Bilder från Stockholm!

Jag tänkte uppdatera er lite här så ni vet att jag inte har glömt er hihi. Jag har som sagt varit i Stockholm idag och fick med mig några saker hem som jag är väääldigt nöjd över! Imorgon får ni se vad jag köpte och då får ni också se vad mamma fick på mors dag som några utav er ville se. Nu tänkte jag visa lite bilder från idag.




Fyller på med energi innan vi drar igång med all shopping








Jag och äldsta lillsyrran i fullgång med shoppandet


Fika paus


Provade lite skor


På vägen hem satt syrrorna ganska trångt bland alla påsar och väskor de fick med sig hem


Jag hade dock lite mindre


Mors dag 2010!

Så nu är det dags för mig att stänga va datorn! Jag har precis lyssnat på en av mina favoritlåtar, funderar på att ha den låten i mitt program på konståkningen, får se hur det blir men det vore roligt!

Mamma slutar jobba snart så då ska vi fira henne, ge henne presenterna och sånt! Sen ska jag sova.

Imorgon 07.30 åker jag till Stockholm! Ska bli riktigt roligt och trevligt! Skriver mer när jag kommer hem från Stockholm imorgon kväll.

Godnatt och sov gott!

Hoppas ni får en bra måndag imorgon ♥


Mormor!

Jag kom nyss hem efter ett par timmar hos mormor med god mat och efterrätt, god fika och mycket prat och skratt! Det var väldigt trevligt! Direkt efter att vi åkte från mormor skjutsade jag mamma till jobbet. Nu ska jag städa undan lite och fixa allt inför imorgon, jag åker nämligen bort imorgon, vart jag ska får ni veta senare idag!

Bilder från mormor idag:


















30 Maj 2010!

Hej på er!

Jag är full av energi fast det blev en sen kväll igår/natt, kanske beror det på det fina vädret och att det är mors dag idag? Ja jag tror det! Jag vaknade för två timmar sedan och har inte hunnit äta frukost än, jag har lagt in bilder på datorn både gamla och nya men nu ska jag äta frukost och sedan ta en promenad på 1 timme med hundarna och efter det så har mamma slutat jobbet och vi åker till mormor för att fira henne på mors dag. Ikväll när syrrorna kommer hem är det dags att fira mamma!

Det här möttes jag av när jag vaknade och gick till vardagsrummet:



En söt liten Nikki


Rosa Rosor!

Den här klänningen blev min igår!





Knäppte lite kort på rosorna som står på vårt köksbord





Nu ska jag göra mig i ordning och sedan åka och hämta Elin sen ska vi till Sofia!


Från Lager 157!

Det här + ett par solglasögon följde med mig hem från Lager 157 när jag var i Örebro!

3 bas linnen




1 Leggings




1 Tröja

Slapp och skön


29 Maj 2010!

Idag fyller Maire år, GRATTIS MARIE! :) 

Efter att jag och pappa hade varit i Valbo köpcentrum så började vi med tårtan, jag gjorde som pappa sa när det gällde innehållet i tårtan men jag dekorerade den själv hihi. Själv tycker jag att tårtan blev fin tårtan och supergod!














Mitt mästerverk!

Det regnar lite då och då ute så vi får se hur det blir mot kvällen, regnar det då så blir jag, Elin och Sofia hemma hos någon utav oss innan det är dags att dansa loss, annars åker vi ner till stan innan och kollar på cruisingen. Hoppas att det blir fint mot eftermiddagen!


Hård träning!

Nu sitter jag här framför datorn, men det blir ett snabbt inlägg!

Träningen var jobbig, jag är helt slut i musklerna. Vi värmde upp med Spinning efter det körde vi boxercise och sedan mage med en yogaboll, snacka om att ett sådant pass tar på krafterna! Kom nyss ur duschen och ska nu äta mat och sedan iväg med pappa!


Spinning


Boxercise


Sit ups på Yogaboll

Jag har bilder jag vill visa er men det är ju det där med sladde, vart är den tro?

Jaja bilder kommer när jag hittar den :)


Sängen väntar!

Happy Gilmore var riktigt bra och rolig! Precis som jag trodde att den skulle vara och som ni bloggläsare sa! Bilder från filmen kommer här:






Bilder från Google

Nu väntar sängen! Imorgon är det dags för träning, aerobics står det på schemat och sen på eftermiddagen och kvällen väntar andra roligheter!


Happy Gilmore!

Idag efter skolan blir det mys med film! Och till middag blir det grillning, gott! Fredagsmys med andra ord!


Någon som har sett den?


Lou Ruvo Centrum för hjärnans hälsa!

Kan du gissa vad det här är för byggnad?

Brain Health Clinic by Frank Gehry

Brain Health Clinic

Lou Ruvo Center by Frank Gehry

Cleveland Clinic Lou Ruvo Center

Cleveland Clinic

Jag skulle aldrig komma på vad det är för byggnad om jag inte hade läst texten. Tror ni att ni vet vad det är?

Det är som ett sjukhus! I den här gigantiska och ovanliga byggnaden finns det moderna undersökningsrum, kontor för sjukvård och forskningslaborationer.

Arkitekten heter Frank Gehry och ligger i Las Vegas

Hade du rätt?


Jag bara måste!

Jag kände att innan jag går och lägger mig så måste jag bara vara med i denna tävling!



