Gäsp!

Det här blir sista inlägget för idag, jag och yngsta syster sitter och tittar på "Tre systrar och en mamma" verkar som en bra film :). Får se om jag ser hela filmen eller om jag går och lägger mig innan, troligtvis blir det så att jag lägger min innan, känner mig lite seg och gäspar en hel del nu. Träning imorgon klockan 10.20 vilket betyder sovmorgon :). Inte har jag målat naglarna än, kan inte bestäma hur jag vill ha!

Min dag imorogn ser ut såhär:

10.20-11.00 Träning

11.30 Lunch med Rebecka

14.00-15.00 Tränare

Inget fullspäckat schema men får se om vi åker till Valbo imorgon istället för det blev inget idag, och då ska jag måla naglarna också och sist men inte minst gå förbi Bellissima och se vad jag ska göra där (har presentkort där)  :)!

Hur brukar era söndagar vara? Fullproppade med saker att göra eller lugna och slappa?


Gårdagen i bilder!

Här kommer bilder från igår!


Hoppa studsmatta på stan


Glass på Mc donalds


Munkar till fika




Bandymatch




Tårta!





Jag har ju glömt att visa mitt läppgbalsam som jag har köpt! ♥


Parkbadet!

Hemma igen! Efter ca 3 timmar på badhuset :)! Det var riktigt roligt vi åkte i forsen, gula rutschkanan, lekte med leksakerna där, lekte lekar, badade i ute poolen, bastade och åkte i "tunneln", fullt ös med andra ord :)!

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och funderar på om jag ska med in till Valbo eller om jag ska börja med naglarna ;). Problemet är att jag inte vet riktigt hur jag vill ha naglarna, ingen fantasi just nu ;).












Bilder från badhuset (bilder hämtade från google)


Te!

Tycker någon utav mina läsare om te? Jag gör det iallafall men då ska det vara socker och mjölk i :). Jag hittade precis en "snygg" tepåse, den är roligare än de gamla vanliga tråkiga :).

Origami Tea Bag

Origami Tea Bags
En tepåse som ser ut som en fågel :)


311009

Om någon minut ska jag bege mig till badhuset så det här blir ett kort och snabbt inlägg :). Men jag har på förmiddagen varit tränare och efter badhuset ska jag fixa naglarna och kanske åka med in till Valbo och kolla på klinker till golvet, får se hur det blir. Och ikväll kanske jag ska se på film med Rebecka :)! Iallfall på tal om klinker och golv så har vi också nu på förmiddagen kommit överens om hur plattorna ska ligg på golvet och jag tror att det kommer att bli riktigt bra :). Hoppas det iallafall :).

 

Spelar inte så fin musik!

Har ni tema musik i badrummet? Då kanske den här gitarr toalettstolen är någonting för er. Jag tycker att den är väldigt påhittig, men det är ingenting som jag skulle prioritera så jättehögt (om jag inte bodde hemma) :).


Roliga saker!

Nu är jag hemma efter att ha sett en bra och rolig match, Saik vann med 8-2 mot Edsbyn :)!. Nu längtar redan tills imorgon för då händer det lite roliga saker :). Jag ska nämligen vara tränare på morgonen och vid lunch ska jag till badhuset :).

Imorgon kommer jag också att visa lite bilder här från idag :).


På väg hem till mig!

Det är precis vad de här UGGSen är, dom är påväg hem till mig :)! Innan vi åkte till stan så klickade jag hem dom här :).

Stövel

Jag, Madeleine, Melissa och Rebecca åkte ner till stan och hade roligt, vi gick i en massa affärer, hoppade studsmatta, åt glass på Mc donalds och sedan åkte vi hem, det tog ca 2 timmar :). Nu ska vi upp till mitt rum och hitta på någonting och om ca en timme och en kvart så ska jag iväg till Göransson Arena :).


301009

Hela förmiddagen har jag funderat över klinker för vi ska lägga golv i köket snart. Vi funderar över färg, mönster o.s.v. det är inte lätt kan jag lova! Men jag tror att det vi kommer fram till blir bra :).

Idag kl 13.00 ska jag vara barnvakt åt Madeleine och Rebecca, det ska bli så himla roligt :)! Jag har en liten överraskning till dom och det är att vi ska till stan och sedan till Mc donalds och äta glass :). Blir nog roligt det :).

Kl 17.30 ska jag ner till Göransson Arena och stå i Kiosken för kl 19.00 börjar bandy, det ska också blir roligt :)!

Hur ser eran dag ut? :)


Hur ska jag göra?

Målningen på småbarnen gick bra idag och det var ca 10 meter lång kö från att vi började tills vi slutade! Vissa stod i kön i ca 1 timme, vi gjorde allt för att få kön att försvinna, men det var inte så lätt hehe :). I början var det svårt att måla på ansikten men det blev lättare och lättare ju mer man höll på :).

Jag vet inte hur jag ska göra! Jag har konståkningsträning 21.05 och jag vet inte om jag ska gå på den! Jag vill så gärna! Men efter att ha vaknat 06.30, jobbat i ca 5 timmar, målat ansiktsmålning på småbarn i ca 1 och en halv timme (ont i ryggen efter det) och sedan tränat street i ca 1 timme vet jag inte om jag kommer kunna koncentrera mig till 100% på konståkningsträningen! Jag vill vill vill, men tror inte att jag kommer att gå på den. Tror att min kropp måste få vila lite. 

Hur skulle ni ha gjort?

 


"Tejpsmycken"

Nu har jag hittat någonting mycket ovanligt, nämligen tejp med smycken på! Det är inte någonting jag själv skulle vilja använda, men jag tycker att "skärpet" var ganska häftigt och kanske "klockan", men ingenting annat. Men som sagt, jag skulle inte vilja ha "tejpsmycken" men jag måste säga att det var väldigt påhittigt :)

Packing Tape Jewelry
Jewelry Tape

Skulle du vilja ha någonting utav det här?

Tresemmé!

Nu är jag hemma eftet några timmars jobb på ICA MAXI :). Ett tag var det supermycket folk! Vi funderade på vart alla kom ifrån, hehe :). Jag stannade kvar 30 minuter längre för de behövdes folk då så jag blev kvar :). Innan jag åkte hem så köpte jag med mig lite schampoo och balsam (ringde mamma och hon sa att jag kunde göra det, för vi hade inte mycket kvar hemma) jag ska nu prova märket tresemmé och se hur deras shampoo och balsam är, någon som använt det märket? :)


Det blev två av varje, två shampoo och två balsam :).


Jobba förmiddag!

Bandyträningen idag gick bra tycker jag, vi körde på helplan och det var roligt, det är inte alltid vi kör på helplan :). 

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan lägga mig, jag ska ju börja jobba 07.30 imorgon :). Så det kommer inte bli något inlägg här förrän efter kl 12.30 imorgon :) 

Min dag imorgon ser ut såhär:

♥ 07.30-12.00 (kort pass) Jobb

♥ 16.00-18.00 Ansiksmålning på stan

♥ 18.00-19.00 Street träning

♥ 21.05-22.00 konståkningsträning


Kinamat!

