Söndags shopping!

Det här kom jag hem med idag! :)


T-shirt - Cubus


Strumpor - Cubus


Shorta - H&M (Som jag fick)


Parfymen köpte jag för någon dag sedan men har inte visat den än


Fantastisk sandskulpturer!

Olika sandskulpturer runt om i världen!

Under Pressure Sand Sculpture

Penguin Sand Sculpture

Smart Car Sand Sculpture

iPod Sand Sculpture

Tires Sand Sculpture

Easter Sunday Sand Sculpture

Puzzle Sand Sculpture

Ferrari Sand Sculpture

Disney Sand Sculpture

Star Wars Sand Sculpture

Cry for Help Sand Sculpture

Upside Down Sand Sculpture


Sextusensjuhundra dagar idag!

Jag gick nyss in på birthday och såg att jag har levt 6700 dagar idag! :)

Jag fck md mig lite grejer hem idag och jag är riktigt nöjd med det jg köpt, ska knäppa kort på allt och sedan lägga in de här :).


31 Januari 2010!

Idag på träningen gick det bra! :) Jag klarade axel som förr och hoppde även dubbelögel, gick sådär det hoppet har gått bättre förr, och  så hoppade jag dubbeltoeloop som gick bra med tanke på att det var några månader sedan jag hoppde det. Jag gjorde allt rätt tekniskt sätt men sedan så vr det bara att ta i mer och så gjorde jag det och klarade hoppet :)

Nu ska jag iväg till ett köpcenter, får se om jag får med mig någonting hem :)


Friterade bananer!

Det här blir sista in lägget för denna lördag! Snart ska jag duscha sedan ska vi göra friterade bananer och äta det med glass och sirap till och samtidigt som vi smaskar i oss det så blir det Robinson och mys! :)

Hoppas alla underbara läsare får en bra kväll! ♥


Coola och ovanliga Limousiner!

Här får ni se några coola och ovanliga limousiner från olika håll och kanter i världen!

Prius Limousine

Harley Davidson Limousine

Porsche Cayenne Limousine

Mini Cooper Limousine

Chevrolet Corvette Limousine

H2 Hummer Limousine

VW Beetle Limousine

Lamborghini Limousine

Chrysler Prowler Limousine

GP Limousine

Armored Limousine

Ferrari Limousine

Vilken skulle ni helst vilja ha utav dessa limousiner? :)


Rund monopol!

Ja ni läste helt rätt, monopol kommer nu komma ut med en rund spelplan! I samband med deras 75-årsdag så ger de det populära spelet ett nytt utseende :).

Vad tycker ni om det här? Kul eller onödigt? :)Spelet kommer ut i butikerna i höst!
Kommer att kosta 270:-


Defragmentera!

Nu ska jag derfragmentera min dator :). Fler inlägg kommer efter efter att det är klart! :)


Min garderob!

I början utav den här veckan fixade jag i min garderob det är en del kvar att göra men det är bara smågrejer som att byta till lika galgar (genomskinliga) och lite sånt. Hehe jag orkade inte springa ner till källaren efter att ha rensat och städat i garderoben :). Nu kommer iallafall lite före och efter bilder!

Före:
Totalkaos, kläder, gamla gosedjur, väskor och skor överallt man såg knappt golvet och man kunde inte gå in! Efter:
Nya hyllor


Skydd till konståknings klänningarna, den som syns bäst är min första tävlings klänning


Några klänningarTitta man ser golvet och man kan gå in!Smyckeshanden med gamla smycket på och lite hårspray m.m. fick också plats där inne


I de röda lådorna har jag några skor och väskor och i de gråa lådorna har jag smink m.m.


En del av mina parfymer fick plats i garderoben, väldigt bra


Före och efter:Meningen med den här garderoben är att jag ska ha skor, klänningar, väskor, all kosmetika och parfymer där. Det enda jag inte fick in här nu var en del skor men de får stå nere i källan ett tag till (det ända som är jobbigt är att jag måste springa ner varenda gång jag vill ha ett par skor som inte finns uppe hehe :). Som sagt en del kvar att göra men jag tycker att jag kommit en bra bit på vägen och det blev ganska bra, vad tycker ni? :)


Ett äpple om dagen är bra för magen!

Är det jag brukar säga men jag har också hört ordspråket "ett äpple om dagen håller doktorn borta". Tyskarna har nu kommit på ett bra sätt att få magen att må bra eller för att hålla doktorn borta, de har nämligen kommit på en kalender där man ska ett äpple om dagen :).

An Apple a Day Calendar

An Apple a Day

Apple Calendar

Apple Wall Calendar

Creative Apple a Day Calendar

Creative Apple Calendar

Det negativa med det här kanske att man inte vill äta ett äpple som är 30 dagar gammalt?

Men annars så ser jag ingenting annat negativt med det här, jag tycker att det är rätt så smart :)

Vad tycker du?


Jag är så glad!

Igår kom träningen som jag så länge väntat på! Träningen då allt skulle gå perfekt eftersom att det hela förra veckan inte gick bra. Men igår 21.05-22.00 var jag på isen och hoppade, kändes som att jag flög fram och alla priuetter gick också bra! Min axel har gått dåligt, lika salkov så jag har inte velat hoppa mer då. Jag brukar börja med axel och dubbelsalkov och jag gjorde lika igår, hoppade axel gick superbra kände vad jag gjorde och landade superbra, gick lika bra med dubbelsalkov landade jättebra och det kändes som att jag flög fram i luften och så provade jag dubbelflipp som det var hur länge sedan som helst jag hoppade och jag landade bakåt men ramlade då gjorde det flera gånger, vet inte varför men jag snurrade alla varv i luften och landade bakåt sedan ramlade jag, sedan blev jag trött så jag slutade där, jag och tränaren var superglad! Jag tränade på min hopp-i-bakåt-sitt byta fram (en piruett) som också gick mycket bra igår och ligg byta liggg (piruett)!

Jag som trodde att det skulle gå dåligt igår på träningen eftersom att det var så sent plus att jag hade min Big mc och company hamburgaren i magen, men där hade jag fel! Som tur var :)

Det är så underbart och härligt att åka konståking ♥


Ovanliga påsar!

Shumensko Shopping Bag

YKM Shopping Bag

Panadol Shopping Bag

Stopn Grow Shopping Bag

Fitness Company Shopping Bag

Hurriyetoto Shopping Bag

ASPE Shopping Bag

Magic-i Floating Shopping Bag


Hamburgare + träning!

Idag blev det en Big Mac och company till lunch tillsammans med Elin och Sofia, väldigt gott var det! Idag har jag inte mycket för mig, konståkningsträning ikväll bara och det ska bli riktigt roligt hoppas att det går bra idag!


Miljövänligt!