Det är en tävling hos Amanda där man vinner en lunch för två, som ni kanske ser på bilden. Jag är med i tävlingen eftersom att jag gillar att äta ute (som ni kanske märkt) och det vore roligt att prova på ett nytt ställe, jag har många gånger tänkt att jag ska äta där men det har inte blivit av, vore jätteroligt om jag vann för då skulle jag verkligen prova på att äta där och självklart bjuda med en kompis eftersom att man får lunch för TVÅ om man vinner! Jag skulle känna mig så dum om jag inte var med i denna tävling för det är verkligen en bra och rolig tävling!

Nu ska jag sova hihi, Godnatt (för andra gången ikväll)


En rolig kväll!

Nu är jag hemma och ligger i sängen och ser "Svensson Svensson". Efter skolan åkte jag hem och sedan åkte jag moped med yngsta lillsyrran. Efter att vi hade åkt klart åkte jag in på gården, parkerade och låsten mopeden och när jag skulle gå in så stod Elin och Sofia och väntade på mig så det var bara att hoppa in i bilen.

Vi hade det supertrevligt och roligt i Gävle och alla hittade något, jag hittade en klänning som jag är supernöjd med! Kommer att visa bild på den i bloggen.

Ledsen för dålig uppdatering men ni hör kanske att jag har haft fullt upp, blir bättre uppdatering imorgon!

Tack för en rolig och trevlig kväll tjejer!

Godnatt alla läsare som fortfarande är vakna!


27 Maj 2010!

I eftermiddag ska jag, Elin och Sofia till Gävle och shoppa lite, om vi hittar något. Jag ska köpa något om jag verkligen känner, ja den vill jag ha! Annars kan det vänta för jag ska ju till Stockholm snart så då shoppar jag där.

Jag vill ha någinting över klänningen på studenten ifall det blir kallt och så tänkte jag kolla efter en klänning och ett par skor, men som sagt jag kanske inte köper det idag.

Vad ska ni hitta på idag?


Styrka + kondition

Styrka och kondition körde vi på träningen idag och vet ni?... Jag kom ihåg hopprepet wiii! Det var en jobbig träning men väldigt bra!

Nu ska jag hoppa in i duschen, efter det ska jag lägga mig bredvid yngsta lillsyrran och se en film och sedan sova, tänkte att jag skulle sova ganska tidigt idag, får se hur det blir med den saken, men kan ju alltid försöka eller vad säger ni?

Godnatt ♥


Fotbolls fantaster se hit!

Qatar, som är belägen i Persiska och tio andra länder är med och tävlar om att få hålla i det stora fotbollsarrangemanget Fifa World Cup 2022. Ifall Qatar skulle vinna, så innebär det att fotbolls-VM för första gången hålls i mellanöstern.

I hopp om att få vara värd för fotbolls-VM så har Qatar bidragit med fem olika koncept på arenor som skulle byggas inför 2022. Eftersom att det är ett väldigt varmt land så har varje arena försetts med solpaneler, som kommer att använda solens energi för att ständigt hålla en maxtemperatur 28°C på insidan.

I december avslöjas det vilket land som kommer att få vara värd för Fifa World Cup 2022.

Arenorna är så häftiga, se själv!





 



 

26 Maj 2010!

Idag känner jag att jag har träningsvärk i ryggen och lite i låren, att jag har träningsvärk i låren förstår jag efter gårdagens pass men i ryggen, varför har jag träningvärk där? Det förstår jag inte hehe.

Idag väntar ett till tränignspass och justja jag ska komma ihåg hopprep till den träningen! Efter träningen blir det en tv kväll!


Bilen!

Här är den häftiga bilen vi åkte i på balen!







En fräsch och snygg Volvo PV i militärgrön färg!


Mini coopertest!

Puhhh vilket träningspass det blev idag! Det blev en liten besvikelse idag när jag kom till löparträningen när tränaren sa att vi inte skulle köra cooper idag, jag var ju så taggad. Men hon sa också att vi skulle springa 2.4 km på tid som ett mini coopertest. Vi började med en uppvärmning på 4 km sen körde vi intervaller 3*80 meter. Vi skulle under uppvärmningen tänka på tekniken och på fötterna och det var väldigt bra för jag har lätt för att glömma bort dom. Sen gjorde vi ett litet mini coopertest och jag blev ganska nöjd med tiden med tanke på allt vi gjort innan. Sprang 2.4 km på 12.10 minuter. Sen körde vi mag-och arm styrka på det! Sammanlagt så har jag sprungit 7,5 km idag.

Ja och jag fick veta en glad nyhet idag! Vi kommer att få is från och med 1 Augusti, jippi! Då kanske det inte gör så jättemycket om jag inte hinner åka på något läger iår.




Saknar isen!


Kreativa tidningshållare!

Magazine Coffee Table

Wall Magazine Rack

Dog Shaped Magazine Holder

Magazine Stool

Magazine Ladder

Illuzine Magazine Rack

Magazine Stand Lamp

Magazine Bag

Magazine Hanger

M Magazine Holder

Chrome Magazine Rack


25 Maj 2010!

Idag är det inte så roligt väder ute, det är mulet och regnet hänger i luften.

Får se om det är uppehåll ikväll då det är dags för coopertestet med konståkningen, jag är taggad och har bestämt mig för att springa och springa och springa även fast jag blir jättetrött, jag SKA slå min tid jag hade förra året då vi gjorde coopertestet och jag vill ju ha en svår tid att slå så att jag har någonting att sträva efter när jag är ute och springer.

Just nu är jag inne på Nelly, är sugen på ett par nya skor! Får se om jag hittar några som jag faller för.

Hugs!


Vilken tycker du är finast?







Foto: Syrran
Mitt ena öga
Red: Jag


Kroppskontroll!