I fredags så var ju vi och åt på en kinaresturang i Gävle, det var hur gott som helst och jag kan lova att man blev mätt :) ♥


Det var ris (hjärtat) med en tomatbit på, svampar,kött,kyckling, friterade räkor, sallad, kycklingsoppa, cocos blandat med chili och med kycklingen var det jordnöts sås allt var supergott :)!

Fixat!

Nu har jag fixat lite med bloggen, ny bakgrund, centrerad rubrik text, ny header, rosa länkar och bild i kommentarfältet det blev ganska bra tycker :).

Om exakt en timme börjar min bandyträning och den håller på i en timme, sedan ska jag hem och bara vara :). Imorgon ska jag jobba och jag börjar 07.30 det ska bli riktigt roligt :)!

Målade brunnsbetäckningar!

Vi i Sverige har brunnar som det står "A" på eller "K" eller någonting annat tråkigt, men i Japan har de kommit ett steg längre med brunnarna och har målat de, titta vad fina de kan bli :) ♥

Painted Manhole Covers from Japan 2

Painted Manhole Covers from Japan 4

Painted Manhole Covers from Japan 7

Painted Manhole Covers from Japan 9

Painted Manhole Covers from Japan 10

Painted Manhole Covers from Japan 12

281009

Idag vaknade jag ganska sent för att vara jag 09.20! När jag tittade ut genom fönstret så sken solen, det är inte många som kan säga att de inte gillar hösten när solen skiner och bladen har så fina färger! 

Snart ska jag äta frukost och efter det kanske jag ska fixa naglarna, får se. Jag gjorde ju inte det igår. Det enda jag har planerat idag är att jag ska ta ett bad efter frukosten och sedan en timmes bandy på Göransson i eftermiddag :). Det ska bli roligt! Jag tror att jag ska skjutsa yngsta syrran till bion idag också eftersom att pappa har jobbat natt och sover :). Sen funderar jag på att åka förbi trafikskolan jag gick på för jag har inte varit dit än till han som jag körde mina få lektioner med, han kanske uppsakattar att jag kommer dit och visar mig, det trodde iallafall hon jag körde till uppkörningen med :). 

Justja idag har jag varit 18 år i en månad, hehe :)

Ha en bra onsdag alla söta! ღ


Pumpor!

Det börjar ju närma sig Halloween nu och då brukar vissa skära i pumpor det brukar bli nästa, mun och två ögon men här får ni se lite mer avancerade pumpor!

Homer Pumpkin

3D Pumpkin Carvings by Scott Cummins

3D Pumpkin Carvings

3D Pumpkin Carving

Iron Man Pumpkin

Ratatouille and Indiana Jones Pumpkin

Joker Pumpkin

Cannibal Pumpkin

New Moon and Yoda Pumpkin

Super Mario Pumpkin

Wall-E and Eve Pumpkin

Vilket jobb att skära ut de här fina figurerna! ♥

Nöjd med träningen!

Idag på konståkningen var vi inte många på isen så det var skönt, men vi hade däremot inte spolat, inte kul! Jag hade en timme tidigare varit konståkningstränare så lite trött var jag när jag började min egna träning, men den gick superbra! Jag klarade axel superbra, allt kändes så lätt, lika med dubbelsalchow och dubbelögeln! Jag missade dubbelsalchowen några gånger men sedan satt den och så var det med dubbelsalchowen också :)! Sedan åkte jag halva mitt program som också gick super sedan vilade jag ca 1 minut och forsatte med andra halvan på programmet och båda delarna gick lika bra som resten utav träningen! Klarade dubbelsalchowen i programmet (det kunde ha varit en finare landning, men annars var den bra) och så klarade jag axeln perfekt i programmet. Min tränare var glad att det gick så bra för mig idag också så det kändes bra :). När jag gick av sa hon att jag hade varit bra och duktig med ett stort leende på läpparna :).


Jag har tyvärr inte hunnit knäppa nya bilder på konståkningsträningarna, men här kommer iallafall bilder på mina skridskor, alltid något ;)

Nu ska jag fixa lite, sedan ska jag lägga mig :).

Sveriges huvudstad!

Igår var vi som sagt i Stockholm och här kommer bilder på det lilla jag handlade där :).






Bild 1: väska, minns inte affären
Bild 2: kofta, Bik Bok 
Bild 3: kofta, Bik Bok /t-shirt Gina tricot / Sjal Gina tricot
Bild 4: Sjal, Gina Tricot / T-shirt, H&M / Tuggumin, Lagerhaus / T- shirt, Gina Tricot
Bild 5: T-shirt, H&M
Bild 6: Tummin, t-shirts

Det var hur kul som helst, det är så fint och mysigt i Stockholm vi gick även i gamla stan och det blev en lyckad dag:).


Hundpromenad!

I förmiddags var jag och min yngsta syster ute med Nikki, det var ganska fint väder och inte så kallt och så låg det fullt med löv på marken och de har så vackra färger nu på hösten ♥


Vi gillar inte brända öron!

Många av de som använt/använder lock eller plattång har säkert någon gång bränt sig på örat, självklart är det ju så att övning ger färdighet så tillslut bränner man sig inte, men om du vill gå igenom den här övningstiden utan brända och onda öron så finns de här "öronmuffarna" som du kan sätta på öronen och du slipper oroa dig för att bränna dig ♥

CURLING IRON EAR CUFF

Kostar 35 kr hos taylorgifts

En träbit?

Nej! Det är ett block med klisterlappar ♥




Den här är roligare än våra vanliga orginella post-it-lappar tycker jag :)

271009

Godmorgon på er!

Igår ringde Maxi och frågade om jag kunde jobba idag men jag kunde inte för jag ska vara konståkningstränare, sedan har jag konståkningsträning och efter den har jag discoträning, jag frågade om de hade en annan tid eller dag men de hade dom inte då. Och så idag skickade de ett sms att man kunde jobba till 17.30 men då kan inte jag heller för jag ska vara konståkningstränare 15.40 och jag är ganska arg nu för att jag inte kan jobba idag! Eller jag ska ju jobba jag ska ju vara tränare till min konståkningsgrupp och det är alltid roligt :)! ♥ Så jag får trösta mig med det ;).

Innan
jag ska vara tränare och så tänkte jag lägga upp bilder här på vad jag köpte igår och kanske fixa mina naglar :). Så jag kanske ska sätta igång nu? Börja med att äta frukost iallafall, men jag känner på mig att jag inte kommer att komma härifrån förrän om ett tag, jag sitter i soffan med datorn i knät och kollar på MTV och mina syskon gör detsamma hehe :).

Prova andas ut genom munnen samtidigt som du andas in genom näsan!

» Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.

» Under ett helt liv på 70 år tar man cirka 600 miljoner andetag. Hjärtat slår cirka 125 miljoner slag, och ögonen blinkar omkring 350 miljoner gånger.

» Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.

» Islam var den första stora religionen som gav rösträtt till kvinnor.