Den här papperskorgen är en väldigt bra uppfinning! Ni har väll någongång tagit ett papper som ni ändå ska slänga i papperskorgen för att pryck ner det som finns där i för att få plats med mer? Det slipper ni med denna papperskorg som man har ett handtag som man tar i och trycker ner spräpet, superlätt och vi får ner mer i papperskorgen och behöver mindre plastpåsar :).

Den rymmer 40 liter skräp och kostar 1050 kronor från UncommonGoods
 


27 Januari 2010!

Godmorgon på er allihopa!

Igår höll jag på att fixa i min garderob men jag blev inte riktigt klar (ska göra klart det sista idag) så ikväll eller imorgon kommer bilder på hur det blev :)

Jag har längtat till idag! Efter skolan ska jag egentligen ha bandyträningen men den börjar 17.20 så vi får se om jag hinner till den :). Vi blir nog kvar länge i skolan idag för vi ska skylta ett skyltfönster på stan! :) Plus att ikväll är det Andra Avenyn! 

Någon utav mina läsare för följer Andra Avenyn? :) 


Det är bacon överallt!

Har ni sett något liknande? Det har inte jag, nästan allt är gjort utav bacon från himlen till vattenfallet!

Det är inte målningar utan verkliga bilder! Allt du ser på bilden är gjord av riktig mat! Bilderna fotograferades av Carl Warner, en fotograf som arbetar i London, och som gjorde specialitet dessa livsmedel lanskap "foodscapes". Han har under dessa år fått i uppdrag av många reklambyråer i hela Europa för att producera hans typiska bilder för kunder inom livsmedelsindustrin.Vad tycker du om bilden? 


Kreativa soffor del 2!

Kaktus soffa. Världens mest obekväma soffa?
12 Unique and Creative Sofas

Läppsoffa
Lips Sofa

Led soffa
LED Sofa

Roma soffa
Roma Sofa

Morfeo soffa, smart där med lamporna
Morfeo Sofa

Glansigt läppstift soffa
Glossy Lipstick Sofa

Spänn soffa, formas efter hur du sitter (Svensk design)
Tensile Sofa


26 Januari 2010!

Godmorgon!

Idag blir det en betydligt lugnare dag än igår med praktik och sedan konståkningsträning och efter det schowträning. Igår var jag på stan och handlade lite grejer bland annat så hittade jag ett smyckesträd fast det var en hand istället för ett träd. Jag har länge letat efter ett smyckesträd men nu fick det bli en hand istället eftersom att jag nu hittade det igår, bilder på det kommer (jag glömde knäppa kort på det igår).

 


BookBook!

BookBook ser ut som en helt vanlig gammal dammig bok, och det gör den till den prefekta laptopväskan. Nu behöver du inte vara rädd för att någon som ser dig med din laptopväska ute på stan ska stjäla datorn från dig.  Med ett yttre av läder och dragkedjor som ser ut som bokmärken märker ingen att det är en laptopväska. Din MacBook kan därför ligga mitt framför näsan på andra, med en liten risk att den kommer försvinna någonstans. Väskan har ett hårt yttre och ett sammetsmjukt inre som skall skydda din MacBook eller MacBook Pro väldigt bra. Även den benhårda ryggen ger ett extra skydd mot skador. BookBook finns i två olika färger; rött och svart och kostar 600 Kr här.

Airplane Hotel in the Netherlands!

Flygplan från kalla kriget i Öst tyskland har förvändlats till lyx hotell! Flygplanet står nu parkerat på Teuge flygplats i Nederländerna. Förutom det kalla krigets cockpit omfattar 3 plattskärms-TV, bastu, värdinna dygnet runt, en jacuzzi och en Blu-ray-spelare.

Airplane Hotel in the Netherlands

Airplane Hotel

East German Airplane Hotel

Teuge Airplane Hotel

Teuge Airplane Hotel Netherlands

Airplane Hotel Netherlands

Airplane Hotel in Netherlands

Recycled Airplane Hotel


25 Januari 2010!

Nu är det måndag igen och vi har fått nytt schema i skolan vilket betyder att jag är på APU varje måndag och tisdag fram till sommarlovet! :) Istället för varje onsdag torsdag och fredag som vi hade på vårterminen.

Idag är det fullspäckat på schemat igen, ska till stan efter praktiken och bland annat lämna en bok på biblioteket sedan hem byta om och äta för att vara tränare på både is och mark, 20 minuter efter det ska jag ha bandyträning till 20.00 sedan blir det hem och duscha och slappa!


Min semla!

Samtidigt som vi satt och tittade på bandy (Sverige-Finland) hela familjen så åt vi semlor som vi gjort själva, min var riktigt god och väldigt invecklad att göra ;). Nä jag skoja hehe det var superlätt och bra för jag är inte så mycket för det mandelmassan så jag tog bara lite utav det och mycket grädde istället ;).

Bröden


Min semla!


Skulle ju bara titta!

Oj jag har verkligen haft fullt upp idag, först träning sedan var jag spekaer och direkt efter det åkte vi till stan och tittade lite, eller ja det var meningen att jag bara skulle titta och köpa ett par gardiner som jag ville ha :). Kan ni gissa hur det slutade? Ja just det... Med att jag kom hem med mer än vad jag skulle ha (vissa saker var nödvändinga) men det gör ju ingenting så länge man är nöjd med det man köpt vilket jag verkligen är :).

Det här kom jag hem med:
Prydnadsnagellack (ska ta bort snörena som egentligen är till för att sätta upp i granen)

(suddig bild)

Plattång för att locka håret (blev en mini för att jag lätt ska kunna ta med den om jag skulle vilja det)Hårsnoddar (går alltid åt)


Söt chokladspegel

Skynda!

Här kommer ett snabbt inlägg bara för att uppdatera er lite och så att ni vet att jag inte glömt er ;). Jag kom nyss hem efter träningen och ska nu iväg till marchen och vara speaker, sedan åker jag och yngsta syrran till stan och kolla lite.

Skriver mer när jag kommer hem :).

Hoppas ni alla får en bra söndag! ♥


Äldsta och yngsta syster dag!

Idag åkte jag och yngsta lillsyrran till badhuset och bubblade (i 45 minuter) och sedan duschade vi och bastade med hårinpackning det var riktigt skönt :). Äldsta lillsyrran är på tjejkväll och ska sova borta där så då hittar vi på lite mys här ;). Efter det åkte vi hem och fixade lite i hennes rum, möblerade om och sådant, sedan gick vi ut med Nikki och efter det åt vi mat :). Sedan satt vi oss vid varsin dator (fast i samma rum) där vi fortfarande sitter, syrran äter godis (eftersom att det är lördag) och hon är lite fyndig så hon har gjort ett hål nere i kanten av påsen så att ingen ser när hon tar godiset (och hur mycket hon äter ;)), haha på bilderna får ni se hur hon gjort! Snart ska vi se film och sedan sova :).


