Julklappstips!

Här kommer lite julklappstips från Blue Box!

Till Henne ♥
 
Tofflor                                               Laptopbord
 
Spel                                                  Läppbalsam

Till honom ♥

 
Tv dosa ställ                                                 Mini plänbok
 
Snabbmarinerare                                      brödburk

Till mamma ♥
 
Vetekudde                           Osynlig bokhylla 
 
Rivjärn                                       Badkonfetti

Till pappa ♥ 
 
Tofflor                               Snabb ölkylare
 
Däckförvaring                                Vetekudde

Till barnen ♥
 
Sittpuff semla                          Sittpuff prinsesstårta
 
Sound machine                       Stickad babyfilt med dikt


Dagens To Do!


Tangent koppar!

Ctrl-Alt-Del-koppar till köket



Det kommer mer och mer prylar som liknar tangentknappar så det här kommer nog inte kom en chock precis. Tangentknappar som liknar skålar (egentligen är de koppar) men jag tycker mer att de liknar skålar :). De här kopparna finns att köpa här för 133:- och finns som ni ser på bilderna både i svart och vitt :)


Lite text och bilder!

Igår åkte vi runt 08.00 mot Kumla. När vi kom dit fick vi mat och sedan började vi julpynta, riktigt mysigt :). Sedan fixade jag och Melissa en blomma och efter det fikade vi äppelpaj, gottgott :). Sedan gick jag och Melissa ut med hundarna och då var det kolsvart ute! Vi gick lite i skogen och kom ut 3 kvarter bort fast vi trodde att vi skulle komma ut 2 kvarter bort hehe, men det gick bra, blev en liten promenad på 20 minuter :). Sedan åkte vi hem :).

Jag har inte hunnit julpynta i mitt rum än, bara bytt gardiner men vi tog med oss lite gardiner från Örebro igår så jag ska byta hihi :). Så det är det jag ska göra idag, julpynta i mitt rum och vara tränare för en konståkningsfrupp (extratränare). Jag har egentligen bandyträning också men den ska jag inte gå på eftersom att jag har ont i nacken.

Här kommer lite bilder från igår, inte så roliga bilder men det är alltid någonting :)

Såhär såg blommorna ut innan vi fixade till de :)






Såhär blev det sen




Från och till var det rätt så dimmigt ute både när vi åkte dit och hem













Ska lägga in bilder!

Hej!

Igår försökte jag mobilblogga från Kumla men det publicerades inte! Tråkigt! Men nu ska jag lägga in bilder och skriva om min gårdag :).


Upp om 7 timmar!

Imorgon blir det tyvärr inte mycket bloggande här. Jag ska nämligen upp runt 07.00 och så fort som möjligt åker vi till Örebro där jag ska julpynta :). Det ska bli roligt och mysigt :). Jag vet inte riktigt när jag kommer hem men hoppas att det blir i skaplig tid iallafall så jag hinner med något inlägg :).

Nä dax att sova nu kanske? ska upp om 7 timmar :)

Godnatt alla fina ♥



Man äter med ögat också!

Gör lunchen, frukosten eller mellanmålet lite roligare med smileysplättar :). Stekpannan finns att köpa här

Smiley face pancake pan


Slog huvudet i isen!

Som ni säkert alla vet så blir det nästan aldrig som man har planerat! Oftast så gör de mig ingenting, inte idag heller men ändå på ett sätt, ja jag berättar hur hela min dag har varit nu på en gång!

Jag vaknade bytte om åt en macka till frukost och åkte sedan till konståkningsträningen. Där värmde jag upp först på golvet och sedan på isen också jag gjorde några piruetter och värmde sedan upp för axel så jag gjorde treahopp ögel och sedan skulle jag hoppa min axel. Det var då det hände de som gjorde så att hela min dag inte blev som jag planerat! Jag var sne i luften tror jag och föll ner mot isen landade först på rumpan sedan kom huvudet rakt ner mot isen! Det gjorde ganska ont och jag gick av och vilade, gick in i omklädningsrummet och vilade där också ett tag innan jag tog av mig skridskorna. Jag mådde illa till och från och sedan körde jag hem.

När jag kom hem vilade jag ännu en gång och sedan åkte jag till uppvisningen/avslutningen på folkets hus med dansen. Jag hann inte köpa någonting att äta eller dricka där men söta Rebecka fixade det åt mig så jag fick fruktsoppa, ja :)! Jag hade lite ont i huvudet och i nacken på genrepet så jag tog det lugnt. Sedan var det dax för uppvisningen klockan 13.00 då gick både Discon och Streeten bra! :) och jag hade inte så jätte ont i huvudet. Efter att vi hade dansat på uppvisningen klockan 13.00 gick vi och åt på Jenses, blev kycklingsallad :). Sedan gick vi tillbaka och dansade på uppvisningen klcokan 15.00 då gick inte discon bra kan jag säga. Jag glömde vissa saker och blev tidig hehe, men det var inte bara jag, alla i gruppen gjorde fel någon gång i dansen. Streeten däremot gick bra på uppvisningen klockan 15.00 också :). Sedan åkte jag hem och nu sitter jag här och har ont i huvudet. ska snart ner och äta och sedan bara mysa och ta det lugnt (hoppas jag ;))

Bilder från discodansen (dålig kvalité och suddiga plus att de sprutade in rök på scenen hehe men bilderna de tog med systemkameran har jag inte lagt in än)



När jag kom hem fick jag en överraskning, våra bandy mjuksdress hade kommit :)!


(Stor, mjuk och mysig som man kan ha när man bara ska vara hemma på kvällen eller när man är påväg till matcher i bussen)


Min dag imorgon!

Min dag imorgon ser ut på följande sett:

08.00-08.45 Konståkningsträning

10.15-11.30 Genrep

13.00-14.30 Uppvisning

15.00-16.30 Uppvisning

Ca 19.00 Hämta pappa

Och så ska jag blogga och försöka hinna måla naglarna :) blir nog en rolig dag imorogon vilket betyder mycket inlägg plus bilder :)! Men nu är det dax att sova så jag orkar med alla äventyr som väntar :)


Otroligt rolig dag!

Vilken rolig och trevlig fredag jag har haft :)! Den blev inte lika lugn som jag trodde att den skulle bli på ett positivt sett ♥ Efter praktiken åkte jag hem och städade mitt rum som planerat sedan åkte jag och Rebecka till Owes och handlade lite jag köpte två runda dukar till mitt rum som det kommer bild på en annan dag. Sedan åkte vi till Rusta och sedan hem till mig och bytte gardiner hehe och kollade på film. Sedan åkte Rebecka hem till henne och jag åt hemmagjord pizza, supergott ;). Och så duschade jag, sedan bar det av till Rebecka där vi tittade på Idol och spelade Guitar Hero :)

Alltid lika roligt att hitta på någonting med dig vännen!

Just nu sitter jag och tittar på Idol, håller på lite med datorn och packar tills imorgon då det är dansuppvisning :)!


Hello Kitty mössa och vantar!

Nu när det är kallt och småkyligt ute kan det vara skönt med mössa och passande vantar till, gillar du Hello Kitty så är det här säkert någonting du inte skulle säga nej till ♥

Hello Kitty snow hat
 Hello Kitty mittens

Hello Kitty snow hat and mittens Hello Kitty winter hat and mittens


Hörlurar!