Idag på träningen körde vi kroppskontroll, det är riktigt bra och man märker ibland att man inte har så bra kontroll över kroppen när man gör vissa saker. Dock blir träningarna inte så jobbiga men det behöver som inte vara alla gånger. Det var ju nästan bara bra för imorgon är det coopertest!

Jag håller på med lite bilder nu som ni kommer att få se om ett tag!


Snart är det träning!

Nu ska jag äta om en timme är det träning som gäller.

Skriver mer när jag kommer hem!


24 maj 2010!

Godmorgon på er!

Idag lyser solen där ute fast jag kan ju inte påstå att det är särskillt varmt. Men får se, det kanske bli lite varmare mot eftermiddagen!

Idag har jag både konståknings och bandyträning och jag hinner inte gå på båda, får se hur jag gör men det lutar mer åt konståkningsträningen.

Imorgon har vi coopertestet med konståkningen, jag känner mig inte riktigt i form inför den men det kan vara både positivt och negativt, det positiva är att jag lättare får bättre tid nästa gång (eller förhoppningsvis) det negativa är att jag vill ju ha en svår tid att slå!

Tack för alla fina kommentarer jag fick i förra inlägget, jag blir superglad av att läsa dom ♥! Nu ska jag svara på era kommentarer :)


Balen 2010!

Balen var helt fantakstisk! Det var jätteroligt att välja klänning, nagelstyling, skor, bestämma frisyr och sminkning. Det regnade hela förmiddagen men det gjorde ingenting för då var jag inne och fick håret uppsatt som tog närmare 2 timmar och sedan sminkade jag mig. Sen åkte jag hem och åt och efter det åkte jag till Rebecka, där Janet redan var, jag satt på mig klänningen och sedan tog vi lite bilder hemma hos Rebecka och efter det kom Johanna. Då åkte vi PV:n till Jerntoget, det var nervöst att sitta och vänta innan vi fick gå upp på röda mattan men när vi kom fram och hade kommit ut ur bilen så gick det bra, vi gick där och blev fotad, jag trodde aldrig att det skulle vara så mycket människor som var där och tittade som det var! Det var riktigt häftigt att gå där! Det kom bara några droppar men annars var det helt uppehåll, vi hade verkligen vädergudarna med oss som man brukar säga.

På Jerntorget väntade kompisar och familj där tog vi en massa kort och några utav dessa får ni se i det här inlägget!

Jag sammanfattar balen som helt fantastisk, rolig, och det är någonting jag tycker att ni alla borde gå på om ni får chansen, det var värt det och ingenting man kommer göra om! Jag har varit på min första och sista studentbal! Chansen är över men jag är nöjd för jag tog den!

Nej det går inte att förklara, bilderna får tala för sig själv!

Röda mattan

Foto: Yngsta lillsyrran

På Jerntorget








Engeltofta



Maten

Förrätt
Variation på Engeltoftas Tapas


Varmrätt
Örtbakad fläskfilé med rostade rotsaker.
Serverades med tryffelsmaksatt potatisterrin och Karl-Johansvampvelouté



Efterrätt
Chokladkaka med hallonsorbet och kolasås

Detaljer












Håruppsättningen





Foto: Äldsta lillsyrran

Där fick ni några av alla bilder jag har!

Jag kände mig om en prinsessa hela eftermiddagen och natten!


Behind the scenes - balen!

Här kommer lite behind the scenes från balen, om någon timme lägger jag upp bilder från själva balen, håll utkik!

Mamma och två av hennes vänninor syr upp min klänning (dålig bildkvalité jag tog bilderna med min mobilkamera) Det blev superbra!


 

Jag trodde att jag hade lagt in bilder från själv håruppsättningen och även bilder från sminkningen, men det hade jag inte. Här är iallafall en bild på mig när håret nästan är helt klart




Foto: syrran

Jag har så mycket mer bilder jag ska lägga in på datorn men ännu inte gjort! Här fick ni iallafall se NÅGRA av alla bilderna :)


Furuvik!

Som sagt så var vi i Furuvik idag. Det var hur mycket folk som helst där, vi kom dit med buss, det var samanlagt 82 bussar som var dit och 9000 personer där! Vi stod långt bak i kön men sen gick Jack fram och precis då öppnade de en till Entré så då kom vi nästan först i kön där, snacka om tur!

När va hade kommit in gick vi runt och tittade lite, det är mysigt där. Vi såg en massa djur och sedan gick vi till nöjesparken och åkte karuseller. Tyvärr knäppte vi inte så mycket kort när vi åkte karuseller för vi hade fullt upp och superkul! Vi åkte Piraten (är som en stor gunga som gungar fram och tillbaka hög upp), radiobilarna, jag gasade och Madde styrde och vi hade som mål att krocka så mycket som möjligt i Alex och Jack, Kaffekopparna,  Spökborgen och några fler roliga karuseller!

Jag har skrattat och skrattat så jag fått alldeles ont i magen på grun av allt skrattande! Haha.

Det roligaste var när vi åkte Piraten jag, Angela, mamma, Heléne, Alex och Jack jag skrattade, skrattade och skrattade dels åt karusellen men också åt oss 6!

Här kommer några bilder från dagen idag



Hos Schimpanserna










Titta på den lill schimpansen som djurskötaren håller i famnen, den ville vara hos henne hela tiden, när hon släppte ner schimpansen på marken så sträckte han upp händerna och ville upp till henne igen, supersöt!




I regnskogen
















Zillah och Totte var där och uppträde, men då var jag någon annanstans och åkte karuseller hehe



Foto: Syrran
Det får räcka för idag, nu ska jag skjutsa syrran!


