S till personen i Helénes lag och de va nog inte den rätta personen att reta under en match, hon i Helénes lag svarade: Jag vet faaan hur hand stavas! Vissa blir arg som bara den på planen när de går fel men de är alltid så roliga de kommenterar så roligt och är alltid glad i omklädningsrummet och det där laget söttar alltid varandra. Och det är bra och positivt :)

När vi åkte hem var det en fin solnedgång :)!



Efter matchen så åkte vi till Maxi och handlade och när vi kom ut ur affären så va de fullt med ungdomar där och så en moppe med två tjejer på som inte hade någon koll alls! De höll på att köra på mig, som att de inte såg mig! De hade ingen koll alls på mopeden, när de hade åkt runt hörnet så hörde vi en bil som tutade, säkert åt dom! (Tur att man har reflexer) hade jag inte gjort det där lilla hoppet på en fot som jag gjorde i sista sekunden så hade de kört på mig. Himla tur att från och med den första Oktober i år så måste alla som kör mopeder ha körkort, så då lär man sig väll lite innan man sätter sig på en moped och bara gasar utan att ha kontroll!

Min kväll har varit spännande och intressant och de har varit ett riktigt äventyr, inte en lugn kväll som jag hade väntat mig, men det gör inget för de har varit roligt :)!

Scones!

När Angelica kom så satt vi lite vid datan, sen tittade vi på Yes man :)! De är en film jag kan rekommendera. Efter filmtittandet kom Melissa hem, då fixade jag hennes hår till en Lady Gaga frisyr som jag nyss sett hur man gör och så fick då Angelica se hur man gjorde :). Det blev inte sådär jättejätte snygg men ganska bra om jag får säga det själv för de va andra gången jag gjorde den där frisyren :) första gången var i förrgår på Heléne :). Vad tycker du om uppsättningen jag gjorde? Bra eller dålig?



Efter de började vi baka scones. Här ser ni ingridienserna, Angelica som rörde om som bara den, receptet och alldeles innan brödet skulle in i ugnen ;)



Här ligger våra fina bröd i ugnen och...


wips så blev dom klara :) varma bröd med kall mjölk! Mums så gott de blev!


Nu är jag trött, börjar få ont i huvudet och känner mig inte helt frisk faktiskt! Men kul har jag haft fast jag bara har varit inne hela dagen, tack för en rolig dag vännen! Hoppas att jag blir de imorgon!


Bättre!

Jaaa Angelica skrev till mig och frågade hur jag mådde m.m. Nu är det bättre jag känner mig inte varm men jag har ont i halsen och snorar, hon slutar nu och ska till Maxi hon frågade om jag ville ha något därifrån. Va tror ni att jag svara då? Jo, mango :)! Hon är en riktigt bra kompis hon, kommer hit fast jag inte mår så bra och så ska hon roa mig ett tag! Hon är inte rädd för att bli smittad hon inte :) <3 Hon kommer snart med en mango till mig!

Jag har gjort så mycket nytta som jag orkar, snart ska jag och mamma äta, sen ska jag försöka hinna in i duschen och duscha innan Angelica kommer :)!

140509

Idag är jag sjuk! Tråkigt! Så idag blir det ingen träning för mig, bara vara hemma ligga i sängen och ta de lugnt!

Medmera!

Jaaa nu har jag fått mitt Coop medmera kort :). Med fick jag också rabbattkuponger på Kappahl, Expert, någon bokaffär, 5% på en mataffär och 10% på en coop affär eller på domus eller på Kappahl :) 



Justja jag har ju helt glömt bort! Idag fick jag reda på att jag ska få inventera på Åhléns, det fanns bara 12 platser och jag fick en utav dom, vi lottade. Jaaa!


Chokladfontän!

De vanliga runda stekpannorna är lite tråkiga tycker jag, man har liksom tröttnat lite på den vanliga runda formen, det är bara ett exempel på tråkiga saker.