» Strax innan man fryser ihjäl bryter temperatursinnet i kroppen helt och hållet samman, så att det känns som om man håller på att stekas.

» I genomsnitt skrattar en normal person 13 gånger om dagen.

» Det är omöjligt att andas ut genom munnen samtidigt som man andas in genom näsan.

» Alla världsdelars engelska namn börjar och slutar på samma bokstav

» Magsyran är så stark att den måste spädas ut cirka 400 gånger för att få samma surhetsgrad (pH-värde) som en Cocacola.

» Det tar 12 till 15 sekunder för blodet att cirkulera från den ena handen till den andra och bara två sekunder att strömma från låret till foten.

» En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.

» Coca Cola zero innehåller exakt samma ämnen som Pepsi max

» Adolf Hitlers mamma funderade allvarligt på att göra abort, men blev övertalad att inte göra det av sin doktor.


Såhär lätt ska det inte vara!

Nu är jag hemma efer ca 5 timmar och 40 minuters shopping i Stockholm med syskonen och Rebecka :).

Vi åkte 08.00 hemifrån och det var lite dimma på väg dit men det gick bra, vi parkerade vid Arlandastad och det var superbillig parkering, vi stod där i 12 timmar för 10 kr! Sedan köpte vi biljetter och fixade allt till buss och pendeltåg och det gick superbra när vi hade köpt biljetterna så stod bussen där ch det var bara att hoppa på och så kom vi till Märsta där vi skulle åka pendeltåg in till Stockholm station. När vi satt på tåget så undrade vi om den verkligen gick till Stockholm för det stod Södertälje Central, jag frågade en dam som satt vid oss och hon sa att den gick till Stockholm så vi var på rätt tåg, då började vi fundera och säga till varandra att såhär lätt ska det inte vara, hehe :). Sedan kom vi till Stockholm station då skulle vi komma ut från stationen så vi började kolla upp mot taket och läsa skyltar då var det en som jobbade där som sa: behöver ni lite hjälp? Ja svarade jag och vi skrattade lite, då sa han att han såg 4 frågetecken stå där hehe :). Men han förklarade vart vi skulle och vi kom till stan där vi sedan gick i ca 5 timmar och 40 minuter och shoppade så jag fick lite grejer med mig hem som jag kommer att visa här imorgon :). Sedan tog vi pendeltåget till Märsta och bussen stod där och väntade så det var bara att hoppa på och så åkte vi till Arlandastad, allt flöt på bra och vi sa bara: såhär lätt ska det inte vara, (så vi väntade bara på att en böteslapp skulle sitta på rutan när vi kom till bilen hehe) men det var ingen lapp där, så det skulle tydligen vara så lätt som det var, och det skulle gå så smidigt med buss och tåg och det gjorde :). Vi gick till Maxi och handlade sallad, åt den och åkte sedan hem jag körde både dit och hem och påvägen hem var det dimmigt och så duggade det ute så det var inte så lätt att de vägen, men när vi kom närmare hem så försvann dimman och det regande bara så det var skönt :) 

Det var min dag i stora drag, jag kommer att skriva mer om den imorgon plus att det kommer bilder då också :).

Stockholm!

Nu sitter jag här igen, alltid lika roligt ;). Idag fick jag måla naglar, yeees, jag funderade på att ta bort det jag har nu bara för att få måla naglar hehe, men så fick jag en kund och det var riktigt roligt eftersom att jag kände så mycket för att måla naglar idag :)! 

Klockan 18.00 var jag på Jernvallen med Rebecka och vi tittade på innebandy, trevligt trevligt :). Hon försökte vara arg på mig också men det gick inte så bra ;). Vi kom iallafall på att vi ville åka till Stockholm snart och vi blev supertaggade så vi ska åka dit imorgon :)! Mina småsyrror följer också med :)! Det ska bli riktigt roligt!

Så imorgon blir det inte mycket uppdatering här, vi åker 08.00 och kommer att komma hem igen runt 21.00 om vi inte får nog tidigare ;).




3 ovanliga badlakan!

Här kommer tre ovanliga badlakan som passar perfekt till stranden!
 
Beach Bag Towel

Sand Towel

Playboy Beach Towel

Uppe innan tuppen!

I morse vaknade jag och Angelica runt 07.00 för då vaknade Guztav :). Sen kom vi på att klockan skulle ställas om så vi vaknade runt 06.00 hehe, så vi satt igång att leka med Guztav och ha lite mysigt, sedan åt vi frukost och jag åkte iväg på träning och sedan var jag tränare :). Jag har precis kommit hem och ska hoppa in i duschen och äta mat :).

Hoppas att ni får en bra söndag ♥

Sommartid - Vintertid!

Jag var precis in på en blogg och läste ett inlägg där hon hade skrivit att vi ska ställa om klockan! Det hade jag helt glömt bort! Jag fick reda på det i morse då min äldsta lillsyrra sa det till mig, men nu hade jag helt glömt bort det, tur att jag läste det inlägget nu hehe :). Annars hade jag kommit en timme för tidigt till min träning imorgon och då hade jag inte varit så glad :)!

090406-daliklocka-01

Så kom ihåg att ställ om klockorna en timme bakåt inatt!

Sushi del 2!

Hehe jag har inte kommit från datorn än! Jag bara kände att jag måste se om det finns någonting intressant på internet att skriva om och det fanns det (såklart :)) Jag hittade de här ljusen som liknar sushi, jag tycker att dom var riktigt häftig :) ♥

Sushi Candles

Under tiden jag satt och tittade på internet hann Angelica bränna våra popcorn vi skulle äta så vi poppade nya hehe :).


241009

I det här inlägget vill jag börja med att säga, förlåt att jag inte har skrivit tidigare!

Nu sitter jag hos Angelicas mammas gudsons pappas hus med Angelica, hehe det är supermysigt, vi tittar på körslaget och poppar popcorn och har precis lagt Guztav, han är supersöt :)!

Nej nu ska jag fortsätta vara social med Angelica, kanske kommer ett inlägg senare också och så hoppas jag på mycket bättre uppdatering imorgon :)!

Justja har ni tänkt på att idag är det exakt två månader kvar till julafton? :)


Stå på skridskor i 3 timmar!

Nu ska jag gå och lägga mig, dagen och kvällen har varit fantatisk och jag är nöjd :). Jag kommer att skriva mer om vart vi åt och vad vi åt, men vi åt iallafall på en kinarestaurang :). 

Imorgon kommer jag att börja med att ha träning 08.00-09.00 sedan 09.00-10.00 är jag tränare åt min konståknigsgrupp och 10.00-11.00 så är jag tränare åt min skridskoskolegrupp så jag längtar till imorgon bitti :). Och imorgon eftermiddag till söndag förmiddag så ska jag vara barnvakt med Angelica :).