22 maj 2010!

Nu är jag hemma efter en otroligt rolig och mysig dag i Furuvik! Rebecca och Madeleine är här och vill att jag ska leka med dom så det ska jag göra nu. Mer om vad vi gjorde i Furuvik kommer senare idag!


Nu ska jag lägga mig!

Idag när jag åkte i bilen och lyssnade på radion så sa dom att man skulle undvika att åka till Furuvik imorgon om man kunde för det skulle bli trafik kaos för det var flera bussar som skulle dit och 9000 personer ska till Furuviks nöjespark imorgon och vi också! Ska bli roligt!



Skriver mer imorgon eftermiddag/kväll när vi kommer hem, vi åker imorgon 09.00!

Godnatt ♥


Jag cyklade hem i detta väder!

Eftersom att jag inte knäppte kort igår när jag cyklade hem från skolan (kameran eller mobilen skulle ha gått sönder eftersom att det öste ner regn!) Men syrran var hemma och tog kort genom fönstret. Jag snodde bilder från hennes blogg, nu kanske ni förstår varför jag fick vrida ur håret när jag kom hem och varför jag var genomblöt!





Ja gårdagens eftermiddagsväder har ni här.


Häftiga produkter för din cykel!

Skulle du vilja ha någon utav dessa?

Frame Bag

iPhone Bike Mount

Coffee Cup Holder

Bike Cargo Trailer

Air Pump Bike Light

Book Holder

Bike Wheel Display System

Bike Porter

Umbrella Mount


21 maj 2010!

Idag har jag inga speciella planer, bara ta det lugnt och ha en skön fredag! Ska bli riktigt skönt efter en hård vecka!

Vad gör ni denna fredag?


Lika varmt inne som ute!

Det är lika varmt inne som ute, lite irriterande när man har fönstret öppet för att man vill att det ska bli lite svalare här inne hehe, den enda skillnaden från att ha stängt fönster nu är att man inte hör allt som händer där ute.

Nu ska jag läsa lite innan det är dags för att sova. Hoppas att det blir fint väder imorgon, skulle passa perfekt eftersom att det är fredag!



Hoppas alla läsare haft en bra dag!


Äventyr påväg hem från skolan!

Det har varit kvavt ute hela dagen men sol och inte en enda droppe regn. När vi skulle cykla hem från skolan, jag, Elin och Sofia ja då kom det en blixt vid vår skola och följden av den blev ett dundermuller (som gjorde så att ett larm började gå på skolan)! Jaha och vi då som skulle cykla hem och som inte gillar att vara ute när det blixtrar vad gjorde vi? Jo vi stannade kvar i skolan och velade ett bra tag ända tills det började komma lite droppar från himlen, då gav vi oss ut för vi orkade inte stå och vänta mer. Vi tog cyklarna och precis när vi började cykla så öste det ner regn! Halvvägs hem såg det ut som att vi nyss hade kommit ut ur duschen! Det var roligt iallafall fast det fortfarande mullrade lite, vi skrattade och skrattade och skrek ibland när det mullrade lite extra. Lite innan jag och Elin skulle svänga av så körde vi ihop med varandra och ramlade haha (vi hade kontroll när vi ramlade för vi åkte ihop med våra styren och ingen gjorde sig illa) det var så komiskt, vi låg där och skrattade och Sofia stod och kollade på oss och skrattade, där låg vi i en hög med våra cyklar, genomblöta och det öste fortfarande ner! Det blev ca. 10 cm regn på bilvägen, det rann som forsar ner för gatorna. Sofia fick hjälpa oss därifrån hehe.



Ja det var ett roligt litet äventyr att cykla hem från skolan idag!

Allt var genomblött när jag kom hem så jag bytte om och torkade håret. Det blev inget gym idag för syrran skulle inte dit och jag var inte så taggad efter att ha cyklat som en dåre i regnet. Istället gjorde jag en ansiksmask och la mig i sängen och läste.

Vad tror ni att det är för väder här nu? Jo sol! Självklart för nu ska inte jag ut och cykla någonstans hihi.


Ovanliga klänningar!

Skulle du vilja äga någon utav dessa?

LED Dress

Skull Dress

Nintendo Game Boy Dress

Sponge Dress

Illusion Dress

Balloon Dresses

Garbage Bag Dress


20 maj 2010!

Idag på morgonen var jag och kollade på rättegång med klassen, det var intressant! Jag har varit och tittat på rättegång förut på högstadiet och det var lika spännande nu, den här gången handlade det om misshandel. Sen gick jag, Elin och Sofia och åt en varsin god sallad!

Idag efter skolan ska jag till gymmet med Hekéne och Emma, det blir intervaller idag! Efter träningen är det förhoppningsvis fortfarande sol ute så att man vara ute i trädgården och bara njuta.


Little black dress!

Den här tror jag skulle vara en favorit hos många tjejer. En byrå som är formad som en klänning! Hur snygg är inte den om man jämför med en vanlig tråkig byrå?

Little Black Dresser

Modern Dresser

Creative Dresser

Skulle du vilja ha denna lilla svarta klänning i ditt rum/garderob?


19 maj 2010!

Ikväll är det dags för markträning med konståkningen, ska bli riktigt skönt eftersom att vi åt hamburgare till lunch idag hehe. Men det är varmt ute idag, precis som i förrgår så det blir nog jobbigt idag.

Annars tänkte jag inte göra så mycket mer idag, vad hittar ni på idag?


I ishallen, fast ingen is!