Bilder från dagen:
Ute och går med Nikki
Fiffigt syrran!
Hålet i påsen nere i högra kanten

Syns inte om man går en bit ifrånHär smyger hon in och tar en godis utan att någon annan märker det (i det här fallet jag då som inte gillar godis och tycker att hon äter mycket. Fast hon äter mindre än de flesta gottegrisar gör)


Feisbuk!

Feisbuk, vad är det? Låter ju som facebook... Och det är exakt vad det är! Eller man kan säga att facebook är feisbuk.

Såhär ligger det till. För 15 år sedan fanns det en bok som hette feisbuk och det var som en kompisbok (ni vet en sån som man hade när man var liten), facebook är nu samma sak fast i online-version :). Designern Laura Balboa har tagit en av världens mest populära nätsajter och gjort om det till vad hela konceptet egentligen bygger på, nämligen att samla alla vänner på en och samma plats. En kompisbok, alltså. Kompisarna får skriva ner information om sig själva, rita sitt egna ansikte, alternativt klistra dit ett foto.feisbuk analog facebook pages

feisbuk analog facebook pages


Hur många visste det här?


Ipod soffbord!

Igår skrev jag om min Ipod som syrran hittade för någon dag sedan och då passar det ju mer än bra att visa de här ursnygga iPod soffborden (iTables) som visades upp förra veckan i Milano! Borden finns i Gult, vitt och svart.

Ingen prislapp har ännu kommit upp och borden är 120 cm X 74 cm men om du önskar annan storlek på bordet är det bara att kontakta Mirko Ginepro så får du specialbeställa ditt bord!

Vad tycker ni om iTables?
23 Januari 2010!

08.00 stod jag på isen och tränade konståkning :). Jag gjorde lite piruetter och hoppade axel och salchoe, först gick Axel bra men sedan började jag över rottera då ville min tränare se om jag kunde hoppa salchow idag hehe vilket jag inte kunde, så jag gjorde en piruett istället (hopp-i-sitt bakåt) den var rolig och ska senare när jag lärt mig den bättre ha med den i mitt program istället för sitt-sitt. Då ska jag har hopp-i-sitt bakåt sen vänd framåt och då blir det en vanlig sitt piruett! :)

Efter att jag hade tränat idag så ritade och lite på mina konståkningsbarns schowprogram och sedan var jag tränare åt dom och efter det var jag skridskoskoletränare :).

Nu har jag ätit tacospaj och ska snart duscha och byta om :)


Fredags shopping!

Idag åkte vi in till Valbo köpcentrum och shoppade lite, jag kom hem med lite grejer :). Underkläder från H&M, en lila tröja från Gina tricot, en kofta från Gina Tricot, 12 lådor från IKEA som jag ska ha en del utav mina skor och väskor i, 3 överdrag till mina konståkningsklänningar och 2 hyllor till mig garderob från IKEA :).Jag ska göra om i min garderob så när den är klar kommer ni att få se före och efter bilder :).

Påväg hem fick vi alla en varsin cheesehamburgare från Mc donald´s av den bästa ♥ och när vi kom hem blev det tacospaj! :)Nu sitter jg och lyssnar på musik fån min Ipod som bästa Heléne ♥ hittade i förrgår! Den har varit borta i ca 1 månad, jag har vetat att den varit hemma någonstans men inte vart, och så hittade hon den! Åh vad skönt det kändes när hon sa att hon hade hittat den, det har varit så tomt utan den hihi :).


Onödig fakta del 2!

 ¤ I genomsnitt sväljer vi 8 spindlar om året.

¤ Det är större chans att du dör av en champagnekork, än av en giftig spindel.

¤ Marsvin och människan är dom enda djur som inte kan producera eget C-Vitamin.

¤ Den tandläkare som dragit ut flest tänder drog ut minst 2000744, de finns bevarade, mellan åren 1864 och 1904, dvs. ett genomsnitt på 185 tänder per dag.

¤ Det tar ca 507 år för en snigel att ta sig runt jorden.

¤ Binnikemask är en slags mask som man kan ha i magen son springmask, kan bli flera meter lång. Den längsta någonsin var nästan 20 meter lång!

¤ När Bill Gates var 14 år gjorde han och Paul Allen ett program och de tjänade 20 000 dollar första året, men när deras ålder avslöjades gick deras affärer sämre.

¤ Inga nya djurarter har tämjts de senaste 4000 åren.

Här hittar ni mer onödig fakta


Matkonst del 3!

Bröd fågel
Bread Bird

Ett får
Cracker Sheep

Världskarta på äpple
Apple Globe

Gruk skelett
Zucchini Skeleton

Svamp gjord utav rädisa
Mario Mushroom

Gräshoppa av purjolök
Praying Mantis

Fotboll komplett med smörning och sömmar gjord utav salami
Football Sausage


22 Januari 2010!

Idag är första dagen på veckan jag inte har någon planering! :) Skönt men ändå lite tråkigt, jag gillar att göra någotning men det kommer jag nog ändå göra idag, men bara "slappsaker" som se film, åka till badhuset och bara bubbla, göra hårinpckning och sedan basta, måla om naglarna och blogga, och ladda inför helgen då det är träningar, kompisar och konståkningstränare som står på schemat, men idag får vi se vad som händer :).


Konståkning på TV!

Det är nog inte många som missat att det är konståknings EM i Tallin nu! Själv har jag inte sett mycket utav det, ganska tråkigt men igår låg jag i sängen och tittade på herrarna, båda svenskorna plus Jevgenij Plusjenko (Ryssland) han har ju gjort comeback! Efter tre år och han har hunnit skiljt sig och gift om sig! Och nu tar hem EM-guldet, såklart, han är så duktig! Som de sa på tv:n igår, "han har nog inte tränat mycket inför EM". För svenskorna gick det inte såbra, kollade inte så jättelänge så jag vet inte va de hamnade på för plats.


Jevgenij Plusjenko

Vilka kollar på konståknings EM?


Skriv med stil!

Här kommer några snygga och häftiga pennor till både killar och tjejer!

Läppstift penna


Lipstick Pen

Lamborghini penna
Omas-lamborghini-2.jpg

Lamborghini Pen


21 Januari 2010!

Igår hade jag ont i huvudet hela eftermiddagen så jag tog det lugnt på bandyträningen, var med på lite övningar sedan fick jag stå och skjuta på mål hela tiden och det var superkul eftersom att jag på slutet fick till det riktigt bra! :) Men det går bäst med en hand hehe måste lära mig att skjuta med två händer nu :). Sedan gick jag till bandymatchen och det var mycket folk där, men hittade Rebecka direkt när jag kom in iallafall vilket var skönt haha :).

Idag efter praktiken ska jag hem och fixa lite grejer och ikväll är det dax för konståkningsmöte och sedan konståkningsträning :)


Coola produkter för teälskaren!