Nu har japanerna kommit med ännu flera ovanliga och roliga idéer. Du kan nu få hörlurar som ser ut som bananer, skruvar, tassar eller sushi :)



Vilken utav de här hörlurarna skulle du välja?


Fredagsmys!

Jag tror inte att någon har missat att det är fredag idag ♥ Hehe jag tänkte precis skriva att det inte regnar idag men så tittade jag precis ut genom fönstret och ser att det regnar ute! Idag ska jag storstäda i mitt rum, bädda rent i sängen damma överallt och dammsuga :). Sedan blir det fredagsmys! :)

Ha en trevlig fredag


Skratt och minnen!

Just nu sitter jag i min sköna och mysiga pyjamas med mina mystofflor på :). Idag på dansen var det superkul och dansen satt som den skulle :). Vi hade kläderna på oss som vi ska ha på uppvisningen och det var roligt :). Jag gick varken på konståkningsträningen eller bandyträningen eftersom att jag fick ont i sidan utav ryggen efter dansträningen så jag åkte till skolan istället där det var öppethus idag och mamma, mammas kompis, Heléne och Emma var där för Heléne och Emma ska välja linje, det var roligt att gå runt och titta och så gick jag förbi Janet och Rebecka och det var super kul haha vi skrattar alltid lika mycket och pratar så mycket minnen, tänk vad mycket roligt man har gjort ♥

Nu kom Angelica hit så jag ska ner och vara social, sedan ska jag sova :)


Bild från i somras när jag, Angelica, mina syskon och Emma sov i vårt tält på studsmattan :)! Det var supermysigt och roligt! Suddig bild men klara minnen har jag från den roliga kvällen/natten ♥


Bra att veta?

♣ Jennifer Lopez har försäkrat sin rumpa för 1,5 miljarder euro.

En flodhäst kan springa lika fort som en människa.

American Airlines sparade över en tredjedels miljon genom att ta bort en oliv från salladen i första klass.

Det går 17 3610st disketter på 1st Blu-Ray skiva.

Walt Disney har blivit nominerad till 64 Oscar och vunnit 26 som är rekord.

Sverige var först med sexualkunskap i skolan.

En kvinna använder i snitt 6 kg läppstift under sin livstid.

Man tillbringar ca ett år av sitt liv framför spegeln.

Den kvinnliga hjärnan är mindre än mannens.

Alla svanar i England tillhör drottningen.

När en isbjörns unge föds så är den inte mindre än ett marsvin!

Det är inte bara du som fyller år på din födelsedag. Ungefär nio miljoner andra människor gör det också.

Astrid Lindgren var med i en av filmerna till hennes berättelser (Emil i Lönneberga)

En 70-årig människa har under sin livstid i genomsnitt stoppat i sig 30 000 kilo mat. Det motsvarar vikten av sex fullvuxna elefanter.

I amerikanska actionfilmer säger man aldrig hej då i telefon.





Konst på hög nivå!

Den brittiska matkonstnären Prudence Staite från Food is Art står för det här arbetet. Det är 14 olika äppelsorter som har änväntas för att få fram rätt former och färger. De mörkare delarna på bilden, såsom hår och ögon, är äppelkärnor.


Här är fler bilder gjorda utav mat och frukt, scener ur Snövit






Det är häftigt att folk kan göra sånt här, jag kan sitta och titta på de här bilderna hur länge som helst utan att tröttna ♥


261109

Hej på er!

Idag lyser solen på oss och man kan se att bakom det gråmuliga molnen så finns det faktiskt blå himmel! :)

Jag vet inte hur jag ska göra idag. Jag har fortfarande lite ont i ryggen och när jag gör vissa saker så gör det extra ont. Jag har dansträning idag som jag ska gå på för det är sista träningen innan uppvisningen så det är ett måste :). Jag tror att ryggen kommer att bli sämre under den träningen för detso mer jag för på mig detso ondare gör det! Men om jag inte har för ont så blir det konståkningsträning också :).


En ond rygg!

Jag åkte och kollade efter byxor som vi ska ha på uppvisningen på lördag men de hade de inte på den affären! Jag åkte då hem och gjorde mig iordning för ispasset jag skulle ha.

Idag var det lite extra roligt att vara tränare. Vi lärde barnen treahopp toeloop och de klarade det superbra för att vara första gången så det var roligt :). Det är så roligt att de när de utvecklas ♥

Efter träningen åkte jag till stan och skyltade med några från klassen. Det gick ganska bra idag men vi hann inte klart idag heller.

Jag har fått jätteont i sidan av ryggen! Det är inte skönt det finns nästan ingen skön ställning och jag kan inte vända mig så bra när jag sitter eller ligger och jag vet inte vad jag har gjort! Vi har haft på en sån där salva mot värk och det hjälpte lite en det gör ändå ont!

Nu ska jag göra mig klar för sängen! :)

Godnatt ♥



Kreativ reklam del 3!

Annonspelare i Tyskland uppmanar rökare att sluta röka
Anti Smoking Column Advertisement

Detta är en standard dansk reklampelare. "Skydd servieras på Mc donald´s"
McDonalds Column Advertisement

Jättereklam för ICA AGE 2
Ice Age Column Advertisement

"UFO-invation". Pelaren främjar Sci-Fi TV Kanalen
Sci-Fi Channel Column Advertisement

I Düsseldorf i Tyskland förvandlades en reklampelare till en jättelik toalettrulle
Dulcolax Column Advertisement

Heineken påminner oss att inte dricka och köra. Denna reklam finns i Schweiz.
Heineken Column Advertisement

För att se andra kreativa reklamer gå in här ♥


251109

Idag har jag ganska mycket att göra! Efter praktiken ska jag hem och äta mellanmål, fixa ersättare för jag kan inte vara tränare åt barnen på deras markträning, sedan ska jag till stan och fixa kläder till uppvisningen med streeten på lördag, därefter ska jag vara tränare åt mina konståkningsbarn och efter det ska jag ner på stan igen för att fortsätta skylta och sedan till Maxi och säga att jag vill jobba i jul :)!

Ojojoj hoppas att jag hinner göra allt det där idag :).


Tänk att man alltid fastnar!

Jag skulle bara in och titta efter en grej på datorn nu efter dansträningen och sen skulle jag hoppa in i duschen men vad tror ni hände? Jo självklart fastnade jag här och var tvungen att skriva detta inlägg hihi :). Men efter det här inlägget ska jag in i duschen och om 30 minuter ska jag vara nyduschad och sitta mig framför tv:n invirrad i en filt med mina mystofflor på fötterna och se Andra Avenyn ♥

Dansträningen (disco) gick superbra idag :). Hoppas att det går lika bra på lördag då det är uppvisning :). Vi gjorde spagathopp och chasé på discoträningen idag bara för att inte bara köra dansen hela hela tiden och då sa tränaren att hon såg att jag hade gjort det där förr och visst har jag det :). Det var lite roligt att det sydes att jag har gjort det förr för det har jag för några år sedan då jag gick på gymnastik :).