Nu ska jag upp och byta om och sedan ska jag och syrran åka moped till bandyträningen (löpraträning).

Jag saknar redan isen!



Bilderna är tagna för någon vecka sedan då vi hade markträning (med konståkningen) inne i ishallen, fast på marken, isen är borta. 


Bilder från Örebro!

Här kommer bilder från helgen då jag och syrran var i Örebro!

Syrran kör åkergräsklipparen och Emil åker på kärran




Påväg till lekparken

Det var superkönt att bara ligga i kärran då syrran körde och titta upp mot himlen

Sol och 23 grader varmt


Påväg hem, bilkö p.g.a. olycka satt i kön i 45 minuter

Det var kö på av och påfarterna


över och under broarna


och flera kilometer lång kö bakom och framför oss


18 maj 2010!

Tidigare idag hade jag lite problem. Jag har både konståkning och bandyträning idag båda träningarna börjar klockan 18.00 på olika ställen. Jag vet vad jag får ut av konståkningsträningen men vill gärna se vad dom gör på bandyträningen, bandyn har bara haft 1 försäsongsträning och det blir den andra idag och vi har haft försäsongsträning ett tag nu men konståkningen så jag tror att vi ligger lite före där, men jag vet inte. Jag mailade min tränare på konståkningen och frågade om vi skulle göra coopertestet idag vilket vi inte skulle så jag går på bandyträningen, ska bli spännande! Min tränare på konståkningen skickade ut ett schema på vad dom gör på träningen idag, de skulle ha intervallspass idag så det kör jag på torsdag eller på söndag så jag inte halkar efter där för nästa tisdag kör vi coopertestet!

Det är varmt ute men lite molnigt på himlen så vi får se hur träningen idag går, igår var det jättevarmt att träna ute det blev jobbigt ganska snabbt, vi alla blev helt slut fast vi inte körde på så jättehårt!


Unik husvagn!

Moderna turister vill ha en husvagn gjord för just dem. Mehrzeller försöker lösa detta problem genom att erbjuda skräddasydda husvagnar.

Varje layout genereras av en dator med hjälp av bidrag från kunden, den slutliga utformningen har ändrats för att ge ett attraktivt och praktiskt resultat.

Vad säger du om den här?
Mehrzeller Camping Trailer

Mehrzeller Mobile Home

Mehrzeller Caravan

Mehrzeller Travel Trailer

Mehrzeller

Mehrzeller Trailer

För att läsa mer om Mehrzeller husvagnar gå in här.


Vakna med the voice!

Förlåt för dålig uppdatering igår! Anledningen till min dåliga uppdatering var vädret, jag får skylla på det. Jag var ute hela dagen, det var hur skönt som helst att gå runt i korta shorts och bikiniöverdel. Sen åkte jag och syrran och storhandlade och när vi kom hem hade mamma börjat grilla så vi åt grillat som var supergott!

Efter maten åkte jag iväg till träningen där vi körde styrka, fast jag tycker att det itne var lika jobbigt som förra måndagen. 

Nu ska jag äta frukost och fortsätta kolla på "vakna med the voice"  

Idag ska jag ta igen bloggningen från igår så håll utkik!


17 maj 2010!

Idag gör det ingenting att det är måndag för solen skiner och det gör så man blir på toppenhumör fast det är måndag ^^

Idag har jag praktik idag och ikväll är det dags för markträning med konståkningen, vi kommer nog att träna ute idag för det är så fint väder. Men mellan praktiken och träningen ska jag försöka hinna vara ute en del i det fina vädret, man vill ju inte vara inne då!

Jag börjar få sommarkänslor ♥
Bilder från 09


Smörblommor


Lunch på altanen


Prästkrage


Bada i poolen


Premiärgrillning!

Proppmätt är vad jag är. När vi kom hem hade pappa börjat grilla så vi åt grillat, supergott! Nu ska jag mest bara ta det lugnt och ta ett varmt skönt bad :)

Framöver kommer bilder på det jag köpte på Lager 157!


16 maj 2010!

Dags att väcka liv i syrran. Om en liten stund är det dags att åka till Lager 157!


Ikväll åker vi hem annars har vi inga större planer för dagen.

Men vi hörs senare idag ♥


Katthus!


Cat Bed from Recycled Computer Monitor   (CUSTOM)

Cat Bed from Recycled Computer Monitor   (CUSTOM)
Cat Bed from Recycled Computer Monitor   (CUSTOM)
Om du vill att din katt ska få ett speciellt litet krypin så är det här den perfekta gåvan till din katt. Katthuset är gjort av en gammal dator och finns att köpa här för ca 1520 kr.

Sweet dreams!

Jag trodde att jag hade tagit med mig sladden mellan mobilen och datorn så jag har knäppt kort idag med mobilen jag tänkte ladda över bilderna nu... men jag har tagit fel sladd så jag kan inte få över bilderna idag. Ni får kanske se dom imorgon, det beror på när vi kommer hem.

Nu ska jag göra mig i ordning för natten och sedan lägga mig, imorgon väntar en rolig dag! Vart jag ska imorgon får ni se imorgon! Okej ni får en ledtråd, shopping!

Nu får ni gissa vart jag ska ;)

Godnatt ♥


15 maj 2010!

Runt 13.30 kom jag och syrran till Örebro och sedan dess har tiden bara rusat iväg! Det är sol ute och runt 23 grader varmt så vi vill bara vara ute hela tiden vilket vi har varit största delen av dagen. Vi har bland annat åkt åkergräsklippare och lekt i en lekpark med Emil, vi ska snart ut igen i det fina vädret.

