Chokladfontän!

De vanliga runda stekpannorna är lite tråkiga tycker jag, man har liksom tröttnat lite på den vanliga runda formen, det är bara ett exempel på tråkiga saker.

På coolstuff.se har de gjort vanliga vardagliga tråkiga saker lite mer annorlunda och roliga som t.ex. den här stekpannan titta vilken söt :)


 

     

Eller den här Twilight Umbrella, jag tycker att det kanske är lite onödigt, men fint och coolt är de :) De är små lampor som formar en stjärnhimmel på paraplyet, man kan ha lampor i både blå färg och sen finns det lampor som skiftar i alla möjliga färger, det här paraplyet skulle ju kunna göra vilken regnig dag som helst roligt :)



Den här chokladfontänen vet jag att många inte skulle tacka nej till ;). Den håller din choklad varm och rinnande medans du doppar t.ex. frukter, bär eller andra godsaker i chokladen, tänk dig vad gott med jordgubbar doppade i varm rinnande choklad! Den är  dessutom lätt att diska och är tyst.

 

Den här glassbollen var lite fräck! Man stoppar in ingridienserna och skakar lite sen är det bara att börja äta den goda hemmagjorda glassen :) Smart!
 
      








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0