Godnatt <3


231009

Just nu sitter jag och (lilla) Rebecka framför en varsin dator, hon tittar på Tsatsiki och jag fixar lite grejer :). Snart ska vi iväg och hämta hennes syster på skolan och sedan ska vi hem och äta, sedan kommer nog deras och min mamma hem :). Idag blir det en lugn och skön dag, jag har ingen träning och ingenting planerat förutom att jag ska ut och äta ikväll :) ♥

Jag tänkte dela med mig av lite olika bokhållare som jag har hittat :).

Vintage Books Bookends

Dragon Bookends

Reading Sophisticates Bookends

City Slickers Bookends

Contemplation Bookends

Falling Books Bookend

Batman vs Superman Bookends


Fruktnaglar!

Såhär ser mina naglar ut nu :).


Tavlor!

Förra veckan fixade jag ramar åt mina bilder och satt upp dom på väggen, såhär blev det :).


Valbo igår!

Jag har ju glömt att skriva om gårdagen! Efter skolan igår cyklade jag och Rebecka hem tillsammans för vi bor inte långt ifrån varandra :). På vägen hem kom vi på att det skulle vara roligt att åka till Valbo köpcentrum så ca 30 minuter efter att vi kommit hem så satt vi i bilen påväg till Valbo och sedan åkte vi till Owes också :). Lite bilder från igår :).


Gott fika


Den här tavlan följde med mig hem och sitter nu uppe på väggen i mitt rum

Jag köpte en stickad tröja från Gina Tricot också, men den har jag ingen bild på.

Bandyträningen igår gick bra och jag kände för första gången på en bandyträning att jag har nytta från konståkningen, hehe så det var roligt :). Vi hade en tränare jag aldrig förr haft och han lärde oss en massa saker om skridskoåkning, det var både bra och roligt, nu gäller det bara att träna på de han sa :) 


Fullt på schemat!

Ojojoj jag har inte haft tid att skriva här förrän nu!

Idag började jag dagen med en promenad, ganska skönt var det, synd att man inte hinner med morgonpromenader oftare :). När jag kom hem från promenaden var mammas kompis här och jag gick och väntade på att posten skulle komma och hoppades att mina nagelgrejer skulle komma idag! Jag gick upp på mitt rum och kollade ut genom fönstret precis när posten kom! Då sprang jag ut ch såg ett brev som var till mig och kan ni gissa... Mina nagelgrejer kom :)! Så jag satt igång med att fixa naglarna :). 

Klockan 11.00 åkte jag och mammas kompis och hämtades hennes barn på skolan och så sa vi att ibland kommer jag och hämtar henne så att lärarna vet det :) (annars får jag inte hämta henne). Sedan åkte vi alla tre till stan och gjorde lite ärenden och klockan 13.00 åkte jag och Rebecka (mammas kompis ena barn) och hämtade Madeleine (mammas kompis andra barn) på skolan :).

Klockan sprang iväg och vipps så var klockan 13.40 och mammas kulle till jobbet så jag skjutsade dit henne och skjutsade hem mammas kompis och hennes barn och nu sitter jag här :).

Nu ska jag svara på alla fina kommentarer och sedan läsa lite, klockan 18.30 har jag skridskoskolemöte och klockan 20.10 har jag konståkningsträning, så jag har fortfarande ett fullspäckat schema framför mig precis som i förmiddags :).

Förhoppningsvis kommer jag att hinna lägga ut bilder på mina naglar senare idag :).

Kreativa busshållsplatser del 2!

För längesedan visade jag några kreativa och annorlunda busshållsplatser och här kommer flera :)! ♥

Watermelon Bus Stop

Curitiba Bus Stop

Swing Bus Stop

Hammock Bus Stop

School Bus Bus Stop

Två i ett- design!


Vill du ge ett rum en speciell touch? Då är de här armarna perfekta. Kan användas som ljushållare eller som en vas!


211009

Godmorgon :)!

Idag efter skolan har jag bandyträning och efter den street träning alltså två träningar idag igen, alltid lika roligt :). Street träningen slutar 20.15 så efter den ska jag skynda mig hem och se "bonde söker fru", det är ju "arga snickaren" idag också men det ser jag på datorn någon gång när jag har tid ;).

Jag hann städa mitt rum igår så nu är det fint där, det var så skönt att efter discoträningen igår komma hem tända levande ljus i rummet och mysa i sängen framför tv:n med vår katt :). Jag ska nog göra lika idag :) ♥

Önskar er en bra Onsdag


200910

Efter skolan idag så ska jag hem och fixa lite i mitt rum :) sedan ska jag på konståknignsträning och efter den på discoträning sedan hem och duscha och förhoppningsvis slå mig ner i ett fint och städat rum :).

Idag blir det bara tråkiga inlägg, imorgon ska jag visa bilder på hur tavlorna jag satt upp i mitt rum blev :). Själv tyckte jag att det blev riktigt bra :).

Justja! Igår fixade jag biljetter till genrepet till melodifestivalen :)! ♥ Jaaa! Vi kommer att sitta på rad 3 så det är ganska nära, jag tror att det kommer att bli superkul :)! Men det är ju i Februari nästa år. Jag kollar aldrig på melodifestivalen på tv, det tycker jag är lite tråkigt, men jag tycker att det ska bli superkul att se allt i live, det blir nog en helt annan stämning då :) ♥ Genrepet är någon timme innan den riktigt deltävlingen börjar så vi kommer att veta allt innan de börjar och om man har sett genrepet blir det nog roligare att se de på tv sen så den deltävlingen kommer jag nog se på tv :).

 


Snygga bord!

Ripple Table


Designad av konstnären Lee R Rowland

 

 


Hösten är fin!


World Cup!

Lite bilder från öppningsceremonin






Matcher









Bilder!

Nu kommer äntligen bilderna som jag inte tidigare har fått in i datorn!

Från när jag, Sandra och Melissa var i Valbo!



Min bananasplitt


Sandra och Melissas bananasplitt

Från när pappa, jag och Melissa var ute och plockade svamp

Svamparna pappa plockade


Dom här plockade jag


Det här plockade Melissa






191009

Hej!

Idag snöar det här :)! Jag såg det när jag tittade ut genom fönstret i köket, det är så mysigt :)! Och det bästa är att det inte är så kallt ute heller fast det snöar :).

Idag får vi se hur jag gör med träningen (jag vill ju gå på den!) men vi i klassen kanske ska stanna i skolan och göra tacos och umgås lite, det blir nog roligt de också, men jag har lite beslutångest nu, hur ska jag göra?!



Hemma igen!

Det är precis det jag är, hemma igen :)! Denna gången efter att ha sett filmen "Upp" på bio och den var riktigt rolig och lite sorglig ibland :). Men den var riktigt bra och den rekommenderar jag verkligen till alla, stora som små :).




Just nu - sitter jag och tittar på "ensam mamma söker" sedan ska jag lägga mig.

Imorgon - är det skola sedan bandyträning :)!


Upp!

Nu är jag hemma och ska äta :). Innan vi åkte till finalen (som Hammarby vann mot ett
lag från Ryssland) så bokade vi bio till ikväll, vi ska se filmen "upp" det ska bli roligt :)!



Någon som har sett den filmen? :)


Nylon!