Imorgon vet jag inte hur jag ska göra men jag antar att min dag kommer att se ur såhär: Praktik, konståkningstränare på isen, konståkningstränare på marken. Jag kommer inte att hinna på bandyträningen, sedan ska jag hem och ringa efter ersättare som kan ta min skridskoskolegrupp på lördag då jag inte kan ha dom eftersom att det är uppvisning då :).

Ojojoj vad jag skriver och skriver och tiden bara rinner iväg, nej nu ska jag in i duschen som jag har sagt 5 gånger sedan jag kom hem ;)


Appel Phone!



Jag var precis runt och tittade lite på internet och fick då syn på de här söta mobilerna! Jag vet att jag visade mobiler igår också så det blir lite samsamma men jag tyckte att de här var så söta de också så jag ville visa de här för er. Mobilen står verkligen för namnet, Apple. Är du ett apple fan men inte tycker att iphone lever upp till dina förväntningar kan du ta en titt på de här mobilerna :).

Den här mobilen är försedd med FM-radio, Bluetooth, 2-tums skärm, kamera och E-bokläsare, för att nämna ett fåtal specifikationer. Telefonen säljs i grönt, rosa och vitt, men jag kan inte hitta vart de säler mobilerna! 


241109

Sista lektionen idag i skolan så ska vi skylta i skyltfönster på stan, det ska blir riktigt roligt! :) Min grupp ska skylta på en klädaffär som heter Not Nak´d :). Det enda är att vi ska hålla på tills vi är klara så om vi inte hinner bli klara i tid alltså tills vi slutar skolan idag så ska vi vara kvar och då missar jag min tidiga konståkningsträning som idag är 15.40. Men jag får väll hoppa över den idag om det blir så, för skyltfönstret måste bli bra ;). Jag har discoträning ikväll också och den kommer jag hinna gå på, det är sista träningen innan uppvisningen/avslutningen som är på lördag :).


Smält chokladkaka!



Nu har Sharp tillverkat dessa söta mobiltelefoner som ser ut som smält chokladkaka. De kommer att släppas i Japan under December månad. Om du skulle vilja få tag i en utav dessa mobiltelefoner så gäller det att vara snabb. Det kommer nämligen bara att släppas 13 000 sådana här mobiltelefoner! Det är inte "bara" men det gäller att vara snabb som sagt :)

Mobilen har en 3-tums WVGA-skärm, 8 megapixel-kamera och bluetooth


Det är roligt att vara konståkningstränare!

I 50 minuter stod jag i ishallen och var tränare, jag stod på sidan idag, alltså jag hade inga skridskor på mig. Tog det lugnt eftersom att jag har ont i huvudet och har inte mått så bra idag. Det var super roligt att vara tränare idag, de jag tränade idag är mellan 10-13 år och de hoppade axel idag för första gången :). Eller de har tidigare gjort övningar men de ville hoppa axel och jag också hehe så de fick göra det och klarade de nästan :). En landade på trea och två satte i taggen (de var bra 3 på träningen idag för vi hade sån tidig träning) annars var det inga större fel! Superkul var det :). Hoppas att de klarar axel snart (de ville så gärna klara axel för om en i gruppen gör de så har tränaren lovat att de ska få tårta hehe) och så har jag varit med och lärt de hoppa axel :). Det är roligt att vara konståkningstränare! ♥



Nu ska jag fortsatta att ta det lugnt, har inte hunnit sett film än och det kommer jag nog inte göra idag för ikväll är det Ullared på tv :). Tråkigt att jag inte kan var med på bandyträningen men jag vill bli bättre!   


Nytt liv till glödlampan!

Oyule

Som säkert alla vet så ska glödlampan bort och bli ett minne blott. De har förutsett oss med ljus väldigt länge så det vore tråkigt att helst plötsigt bara slänga bort de. Designern Sergio Silvia har kommit på hur man kan ge glödlamprna ett nytt liv fast på ett mycket miljövänligare sätt, nämligen med att göra glödlamprna till oljelampor! För att gå lamprna att stå upp som på bilden så finns det en magnet inuti som drar sig till stålkomponenten som finns i glödlampans akrylbas.

Lamporna kostar 4 511 kr (dom är inte så jättebilliga om man säger så) men vill man bevara glödlampan och tycker att man har råd med att lägga ner de pengarna på de här lamporna så finns de att betsälla här.


231109

Hej alla mina söta läsare!

Idag var jag i skolan i ca en och en halvtimme! I morse kände jag mig frisk och kry men efter ett tag i skolan så blev jag varm sen kall och trött och sånt så jag gick hem. Jag är en inte en sån som vill gå ifrån skolan eftersom att man missar så mycket! Jag, mammas kompis och mamma har druckit varmt vatten med honung i och te och nu känner jag mig lite bättre. Jag ska se på en film nu och försöka bli ännu bättre. Sen ska jag göra lite skolgrejer hemifrån (hoppas att jag orkar). Ikväll ska jag vara tränare (extra) och sedan har jag bandyträning, vet inte om jag ska gå på bandyträningen efter att jag har varit dålig idag!


Hjärtan!

I fredags när det var Idol satt jag och målade mina naglar och det var ju kärlekstema på Idol så jag fick lite inspiration därifrån så de blev hjärtan på mina naglar :)

Såhär ser de ut nu






Dålig bildkvalité


Stickad mat!

Cupcake
Knitted Cupcake

Knitted Mini Cupcake

Ice Cream Cone
Knitted Ice Cream Cone

Tårta
Knitted Key Lime Pie

Popcorn
Knitted Pop Corn

Hot Dog
Knitted Hot Dog

Burger
Knitted Burger


221109

Idag på konståkningsträningen gick det jättebra! ♥ Jag hoppade alla axlarna bra, alla dubbelsalchow var bra förutom en då, och så dubbelögeln, den gick inte så jättebra men tillslut blev jag nöjd med den också :)! Jag åkte mitt program fast bara med enkelhoppen, programmet gick sådär :).

Efter träningen kom jag hem och tvättade ena bilen, tvättade både utsidan och insidan på den och den blev jättebra :)! Det är så roligt att tvätta bilar för man ser skillnaden så snabbt :).

Såhär ser min fortsatta söndag ut:
Duscha, läsa, bandy med Rebecka och ikväll se på filmen som jag inte hann se klart på i morse, filmen heter "the proposal" och den är superbra :)!


New moon!

Jag har som sagt varit på bio idag men syrrorna Angelica och Emma, riktigt trevligt var det :). Vi cyklade 20 minuter innan bion började så vi cyklade med racerfart till bion hehe men vi hann och kom ca 5 minuter innan bion började :). Vi såg "New moon" och jag har ju inte sett hela Twilight men jag hade ju ganska bra koll på alla personerna så jag hängde med :). Men de jag såg utav ettan (Twilight) tyckte jag var bättre än den här :). Men om du vill se en lagomt spännande och lite rolig film så rekommenderar jag den här :)


Böter!

Hej!

Nu är jag hemma efter en tur i Valbo :). Vi gick runt och kollade lite och jag fick med mig en klänning hem, den jag ska ha i jul och leggings köpte jag också, jag skulle inte köpa någonting men de blev så iallafall :).