Tea Sub

Tea Bag Squeezer

Teabag Coffin

Sharky Tea Infuser

Tea Bag Lighting

Penguin Tea Timer

Lazy Teapot

20 Januari 2010!

Halva veckan har gått och idag börjar Andra Avenyn igen! Jag kunde inte hålla mig så jag har redan sett kvällens avsnitt på svt! Hehe ja det var bra iallafall och nu är det bara att vänta till nästa vecka och nästa avsnitt :)

Planer för dagen:

- Praktik
- Bandyträning
- Se herrarnas bandymatchPost-it lappar som påminner om håravfall!


Rolig present till någon med humor? Post-it lappar som påminner om håravfall! Påminner kanske någon äldre om hur den en gång i tiden sett ut eller någon ung hur det kan se ut om ett par år ;).

Det här notisblocket är inte bara ett skämt, utan också en kampanj för att få män och en del kvinnor att investera i Pantogar Revitalizer, som är en produkt som skall hjälpa till att motverka håravfall.

 


Rent och snyggt ska det vara!

Håll din arbetsplats dammfri med den här lilla smidiga och coola USB"dammsugaren"! 

USB Vacuum

Eftersom att jag är konståkare och efter eller före varje träning i flera år har ismaskinen kommit in på isen och spolat (städat av isen;)) så kände jag att jag ville visa den här häftiga lilla "dammsugaren"! Jag skulle vilja ha den här :)

Zamboni Desk Vacuum

Vilken skulle ni vilja ha?


19 Januari 2010!

Idag hinner jag nog inte till konståkningsträningen, lite tråkigt men man ska ju ha en vilodag i veckan och min blir idag då :). Blir inte så mycket att göra hemma, plocka upp lite grejer i mitt rum så det ser rent och snyggt ut och sedan har jag ingenting annat planerat :).

Vad har ni planerat att göra idag? :)


kreativa livsmedelsförpackningar !

Stereotypen av Daizi Zheng är en serie av kreativa livsmedelsförpackningar som syftar till att uppmuntra människor att ändra sina dåliga matvanor.


I projektet ingår morot pinnar förpackade som cigaretter, blåbär i en blisterförpackning, och selleristjälkar i en fransk yngel kartong.

Carrot Sticks

Stereotype by Daizi Zheng

Blueberries

Healthy Food Packaging

Celery Sticks

Healthy Fast FoodLjuslyktor!

Igår fixade jag till två lyktor med ljus, stenar och snäckor och ställde de i trappen, blev riktigt mysigt :)
18 Januari 2010!

En och en halv timme efter att jag sluta skolan ska jag var atränare på is 10 minuter efter den träningen ska jag vara tränare på mark och 20 minuter efter den träningen är det dax för min bandyträning, tur att allt ligger på samma ställe! :) Ikväll blir det tv kväll efter den fullproppade eftermiddagen :).Vem vill ha dessa söta skålar?

Är glass = sommar? Nej det tycker inte jag, glass kan man alltid äta. Okej det är inte så att jag går till en kiosk eller någon affär och köper en glass för att det är så varmt ute, men när man sitter hemma under en filt och ser på tv och har det mysigt, då kan man alltid äta glass hur kallt eller varmt det är ute, håller ni inte med? :). Ja varför jag pratar så mycket om glass är för att jag hittade två supersöta glasskålar med tillhörande skedar som jag skulle kunna äta glass ur sommar som vinter ;)


Vecka 3!

Nu halvsitter jag i sängen men kom på att jag och syrran måste ut och sälja jokerlotten så nu ska vi ut! Men först tänkte jag sammanfatta hur min kommande vecka kommer att se ut:


Bröllopsklänning eller tårta?

Tro det eller ej men det är både en bröllopskläning och tårta! :) Hela underdelen av klänningen är en enda gigantisk tårta. Vad tycker ni om detta, smart, snyggt, fynigt eller bara äckligt?


17 Januari 2010!

Dålig uppdatering både igårkväll och på dagen idag! Men nu äntligen har jag satt mig ner med datorn i knät och tänkte skriva några rader om min kväll igår och min dag idag!

Igår kväll hade vi besök, vi åt friterade bananer, inte helt fel kan jag ju säga! Vi hade det supertrevlig, tittade på "Dance your as off", åt bananerna, skrattade och pratade en hel del! :) Sedan blev det mys med film!

11.45 idag var jag i Göransson Arena och värmde upp och var med laget och 13.30 var det dax för match mot "Team Hälslingland" vi spelade ganska bra men vi spelade bäst i början av andra halvlek. På slutet blev det hårt, en tjej ramlande in i sarjen och fastnade med fotetn i sarjkanten, vet inte vad som hände med foten men hon åkte in och rönkade den, den var svullen och blå "/ (då var det t vå i andra laget som skrattade åt hon som låg och skrek och hade fastnat med foten). Sedan fick vi lagvarning på rusning och en tjej fick 3 utvisningar så när det var ca 10 sekunder kvar på matchen fick hon rött kort och hon som flög över sarjkanten då skrek att hon skulle döda hon som tacklade henne och så sa den andra tränaren till vårt lag att vi skulle dra ner på de fula spelet och en tränare i andra laget fick varning för att han satt och kommenterade när domaren dömde.

Jag spelade ganska bra kände att jag hade mer koll nu än vad jag haft tidigare :).

Nu är det dax för dusch och sedan mat och uppdatera bloggen mer! :)


Spara pengarna snyggt!

Coin Lamp

Filler Up Coin Bank

Bottle Top Coin Bank

Recession Piggy Bank

Emergency Break Glass Money Box

Kom på posten!

Ojojoj min morgon har verkligen varit fullproppad med aktiviteter och kul har det varit! :) Träningen gick bra vi gjorde steg och ingångar till dubbelögel och dubbelsalchow, det enda som krånglade lite idag var dubbelsalchowen annars var det helt OK.

Justja jag har ju glömt och berätta! (Minnet är bra men kort;)) Igår när jag kom hem såg jag att jag fått ett litet paket med posten, jag blev chockad, glad och förväntanfull på samma gång! Jag hade ju inte beställt någonting som skulle komma med posten! Så jag började öppna praktet på en gång och där i låg en påse ahlgrensbilar! :) De har skickat en påse till mig med den nya smaken saltlakrits som kommer ut den 1 Februari, jag blev glad (fast jag inte gillar godis) men vänner och familj ska få smaka ;) (och jag kanske måste ta en bara för att de skickade den till mig? Men äh det är klart jag ska smaka, det ska man alltid göra, jag kanske gillar den det vet man inte förrän man smakat!). Och så blev jag glad för att jag inte visste om det alls! Jag vet inte vad jag har gjort för att få den heller ;), men det stod mitt namn på paketet iallafall så den är min :).


Sov dax?

Nu sitter jag i soffan och har sett "Lets dance" eller titta och titta jag satt här och fikade och kollade lite då och då (tycker inte att programmet är så superunderhållande) hade trevligt sällskap så det var kul ändå ♥! :) Jag håller nu på att svar på era kommentarer men måste snart upp och lägga mig för imorgon väntar en fartfylld dag!