Visste ni att ordet nylon kommer från städerna New York och London?


Sommarbilder!

Jag har precis kollat igenom en massa bilder från i sommras och eftersom att jag inte har några nya bilder inne på datorn så kan jag åtminstone dela med mig lite utav sommarbilderna från:

Trädgården:






Sommaren 2009:


Ute!

Hello :)!

Idag åkte Saik ur World Cup Bandy, tråkigt. De blev straffar och var en riktigt bra match i Semifinalen mot Hammarby. 3-3 blev det sedan straffar. Just nu sitter jag i soffan och Idol är på tv:n (repris). Snart ska vi äta och sedan blir det nog bandy igen :). Finalen är det då och lika som alla andra matcher så ska jag va med Rebecka :)!

Imorgon ska jag leta efter mitt minne till mobilen så att jag kan försöka få in bilderna genom den!

Ha en bra dag alla där ute! ♥


171009

Hej!

Nu är jag hemma och har jag till och med hunnit spela lite Sims också :). Idag har jag målat (i trappan) och varit på bandy. Saik vann kvartsfinalen, YES! Dom låg under med 2-0 mot ett lag från Ryssland men sen andra halvlekefixade Saik 2-3 :)! 

Nu ska jag gå och lägga mig imorgon har Saik match 09.00 så då ska jag vara där :).

Godnatt! 

Animal Hair Styles!

Dessa kreativa hårhattar är ritade utav Nagi Noda, en konstnär och ressigör från Tokyo. Varje hatt ser ut som ett djur och är gjort utav hår ♥

Hair Hats by Nagi Noda

Animal Hair Hats by Nagi Noda

Cool Hair Styles

Animal Hair Style

Animal Hair Style by Nagi Noda

Animal Hair Hat by Nagi Noda

Animal Hair Styles by Nagi Noda

Hair Hat by Nagi Noda

Animal Hair Style

Lypsyl!

För någon dag sedan så kände jag att mina läppar började bli torra och när jag kände att jag behövde lypsyl som mest så var jag ju inte hemma (och hade ingen lypsyl med mig i jackfickan heller), så klart! Det är nu och på vintern som jag brukar ha torra läppar och brukar alltid ha lypsyl i jackfickan och i väskorna, men på sommaren behöver jag dom inte och tar ur dom ur jackan och väskorna för då tycker jag bara att de är i vägen. Men nu behöver jag lypsyl och glömmer alltid att lägga ner en i jackfickan när jag är hemma. Nu funderar jag på att inhandla lite nya.



Blir nog det gammla vanliga lypsylet som jag alltid köper :). Vilket lypsyl gillar ni best?

Diddl!

Jag satt och kollade lite på internet nu och kom på att jag skulle söka på Diddl! Det var ett tag sedan man hörde någonting om "han" och jag tycker han är hur gullig som helst! Jag gillar hans stora fötter och gulliga ansikte! När jag gick i grundskolan så var Diddl jätte"inne", man skulle ha pennor med diddle på, anteckningsblock, sudd , pennfodral, gosedjur och mycket annat. Nu när jag tänker efter så har till och med kvar alla pennor, anteckningsblock och allt annat som har med diddl att göra. De ligger i en låda på vinden förutom en liten porslinsdiddl som jag har i mitt rum :)
                                     
                    Är det någon utav mina läsare som gillar/ har gillat diddl?




Gurka!

Är en utav mina favorit grönsaker! Många säger att det inte smakar någonting och att det bara är vatten, visst är det mycket vatten i grukor men dom är goda och om man äter grukor som inte innehåller en massa bekempningsmedel så är dom supergoda :)! Nu har jag hittat lite "roligare" grukor :).



Jag skulle vilja ha sådana grukor på min frukostmacka :).

161009

Sådär nu har vi vaknat upp till ännu en dag med nya äventyr som väntar :)! Jag kan börja med att säga att jag får fortfarande inte in bilderna i datorn! Supertråkigt, med det är någonting jag ska försöka fixa.

Justja en sak som jag glömde att berätta igår om World Cup är att vi var på öppningsceremonin och den kunde faktiskt ha varit bättre. De åkte in en bil och några små bandykillar med faklor och det var helt släckt i hela Arenan och så kom de in med flaggor och det var väll helt okej men den kom det in en som spelade dragspel och en som spelade på en såg! Det var lite häftigt att kan kunde spela på en såg men jag tyckte inte att det fungerade så bra för att få en rolig och intressant öppningscermoni, lite besviken? Svar: ja. Men annars var allt annat toppen!

Efter praktiken idag ska jag hem och kolla om mina nageldekoration har kommit och isåfall ska jag fixa naglarna och klockan 18.00 ska jag ner till Göransson Arena igen för vi ska lika som igår sälja Saiklotten på World Cup och sedan se matcher med Rebecka :)!

151009

Nu är jag hemma efter ca 7 timmar sammanlagt på World Cup bandy :)!  Jag stod först 2 timmar i kiosken med mamma och några till sedan har jag sålt lotter och kollat på bandymatcher i ca 5 timmar :). Hur kul som helst att sälja lotter se matcher och träffa massa trevligt folk :)! (Plus att jag har ätit tre krovar som vi fick och en hamburgare när jag stod i kiosken ;)). Men nu blev det lite kallt så jag och Melissa åkte hem för jag är inte riktigt frisk hostar och är lite snorig fortfarande, men ingen feber som jag hade igår och inte ont i halsen så imorgon blir det praktik för mig :)!



Bilder från och med Lördagen ska komma! Jag får inte in bilderna nu vet inte vad det är för fel!

Godnatt ♥

Min morgon!

Godmorgon!

Jag stannar hemma från praktiken idag också, jag känner mig bättre men jag hostar och är lite snorig. Blir kanske inte så trevligt för de andra på praktiken om jag går runt och hostar och snorar hela tiden. Hoppas att jag kan gå dit imorgon!

Jag har precis kollat klart på "bonde söker fru" på datorn och nu ska jag kolla på "Arga snickaren" :). 

Senare idag ska mitt bandylag stå och sälja Saiklotten på Göransson Arena kl 18.00 och kl 19.00 börjar World Cup! Ganska häftigt att vara där då :)! 

Igår när jag skjutsade syrran till bandyträningen så sa vi såhär: Kolla hur några bilar det är här nu (det var kanske 10 st) och imorgon (alltså idag) kommer det att vara smockfullt man kommer nog få leta efter en parkering. Och det får vi se idag hur mycket folk det kommer att vara där :).


Datagodis!

Perfekt godis för datanördar? ♥



Själv tycker jag inte om godis och absolut inte choklad så det är ingenting för mig  :)


Ostkonst!

För inte så länge sedan visade jag olika figurer gjorda utav smörgåsar, det är nog ganska knepigt att få till smörgåsarna och grönsakerna så att det verkligen ser ut så som man har tänkt att det ska se ut! Men nu har jag hittat sneppet värre, att forma ostar till olika former!