Klänningen jag köpte idag

När vi åkte hem så såg jag att en man stod mitt i vägen med en reflexväst på sig och sen såg jag polisbilarna och ja det var såklart en polis som stod mitt i vägen och stoppade mig! Jag sa till Angelica att jag körde 3 km för fort! Hon sa då att jag skulle ta det lugnt, hehe. Iallafall vi kom in och jag körde ner rutan och så kom polisen fram till mig och frågade efter körkortet. Jag gav honom körkortet sedan fick jag blåsa. Efter det sa han oj det var ganska nyligen som du tog körkortet ser jag. (Det var ca 50 dagar sedan jag tog körkortet). Jag svarade ja och sedan sa han: Ja då har du gått en körkortsutbildning? Ja sa jag och sedan frågade han mig hur många lysen man fick ha på bilen, två svarade jag hehe. Då frågade han mig hur många jag hade på, oj jag vet inte sa jag då hehe och så sa han att jag hade fyra ljus på, jag hade satt på dimljusen. Ojdå sa jag och stängde av de och då sa polisen att de såg mycket bättre ut nu och på grund av att jag nu stängde av de så klarade jag mig från 500 kr i böter :). Jag slapp nog bötern för att jag nyss fått körkortet, man vet ju aldrig men jag tror att det var därför :). Det var en snäll polis de :).  

Nu ska vi äta våfflor ♥ Sedan ska vi cykla till bion!


211109

Idag började min dag med att vara domare/tränare på konståkningen och sedan gå på konståkningsmöte :). Sedan gick jag hem och fixade lite och nu ska jag, Angelica, Heléne, Emma och Melissa åka till Valbo och ikväll ska vi på bio, blir en riktigt trevlig dag ♥

Nya grejer!

När mamma kom hem efter en vecka i Tunisien kom hon med med lite grejer till oss, det blev som julafton nästan ;). Jag och mina syskon fick varsina converse skor, som ni ser på bilden. Jag tog de svarta, Heléne de vita och Melissa de gråa :).



Sedan fick jag den här fina klockan ♥



Och så fick jag ett jättesött nattlinne, en pumaväska och en ring :)!

Tack mamma för allt


Klistermärke!

 

Om man hade haft detta klistermärke fastklistrat på bakrutan i bilen, undra om killar skulle köra om bara för att det står som det gör på klistermärket? Vad tror ni?


Kreativa luftballonger!

Här kommer moderna, häftiga och kreativa luftballonger från hela världen ♥

Darth Vader Hot Air Balloon

Monsters Inc Hot Air Balloon

Turtle Hot Air Balloon

Snoopy Balloon

Shrek Balloon

Bees Hot Air Balloons

Thomas Train Hot Air Balloon


Kanske är det regnet och mörkret som gör det?

Usch ibland har vi alla dagar som är lite småtråkiga och idag har jag haft en sådan! Jag var inte så peppad på street träningen, men jag och Rebecka cyklade dit och träningen gick ganska snabbt och den var ganska roligt :). Sedan cyklade vi hem och sen då... Ja då var det dax för konståkningsträning, shit vad länge sedan det var jag kände såhär, ville inte träna! Gjorde inte så mycket på isen "/ några steg bara. Tråkigt var det för jag vill träna, men jag kände inte för det. Svårt att förklara. Jag gick av tidigare och körde lite styrka med en till som inte ville träna idag. Men nu är jag hemma och har fikat kvällsfika nu väntar sängen på mig :)!

Många säger att det lätt blir tråkiga och deppig i höstmörkret men det brukar inte jag bli. Jag tycker att det är mysigt när det blir mörkt snabbt ute och man kan sitta inne och tända ljus och mysa under en filt. Men nu har det regnat i flera dagar på rad och det har inte varit mycket sol alls, det kanske är det som är felet? Jag vet inte riktigt.

Imorgon är det fredag en ny dag med nya utmaningar och andra roligheter som väntar ♥

Färglada naglar i höstmörkret!

I helgen när det var tävling så var det en som var där och sålde konståkningsgrejer då köpte jag nya skridskosnören! Blev jättebra skridskorna ser ut som nya igen hehe :). Nä inte riktigt men nästan faktiskt :). I och förs sig skridskorna är inte så gamla heller :). Ja tillbaka till hon som sålde konståkningsgrejer, hon hade fått in en jättebra väska till oss konståkare, hon skulle få en beställning i mitten utav December så man kanske ska önska sig den i julklapp? För annars vet inte jag riktigt vad jag ska önska mig hehe :). Några tips kanske? Vad ska ni önska er i julklapp? Jag köpte iallafall det här jättesöta gosedjuret ♥
 


Jag har inte lagt ut bilder på mina naglar än heller så här kommer de :)!




Tog fel på tiden!

I fredags var jag hemma hos Rebecka :). Vi gjorde tacos och här på bilden ser ni hur det såg ut när vi höll på att plocka fram allt på bordet. När vi hade ätit i ca 10 minuter så var klockan ca 17.15 och vi hade bestämt att vi skulle vara på bandyn 30 minuter innan matchen börja för att få bra platser och sånt så vi började skynda oss lite. Men sen kom vi på att matchen började 19.00 och så hade vi ju en timme kvar haha, smarta vi är ;).


Ahlgrens bilar!

Jag tror inte att någon har missat att julen närmar sig med stora steg! :) Det har inte Ahlgrens bilar heller missat så de kommer nu ut med jultillbehör (till bilen ;)) nämligen wunderbaum! Jag tycker att Ahlgrens bilar är superpåhittiga som kommer på alla de här grejerna till bilarna nu finns det däck, husvagnar, skyltar och wunderbaum! Förr fanns ju bara själva bilarna :). 
      

Det är bara 35 dagar kvar till julafton!


Rent och fint!

För någon vecka sedan var jag på IKEA. Jag har haft ett hörn i mitt rum där jag bara slängt saker och ja man kan ju säga att det kom dit mer och mer saker. Jag gillade de inte och det såg inte bra ut heller. Så jag har länge letat efter någonting att ha där, de sideboard jag ville ha var slut när jag var på IKEA men jag hittade ett annat sideboard som passade väldigt bra där :)!



Så nu är det fint och städat i det tidigare stökiga hörnet ♥

Har ni någon plats i ert rum/lägenhet/hus där det alltid samlas en massa saker och ingen orkar ta tag i det och städa?


Hello Kitty kalsonger!

Det är många som gillar Hello Kitty, det finns nästan allt med Hello Kitty på, kläder, cyklar, möbler, mobiltelefoner, datorer, smycken, hur med mera, men vad tycker ni om Hello Kitty kalsonger?





181109

Hej alla underbara läsare

Idag efter praktiken ska jag vara konståkningstränare i Göransson Arena och där har jag sedan bandyträning också och efter den ska jag hem och bara ta det lugnt, kanske titta på en film (vi har en massa nya filmer hemma som jag inte hunnit sett än) :)


Rädda din favorit!

Aladdin ska till nästa år ta bort en utav chokladpralinerna ur deras ask och ersätta den med en annan! Så om du vill ha kvar din favorit så gå in och rösta här!




