Sjukhuset!

Efter att jag hade varit och fiskat igår så tänkte ju jag åka hem och städa och fixa lite men så sa mamma att hon skulle in till Gävle, först till mammas kompis som är på sjukhuset för att hon har opererat magen och sedan till mammas andra kompis E som bor i Gävle :) och självklart så ville ju jag följa med då:)! Så mamma och jag åkte in till Gävle sjukhus. När vi skulle upp till våningen högst upp där mammas kompis var (jag tror att det var 11 eller 12 våningar) så tog jag med mig mamma till trapporna för att jag tänkte inte åka hiss! Hehe så jag och mamma gick upp för alla trappor till våningen högst upp, det var ganska många trappor kan jag lova :)! När vi kom upp så satt mammas kompis med hennes man och två till som var där på sjukhuset och pratade. Det var väldigt trevligt och roligt att vara där för det var så bra sällskap :)! (Men de är väll alltid lite roligare att vara där när man inte är inlagd) Vi pratade om en hel del där, eller mamma, mammas kompis och de 2 andra som var där pratade en hel del jag lyssnade mest ;) de pratade om nästan allt mellan himmel och jord och det blev en hel del skratt :)

Det var skönt att se att hon mådde bra :)! Iallafall bättre än vad hon har gjort tidigare. Jag tyckte hon var lika pigg som vanligt!

Här är lite bilder från sjukhuset igår





Det var en fin utsikt!


Här är hennes säng. Och kolla va stökigt hon har på bordet ;) Jag hade servetter i fickan som jag tänkte slänga men så kom jag på att jag kan skriva ett meddelande till mammas kompis och säga att hon har stökigt på bordet och att jag lämnar servetter där för att hon ska städa lite ;) (hon var inte där så hon visste inte att meddelandet var från mig) men jag tror att hon kan ana vem det var ;)

Kommentarer
Postat av: Daniel

myspys...

2009-05-24 @ 14:05:32
URL: http://djkn.blogg.se/
Postat av: vickan

sv: aa visst kan vi följa varandras bloggar:) ´



så nu följer jag den :)

2009-05-24 @ 19:35:50
URL: http://vctorias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0