På coolstuff.se har de gjort vanliga vardagliga tråkiga saker lite mer annorlunda och roliga som t.ex. den här stekpannan titta vilken söt :)


 

     

Eller den här Twilight Umbrella, jag tycker att det kanske är lite onödigt, men fint och coolt är de :) De är små lampor som formar en stjärnhimmel på paraplyet, man kan ha lampor i både blå färg och sen finns det lampor som skiftar i alla möjliga färger, det här paraplyet skulle ju kunna göra vilken regnig dag som helst roligt :)



Den här chokladfontänen vet jag att många inte skulle tacka nej till ;). Den håller din choklad varm och rinnande medans du doppar t.ex. frukter, bär eller andra godsaker i chokladen, tänk dig vad gott med jordgubbar doppade i varm rinnande choklad! Den är  dessutom lätt att diska och är tyst.

 

Den här glassbollen var lite fräck! Man stoppar in ingridienserna och skakar lite sen är det bara att börja äta den goda hemmagjorda glassen :) Smart!
 
      








Förkyld!

Nej nu är jag förkyld! Igår kväll fick jag lite ont i halsen och idag har det inte blivit bättre utan tvärtom! Jag har ont i halsen och snorar som bara den. Tråååkigt! Nu kan jag inte träna!

Men det kan vara mysigt också att vara förkyld, jag blir lite trött och så när jag är förkyld (och det är inte ofta jag blir det annars) så då är det mysigt att ligga i sängen med många filtar och äta på något gott och se på en bra film :). Sånt som jag annars inte har ro i kroppen till att göra ;).


kläder här och där!

Jag kom precis innanför dörren nu och oj vad mycket jag har hunnit med idag :)! Efter skolan så åkte jag hem och städade lite i mitt rum, det var ganska mycket kläder som låg på golvet och lite här och där så det gick ganska snabbt, sen åkte vi till en kompis stuga och så var vi där, åt wienerbröd och drack  trocadero, gott :)! Efter några timmar åkte vi hem och så följde jag med Heléne och hämta Melissa med mopederna på stan :). 

Ett riktigt busväder har det varit idag! Det regnar i ca 10 minuter sen blir det roligt och så molnigt sen regnar det igen och så blir det soligt och inte ett moln på hilmen och så vidare och så vidare, ett riktigt busväder :)! 

Nä nu ska jag ner och äta :) 


Nyhet!

Idag har vi varit på studiebesök med klassen :) Vi åkte härifrån vid 8 tiden och klockan 11.00 var vi på Armémuseumet där hade i en guide som gick runt och pratade lite om vad som fanns där och så lite om soldater, sexuallitet förr och nu, vad som var manligt och kvinnligt nu och förr i tiden och lite annat :) det var intressant att lyssna och få se vad som fanns där, det fanns ganska mycket att se :)



Efter att vi hade varit där fick vi gå på stan, då började vi med att gå på Mc donalds och äta. Vi åt hamburgare och en ny mc Flurry glass! Det är maräng med chokladsås blandat med mjukglass. Blev faktiskt lite besviken för de va inte så mycket maräng i den som vi hade hoppats på "/ men annars var den ganska god. Med mig hem har jag 2 klänningar som jag hittade på Manhattan :)





Klockan 14.00 var vi på handelshögskolan i Stockholm, där det var en som pratade om handelshögskolan och så tittade vi runt :) det var intresstant att få veta vad dom gör där och hur det är att gå på handelshögskolan i Stockholm :)



Så jag har haft en lång, intressant och rolig dag idag :)

Stockholm!

Imorgon ska vi till Stockholm med klassen på studiebesök på ett museum och en handels högskola det ska bli riktigt intressant :) Så det blir inget skrivande förrän jag kommer hem, och det blir nog runt 20.00 tiden :) 


Ha det så bra så länge!  


Ont!

Så nu är jag hemma efter träningen och ska alldeles snart hoppa in i duschen!

Träningen gick inte så bra, att springa gick inte bra alls! Jag fick ont under knäskålan och det gjorde ont enda ner till foten och i foten kändes det som att jag skulle få "sockerdricka" (som att foten skulle somna). Så jag gick jogga och gå i mellanåt, det gick ju bra det också men det är lite tråkigt att jag inte kan springa.

Vi körde lite olika övningar i sanden vid stranden det var kul, lite grodhopp, armhävningar, sit-ups, joggning m.m, de var roligt och det gick bra. Allt jogga i sanden gjorde inte ont! Så idag sattsade jag mer på att köra styrka :) eftersom att jag inte kunde springa, förutom i sanden. 