Jag gillar inte godis och då inte heller choklad, men just Trillingnöten kan jag ta en utav ♥


NEW YORKER!



Soluppgång!



Har ni sett något liknande? En soluppgång gjord utav bacon, grönsaker och äggula! Ser ganska fint ut tycker jag, men en riktig soluppgång är finare ♥  


171109

Igår var det en riktigt rolig dag, vi fotograderades på Jernvallen med konståkningen både gruppbilder och enskilda och jag var med på kortet när alla konståkare är med, som tränare för den konståkningsgruppen jag är tränare för, på bilden med min grupp jag tränar med och på ett enskillt kort :). Får se när vi får hem dom. Iallafall efter fotograferingen cyklade jag hem och åt, efter maten åkte jag ner till Göransson Arena för fotografering med bandyn både gruppfoto och sedan enskillt :). Bilderna som vi knäppte med bandyn har redan kommit ut på hemsidan :) Sedan var det dax för bandyträningen, det var superkul :)! 

Efter skolan idag har jag konståkningsträning, efter den ska jag vara skridskoskoletränare (träningen är flyttad till idag istället för i lördags för så var det tävling). Och så är det dax för discoträning idag också näst sista innan uppvisningen! :)

Nike Sneakers made from Paper!

Penna, papper, tejp, lim, sax och kreativitet, om man har allt det så kan skapa nästan vad som helst och här kommer ett par Nike Sneakers skor gjord utav papper

Nike Sneakers made from Paper

Nike Paper Sneakers

Nike Paper Shoes

Paper Sneakers

Paper Shoes

Nike Shoes made from Paper

Sneakers made from Paper

Killen som har skapat de här skorna heter David Brownings.


161109

Idag efter skolan ska jag hem och byta om, äta och sedan åka ner till Jernvallen för vi ska fotografera med konståkningen, gruppfoto på alla konståkare sedan individuellt :). Senare ikväll har jag bandyträning och efter den ska jag hem, duscha, äta efter det tända ljus och bara mysa och kolla på tv :)!


En vanlig soffa?



Nej helt fel! Det här är ingen vanlig soffa utan en soffa som har dubbla funktioner, man kan fälla upp den till en våningsäng! Supersmart uppfinning!

 

 


151109

Godkväll!

Jag har inte hunnit skriva här idag men som tur var så fick jag låna min yngsta systers dator (så jag slapp sätta på min dator) och blogga lite härifrån :). Jag har stått i kafeterian på tävlingen idag det var kul :). Sedan kollade jag på några som åkte för den klubben jag är åker för, efter det åkte jag hem och fixade lite i det nya köket som vi håller på med (bilder kommer när det är klart från hur det såg ut innan vi började och sen när det blir klart) och ca 17.00 kom mamma hem ♥ som jag har längtat känns som att hon har varit borta hur länge som helst (kanske för att jag visste hur långt borta hon var) hon har nämligen varit i Tunisien med en kompis :). Vi fick lite presenter som mamma köpte där borta, bilder på de kommer i veckan och lika bilder på mina naglar som jag målade igår :). 

Nu ska jag och yngsta lillsyrran kolla på ett avsnitt av Riverside sedan sova

Godnatt ♥

Brinkaskäret!

I morse runt 09.25 tiden så stod jag på isen och körde mitt konståkningsprogram ♥ Det var superkul och det gick ganska bra (hoppen gick bättre på uppvärmningen) men annars var allt helt ok :). Sedan gick jag upp på läktaren och kollade på några andra som åkte sina program sedan åkte jag och Anna och åt på Monroes, kycklingsallad :). Efter det var det dax för prisutdelning, äldsta lillsyrran tog lite kort så de kanske kommer upp här lite senare :). Justja jag kanske ska säga att jag kom tvåa och det är ju ändå ganska bra så jag är nöjd :)!

Nu ska jag byta om för det är träningsmatch med bandyn på Göransson Arena, vi ska samlas om en timme :).


16-3!

Nu är jag hemma igen :). Jag och Rebecka gjorde tacos och det gick faktiskt bra, fast det är fredag den 13 ;) och gott var det! Vi skyndade oss ganska mycket ett tag för klockan började närma sig 17.30 och vi tänkte vara vid Göransson då! Men sen kom vi på att matchen börjar ju 19.00 haha så då var det ju en timme kvar innan vi skulle gå så då tog vi det bara lugnt och pratade om allt mellan himmel och jord :). Matchen gick bra för SAIK kan man säga de vann med 16-3 mot Kungälv och Edlund är nu med i SAIKs historia han gjorde 8 mål på en match och förr var rekordet 7 mål på en match :).

Nu ska jag gå och lägga mig

Godnatt allihopa ♥

Badkar!

Jag skulle inte säga nej till någon utav de här badkaren ♥ skulle ni?
Overflow Bathtubs

Overflow Bathtubs 2

Overflow Bathtubs 3


Tips!

Här är mina UGGS som kom förra veckan :). Dom är supersköna, mjuka och varma ♥






Här får ni ett hett tips från mig till er!

Lampa!

Sist jag var på stan med Rebecka så köpte jag den här lampan som jag kom på att jag inte har visat här, men nu kommer den :)





131109

Godmorgon fredag!

Idag är det fredag och en dag och ser fram emot :)! Efter praktiken ska jag nämligen hem och ta ett varmt skumbad och göra en ansiksmask ♥ Sedan ska jag bege mig hem till Rebecka ♥ och kan ni gissa vad vi ska göra? Vi ska göra tacos och sedan gå ner och titta på bandymatchen :). Ska bli roligt :)! Sedan måste jag nog hem och lägga mig eftersom att det är tävlning imorgon :)  


Blommor!

Nu kommer bilder på hur jag målade mina naglar för någon vecka sedan :)





Syrrorna vela att jag skulle måla deras naglar så jag gjorde de när jag ändå var igång :)


Melissas naglar, jag vet inte vart Helénes bilder tog vägen!


Quick manikyr!

Nu är jag hemma igen :)! Efter praktiken åkte jag till Bellissima och sedan åkte jag hem, då hade jag tänkt att blogga men jag gick in på msn innan och då började det ploppa upp rutor, folk skrev till mig så jag började skriva med dom och vara social :). Sedan frågade Angelica den lilla gullungen om jag kunde fixa en header och bakgrund till hennes blogg så det gjorde jag och sedan var det dax att åka till street träningen, så jag hann inte blogga då! Efter street träningen åkte jag hem och åt och spelade lite supermario ;) sedan åkte jag till konståkningsträningen, den gick sådär. På sista dubbelsalchowen jag skulle göra så landade jag rakt på knät! Gjorde ganska ont, men programmet gick bra :). Hoppas nu bara att knät blir bättre.

På Bellissima fick jag Quick manikyr så hon filade mina naglar, gjorde peeling, fixade nagelbanden och oljade in mina händer, jag fick komma in 15 minuter för sent så därför fick jag också parfym bad för händerna :)! Då doppade jag händerna 4 gånger i något som såg ut som orange vatten men när jag doppade händerna (i det heta vattnet) och sedan drog upp handen så var det som stearin på handen, kändes ganska konstigt men det var skönt och sedan fick jag plastpåsar på händerna sen satt jag och läste i en tidning i 10 minuter och efter det tog hon bort påsarna och "stearinet" och händerna blev superlena och mjuka och så luktade det jättegott :).