Amazing Cheese Sculptures 2

Amazing Cheese Sculptures 4

Amazing Cheese Sculptures 5

Amazing Cheese Sculptures 6

Amazing Cheese Sculptures 7

Amazing Cheese Sculptures 8

Amazing Cheese Sculptures 12

Amazing Cheese Sculptures 13

Amazing Cheese Sculptures 15

Tänk att allt det här är gjort utav ost!


141009

Godmorgon min vänner! ♥

Nu ligger jag i soffan som jag gjort sen kl 07.30 i morse, jag är hemma från praktiken idag eftersom att jag hostar, är snorig och har ont i halsen inte roligt! Ingen träning idag heller och idag missar jag street dance. Min dag idag blir inte så aktiv kan man säga, jag ska bada snart sedan kanske spela lite sims :). Melissa slutar tidigt idag sa hon så förhoppningsvis kommer hon hem och roar mig om några timmar :)! Det är så tråkigt att vara sjuk.

Har ni några planer för idag?


Över 2 kg!

Nu är jag här igen! Efter skolan åkte jag hem sedan till Maxi och sa att jag kan jobba på höstlovet, sedan åkte jag hem och Melissa, jag och pappa åkte till skogen och plockade svamp vi hittade över 2 kg trattkantareller idag :)! Efter de åkte vi hem och jag spelade Sims :), efter maten fortsatt jag med sims hehe och nu sitter jag här i soffan och lägger in dagens bilder från mobilen :).

Jag skulle ju bada idag också som jag inte hunnit ännu men får ta en snabbdusch efter att vi har tittat på Andra Avenyn :).



Bild från sommaren 09 i Högbo

Pooler!

Här kommer lite pooler utöver det vanliga :)!

Hanging Pool

Sarojin Swimming Pool




Guitar Shaped Pool

131009

Idag när jag vaknade så kände jag mig pigg men jag hade ont i halsen och nu snorar jag också! Så ingen träning för mig idag fast jag så gärna vill! Istället ska jag ta ett varmt bad efter skolan och bara vara idag så att jag blir frisk snart :).

Hoppas att grejerna jag har beställt kommer också så att jag kan fixa mina naglar, då blir dagen lite roligare :)! Men troligtvis har dom inte kommit än. 

Och det är tisdag idag vilket betyder Andra Avenyn ikväll :)!





 



Isskulpturer!

Skateboard Ice Sculpture

Simpsons Snow Sculpture

Melting Men Ice Sculptures
Melting Men Ice Sculptures 2

Cadillac CTS Ice Sculpture

Mickey Mouse Snow Sculpture

London Ice Sculpture

Tiger Ice Sculpture

F1 Car Ice Sculpture

Giant Lego Snow Sculpture
Giant Lego Snow Sculpture 2

Snow Polar Bear

V.42

Nu sitter jag och kollar på färjan och taggar tills vi ska på studentkryssningen hehe om ca 5 månader ;).

Nu har jag mer ont i halsen och börjar bli hes också, hoppas att det inte blir värre! Blir nog ingen träning för mig imorgon :(. Suck vad tråkigt! Jag har ännu inte lagt in bilder från i lördags så de kommer senare.

Det här blev ett väldigt tråkigt inlägg känner jag! Men jag ska iallafall berätta hur min vecka ser ut :)!

Måndag - Skola, Vara med Angelica ett tag

Tisdag - Skola, Konståkningsträning, discoträning

Onsdag - Praktik, Bandyträning

Torsdag - Praktik, Street träning, Sälja Saiklotten på World Cup

Fredag - Praktik, Sälja Saiklotten på World Cup

Lördag - Ingenting planerat än 

Söndag - Ingenting planerat än


Jag kommer självklart inte att träna om jag har ont i halsen men jag ser ändå fram emot veckan, det som ska lite extra roligt är att vi får gå på World Cup bandy gratis och så ska vi sälja saiklotten där också :)! Inte alla som får de inte ;).


En bild från när jag och yngsta syrran var ute och sålde Saiklotten


121009

I morse när jag vaknade så kände jag att jag hade lite ont i halsen, jag vill inte bli förkyld nu! Så jag tog en halstablett och drack honungsvatten till frukost och det blev lite bättre :). Som tur är så har jag ingen träning idag men imorgon har jag två träningar både konståkning och disoträning som jag gärna vill gå på!

Efter skolan idag så ska jag nog vara med Angelica ett tag :). 

Höres senare :)! ♥ 

Fräcka!

Jag satt och kollade runt lite på internet nyss och hittade dom här fräcka strumporna :)!

Hi Top Socks

Vad tycker ni om strumporna? :)

Bilder på bakandet kommer men nu ska jag fixa inför imorgon då det är skolfoto i skolan :).

Passar på att säga godnatt nu ♥

Mysig lördag!

Igår blev det inte mycket skriva här och vad det beror på ska jag nu berätta :). Min dag började med konståkningsträning sedan åkte jag yngsta syrran och pappa ner till stan och handla de sista bandysakerna :)! Sedan åkte jag och syrran direkt till Gävle och gjorde lite ärenden på Biltema och Jula sedan åkte vi hem och åt och efter att vi hade ätit så åkte hela familjen på 68 års kalas :). Louise, Alexander och Emelie kom också dit så vi lekte lite och så bjöds vi på goda kakor, bullar och tårta :). Sedan åkte vi hem. På kvällen åkte jag och gullet till Hemmakväll och hyrde den nya Fast & Furious sedan åkte vi hem basta och duscha och sedan kollade vi på filmen som var riktigt bra :)!



Just nu-
jag och syrrorna håller på att hjälpa mammas kompis med att baka til 30 personer det blir sockerkakor, kanelbullar och cup cakes :)!

Morgonträning!

Igår åkte jag, Sandra och yngsta syrran till Valbo köpcentrum där vi gick i ca 3 timmar och fikade och shoppade lite, för mig del blev det inte mycket men det var trevligt iallafall, bilder kommer senare :).

I morse kl 08.00 var jag på träning och det gick riktigt bra :)! Alla hopp gick bra, axel, dubbelögel med olika ingångar och dubbelsalchow :). Snart ska jag ner på stan med pappa och yngsta syrran sedan ska jag kanske på 68 års kalas med familjen :). 

Hoppas att alla mina läsare får en bra lördag! ♥ 


8 miljoner yen!

crystal-hello-kitty.jpg

På bilden ser ni en Hello Kitty från 62.000 Swarovski kristaller! Den här visades vid öppnandet av en "Hello Kitty Selection" i Mitsukoshi Department Store i Tokyo och kostar 8 miljoner yen (626 996.73 kr). 

Pianotrappa!

De flesta tar rulltrappan istället för den "vanliga" trappan (inklusive jag) men kolla in den här trappan, om den fanns här så skulle jag hellre gå i den "vanliga" trappan än rulltrappan för nu blev trappan mycket roligare att gå i! Kolla in den roliga trappan :)! ♥


Körkortspresenter!

Här kommer de grejer jag har fått eftersom att jag har klarat körkortet :)!