Senare kommer bilder och ett inlägg om hur balen var igår. Ni får två detaljbilder redan nu!






Foto: Syrran


Blogga, packa, åka!

Jaaa jag hann skriva ett litet inlägg nu innan jag och syrran åker till Örebro. Vi sitter och äter frukost nu och åker om ca 15 minuter, och jag ska byta om och packa på den tiden. Snacka om att jag har lite bråttom!

Jag skriver sen i Örebro och berättar om gårdagen!


Håret och sminkningen!

Efter ca 2,5 timmars jobb med håret och sminkningen klar! Jag är supernöjd och hoppas hoppas hoppas att allt kommer att hålla under kvällen/natten och att det inte börjar regna!

Nu ska jag äta mat och om en timme ska jag till Rebecka sen åker vi i bilen ner till stan och efter det åker vi och äter, jag kommer att komma hem sent inatt och imorgon bitti åker jag till Örebro så det blir uppdatering där!


Ritningar kombinerat med fotografier!

Ben Heine har gjort det igen! Den här gången introducerade han även eld i sina bilder, jag säger som förra gången. Njut

Drawing Combined with Photograph

Burning Drawing

Drawing Merged with Real World



Photography Combined with Pencil Drawing

Burning Pencil Drawing

Pencil Vs Camera


14 maj 2010!

Godmorgon på er!

Jag har varit vaken i 2 timmar nu, jag vaknade runt 07.00. Gissa vad det var som väckte mig? Jo regnet! Det har regnat som bara den och små åskat, sedan blixtade det en gång och följden av den blev en dunder åska! Men nu är det uppehåll och vi ska äta frukost.

Hoppas att det inte regnar på eftermiddagen idag eftersom att det är balen idag, jag längtar som bara den!


Dags att åka till Rebecka!

Nu ska jag packa ihop allt innan jag åker till Rebecka där jag ska måla Emelies naglar. Ska bli riktigt kul och hoppas att det blir bra eftersom att hon ska ha dom på balen!

Hörs senare!


Vilda affärer!

Gårkvällen blev riktigt rolig och mysig, vi började med att åka till Maxi och inhandla lite smått och gott och åkte sedan hem till Sofia där vi spelade spelet "Vilda affärer", det var ett riktigt roligt spel och jag vann ;)! Sedan tittade vi på film och efter den var vi så trötta efter allt vi stoppat i oss så man orkade inte göra någonting, tur att vi hade med oss bilen Elin haha annars hade vi nog varit tvungna att ta en tupplur efter halva vägen.

Här kommer lite bilder:










13 maj 2010!

I morse när jag vaknade så satt jag på tv:n och tittade lite sen dammade jag i mitt rum, bäddade rent , tog bort lite prydnadssaker, och dammsugade så nu är det rent och fint där! Riktigt nöjd!  

Klockan 11.00 följde jag med äldsta lillsyrran och Emma till gymmet och gymmade lite, sprang 3 km som uppvärmning och sedan armar och mage, skönt!

Åkte hem och hjälpte till lite i trädgården, åt mat och sitter nu vid datorn och överför lite bilder, bilderna från igår kommer inom 20 minuter!

Snart jag jag ut och åka moped med yngsta lillsyrran!


Praktiska saker till ditt kök!

Wine Pourer

Upside Down Bottle Holder

Mozzarella Slicer

Citrus Juicer

Bull Bottle Opener

Produce Washing Net

Ceramic Egg Box

Banana Holder

Olive and Cherry Pitter

Bottle Handle

Apple Corer


12 maj 2010!

Idag efter skolan ska jag hem och försöka hinna med en liten springtur eftersom att jag missar träningen (har ont i knäna och vi ska träna hoppteknik idag) så ikväll ska jag hitta på lite roligheter och gottigheter med Elin och Sofia, ska bli riktigt roligt!


Löparträningen väntar!

Nu är vi hemma och jag har ätit middag och en god avokado till! Nu ska jag göra mig i ordning och sedan åka till löparträningen jag är taggad!


Okej, då kör vi!

Nu åker jag och yngsta lillsyrran ner till stan med mopederna, härligt!

Får se om jag kommer hem med någonting, men det tror jag inte jag handlade det jag behövde igår och det var ett par rosa leggings, jag behöver fler sommarplagg också men det är inget måste än så länge!


11 Maj 2010!

Oj vad dagarna går fort! Idag är det 11 maj, 3 dagar kvar till balen, lääängtar! Idag har jag iallafall löparträning vilket ska bli skönt för jag har ingen träningsvärk (än så länge) och solen skiner där ute!

Sen blir det en lugn kväll med tv och läsning tror jag!


Styrketräning!

Oj jag är slut i varenda liten muskel jag har i kroppen, det var nästan så jag inte kunde trycka ner gasen på bilen när jag åkte hem, var så stum i benen! Skönt!

Men jag kan ju erkänna att det inte var så skönt på träningen, vi körde styrka, behöver jag säga mer? Vi körde "idioten" som uppvärmning (efter joggningen) d.v.s. sprang till första konan gjrode 30 sit-ups, sprang tillbaka och gjorde 5 benböj på varje ben sen till andra konan, gjorde 20 armhävningar, springa tillbaka gjorde 5 benböj, sprang till kona 3, gjorde 20 upphopp och mellan upphoppen ner i armhävningsposition, tillbaka och 5 benböj på varje ben och allt det gånger 2, ganska jobbigt.  