Imorgon kommer jag förhoppningsvis att lägga in bilderna på datorn!

MacBook stickers!

Nu för tiden är många som har en MacBook och nästan alla ser likadana ut, bara det att färgerna skiljer sig åt (om man pratar om utseendet), men om du vill ha en MacBook som sticker ut ur mängden så kan du skaffa sådana här klistermärken och sätta på din MacBook ♥

Squirrel MacBook Sticker

Tic Tac Toe MacBook Sticker

Headphones MacBook Sticker

Super Mario MacBook Sticker

Snow White MacBook Sticker

Alla dom här klistermärkena och många fler hittar ni här

Bellissima!

Hej allihopa!

Klockan 15.00 ska jag vara på Bellissima och få mina naglar fixade :)!
Dom ska forma mina naglarna och lägga på någon olja, jag minns inte riktigt allt de skulle göra med det kommer jag att skriva om här efter att jag har varit där :). Ikväll har jag street träning och efter den konståkningsträning, sista träningen innan tävlingen :).




3 Ovanliga muggar!

Här kommer tre olika muggar någon utav dom här kan man välja om man vill ha en mugg som passar sin personlighet ♥

Animal face mug
Animal Face Mug
För dig som gillar djur, och/eller humor

Coffee Bean mug
Coffee Bean Mug
För dig om är kaffe älskare

Guitar mug
Guitar Mug
För den som gillar musik


Disney Sweets!

Jag har just hittat några söta mobilsmycken som jag bara måste få dela med mig utav ♥





 


Ny header!

Oj vad jag byter header och bakgrund hela tiden i bloggen! Men jag tycker inte att det blir riktigt bra hehe :). Men nu får det se ut såhär ett tag! 


Den nya headern

Idag så ska jag vara tränare i Göransson Arena (egentligen har jag konståkningsträning då också men eftersom att jag ska vara konståkningstränare så blir det ltie svårt). Efter det så ska jag ha träningsmatch i Göransson Arena och det är bara 20 minuter efter att jag har varit tränare men det skanog gå bra, jag är ju på rätt ställe iallafall :).  


Träningen kunde ha gått bättre!

Hej alla glada :)! Och sura ;)

Efter skolan idag åkte jag till ICA MAXI och handlade en liten baguette, en banan, en drick youghurt och tuggummi sedan åkte jag til Jernvallen och åt mitt mellanmål och pratade med alla där :). Sedan var det dax för träning och den var väll ingenting att skryta med, alla hopp gick såligt och jag hade ingen motivation till att göra piruetter, programmet gick sådär.  Anna hade med sig filmkamera så vi filmade lite när vi åkte och hoppade, de var bra att själv se vad man gör för fel :). Någon gång ska jag försöka ta kort också så att jag har några nya fräscha bilder jag kan visa här :).

Snart ska jag äta och sedan ska jag på discoträningen och hoppas att den går bättre! :)


Äldsta lillsyrrans porslinsskridsko som hon fick för några år sedan.

Creative Advertsing del 2!

Starkt hår! (Shampoo reklam)
Osbervera han som håller på att klättra upp på flätan:).

Pantene Shampoo Building Advertisement

Med den här reklamen ska man uppmuntra alla barn till att dricka mjölk (så blir man stor och stark). Här har de överdrivit det hela lite :).
 
Anando Milk Building Advertisement

En verklig bil hänger ut över kanten på en parkering i Marina Towers för att göra lite reklam :).

Allstate Building Advertisement

Reklam för flip flop skor i New York

Havaianas Building Advertisement

Gigantisk reklam för spelet GTA

GTA IV Building Advertisement

Reklam för ett gym, ger intryck av att en body builder lyfter tunga vikter från byggarbetsplatsen

Powerhouse Gym Building Advertisement

The Running Man har sprungit igenom den första byggnaden och är nu vid andra byggnaden, reklam för Nike.

Nike Building Advertisement

Man kan nog inte missa att det här är en annons för färg :)

Coops Paint Building Advertisement

Det är så häftigt med kreativa reklamer ♥ med vissa reklamer så kan det ta lite tid innan man uppfattar vad det är reklam för men sen när man kommer på vad det är reklam för så tycker man ju att det är självklart.

101109

Idag efter skolan så har jag konståkningsträning sedan ska jag hem och äta mat och klockan 19.00 ikväll har jag disoträning, efter discoträningen ska jag hem och kolla på Andra Avenyn :)! Jag trodde att jag skulle vara tränare idag också men den träningen är flyttad till imorgon så det blir en ganska lugn dag för mig idag :).

 

Någon dag i veckan ska jag lägga in bilderna på datorn och visa dom här :)! En blogg utan bilder är så tråkig men jag får försöka fixa till det här ändå :)!


Jaaa!

Måndagar kan vara ganska tråkiga och sega för vissa. Men idag har jag bara varit glad och längtat till bandyträningen som vi har ikväll :)! Och inte bara det, nu fick jag ett sms om att mina UGGS jag har beställt finns på Statoil nu, JA :)! Så direkt efter skolan ska jag iväg och hämta dom och sedan kommer ni att få se dom här i bloggen :). 

 

Onödig men rolig fakta!

♥ Människan har däggdjurens bästa färgseende.

♥  Sjutton av världens 20 största hotell är i Las Vegas

♥  Det finns bara ETT Mc´donalds i världen som inte är rött och gult, det ligger vid fotbollslaget Fenerbahces arena. Skälet är att Galatasaray (ärke-rivalerna) är röd-gula

♥  Stearin är gjort på palmolja och stearinsyra.

♥  En delfin simmar sju gånger snabbare än världens snabbare människa

♥  En kopp "vanligt" kaffe innehåller tre gånger mer koffein än en kopp espresso.

♥  Elvis hade en tvillingbror som hette Jesse. Han dog vid födseln.

♥  Visste du att man nyser i en hastighet av 160km/tim.


Camouflage Affischer!

Fred Lebain är en talangfull fransk fotograf, har gjort camouflage affischer som smälter in i sin omgivning.

Han åkte till New Tork för första gången och tog några bilder, återvände för ett andra besök med stora förstoringar och anpassat dem till sina ursprungliga platser.

Camouflage Prints by Fred Lebain

A Spring in New York

Camouflage Photography by Fred Lebain

Camouflage Art by Fred Lebain

Spring in New York

Camouflage Posters

Camouflage Print

Häftigt! Först märkte jag inte på vissa bilder att det var en affisch där! ♥


Här går det undan!

Hej alla läsare!

Nu blir det ett väldigt kort inlägg! Jag har själv tränat idag det gick inte så jättebra men det var roligt ändå ;). Sedan var jag tränare, efter att jag hade varit tränare så åkte jag hem och sedan åkte vi in till Gävle och köpte flytspackel och nu ska jag ner på stan men jag ska inte köpa något bara titta lite :).

Ha en bra söndag ♥

Brödtofflor!