Nu har jag fortfarande ont i knäna, vad är det för fel?!
 



Bilder som jag knäppte på träningen alldeles nyss!


Ny header!

Nu har jag fixat en ny header! Vet inte om den blev så mycket bättre men nu får den vara där ett tag tills jag har fixat ännu en ny!

Gamla


Nya


Vilken tycker ni är bäst?

Vackra bilder!






Vackra bilder från vår trädgård!
Foto: Heléne


Rosa&vita

Nu kommer bilderna på mina naglar :) De är franskmanikyr och så har jag små rosa och vita blommor på :) Somrigt och fint!





110509

Idag efter praktiken ska jag hem och försöka hinna med att blogga, hann inte lägga upp bilderna på naglarna igår så jag gör det idag :)!

Senare ikväll är det löpar/spänst träning som jag ser fram emot!

 
Visst är pallarna söta? De finns på inreda.com! Pallarna är mjuka och sköna att sitta på, passar barn från 2-8 år. De är fina som inredningsdetalj också!

Söndag!

I morse hade jag träning och körde styrka och stretching medan de andra körde hopp, jag fick inte hoppa för tränaren för att jag hade och har fortfarande ont i knäna och ryggen, tur att jag ska på rehabilitering om 15 dagar! Efter träningen gick jag till syrrans match, matchen slutade 3-0 till syrrans lag! 

Efter matchen åkte jag, Heléne och Melissa moped hem, Heléne skjutsade Melissa (det ser så gulligt ut när småsyrrorna åker på samma moped och tycker att det är så roligt, båda två! Den minsta ser så glad och stolt ut när hon åker där bak, de två är världens sötaste syskon kan jag lova!) När vi kom hem så var vi ensamma hemma eftersom att de andra jobba så vi lagade supergod mat, det var riktigt trevligt, jag och Melissa fixade maten på spisen och Helene dukade fram och fixade salladen, syskonsammarbete på hög nivå och riktigt roligt var det :)!


Resultatet utav bra sammarbete med världens bästa syskon! Mums så gott det blev!

På eftermiddagen åkte vi till Medskogssjön med husbilen :) Där var vi i några timmar och spelade TP, fikade och bara tog det allmänt lugnt, väldigt skönt och mysigt en söndagsdag som denna :) Det har regnat och varit soligt i omgångar.

  




Inte som jag vill!

Det går inte som jag vill idag med bilderna, jag som tänkte fixa så mycket med dom idag och var så taggad! Jaja här kommer några bilar som vi såg på crusingen i Gävle igår! Det var super kul där :)! 


Väldigt små bilder men man ser iallafall vad det är ;)  

Segt!

Jag har hållt på att fixa med bilder i timmar nu känns det som men det har nog inte gått flera timmar, det går ju så segt! Kollar på hockey finalen (Ryssland - Kanada) just nu när jag blir klar med bilderna så kommer det bilder från crusingen igår, händelserna idag och mina naglar :)

070509

I torsdags hade vi vår andra och sista uppvisning (Magic of dance) på Gävle teatern. Det var riktigt roligt, det äe en riktig upplevelse att stå där på den stora scenen och dansa inför så mycket folk!!! Det var slutsålt på biljetter även på torsdagen så fullsatt var det! 

Här kommer det lite bilder från i torsdags, tyvärr bara från bakstage, hoppas att jag snart får bilder av andra som var där och knäppte på själva uppvisningen så att jag kan lägga ut bilderna här.  

Dansen gick jättebra även på torsdag och jag är helnöjd!

Backstage
Medans vi väntade på vår tur satt vi och bläddrade i våra tidningar som vi köpte innan uppvisningen började :) Här är tidningen jag köpte COSMOPOLITAN


Medans vi läste åt vi baugett och jag drack Proviva dryck till!


I R:s tidning hittade hon det här och tyckte att jag skulle vara med och tävla, haha!


När det började närma sig vår tur så blev det blandade känslor!








En utav logerna


Efter uppvisningen åkte vi till Max och köpte en liten hambugare och mjukglass :)


Familjen var där och tittade på torsdagen och det var roligt :) här är mammas biljett!