Sen körde vi en kombination med 3 upphopp, 5 armhävningar, rulla 4 varv åt ena hållet (utan att nudda ben och armar i marken), 10 sit-ups, rulla tillbaka 4 varv, 5 armhävningar, 3 upphopp allt det där i rad utan att vila 5 gånger om och om och om och om och om igen! Därefter körde vi lite annat bland annat fällkniven 20*2 raka sen 10 på varje sida.

Tränaren är jättebra när vi kör hårt på träningen hon peppar oss och säger till oss att vi orkar (fast man är helt slutkörd) man får energi av det! Idag sa hon en grej som peppade mig lite extra och det var när hon sa, vilka magmuskler du har Nadja! (hon såg det när jag gjorde fällknivarna) Och det bästa var att jag inte var trött i magen fast vi hade kört alla sit-ups m.m.

Det var som sagt riktigt skönt och en rolig träning, jag har ju inte tränat på en vecka eftersom att jag varit förkyld och så men nu är jag igång igen, imorgon väntar löparträning (om jag kommer att kunna röra mig med träningsvärken jag troligen kommer att få;))

BH helt onödigt att ha!

Jag försöker byta om men det går inte så bra då mitt BH band krånglar hela tiden :).
Jag hittar inte t-tröjan jag vill ha och tjocktröjan ligger förmodligen i tvätten så jag får nöja mig med ett lila linne och en svart vanlig t-tröja över som jag ska träna i :)
Jag har så svårt att bestämma vad jag ska ha på mig, fel t-tröja, denna är för ful, nej denna känns obehaglig, denna har fel färg, denna är för liten, ja jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska HA, HJÄLP! Nu är klockan 18.23 och min tärning börjar om exakt några minuter typ 20 i, som man brukar säga man tager det man haver xD jag glömde vad var det jag skule göra, Just det Parfym måste jag ha! nu är den stora frågan, Villken bil ska jag ta? /Angelica

Märkte att Angelica skrev ett inlägg om nästan allt jag sa och gjorde haha! 

10 Maj 2010!

Hej på er!

Idag är det måndag, en gråmulen måndag! Inte så jätteroligt men vi får göra det bästa utav dagen så idag ser min dag ut såhär:

* Praktik
* Maxi (ska kolla upp en grej)
* Min fina vän kommer hem till mig
* Markträning

Vi börjar med försäsongsträning med bandyn idag men jag har konståkningsträning och kan inte dela på mig så jag valde konståkningsträningen idag eftersom att jag tror att vi ska springa på bandyn och jag har löparträning imorgon.

Ha en fin dag!


Stilrent!

Titta vilka snygga handfat!

Towel Rail Sink

Steel Sink

Vessel Sink
Glass Sink

Futuristic Sink

Stroehmann Sink


9 Maj 2010!

Jag vet att jag inte har uppdaterat som jag brukar men det har verkligen varit fullt upp och en väldigt rolig dag! Förutom att kusinerna åkte hem, men vi syns om 1 måndag igen.

Yngsta lillsyrran har konformerats idag och jag tror att hon är nöjd med den här dagen! Det var jättemycket folk här, roligt och trevligt!

Nu ska jag städa i mitt rum, jag och en utav kusinerna fick lite bråttom i morse när vi höll på och sminka och fixa oss så allt ligger huller om buller, men det är nog fixat på några minuter hoppas jag. Jag kollar på "Ballar av stål" samtidigt!


Sov dags!

Det blev en sväng in till cruisingen i Gävle med kusinerna idag, superkul! Nu ska vi göra oss i orning för att sova imorgon väntar en rolig dag!

Hoppas alla mina söta läsare haft en otroligt bra lördag!


Härliga kusiner!

Nu är det full fart här vi spelar tvspel, åker moppe (för första gången iår), pratar och hoppar studsmatta det är superkul att kusinerna är här synd bara att dom åker hem imorgon men nu ska vi verkligen njuta av att vara tillsammans igen!

Jag har nog världen sötaste och härligaste kusiner dom kommer med så roliga kommentarer och berättar så mycket roligt! Jag älskar er

Vi knäpper en massa bilder så dom kommer jag att lägga ut här framöver.


8 maj 2010!

Ledsen för dålig uppdatering igår! Jag hade fullt upp, åkte till stan med yngsya lillsyrran efter skolan, kom hem och fixade för inatt kom våra kusiner hit, jätteroligt! Sedan blev det en mysig kväll med tacos!

Om 1 timme är det dax för aerobixträning och jag är laddad! Jag har ju inte tränat på hela veckan på grund av förkylningen men jag är bara liiite snorig nu så idag ska jag köra på! Justja jag ska lägga på mer tyngder idag också, jippi!

Hörs senare idag, ka nitne lova bra uppdatering idag heller för jag ska vara med kusinerna och faster plus att det är superfint väder ute idag!


Goda tvålar!










Jag blir så sugen på mat och sötsaker när jag ser dessa tvålar ♥


6 maj 2010!

Jag som trodde att det skulle bli en lugn idag. Det blev det inte, men däremot en rolig dag!
Ca 30 minuter efter att jag kom hem från skolan så åkte jag och yngsta syrran till Valbo köpcentrum och kom hem med en hel del, jag kom bara hem med ett par hälgel till mina pumps men sen köpte jag lite presenter och sånt också. Jag skulle köpa ett par skor men affären hann stänga innan vi kom dit.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen lägga mig i sängen.

Freeedag imorgon!


Kreativa tårtor - igen!

Här kommer flera kreativa tårtor, jag tröttnar aldrig på att titta på dom!