Supersnygg bil + 200 kr :)








Speciell hemmagjord bil! Man kan öppna taket och där inne gömmer sig 300 kr :).



Tack till er :)! ♥


Slut på 30 minuter!

Hello fredag!

Igår innan vi skulle äta middag gick jag och syrran ut och sålde kakor. Det är till studentresan som vi håller på att samla in pengar :). Vi var ute i ca 30 minuter och sålde slut på allt (11 brukar), bra gjort utav oss :).




Nu har jag precis klickat hem lite nageldekorationer från internet och jag längtar redan tills dom kommer :)!

Min dag ser ut såhär:
Efter praktiken ska jag hem sedan ska jag på bandyträning, det känns som att det var ett tag sedan jag var på bandyträning. Jag ska åka dit lite tidigare idag för att få mina skridskor slipade innan :). Just ja! Jag måste köpa nya skridkorsnören till konståkningsskridkorna för jag drog av ena snöret igår innan träningen hihi :).


Tråkigt att äta mat?

Nu har jag hittat de perfekta "besticken" för småbarn. Ni vet när småbarn inte vill äta och stänger munnen så att man inte kan stoppa in gaffeln eller skeden i munnen. Då brukar man leka att gaffeln eller skeden med mat på är en bil eller ett flygplan som ska flyga in i garaget så då måste barnen öppna munnen så att bilen eller flygplanet kommer in i garaget. Men här behöver ni inte fantisera om att gaffeln eller skeden är flygplan eller bilar utan här är faktiskt besticken formade till traktorer och grävmaskiner så att de blir lite roligare att äta.



Sen finns det en maskin som "skyfflar" in maten mot mitten

En rätt så rolig idé tycker jag, vad tycker ni?

Glaaad!

Igår när jag kom hem så låg det post på min säng, jaha vad är det här? tänkte jag. Och så öppnade jag och det stod att jag kunde hämta mitt körkort på posten så jag åkte och gjorde det direkt så nu har jag kortet :)! (Och slipper åka runt med A4 pappret hehe). I förrgår tänkte jag såhär: Imorgon kommer kanske mitt körkort, hoppas! Och så gjorde den de, YES! Känns bra :). 

Jag kan ju passa på att säga GRATTIS till min underbara vän som nyss tog körkort :)! ♥



Street träningen igår var riktigt rolig och jag kunde dansen ganska bra när vi slutade! Hoppas att den sitter i tills nästa onsdag bara :). 

Idag efter praktiken ska jag åka ner till stan och hämta min dator :)! Sedan ska jag hem och ca 20.00 ikväll har jag konståkningsträning :).

 

 


Klänning gjord av kretskort!


Skulle du vilja ha en nallejacka?

Sebastian Errazuriz har designat denna extremt kreativa Teddy Bear jackan. Den håller dig varm och får dig att synas.

teddy bears jacket

jacket

funky jacket





071009

Hejhopp!

Igår när jag kom hem så höll de på att byta tak på övervåningen och det blev riktigt bra :)! Jag har knäppt kort men kan tyvärr inte lägga in bilderna eftersom att jag inte har sladden här, men bilder kommer. Sen funderade vi på om vi ska måla om väggarna i trappen och i hallen. Men efter ett tag kom vi överens om att vi bara ska måla en vägg som en fondvägg :). Jag åtke iväg och köpte färg, det blev en rosaaktig färg som gör sitt! Det blev verkligen en färgklick där och så ska vi klistra på blommor på den väggen också, jag tror att det blir riktigt bra när det blir klart :)! 

Igår på konståkningsträningen gick inte mina hopp så jättebra men programmet gick bra :). Efter träningen åkte jag hem och åt god kebabpaj och sedan åkte jag på dansträning (disco) som gick ganska bra, jag var inte där förra träningen för då fyllde syrran år så igår hade jag en hel del att lära men det tyckte jag gick bra :).

Idag har jag dansträning (street) hoppas att det kommer att gå bra, jag vet inte varför men jag har en tendens att glömma vissa delar i streetdansen!



 

Barbie fotboll!

Barbiefoot (Images courtesy designboom)


061009

Hej!

Idag har jag konståkningsträning och discoträning och det ska bli riktigt roligt :)!

Vi (Jag, Elin och Sofia) har precis bokat studentkryssningen och det ska bli riktigt roligt :)! Jag är lite rädd för att åka båt men jag hoppas att det kommer att gå bra och jag vet redan nu att jag kommer att vara skitnervös innan vi går på! Fast det kommer Elin också att vara ;). Jaja adet ska bli roligt iallfall :)! 

NU ska vi kolla efter lite mer information om studentkryssningen och sedan ska vi äta :) 

♥ 

 

051009

Bandyträningen idag är inställd så vi får se vad som händer istället :). Jag har två olika planer om det inte blir den första så blir det den andra :). Den första planen är att kanske åka till kusinen i Borlänge och göra någonting kul men om det inte blir det så ska jag vara hemma med den bästa och fixa lite sen kolla på tv och mysa :). Helst utav allt skulle jag vilja göra båda grejerna hehe men det går ju inte riktigt för om vi åker till Borlänge så kommer vi hem vid 11 ikväll :).

Vad har ni tänkt att göra idag?


Smörgåskonst!

Vi allra flesta är ju uppfostrade till att inte leka med maten, men här har vi några som har gjort det och lyckats väldigt bra med att skapa fram olika figurer :).

6767567

dumbbell

acewiches























V.41

Nu sitter jag och kollar igenom hur min vecka ser ut nästa vecka och de ser ut såhär (i stora drag)

Måndag - Skola, Bandyträning

Tisdag - Skola, Dansträning (Disco) och konståkningsträning

Onsdag - Praktik, Dansträning (Street)

Torsdag - Praktik, Konståkningsträning

Fredag - Praktik, Bandyträning

Lördag - Konståkningsträning

Söndag -

Haha det känns konstigt men ändå skönt att inte skriva in att jag ska till trafikskolan :)!

Nu ska jag gå och lägga mig, Godnatt! ♥


040909

I morse vaknade jag runt 06.30 och var väldigt pigg så jag gick upp med täcket och satt mig framför tv:n och kollade på tv hehe :). Sedan åt jag frukost och sedan tittade jag på tv igen det är så mysigt när det regnar ute att sitta ihopkurad i en soffa med täcke eller filt och bara mysa framför tv:n ♥


Findus ♥

Sedan bara sprang tiden iväg! Plötsligt var klockan 13.30 och det var dax för mat sedan åkte jag och mina syrror och hämtade Angelica i Gävlebro och sedan åkte vi till Valbo köpcentrum i ca en timme, jag hittade underkläder som jag köpte för mina presentkort från min födelsedag, men jag har flera presentkort kvar :)! Sedan åkte vi och lämnade Angelica hos hennes farmor och sedan åkte vi hem och nu sitter jag här :).

Justja! Jag har fått present av världens bästa, för att jag klarade körkortet :)! ♥ De kommer nog att komma ut bilder på presenterna på bloggen :). Men snart är det dax för mat och sedan "ensam mamma söker" :)! 
 