Min dag imorgon ser ut såhär:
- 08.00-08.45 konståkningsträning
- 08.45-09.30 konståkningstränare på is
- 09.40-10.30 konståkningstränare på mark
- 10.15-11.00 skridskoskoletränare
- 15.30-18.00 se bandymatch (herrarna) 


Söta matlådor!

Titta vad jag hittade! Är inte dessa matlådor söta? ♥ Jag skulle inte vilja äta upp maten om jag la ner så mycket tid på mina matlådor! :)Fixade nya blommor!

Igår tyckte jag mina naglar var lite tråkiga med två blommor på varje ringfinger och alla andra var blåa, så det ändrade jag på igår, tog bort de blommorna jag hade och fixade nya och nu på alla fingrar :). Jag tycker att naglarna blev bättre nu!Det måste vara något fel på blogg.se för jag kan inte svara på kommentarer! Det är så tråkigt men fortsätt att kommentera så svarar jag så fort jag kan!

Ni vet att jag älskar kommentarer från er! ♥


Mat konst!

Saxton Freymann är en begåvad förbattare av barnböcker. Men han är inte bara författare! Han skapar också fantastiska mat konster ♥ genom att bortse ansikten i frukt och grönsaker.

Vegetable Art

Fruit Art by Saxton Freymann

Bread Art by Saxton Freymann

Food Carving

Potato Art by Saxton Freymann

Orange Art by Saxton Freymann

Bread Hand

Apple Butterfly

Lemon Art

Food Art by Saxton Freyman

Food Carvings

Orange Lady

Fruit and Vegetable Art

Lemon Carving

Tomato Art

Watermelon Art

Bread Art


15 Januari 2010!

Jag vill börja med att säga förlåt för den kassa uppdateringen igår! Men jag hade verkligen fullt upp, efter praktiken kom familjen och hämtade mig och vi åkte direkt till mammas kompis som fyllde år, det var fullt ös där hihi det var kul :). Efter att ha fikat och lekt en hel del så åkte vi hem och jag åt mat och direkt efter det åkte jag till konståkningen för vi hade möte.

Efter ca 1 timme och 40 minuters långt möte gick vi ner till omklädningsrummet för att ta på oss skridskor och sedan ut och träna! :) Vi började med att träna på schowprogrammet det var riktigt roligt och sedan gjorde jag piruetter, det gick bra :). Efter piruetterna åkte jag mitt program som inte gick så bra så jag gjorde test istället och det gick förvånansvärt bra!

Efter träningen igår åkte jag hem (då var klockan 22.20) och då målade jag lite till på mina naglar, jag tyckte att det var någonting som fattades på de så jag målade på lite till ;). Sedan gick jag och la mig :). (Bilder kommer)

Idag är det fredag och efter praktiken ska jag vara med Natalie, ska bli kul! :) och ikväll är det dax för bandyträning, och ikväll blir det mys! :)


Blue!

Såhär ser mina naglar ut nu :)


14 Januari 2010!

Idag är det torsdag och jag har en rolig dag som väntar! :) Efter praktiken ska vi till mammas kompis som fyller år idag, efter det ska jag på konståkningsmöte och efter det blir det konståkningsträning :). Jag hoppas verkligen att jag hinner på allt men det löser sig nog ;).

Igår när jag skulle göra smoothie så tog jag fram bär och mjölk och lite sådant (fick ju tips från er läsre igår, och det tackar jag för ♥) när jag tagit fram allt och skulle ta fram mixern så hittade jag den inte! Letade överallt i köket men efter ett tag frågade jag vart mixern är och vad får jag till svar? Jo att den är slängd för den hade gått sönder. Åh jag som hade längtat efter en smoothie! Men det var bara att ta någonting annat till mellanmål. Men jag ska ta och göra en smoothie så fort vi köper ny mixer! Ville berätta det så att ni vet varför inte bilder kommer upp och varför jag inte berättar hur jag tyckte era smoothie recept var :)

Justja! Jag målade naglarna igår också så jag måste lägga in bilder så ni får se hur det blev :)


IKEA!

Jag hittade just en massa kreativa reklamer från IKEA, åh vad jag önskar att det fanns mer kreativa reklamer i Sverige, är det fler som önskar att det fanns mer kreativa reklamer i Sverige? :)

Garderob med "sid" dörrar i reklambladet (Australien)
IKEA Newspaper Ad

Inredning av IKEA i parken
IKEA Park Bench

Lådor som balkonger (Frankfurt)
IKEA Balcony

IKEA mode
IKEA Fashion

Reklamkampanj för IKEA, butiksöppning (Brooklyn) 
IKEA Apartment In a Box

Vid bussplatsen är det kökskaos, IKEA visar att de har lösningen på det (lösningen finns på den lilla lappen neders på glaset)
IKEA Messy Bus Shelters

Befintliga arkitekturen i södra tågstationen i Wien har omvandlats till en gigantisk rack fylld med nya IKEA produkter

IKEA Worlds Biggest Rack

Busshållsplats (Istanbul)
IKEA Bus Stop

Vardagsrum på hjul fyllda med IKEA produkter
Moving IKEA Living Room

Kobe Monorail tåget omvandlats till en rörlig IKEA showroom
IKEA Train in Japan
13 Januari 2010!

Idag efter praktiken ska jag hem och äta mellanmål och byta om för då är det dax för bandyträning :). Sedan ska jag hem och ikväll blir det film (igen;) man ska passa på när man kan), funderar på att göra en smoothie också, någon som har något lätt och gott recept?


Pussel!

Puzzle Floor

Puzzle Serving Board

Mirror Puzzle

Jigsaw Puzzle Pillows

Puzzle Cookie Cutter


Här sover en isprinsessa!

Igår efter jag varit konståkningstränare och haft bandyträning så åkte jag hem och då hade resten utav familjen gjort friterade bananer så det åt jag när jag kom hem friterade bananaer, glass och sirap, MUMS så gott det var! :)

Efter det tittade jag på "familjen annorlunda" och sedan gick jag upp på mitt rum och städade, jag hann inte dammsuga och damma men det får jag göra idag efter kontåkningsträningen (om jag hinner gå på den). Jag hann iallafall byta sängkläder! :)

De här sängkläderna köpte jag häromveckan enbart för att det var isprinsessor på de! Jag tycker att de är supersött ♥  


Kreativa tepåsar del 2!

De här krativa tepåsarna finns på House Café i Istanbul i Turkiet, längst ut på tepåsens snöre hänger människor som gör utomhussporter!

Creative Tea Bag

Rock Climbing Tea Bags

Bungee Jumping Tea Bags

Cool Tea Packaging


Vad tycker ni?