Här kommer lite tofflor gjorda utav bröd! Haha låter konstigt, men jag tycker att vissa ser riktigt sköna ut, trots det så är det ingenting som ligger högt upp på min prioriteringslista :). Eller jo kanske, skulle vara häftigt att ha som prydnad kanske? Det är inte riktigt bröd tofflorna är konstgjorda :)

Shoes Made Out of Bread

Shoes made of Bread

Slip On Shoes Made Out of Bread

Loafer Shoes made of Bread

Loafer Shoes Made Out of Bread

Loafers made of Bread

Bread Shoes

071109

HejHej!

Nu är jag hemma efter att ha haft träning, den gick sådär kunde ha gått bättre, men tränaren var där idag :). Sedan var jag i omklädningsrummet och vi pratade om grupper och så sedan skulle vi ut och jag kom ut lite sent plus att jag var ensam med mina skridskoskolebarn idag! Så min grupp stod där och när jag kom så skrek dom mitt namn i kör och var superglada så alla kollade på mig när jag kom hehe, dom är supersöta :) ♥

Nu ska jag in i duschen sen äta och sedan ska vi till Valbo :)!




061109

Min dag ser ut såhär idag, efter praktiken:

- Lämna pappa på bowlingen (ska bowla med jobbet)

- Fixa lite ärenden på stan

- Hem och fixa lite

- Måla naglarna?

- Mys framför tv:n

Hur ser eran fredag ut? :)


Hello Kitty Coin Case!










3D film i badrummet!

Jag tycker att det kan bli ganska trist ibland när man badar och bara ligger där, ibörjan är det skönt men efter ca 20 minuter så är det tråkigt, då skulle det vara bra med en sterio inne i badrummet eller en tv eller någonting.

Roca Waterdrop Duschrum omger dig med en 3D-pekskärm, så att du kan titta på film medan du badar. Med pekskärmen kan du även kontrollera temperaturen på vattnet och intensiteten i jets.



Helt slut!

Jag tänkte börja berätta om gårdagen eftersom att jag inte hann sätta mig vid datorn igår eftermiddag :). Efter praktiken åkte jag och världens bästa Rebecka ner på stan och tittade lite, jag fick med mig en lampa hem :). Justja ni ska få se bild på den också :). Men jag hade ju dansträning igår också, Rebecka åkte dit med mig och sedan dansade vi, gick sådär :). Sedan åkte vi hem till mig och efter ca 45 minuter åkte vi till min konståkningsträning, hon var där och tittade :). Vår tränare var inte där igår heller, fortfarande sjuk så jag och Anna kollade på varandra när vi hoppade och körde program och det gick bra :). Jag körde programmet två gånger och var riktigt slut efter träningen nästan så att jag inte orkade stå upp! Efter träningen skjutsade jag hem Rebecka och åkte sedan hem själv :). När jag kom hem så gick jag raka vägen till soffan och kände hur mina ben var helt slut så det var skönt att gå och lägga sig efter två träningar :). 


Pinocchiotårta!

Just nu fick jag lust att baka! Får se om jag gör det idag :). Det är ju roligt att baka och det är ju ett plus att när man är klar så får man äta det man har gjort och det är ju oftast gott ;)


Mammas goda pinocchiotårta som hon gjorde till min yngsta syrras födelsedag :)!

Energidryck!

Jag hittade en liten rolig energidryck, flaskan ser ut som ett Duracellbatteri och när man dricker energidryck så ska man ju få mer energi och "fylla på batterierna" :). Lite fiffigt :)


2 November!

Vattumannen (21/1 - 19/2)
Förhållandet med din partner tänder till på nytt. Nu kommer det att slå gnistor om er en tid.

Fiskarna (20/2 - 20/3)
Vissa regler är till för att brytas. Du har länge nog hindrats av ditt överdrivna samvete.

Väduren (21/3 - 20/4)
Den här gången kan det bli du som hinner ta initiativet först. Gamla vänner blir ibland som nya.

Oxen (21/4 - 21/5)
Känn dig hedrad när någon i din omgivning idag ber dig om hjälp. Satsa helhjärtat utan att tveka.


Tvillingarna (22/5 - 21/6)
Du skaffar dig snabbt fotfäste i nya och ovana förutsättningar. Idag kan du bli avundad av många.¨


Kräftan (22/6 - 23/7)
Svartsjuka präglar din relation. Det kan bero mera på din fantasi än på din partner.


Lejonet (24/7 - 23/8)
Ta dig en rejäl promenad. Efter en hel serie motigheter kan du äntligen vänta dig en mer problemfri dag.


Jungfrun (24/8 - 23/9)
Något oväntat ställer mycket gammalt på huvudet. Det kan du utnyttja till din egen fördel om du är snabb.


Vågen (24/9 - 23/10)
Passa på att njuta i fulla drag av ny frihet. Du har just passerat ett besvärligt hörn i tillvaron.


Skorpionen (24/10-22/11)
Nu har du turen på din sida. Ekonomin tycks vara på väg att förändras till det bättre.


Skytten (23/11 - 22/12)
Ett ekonomiskt tillfälle dyker upp. Men se till att du inte tar på dig något som går ut över din partner.


Stenbocken (23/12 - 20/1)
Du planerar ett inköp, och känner för att ta ut svängarna lite extra. Men spara en liten slant till i morgon


Långa sladdar?

Brukar du lyssna på musik och kanske har långa sladdar till din I-pod, mobil eller Mp3? Det kan vara ganska jobbigt om man har långa sladdar som bara hänger och jag brukar nästan alltid fastna i sladden. Men här kommer en jättesmart sak, du kan nämligen linda upp sladden bakom huvudet på de här figurerna och fästa den med en klämma som sitter bakom huvudet och sedan sätta den på din jacka eller tröja.



 



Smart va? Plus att figurerna är ju supersöta :) ♥


Började på ett program!

Igår när jag gick från praktiken så snöade det lite och det gör det fortfarande men det smälter när de kommer ner på marken. Iallafall, igår efter träningen så åkte jag hem och efter en timme hade jag ätit mat, duschat och dammsugat mitt rum :). Så då tog jag penna papper och satt på låten Halo med Beyonce på min Ipod-docka och började skissa upp ett program till en utan mina åkare i min konståkningsgrupp :). Hon ska åka till låten Halo och jag tycker att den är bra och har själv funderat på att ha den låten i mitt program :) jag hann inte göra klart programmet men halva iallfall och jag tror att det kommer att bli bra det där :). Sedan kollade vi på "Bonde söker fru" och fikade :).

Idag har jag street träning och sedan konståkningsträning och innan de träningarna tänkte jag inte göra någonting speciellt bara vara hemma :).

Ditt horoskop!

Här kommer ditt horoskop och en Hello Kitty symbol för varje tecken!

VÄDUREN
Optimismen du känner tycks vara lite orealistisk, varför en eller annan besvikelse möjligen lurar runt hörnet.


OXEN
En lämplig dag för Oxen bidrar till att överbrygga klyftor och meningsmotsättningar!


TVILLINGARNA
Något får dig att ifrågasätta någons sanningsenlighet. Tecknen råder dig att inte dra för snabba slutsatser.


KRÄFTAN
Önsketänkande tonar fram i Kräftans tecken. En dag då fallgropar lurar om du inte är uppmärksam.