Yesterdag!

Igår var ju vi i Valbo och då köpte jag två tröjor som jag ännu inte visat men nu har jag lagt in bilderna men det blev bara bra bilder på ena tröjan så de är den ni kommer att få se :). 

Här är tröjan jag köpte igår på Gina Tricot :). 


En stickad kofta som är mjuk och skön att ha en kylig höstdag :). 

Efter att vi hade varit i Valbo åkte vi hem och jag och minsta syrran kom överens om att vi kunde gå på bio "Äntligen Midsommar" och så frågade vi andra syrran om hon ville med och så hade hon och hennes kompis Emma bestämmt att dom skulle dit hehe så alla fyra åkte dit och jag körde ;). Jag berättade ju igår att vi var på bio och att vi var ensamma ända tills bion började då det kom tre till och innan bion så knäppte vi lite kort.




Syrrorna taggar inför filmen med dricka och godis! Emma var iväg och hämta muggar när jag tog bilden. Själv åt jag vindruvor under bion hehe :).

Sedan kom vi hem och åt god mat :).


Bulgur, kyckling och grönsaker med god specialtomatsås till!

Och så kan jag nu passa på att visa hur konståkaren (jag) blev när jag satt upp den på väggen :)

  

Äntligen Midsommar!

Nu är jag här igen!

Vi gick ju på bio idag, jag, mina syrror och Helénes kompis Emma, vi gick på filmen Äntligen midsommar, den var riktigt bra tycker jag rolig och lite spännande :)! Hehe vi var nästan ensamma på bion, det var vi 4 + 3 till :). Men dom var så tysta och satt där nere så vi märkte nästan inte att dom var där, skönt var det iallafall vi bredde ut oss hehe :). Mitt i filmen blev det svart på duken och så gick en tjej ut till de som jobbar där och sa att det blev svart på duken, då kom en tjej som jobbar där på bion in till oss och sa att det dröjer någon minut innan filmen börjar igen och efter någon minut körde filmen igång igen :).



Jag har inte hunnit lägga in bilder på datorn än så de kommer en annan dag :) ♥

Kreativa tårtor!

Ojojoj kolla in dom här tårtorna dom är verkligen hur häftiga som helst :)! ♥

Zelda Wedding Cake

Internet Dating Wedding Cake

LEGO Wedding Cake

Super Mario Wedding Cake

DeLorean Wedding Cake

Apple Logo Wedding Cake


Pac-Man Wedding Cake

Shrek Wedding Cake

Wall-E Cake

Wii Remote Cake

BlackBerry Cake

Big Mac Cake

Nikon D700 DSLR Cake

NES Cake

Mac Mini Cake

Nintendo DS Cake

Amazon Kindle Cake

Guitar Hero II Cake

DeLorean Cake

Mario Cake

Apple Cake

Reebok Shoe Cake

Optimus Prime Transformers Cake


Jag vet att det blev många bilder på tårtor nu men jag kunde inte bestämma mig för att bara visa några utav dom här för jag tycker att dom är så häftiga :).

031009

Tjollahopp!

Imorse klockan 08.00 hade jag konståkningsträning och jag åkte bil dit ;). Träningen gick sådär axel gick bra dubbelögel gick bra men dubbeltooeloop gick sådär, den gick bättre förra träningen då jag klarade den nästan hela tiden :). Piruetterna kunde gått bättre idag också menmen. Snart ska jag in och bada sedan ska vi kanske till stan (jag ska kolla hur långt dom har kommit med min dator) sedan blir det kanske bio ikväll vi får se :).

Igår köpte jag två tröjor från Gina tricot, jag har ännu inte knäppt kort på dom men tänkte göra det idag och försöka hinna med att lägga upp bilder på dom här :).

Hoppas att alla mina läsare får en trevlig lördag ♥




Yeees!

Idag klockan 10.00 körde jag en körlektion på ca 45 minuter och sedan 10.45 så körde jag upp :)! Det var lite pirrigt jag fick göra en säkerhetskontroll som alla andra och jag gjorde belysningen som jag kände mig ganska säker på :). Sedan körde vi iväg, jag fick köra mototväg, motortrafikväg, i villaområde, och så fick jag mitt i ett villaområde välja en plats att vända på så jag tog en fyrvägskorsning och backade runt ett hörn och det gick bra sedan åkte vi tillbaka jag körde i ca 40 minuter :). Jag klarade körningen :)! JIPPIJIPPIJIPPI :D! Och uppskrivningen gjorde jag på min födelsedag på morgonen ;) och det klarade jag på första försöket också :)! YEEES :)! Så nu har jag körkort 5 dagar efter min födelsedag :)! Egentligen skulle jag köra igår men då blev min instruktör sjuk så jag fick köra upp idag istället.

Mamma, Angela och Rebecca kom med bilen och jag körde till monroes där vi åt :). Sedan körde jag och överraskade en person och sedan tog jag mopeden till praktiken :)!

                               

Idag efter praktiken så ska jag och Rebecka till Valbo, jag har inte planerat att köpa någonting men får se hur de blir med den saken :). Sedan kanske vi hittar på någonting senare ikväll men så sent blir det iallafall itne för imorgon klockan 08.00 har jag konståkningsträning :).


Låtar någon?

Nu sitter jag här med yngsta syrrans dator, jag lånar den utan att ha frågat! (Jag måste verkligen säga att jag lånade hennes dator på ett snällt och bra sätt sen) Hon är i Gävle och ska välja ut en cykel som hon ska få (som födelsedagspresent) och jag har städat mitt rum och fixat så nu har jag lite till ända tills jag ska till dansträningen. Jag har poppat musik som bara den också :). 

Efter träningen har jag 30 minuter på mig att åka hem och äta för att sedan bege mig ner till Jernvallen för möte och sedan träning :). Anna ville att jag skulle komma ner lite innan mötet också så får se om jag hinner det :). 

Jag funderar på att lägga in fler låtar på Ipoden, någon som vet några bra låtar till mig som jag kan lägga in? ♥ 

Bra fantasi?

Nu när jag var ute och kollade runt lite på internet så hittade jag en urhäftig soffa som jag inte tror många har hemma :). Det första jag kom att tänka på när jag såg den här soffan var, hur bra fantasi har man inte om man kan komma på en sånhär soffa? :) ♥

Wall-Climbing Sofa


Hösten!

Hejhej :)!

I morse när jag skulle åka iväg så fick jag skrapa bort lite is från hasighetsmätaren på mopeden! Kallt var det också men nu är det soligt ute och ganska skönt :).

Jag tycker att det är mysigt med hösten med alla färgade löv och när man kan vara inne med levande ljus och krypa ner under en filt framför tv:n. Men det är ingenting jag hinner göra idag för efter praktiken idag har jag en hel del saker att göra:

Städa mitt rum (placera ut alla mina presenter i mitt rum)

18.00-19.00 Dansträning (Street)

19.30-20.30 Skridskoskolemöte

21.05-22.00 Konståkningsträning





RSS 2.0