Teatern!

Lite kortfattat om gårdagen! Mellan genrepet och uppvisningen var jag och 5 till från dansen iväg och åt på gallerian nian :) Jag valde det här:


En jättegod ost och skinksallad! Och mycket mat var det kan jag lova!

Teatern (där vi har dansuppvisningen)
Utsidan


Framsidan




Från sidan

Inne



i taket (vet inte varför det blev så olika färger när jag knäppte korten) den färgen som det är på sista kortet det är den färgen det är i taket




utanför logerna (sista bilden är väldigt dålig, sorry!)




scenen


där uppe kan man också sitta och titta (på båda balkongerna)


detalj inne i salongen (scenen åt höger och balkongerna åt vänster och så fick jag med en bit utav taket hehe)




Backstage igår (jag kan ju inte påpeka att det är sådär jättefint backstage mitt under uppvisningarna, det är värre i verkligheten, det var inte så farligt stökigt på korten jag tog)


Lyckta!

Titta vad fint vi har i trappan, jag tände den här lycktan häromdagen för att vi hade det lite myspys här hemma :) Det var jag som valde att ställa den i trappan för att jag tycker att den passar bra in där. väggarna i trappan är helvita och räcket är grått och den här lycktan ser lite gammaldags ut och det passar utmärkt in med vitt och grått plus att den gör verkligen sitt där i trappan!






Läkerol!

Igår när vi var ner till stan för att äta så passade jag på att köpa det nya tuggummit som har kommit ut :)! Nämligen Läkerol tuggummit :)!

Jag valde smaken jordgubb och den var supergod! Smakade lite jordgubb och lakrits :)

Torsdag!

Igår å Magic of dance gick dansen suerbra! Hoppas att det kommer gå lika bra idag då många man känner kommer och kollar! Wish me luck ;)!

Mellan genrepet och uppvisningen så var vi iväg och åt å Gallerian nian bilder m.m. kommer senare!

Magic of dance!

Igår på genomgången på uppvisningen som vi ska ha idag och imorgon gick det bra och det var roligt att kolla på alla andra :). Idag efter skolan ska vi in till Gävle igen till teatern och ha genrep sen klockan 19.00 börjar uppvisningen Magic of dance 2009! Igår på genomgången sa dom att biljetterna till idag var helt slutsålda :)!!! Det är roligt att det kommer så mycket folk och jag tycker att det ska bli jätteroligt ikväll!

Imorgon har vi som sagt också dansuppvisning och då kommer det massa människor som jag känner bland annat familjen :)!



Självklart kommer jag att knäppa kort och skriva om det här i bloggen senare, kanske i helgen :)

Överenskommelse!

Undra vilken överenskommelse Oliver och Miloo har kommit överens om här? Jag kan inte komma på en enda bra andlening till varför dom skulle byta sängar ;) eller jo det skulle väll vara att Oliver vill ligga nära dörren och höra om det kommer någon, och istället för att flytta på sängarna så byter dom :) det ser ganska skönt ut för Miloo i och för sig men mindre skönt för Oliver (fast det tycker säkert inte han, han tycker nog att det är jätte skönt).


Säljmetod!

I Thailand i Bangkok finns det här klistermärkeberget, det är ett nytt sätt att sälja klistermärken på. 


Det finns en inbyggd moped i det här berget


Stjärnor!

Jag målade Helénes naglar igår :). Hon valde färgerna själv och sen sa hon hur hon ville ha det och så gjorde jag det ;).

Resultatet:

Pizzadeg!

Idag efter praktiken så är det genrep i Gävle klockan 16.00 så jag och Melissa ska dit. De håller på till 21.00. Det ska bli roligt att få träna på dansen och jag hoppas att det kommer att gå lite bättre idag än vad det gjorde igår :). Sen är det bra att vi kommer att få träna på den sista dansen som alla ska göra tillsammans för den sitter inte sådär jättebra, eftersom att vi lärde oss den igår och körde den bara ca 5 ggr.

Igår så blev det hemmagjord pizza och det var jag och Heléne som gjorde degen ;) Såhär såg det ut






Sen så fixade de andra fyllningen som ska vara på pizzan




Såhär blev det tillslut




Det blev jättegott kan jag lova!