LEJONET
Du stöter på motstånd i en speciell angelägenhet, och möjligen får du göra avkall på vissa egna intressen.


JUNGFRUN
Missförstånd och gräl lurar i vassen. Var lite observant så kan du förmodligen kväva ett och annat i sin linda.


VÅGEN
Något du önskat en tid kan nu snart gå i uppfyllelse men först efter att ett missförstånd ordnats upp!


SKORPIONEN
Planer måste troligen genomföras tidigare än det var tänkt. Utsikterna är dock goda för att allt ska gå i lås.


SKYTTEN
Tecknen råder nu Skytten att slå av lite på tempot – du får faktiskt mer uträttat på det viset!


STENBOCKEN
Trassel av något slag indikeras i dagens tecken – möjligen rörande hjärtats affärer.


VATTUMANNEN
Skriftliga överenskommelser och ekonomiska angelägenheter bör just nu ägnas extra försiktighet.


FISKARNA
Ett viktigt avgörande stundar. Förmodligen gäller det vissa ändrade levnadsvillkor – kanske byte av jobb.


Let´s make sweets!

Jag var ute och kollade runt lite på internet och då hittade den här boxen (första rutan i bilden)! I den boxen finns allt du behöver för att göra dina små donuts, cupcakes eller vad du nu vill göra :)! ♥




Fixa sponsorer!

Godmorgon alla söta!

Nu på morgonen har jag läst igenom och svarat på alla kommentarer, alltid lika roligt :) ♥ Idag efter praktiken ska jag ner till stan för att möta upp Menal, vi ska fixa sponsorer till vår konståkningstävling vi ska ha här :). Sedan ska jag på bandyträning :).

Igår 20 minuter innan Andra Avenyn började så kom jag på att det var Andra Avenyn! Jag hade helt glömt de men tur att jag kom på de, avsnittet var ju hur spännande som helst :)!


Vad tycker ni?

Nu har Baby and me kommit ut, och vad är det då? Jo en docka, men inte vilken docka som helst utan en docka som du kan stoppa in en Wii konsoll i och då känner den kraftiga skakningar och rörelser. Den innehåller också ett Balance Board stöd så att du kan lära din bebis att sova.



Vad tycker ni om det här Wii spelet? :)

031109

Idag efter skolan ska jag hem och äta mellanmål sedan ska jag ner till Jernvallen för konståkningsträning, efter den ska jag vara konståkningstränare och sedan har jag discoträning och efter den ska jag hem och äta, sedan städa mitt rum :). Fullt upp :)! Undra om vår tränare kommer till träningen idag på konståkningen och att det går lika bra på den här tränignen som förra, hoppas :)!

Love etc!

Den nya doften LOVE ETC är här! Kärlek på flaska! Doften finns i de underbara produkterna Body Lotion, Body Wash och Eau de Parfum. Det är marknadens första doft med ekologisk alkohol. Den finns hos The Body Shop


11 träningar!

Idag efter skolan ska jag hem och måla syrrans naglar :). Bilder på mina naglar kommer att komma inom kort ;). Efter att jag har målat hennes naglar så blir det bandyträning sedan hem och mysa framför tv:n :)!

Jag satt precis och kollade hur min vecka ser ut och jag har 11 träningar den här veckan och 1 träningsmatch, det ska bli superkul och jag är jätteladdad :)!


Taxi!

Jag åker nästan aldrig taxi, kanske har gjort det två gånger i mitt liv! När jag var lite så skjutsade mamma eller pappa mig sedan när jag blev 15 så körde jag moped dit jag ville, tills jag blev 18 och fick körkort ;). Självklart så cyklar jag ju ibland, men om man ska iväg längre sträckor så är det skönast med bil :). Nu har jag iallafall hittat några ovanliga taxin :).

Porsche Taxi

Hummer Taxi

Air Taxi

Chevrolet Corvette Taxi

Porsche Cayenne Taxi

Coco Taxi

Water Taxi

Lamborghini Taxi

VW Beetle Taxi


Min Söndag!

Vilken dag! Jag åkte hemifrån 10.00 och kom hem 19.20! Började med träning i morse som fick bra fast jag inte var så taggad! Men jag klarade dubbelsalchowen jättebra i programmet och allt annat gick också bra, alla mina axlar gick bra och jag ramlade bara på första salchowen annars landade jag alla andra och det kändes superbra, hade inte så lång träning så hann inte hoppa fler hopp, lite tråkigt men får göra det nästa träning idag tränade vi mest på programmet :). Sedan åkte jag ner till stan med Rebecka och vi skulle äta men Jensas där vi ville äta öppnade inte förrän 12.00 så vi gick till Biblioteket och kollade lite, hehe :). Sedan åt vi kycklingsallad och satt där och pratade ett tag och sedan åkte vi till Jernvallen och jag fixade lite inför träningen jag skulle ha :). Jag var tränare och Rebecka tittade på, det är så roligt att vara tränare barnen blir faktiskt bättre och bättre för varje träning och det är jätteroligt att se :)! Efter träningen åkte jag direkt till Valbo med mamma. Vi skulle kolla på klinker med de hade inte så mycket där så vi åkte in till K-rauta i Gävle och tittade och där hittade vi ett snyggt klinkergolv så det tog vi :). Medans vi var inne i Valbo så var Miloo kvar i bilen jag när vi kom fram till K-rauta så kände jag att jag var blöt i baken och tänkte att jag kanske är blöt sedan jag tränade, men jag ramlade bara en gång på sidan så jag trodde inte att jag kunde ha blivit blöt i baken för det, så tillslut kände jag och det var kiss! Miloo hade kissat i bilen på sätet där jag skulle sitta! Men jaja jag gick runt med det där (usch) sedan åkte vi och lämnade mamma på jobbet och sedan hem så jag kunde byta om! Hehe kändes som jag hade gått runt med det där i en evighet. Sedan åt vi och efter det så la vi ut "plattorna" så vi såg hur det skulle bli och det blir nog superbra tror jag :)!

Nu sitter jag och tittar på "Ensam mamma söker" :).

08.47!

Bjuder på lite onödigt vetande nu på morgonen!


Halle Barry har sex tår på ena foten.

  Det finns fler kycklingar än människor.

√  Krokodiler sväljer stenar för att de hjälper dem komma ner längre i vatten

√  Den ende staden i världen där invånarna bara pratar svenska ligger i Finland.

  Påven Gregorius XIII skar bort tio dagar ur historien för att få styr på kalendern. Därför
existerar inte dagarna mellan 5:e och 14:e oktober 1582.

  Det går 17 3610st disketter på 1st Blu-Ray skiva.




011109

Hej alla sötisar!

OJ idag är det första november! Vad fort det går! Snart är det jul ;). 

Jag vaknade kl 08.00 och nu och sitter och kollar på "The Biggest loser" och pratar med syster som ligger här och har feber "/. Tråkigt!  

Om två timmar ska jag vara på Jernvallen och ha konståkningsträning, ingen lång träning idag tyvärr, men lite är bättre än inget, sedan ska jag ner till stan och äta lunch med Rebecka sen ska jag vara tränare så jag kommer at komma hem runt 17.00 :).

RSS 2.0