Mario Kart Cake

iPad Cake

Ninja Turtles Cake

Steak Cake

Toy Story Cake

Cassette Tape Cake

Spaghetti Cake

Handbag Cake

Watermelon Cake

Heineken Cake

Oreo Cookies Cake

Halo Cake

Homer Simpson Cake

LEGO Storm Trooper Cake

Vilken tårta skulle du vilja få på din födelsedag och varför?


Coffe kiss Sculpture!

Superhäftiga skulpturer, skapad av Tsang Cheung Shing från Hong Kong.

Vad tycker ni om skulpturerna?

Yuanyang II

Coffee Kiss by Tsang Cheung Shing

Coffee Kiss


5 maj 2010!

Idag blir det en lugn dag men tyvärr ingen träning för mig idag heller! Jag får nöja mig med promenaden till och från skolan "/. Jag är fortfarande väldigt täppt i näsan men idag ska jag vara tränare och efter det är det skidskoskolemöte som gäller för mig så jag missar träningen på grund av det. Men det är ett viktigt möte så jag ska gå på den, plus att jag ska presentera lite grejer där.

Ha en bra dag!


Ärenden!

För ett tag sedan kom jag, yngsta syrran och mamma hem efter att ha gjort lite ärenden på stan! Om 20 minuter ska jag och mamma iväg och sy upp min balklänning lite, hoppas det blir bra, men det tror jag att det blir!


Mycket att se fram emot!

Nu i maj och ända fram till skolavslutningen händer en massa roliga saker, jag tänkte berätta om det som jag har inplanerat nu

♥ 9 maj - yngsta syrran konfirmera sig
♥ 14 maj - balen
♥ 22 maj - till furuvik (nöjespark) med familjen
♥ 31 maj - åker till stockholm med mamma och syrrorna
♥ 3 juni - till Stockholm och gå på gröna lund med klassen
♥ 10 juni - syrrorna har skolavslutning
♥ 11 juni - jag tar studenten



Jag ser fram emot allting!


4 maj 2010!

Jag har så himla mycket att göra idag så jag vet inte vart jag ska börja! Får se hur mycket jag hinner med, man kan inte göra mer än sitt bästa har jag fått lärt mig ♥

Igår hoppade jag över träningen för jag är förkyld och jag vet inte hur jag ska göra idag, är lite snorig och känner mig seg, men vill så gärna träna! Det känns som att man missar så mycket när man inte kommer på träningarna.

Så vi får se vad dagen har att erbjuda, träning eller inte.


Sötbomb!

Nu har vi precis fikat vår "lilla" chokladtårta! Den tog 3 timmar att göra och man blir proppmätt efter en liten liten bit! Den var god och väldigt söt! Nu är vi proppmätt på kaka och ska snart göra oss i ordning för natten.

Godnatt ♥


Lagat mat!


Titta jag har lagat mat idag. Det blev en enkel och god maträtt, se så fint det blev!


3 Maj 2010!

Idag är jag ledig från skolan för vi har studiedag! Vaknade 07.00 och kunde inte somna om men låg kvar i sängen ett tag och kollade på "Vakna med the voice", för ett tag seda åt jag frukost och nu sitter jag i köket framför datorn och tänkte svara på era kommentarer och sedan läsa lite. Det gör ingenting att jag vaknade så tidigt för då hinner jag göra sååå mycket mer utav den här lediga dagen så det känns skönt för jag är ju inte trött eller så.

Jag väntar på att det ska bli varmt ute, solen skiner och det är redan 12,5 grader "varmt" men jag vill att det ska bli så varmt så jag kan sitta ute och läsa lite, så hoppas att det snart blir varmare, men det tror jag att det blir!

Nu ska jag fortsätta svara på era kommentarer!

Ha en fin dag!


Trio Plate!


Titta vilken perfekt uppfinning för dig som inte gillar när maten blandas på fel sätt. Jag gillar inte när såsen flyter ut på tallriken och på potatisen och sen så ska jag skala potatisen med all sås på.

På trio plate kan du dela upp maten för sig och så slipper du fiffla med flera olika tallrikar för alla sitter ihop. Beställ dom på Generate Design för $59 (430 kr).


2 Maj 2010!

Nu på förmiddagen har jag gjort lite viktiga uppgifter så det känns skönt! Nu tänkte jag bädda sängen och sedan byta om för att gå ut på en liten promenad i det fina vädret.

Skriver mer när jag kommer in!


Muuums!

Gissa om det här var gott!


Kiwi


Mango


Hallon


Banan


Banan, Mango, Glass, Hallon och Kiwi







(Såg att syrran har fel inställningar på hennes kamera som vi tog bilderna med, enligt den är det den 23 Januari 2007 hihi)
Jag och Angelica fick ett ryck tidigare idag, vi gick till ICA och inhandlade frukt samt glass. Vi värmde hallonen och hade det över glassen, muuums! Vi har haft en mysig och väääldigt slapp dag och suttit framför datorerna och kollat på gamla bilder, spelat Sims 2 och lite annat, mysig lördag med andra ord!


Middag med Sofia!

Här kommer bilder från middagen igår!


Fina Sofia

Black & White








Dessert: Bananasplitt



Vårbilder!








Bilderna är tagna igår


1 maj 2010!

Gårdagen blev riktigt bra! Åt god mat med Sofia på Napoleon, bilder kommer senare idag. Åkte sedan och såg på tv, därefter sågs det film, vi åt nötter (och pratade och skrattade som vanligt!) Gick och la mig runt 01.00.

Nu har jag städat och sitter och väntar på att Angelica ska komma!  


Världens sötaste!







Han älskar allt som heter kartonger, lådor, väskor och påsar!


RSS 2.0