Måndag!

Jag tycker att det bara är måndagar och fredagar varje dag :)! Idag efter praktiken så tänkte jag åka förbi Jernvallen och försöka få en ny tid till rehabiliteringen. Senare idag är det löp/sänst träning, hoppas att det inte kommer hinna börja regna innan träningen.

Igår fick jag lust att åka till badhuset det var ju länge sedan nu! Men igår gick det ju inte hade en träning på förmiddagen och en på eftermiddagen så det skulle bli lite tajt och imorgon har vi genrep med dansen vi håller säkert på i 3 timmar (få se om jag hinner på hoppträningen då) om jag hinner på den träningen så blir det hoppträning efter genrepet, på onsdag är det uppvisning i ca 2 timmar och lika på torsdag (då jag också har löpträning som jag kommer att missa), men jag ser fram emot uppvisningarna iallafall :)!

Så då kanske det blir en sväng till badhuset på fredag? Hoppas det iallafall :)

Ackes dansskola!

På Ackes dansskola i Gävle hade dom det jättesnyggt om man jämför med hur vi har det här. De hade ett rum med soffor, bord och en diskbänk där det fanns barstolar runt. De hade fina omklädningsrum och olika danssalar, i lokalen vi var i fanns det en filmkamera och i det rummet som sofforna var i så fanns det en tv så när vi var inne och dansade så såg alla där ute som var i "soffrummet" oss hehe. Ja det var iallafall jättesnyggt!


Idag så slogs vi ihop med Gävlegruppen eftersom att vi ska dansa tillsammans på Magic of dance :) Vi blev ganska många men det blir nog bra och det kommer nog se bättre ut när man är fler och dansar på den stora scenen. Det första vi gjorde var att dansa dansen alla vi för första gången tillsammans, och det var coolt att alla kunde samma dans och gjorde exakt samma sak fast vi aldrig ens har sett varandra innan. Träningen gick bra och det var roligt :)! 

Det sista vi ska göra på Magic of dance är en dans som vi lärde oss idag och det gick väll sådär och jag kommer väll ihåg småsnuttar utav den ;) men det kommer nog gå bra jag har ju några dagar på mig att lära mig den dansen och man vet ju inte ens om jag kommer att synas för vi kommer att vara jättejättejätte många på scenen samtidigt! Jora lite kommer jag väll att synas ;) och dansen kommer nog att sitta bättre då :)!

Nu sitter jag och kollar på Wipeout! Efter träningen åkte vi hem och åt goood mat som vanligt ;) Ikväll blev det sallad, kyckling m.m. som vi hade som fyllning i tortillasbröd :)




Det ser knappast lika gått ut som det var!

Nä jag har inte hunnit duscha än men ska kolla på klart på Wipeout och sen in i duschen och sen läsa :)

Datanörd!

Findus en utav våra katter är datanörd! Jag har till och med bildbevis. 






Han är inte kräsen på hur datorerna ska vara bara han får plats på den! Och att den är varm.

Annars är det vanligt att man hittar han såhär:

I "hans" soffa






I eller på allt som heter väskor, lådor och påsar 

Han är så söt och så är han jättejättejättemjuk ;)!



Men inte länge till!

Nu är jag hemma igen efter en liten mopperunda med Heléne :) det var skönt väder när vi började åka men hela dagen har det varit lite mulet och ganska varmt i luften. Så nu när vi var påväg hem så började det duggregna lite stora droppar kom det! Det var ganska mysigt tyckte jag hehe när vi åkte där så kom dropparna ner och slog mot mopedhjälmarna och det lät ganska mysigt (ungefär som när man är i en bil, husvagn eller husbil och det regnar ute).

Men jag är inte hemma länge till, snart kommer R och hämtar mig och Melissa och så åker vi till Gävle på träning/genrep :). Det ska bli riktigt roligt! 

Jag vet inte riktigt vilken tid vi kommer hem, men när jag gör det så ska jag bara ta det lugnt, efter en rolig, slapp men ändå en dag då jag har gjort ganska mycket. Det första jag ska göra när jag kommer hem är att duscha och sen kanske titta på tv om det finns något bra på den annars så ska jag nog läsa lite :)
 
Nä nu måste jag börja byta om innan R kommer!  