 

 

Jag hittade de här skorna hos Melba, först tyckte jag att de var riktigt snygga men sedan visste jag inte va jag tyckte om de, sedan var de snygga igen men jag vet inte riktigt hihi, jag tror att de skulle vara snygg på någon annan men inte på mig :) vad tycker ni dessa skor? :)


11 Januari 2010!

Idag efter skolan ska jag vara konståkningstränare i 50 minuter sedan ska jag hem och städa i mitt rum, dammsuga och bädda rent i sängen (jag har ju köpt nya sängkläder!) :). Sedan ska jag vänta på att hjärtat slutar jobber och då blir det förhoppningsvis film! :)


Två fina bilder!

Igår var jag inne på msn och så kom det upp en ruta nere i högra hörnet,  min yngsta syrra hade skrivit något till mig på msn, jag tittade och hade då fått två bilder från henne, supergulligt ♥  tycker jag och jag tycker hon har gjort de här bilderna riktigt bra, med skugga och allt! :) Paint är ganska svårt att rita i tycker jag :)

Vad tycker ni om bilderna?


Choklad!

Nu har jag tittat klart på ännu en film :). Den här gången var blev det "föräldrarfällan" den var rätt så rolig! Nu ska jag tappa upp ett bad och ta det lugnt och ta hand om mig själv eftersom att det är sista jullovsdagen :). Sedan ska jag äta och ikväll blir det som sagt bandy med Rebecka :). 

Efter jag varit tränare satt jag mig vid datorn här och hittade de här söta örhängena och armbandet ♥ Finns att köpa här.
Chocolate Earrings

Choco-licious Bracelet


10 Januari 2010!

Nu ska jag äta frukost och sedan byta om, och om ca 50 minuter ska jag åka och vara skridskoskoletränare! Ikväll ska jag på bandy med Rebecka, ska bli skoj :) Det här blir ett kort inlägg för jag måste sätta fart nu men vi hörs när jag kommer tillbaka! :)


Promenad + fruktsallad!

Idag gick jag och mina syskon och mötte mamma efter att hon slutat jobbet, sen tog vi en lite kort promenad alla fyra plus våra hundar som vi hade med oss :). Sedan gick jag och yngsta lillsyrran till ICA och handlade lite frukter och när vi kom hem gjorde mamma och yngsta lillsyrra fruktsallad, jag vispade grädden och min äldsta lillsyrra fixade film som vi sedan såg samtidigt som vi åt fruktsalladen :) Vi såg ICE AGE 3 och fruktsalladen var supergod! :)

Miloo


Oliver


ICA AGE 3
Fruktsallad9 Januari 2010!

Idag när jag och yngsta syrran var ute och sköt lite skott och straffar så sköt hon rakt på mig, på låret (var inte meningen) men det gjorde superont, har inte förstått att hon skjuter så hårt som hon egentligen gör hihi :). Vi var ute ett tag inte så länge för tillslut blev det alldeles för kallt om ansiktet!

Bilderna jag knäppteAhlgrens bilar - saltlakrits!Den 1 frebruari börjar Ahlgrensbilar deras hittills saltaste modellserie, de kommer levereras till deras närmaste 5 975 autoriserade och dedikerade återförsäljare! Som vanligt gäller deras nybilgaranti :).

Vad tror ni om denna saltlakritsbil? :)


10 ovanliga motorcyklar!

Dodge Tomahawk

Hubless Motorcycle

Electric Motorcycle

B120 Wraith

Suzuki Biplane

Pendolauto Leaning Motorcycle

Mach Ness Monster

Batpod

Uno Motorcycle

10 Cool and Unusual Motorcycles

Jaguar Motorcycle

Den sista tycker jag var häftigast!


Bandy bilder!

Igår på bandyträningen var inte jag så jättepigg, vet inte varför men jag var lite slö och så hihi :). Iallafall Rebecca var inte med så hon knäppte lite kort:Det var några bilder :). Idag ska jag och yngsta syrran (som också spelar bandy) ut och skjuta lite straffar och så, det ska bli rolig :). Men nu ska jag börja med att se en film och äta frukost som jag inte gjort ännu!Ljus!

Jag gillar ljus det är så mysigt och vissa doftljus doftar så gott! :) Igår när jag jobbade fick jag syn på ett par ljus som jag köpte direkt! Såhär blev det :)
Slog våra förväntningar!

Idag när jag och Angelica var på stan och hade gått runt och tittat i flera olika affärer så blev vi hungriga, vi visste inte vart vi skulle gå och äta och velade lite. Men så började vi gå och såg Marangoni, båda tyckte att vi kunde gå in och se vad de hade och det slutade med att vi åt där båda tog kycklingsallad och tänkte att den säker var god men vi trodde inte att det skulle vara bågot speciellt med den :).Hur fel kan man ha? Den var supergod, ingenting fnns det att klaga på, kycklingen var god, såsen var god, mackorna var goda, man fick mycket mat (vi orkade inte allt), lagomt mycket utav allting och väldigt mättande! Jag är en sådan som brukar bli hungrig var tredje timme men vi åt runt 15.30 och jag känner fortfarande inte att jag är hungrig! Men nu ska jag och syrran äta tacos eftersom att vi nyss haft träning och behöver någonting i magen (fast jag inte är så hungrig, kanske blir det när jag börjar äta?)


Skumbad!

I morse tog jag som sagt ett varmt skumbad och gjorde ansiksmask, superskönt och avslappnande! :) Jag toppade det hela med släckta lampor och levande ljus :)


8 Januari 2010!

Solen skiner, det är vitt ute, himlen är klarblå och det är fredag, härligt! Jag ska nu ta ett varmt skumbad och sedan klä på mig för om 30 minuter kommer Angelica hit och då ska vi ner på stan :). Jag har städat och dammsugat rummet tidigare idag så nu är det klart :). Ingenting annat planerat förutom att vara med Angelica och bandyträning ikväll! :)

Dax att hoppa i badet! ♥


Jag var sugen på att träna konståkning!

Nu är jag hemma efter en mycket rolig konståkningsträning! Vi hoppade i början alla axlar gick bra (kunde gått bättre men de gick bättre än på länge) så den är jag nöjd med, dubbelflippen gick inte lika bra som förra träningen jag hoppade den och sen gick det sämre när vi gjorde ingång innan (lite på grund utav att jag då började bli tröttare) tillslut hoppade jag inte ens upp! Sitt- byta- sitt piruett med andra armar gick också bra (gick bäst framåt), liggpiruetten gick bra när jag skärpte mig. Sedan började vi skratta och skämt och prata en hel del på isen, rätt roligt, vi hade då tränat i ca 50 minuter. Vi åkte med skydd mellan benen alltså vi skulle knipa hiop låren så att skyddet inte gled ner och så skulle vi göra tjocktå (stavning) och det var kul! Blev en hel del skämt om det dära skyddet, tränaren var med och skämta då! Haha då var vi trötta! Sedan gick vi in och stretchade :). 


