Ny blogg!

Nu har jag gjort det! Bytt till en ny blogg! Jag har hållt på med designen ett tag när nu men den är inte klar. Ska fixa det sista en annan dag för nu är det dags för mig att lägga mig, imorgon ska jag upp tidigt, vi kommer att åka till min kusin och sova där en natt, blir mysigt! Hörs på andra bloggen när jag kommer hem från kusinen (om jag inte hinner sätta mig några minuter vid datorn där)

Gå in på den HÄR bloggen i fortsättningen :) Jag ska svara på era kommentarer när jag kommer hem, jag lovar!


En liten paus!

Nu är det väääldigt dålig uppdatering på bloggen. Och det kommer det att bli två dagar framåt också! Jag kom nyss hem från jobbet, ska duscha och sen packa och sedan kommer jag att sova i husvagn 2 nätter i rad och sedan är jag tillbaka!

Jag håller på att fixa en ny blogg men det går inte nå vidare bra, alla domäner jag vill ha är upptagna!

Hörs om 2 dagar!


5 Juli 2010!

Nu håller jag på att beställa lite bilder som jag vill framkalla. Jag har gjort ärenden på förmiddagen och klockan 15.00 börjar jag jobba. Jag håller även på med min nya blogg som jag snart kommer att länka till här :).

Hörs senare!


Mycket att göra!

Jag har haft fullt upp hela dagen idag så bloggen har hamnat lite på sidan men det händer mycket nu på sommaren! Jag håller på med lite viktiga saker på datorn nu så jag passade på att göra ett litet inlägg :). Imorgon hoppas jag på bättre uppdatering!

Jag tror att jag har bestämt mig att jag ska byta blogg, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha för namn. Men när allt är klart så kommer jag att skriva den nya bloggen här så ni kan kika på den, men det tar nog ett tag.

Nu skajag fortsätta med det jag höll på med och sedan blir det läggdags, en punkt jag hade på min att-göra-lista var att lägga mig i tid!

Hörs imorgon :)


4 Juli 2010!

Idag är det Söndag och jag ska börja min dag med att gå på marknad! Sen åker jag till mormor och tittar till hennes blommor, post och hus och efter det ska jag börja på min lilla lista jag skrev igår och det viktigaste är mailen och lite annat jag måste göra på datorn.

Idag är det varmt ute och lite molnligt. Hoppas det inte börjar regna men vi får se vilken som vinner, solen eller regnet! Båda är här och lurar så vi får vänta och se.

Hoppas ni alla får en trevlig söndag!


Listan!

Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan lägga mig.

Här är lite grejer som jag vill hinna med imorgon

* Svara på mail m.m.
* Blogga
* Lägga in bilder på datorn
* Gå på marknad
* Promenad
* Vara med Angelica
* Lägga mig i tid

Godnatt ♥


Home sweet home!

Nu är jag hemma efter en riktigt härlig dag på Gröna Lund! Jag har åkt massa karuseller, ätit glass och haft det bra i det fina vädret. Jag har inte hunnit lagt in bilder idag får ta och göra det en annan dag. Vet inte om jag hinner imorgon eftersom att jag har en massa andra saker jag ska fixa med då och sen eventuellt åka på marknad och vara med Angelica också.

Nu ska vi äta (sen mat eftersom att vi kom hem för ett tag sen) och sen se film och försöka sova i värmen! Eller nej, först ska jag leta fram min fläkt så slipper det vara så varmt när jag ska sova.


Vilken gillar du bäst?

Edible Handbag

Pasta Belt

Edible Hat

Edible Shoe

Food Handbag

Edible Bag

Edible Headphones

Edible Belt

Edible Purse

Edible Ring

Edible Earrings

Edible Helmet

Edible Boots

A Matter of Taste


2 Juli 2010!

Nu är jag hemma från jobbet och ska snart äta. Efter att jag har ätit ska vi åka till stranden sen ska jag hem och se vad jag ska ha med mig till Stockholm imorgon, vi ska nämligen gå på Gröna Lund då!

 


1 Juli 2010!

Ursäkta för dålig uppdatering, men jag tror att ni kommer att förstå att jag inte hunnit med bloggen idag. 09.30 började jag jobba och slutade 19.00 och 19.00 började tränatmötet med konståkningen så jag åkte hem och slängde på mig andra kläder innan jag åkte till mötet. Jag kom från mötet 21.40 och då åkte jag hem och åt och nu sitter jag här. Så jag har alltså inte varit hemma på hela dagen. Jag ligger efter med alla era fina kommentarer nu också så jag ska ta och svara på dom nu innan jag gör min i ordning för att sova. Imorgon är det jobb som gäller och sedan ta tag i bloggen igen!

Hoppas ni haft en bra dag!


RSS 2.0