Lycklig!

Jag kom nyss hem från träningen som slutade 11.00. Innan träningen började så kände jag mig ganska seg men kände ändå att jag skulle orka träna vilket var skönt, så ca 10 minuter efter att jag hade kommit så satte vi igång med träningen. Vi gjorde många olika hopp, förberedelser till hopp (så att hoppen blir bättre på isen) och så tränade vi lite balans. Jag har lärt mig en massa nya saker idag faktiskt om bland annat landningar, och det är jätteroligt, allt gick mycket bättre efter att jag hade lärt mig vad jag gjorde för fel (tränaren såg det exakta felet som jag gör både på is och på mark) vilket var skönt och det blev genast roligare att träna när jag kände att det blev bättre och bättre!

Förr va de så att när vi hoppade på marken så gjorde jag ett hopp och så blev den bra men jag visste och kände inte så mycket vad jag gjorde, sen kunde nästa hopp bli dåligt och nästa ändå och det fjärde hoppet kunde bli bra fast vi visste liksom inte va det exakta felet var till att jag inte klarade alla hopp som vi tror att vi har hittat nu :)! Tränaren har tidigare sagt de småfelen som jag gör den gången i just det hoppet och så vidare. Men på slutet av den här träninegn så blev alla hoppen bra gång på gång på gång :)!

Så nu är det bara att hoppas på att det fortsätter såhär!


Marknad!

Idag har jag varit på marknad i Rättvik och det har varit jätteroligt :) Det har varit jättevarmt och soligt  hela dagen idag ganska jobbigt för man måste dricka så mycket vatten hela tiden när man är ute i värmen, men det är bättre det än att det regnar när man går på marknad. Det var ganska mycket folk och det kan man ju förstå när det är lördag. Vi åt hamburgare där och innan vi åkte hem åt vi Piggelin :) Jag köpte inte mycket, trosor och sjalar :)





Mamma var på marknaden igår och köpte trosor till mig och mina syrror, trosorna var i microfiber och så såg jag dom där idag så jag köpte fler för dom är sååå sköna :)


Trosorna är mjuka och töjbara så dom formar sig efter kroppen och det är one size


Sjalarna är jättemjuka!

Allt i ett!

Kolla på våra söta hundar! De är som hund, katt och människa i ett, men så är de med våra katter också hehe ;) Kände att  jag ville lägga ut några bilder på dom :)

Oliver

Oliver ligger i Miloos säng, hehe hur söt får man vara?

Miloo

Miloo leker! Han är så söt!

Ferdinand!

Hehe idag så luktade vår underbara katt på de fina blommorna som pappa köpte tidigare idag, hehe Findus som katten heter såg ut som tjuren Ferdinand! Han var jättesöt!










Nytt tuggummi!

Vi kom nyss hem från Valbo :) jag köpte ingenting, men pappa köpte det här till mig och Melissa


Ja allergitabletter och ögondroppar :) vi fick ögondroppar där direkt efter att vi hade köpt dom och det blev mcyket bättre i ögonen, så det var skönt :)
 
Sen åt vi :) 
 
Jag valde den här woken den var jättegod :)! Jag kunde inte välja vilken wok jag ville ha så jag fick mixa ihop dom och det var inte helt fel :)

På apoteket fick man ta sånna här smakprover på ett nytt tuggummi som har kommit och självklart smakade jag det ;) och det var supergott! (inte undra på när det var melonsmak!) Det är något jag kommer att köpa nästa gång jag ska köpa tuggummi och det kan inte ta så lång tid med tanke på hur många jag tuggar om dagen :)


Köpcentrum!

Snart bär det av mot Valbo köpcentrum :), tror inte att jag ska köpa något där, men det är bara roligt att åka dit och titta ibland också :) 



Det är soligt ute och det svider lite i mina ögon, hoppas att det inte blir värre!

Är det någon som är pollenallerigsk som kan komma med något bra tips om hur man ska göra för att inte förrvärra det hela? Eller något annat bra tips när det gäller pollenallergi?


RSS 2.0