Bjuder på den här bilden tagen igår på KM (ser ganska kopncentrerad ut)

Just nu funderar jag på om jag ska bada, eller ska jag göra det imorgon? Men om jag gör det imorgon så blir det kallt när jag sedan ska ut! Hihi svårt det där ;) får se hur jag gör :).

 


Mc donald´s

Jag tycker att de här kreatica Mc donald´s reklamerna är super häftiga!

McDonald’s Newspaper

McDonalds Bus Stop

McDonalds Sundial Billboard

McDonalds Giant Pie

Free Wi-Fi at McDonalds

McDonalds Freshness Box Salad

McDonalds Sandwich

McDonalds Re-Opening Ads

McDonalds Carrots

McDonalds Free Wi-Fi

McDonalds Free Coffee Pole

Den sista gillar jag bäst ♥


7 Januari 2010!

Hejhopp!

Nu är jag hemma efter några timmars jobb :). Jag håller på att tittar på bilder från KM igår ganska roligt att se och de små är så söt! Och på tal om de små, det känns som att halva gruppen av de barn jag tränar var på MAXI idag eller jag tog i när jag sa halva men en tredle del var där hihi :). 3 eller om det var 4 barn kom fram till mig och prata, alltid lika roligt :).

Nu ska jag äta och dammsuga sedan bege mig till konståkningsträningen! :)


Till ditt badrum!

Jag hittade just en massa häftiga prylar till badrumet! :)

Toothpaste Dispenser

Robot Toothbrush Holder

Help Drain Stopper

Shower Stickers

Nose Shower Gel Dispenser

Smiley Face Toothbrush Holder

Toothpaste Squeezer


Jobba på lovet!

Jag fick nyss ett samtal om att jag kunde jobba imorgon om jag ville, och det ville jag ju så imorgon jobbar jag hela dagen men kommer att skriva inlägg när jag kommer hem :).

Ha en bra kväll allesammans!


Jag kom just på!

Att jag inte visat hur mina naglar ser ut! Jag målade de på nyår :).
Klubbmästerskap!

Idag har jag som tidigare sagt tävlat på vårt årliga KM (Klubbmästerskap) då tävlar vi mot våra grupper men min grupp hade de delat på så vi blev två som tävlade mot varandra hihi :). Jaja jag kom tvåa och här är pokalen!De som var där och tittade sa att jag var duktig och att det såg superbra ut. Pappa och syrrorna var där (mamma jobbade) och de tyckte också att jag var jätteduktigt det är alltid roligt att höra :)


Ser på match!

För cirka en timme sedan var jag och syrrorna på ICA för att handla lite smått och gott till bandyn idag :). Vi tittar bandyn på tv:n, för jag hade helt glömt bort att det var bandy idag men blev påmind 30 minuter innan matchen börja och som tur var så sänds den på tv:n :).

Det är ganska mycket snö ute och ganska kallt också runt 26-27 grader!


På väg till ICA


Juat nu: ser bandymatch på tv:n
Åkare, domare och tränare!

Nu är jag hemma efter KM :). Det gick bra jag åkte bra det enda jag har att klaga på var dubbelsalchowen (som min tränare tyckte var bra) så det var ju bra iallafall, att hon tyckte det :). Jag kom 2/2, ja vi var bara 2 i vår grupp hihi :). Efter att jag hade åkt fick jag vara domare åt en grupp! Gick ganska bra men det är svårt vill jag lova! Efter att jag hade varit det var jag tränare åt mina konståkningsbarn, det var deras första tävling och det gick superbra, inget tjaffs, inget grinande, ingen glömde bort någonting, det gick super :).

Jag ska visa pokalen senare, men nu är det tdax för mat! :).


Dax att sova!

Tro det eller ej men nu ligger jag i sängen klar för att sova och ser på filmen "The ugly truth" alla säger att den är superbra så nu äntligen ska jag också se den, men jag orkar nog inte se hela idag så jag får se klart den imorgon :).

På tal om imorgon så ska jag upp 06.30 imorgon för 07.45 ska jag vara i ishallen och 08.30 är det dax för mig att tävla på KM, det är ingenting vi "stora" konståkare tar på allvar men vi åker för att styrelen tyckte att alla åkare skulle vara med för det är ju KM (Klubb mästerskap) så vi ser det mer som en träning inför tävlingarna :). Mina konståkningsbarn ska alltså tävla imorgon, för första gången och det är stort för dom och de är så gulliga! :) Jag kommer att vara supernervös eftersom att det är jag som har gjort programmet till hälften utav barnen och för hur de kommer bete sig, t.ex. OM de skulle glömma bort någonting när de står där ute på isen, hur kommer de då reagera? Jaja det får vi se imorgon jag är mer nervös för de små än för mig hihi, men så är det oftast, det är de som ser på som är mest nervösa, den som ska tävla är mindre nervös (men ändå jättenervös) :).

Med andra ord kommer det att bli en jäktig, nervös, fartfylld och rolig dag imorgon! :)

Hörs imorgon alla söta läsare!


Nyhteter från iPhone!

iPod Touch-bäddset
Lesen för sen uppdatering idag men jag har haft fullt upp, 10.00 var det dax för bandyträning sedan gick jag och yngsta syrran till Statiol och köpte lite käk, sedan var det dax för att vara konståkningstränare 12.30-13.45 och 13.45 hade jag själv schowträning, det gick bra :). Åkte sedan hem och letade efter testkortet för jag ska testa imorgon, men jag hittar det inte! Så det blir inge test för mig imorgon, tråkigt.

Jag hittade iallfall ett iPhone tecke, vore häftigt att ha det om man har en iPhone :). Det är faktiskt svenska Ellos som står bakom försäljningen av detta iPod Touch-bäddset, där ett påslakan och ett örngott ingår, för 349 kr. Dessa lakan är dock en vårnyhet och levereras inte förrän den 10 mars.


Comviq Kompis!

Jag sprang som sagt till träningen idag, jag var tränare på is åt mina konståkningsbarn, tränade själv, allt gick bra förutom dubbelsalchowen men den klarade jag i programmet så det var bra! Axeln kunde varit bättre men dubbelflipp var superbra och lika så sitt-sitt piruett och min kombinationspiruett, vilket var roligt! Efter min träning var jag tränare åt en annan grupp på marken, det var kul.

Under tiden jag var tränare ringde pappa mig men jag hörde det inte, sen skickade han sms och frågade när han skulle hämta mig, jag hade tänkt springa hem men kände att det vore skönt med skjuts hem så jag skrev att han kunde hämta mig om 5 minuter och förväntade mig få skjuts hem, men så var inte pappa där när jag kom ut! Jag kollade mobilen och i utkast låg nästan alla sms jag skrivit den senaste timmen, då kom jag på! "Comviq Kompis" hade tagit slut och jag hade då sms:at upp alla pengar, så pappa hade då inte fått mitt sms. Det var bara att springa hem, lite jobbigt eftersom att jag hade ställt in mig på att få skjuts men efter ett tag kändes det bara bra att springa hem :). När jag kom hem var inte maten riktigt klar så jag sprang iväg till ICA för att köpa "Comviq Kompis", frukt och tuggummi, när jag sedan kom hem åt vi och nu sitter jag här :). Ska in i duschen alldeles snart och sedan ska jag se film och skissa lite på en framsida till min träningskalendet :)

♥ ♥ ♥


Träningskalender!

Nu är det dax att göra sig i ordning, jag ska springa till träningen, vara tränare, träna själv sedan vara tränare igen och efter det ska jag springa hem :). Väl hemma ska jag bara ta det lugnt och kanske kolla film :) och självklart blogga så vi hörs då!

Jag hittade en kalender idag på stan! Det blev en träningskalender iår :)

Jag ska ordna ett eget omslag till den :)


Finns några sidor att läsa om träning, mat, motion m.m. i kalendern så det ska jag läsa någon dag


4 Januari 2010

2010:s fjärde dag idag och jag ska snart upp ur sängen och starta den här dagen med stan och rensning av mina kläder! :) Ikväll ska jag vara tränare 3 gånger och sedan har jag en konståkningsträning. ska blir roligt :).

Hur ser eran dag ut idag? :)

 


Ovanliga plattformar!

Willis Tower Skydeck

Grand Canyon Skywalk

Skulle nog kännas lite i magen och stå där uppe och se ut!


Road trip!

Idag gav jag och syrrorna oss ut på en liten road trip eftersom att kusinens pappa blev sjuk och så de kunde inte komma idag. Vi bestämde oss för att åka till Uppsala och gå på IKEA för jag skulle köpa min byrå och de ville med och de IKEA där borta, det slutade med att alla kom hem med en hel del saker hihi och jag kom hem med byrån, äntligen! :). Efter att vi ätit på IKEA tänkte vi åka till centrum i Uppsala för att gå runt lite där men allt var stängt där så vi åkte hem och jag börja sätta ihop byrån och fixa här :).

Snart är det klart, bara lite småplock kvar men det blir snabbt klart, sedan ska jag byta om och lägga mig i sängen och se film! Det har varit en rolig dag idag! :)

Jag köpte nya blommor till mitt fönsterSåhär såg det ut innan min byrå kom hit
Såhär blev det när byrån kom hit3 Januari 2010

Hej allihopa! :)

Blev dålig uppdatering igår men jag var i sekitariatet i ca 11 timmar, det var kul :). Fast jag blev sugen på att spela bandy det var det enda negativa och att det blev lite kallt då och då :). Jag fick en laddaren till min kamera igår så jag kan knäppa kort med min kamera nu :) så jag hoppas att det kommer ut fler bilder här igen, för sladden från datorn till kameran vet jag vart jag har ;) 

Idag kommer min kusin och hennes familj plus faster, det ska bli trevligt :). Skriver här senare idag! :)


Bänkar del 2!

Nu har jag hittat ännu fler ovanliga bänkar, vilken utav dessa gillar ni bäst? :)

Beautiful Bench Designs Collection

Seesaw Bench

Bench Designs by Matthias Pliessnig 2

Bench Designs by Matthias Pliessnig 4

LightBench

LightBench 2

Splinter Bench

Splinter Bench 2


Det är vitt överallt!

Det snöar fortfarande och vi har minst 40 cm snö på bilarna (det är snö på dom sen igår också). Om någon minut ska jag bege mig ner till Göransson Arena där F17 spelar matcher idag, våra tjejer spelar nu på morgonen och sen spelar de den sista matchen som jag tror börjar runt 21.00 :). Jag ska vara där och jobba men jag vet inte riktigt hur länge jag blir där men det visar sig :). Mamma och yngsta syrran är redan där (mamma ska hjälpa till att laga mat år ca 70 personer).

Idag kanske jag får en ny laddare till min kamera så jag kan ta kort med den och lägga in bilder här :)! Hoppas!


Första dagen på året är snart över!

Nu kommer ännu ett tråkigt inlägg! (Har fortfarande inte hittat sladden så jag kan överöra bilder). Men min första dag på året har varit jättebra! :). Jag har myst, ätit gott, kikat film, åkt pulka och kört bil i snöoväder så man såg inte lång hihi kanske inte så roligt, men nu är jag en erfarenhet rikare när det gäller att köra bil också :).

Nu ska jag lägga mig, imorgon ska jag til Göransson Arena och jobba lite, det är F17 som har matcher då, får se hur länge jag stannar där och vad som händer efter det :).

Godnatt på er och hoppas att ni har haft en bra dag! ♥ 


Jag vill!

För någon dag sedan kom jag på att det skulle vara snyggt om jag köpte en till byrå till mitt rum, och det skulle vara praktiskt också behöver mer förvaring! Iallafall vi åkte in till IKEA för att jag skulle köpa den men just den färgen jag ville ha hade de slutat med! Som tur är så finns den på större IKEA varuhus, men varför gör dom så? Inte skickade de varorna mellan varuhusen heller, dumt tycker jag. Men jag vill så gärna ha den, men idag är allt ändå stängt! Så snabbt som möjligt vill jag ta mig till Uppsala och IKEA för där har de den byrån jag vill ha :).

Snart ska jag ner och fika sedan blir det pulka åkning! :)  

MALM Byrå med 3 lådor


Kommer du ihåg?

Att om du handlar på Bubbleroom för 500 kr så får du 200 kr i rabatt om du går in på Bubbleroom genom min blogg (finns till vänster i bloggen). Ange koden GODJUL i kassan! Erbjudandet gäller fram till den 24 Januari!  

Riktigt bra erbjudande!


2010!

Årets första dag är här och det snöar, stora flingor :). Jag har myst hela förmiddagen här och sitter fortfarande i pyjamas! :) Men snart blir det andra bullar, ska kanske iväg och åka pulka med syrrorna idag :).

Jag vill visa en massa bilder här bland annat på vad jag fått i julklapp men också bilder från igår men sladden är borta igen! Jag förstår inte hur den jämt kan vara borta när jag ska använda den hihi :).

Men jag kan iallafall berätta lite om vad jag fått och visa bilder som jag hittar på internet :)

* Extern hårddisk (250 GB)
* 2 st olika Sängkläder
* Nässesär
* Massa fina ljusstakar som hör ihop (samma mönster)
* Parfym
* Muggar
* Konståkningsväska
* 6 DVD-filmer
* Lampa
* 250 kr presentkort på Maxi (från Maxi, då köpte jag nagellack, nagelfil, bas och topplack)
* 200 kr från konståkningen (kan handla vart jag vill i stan) 
*Lotter
* Supermjuk morgonrock
* Pyjamas
* Hello Kitty linne och tofflor
* 500 kr presentkort på IKEA
 
Nu kommer jag inte ihåg mer men det var superbra julklappar! :)


RSS 2.0