Min stora dag!

Nu tänkte jag berätta mer om hur min födelsedag var :)! Jag har ju redan sagt att dagen var helt underbar och rolig :)! Vi var ca 20 st hemma och de firade mig med fina presenter, goda kakor (bland annat mina cupcakes som jag gjorde) och tre goda smörgåstårta! Jag blev väckt av sången "jag må hon bleva" och så fick jag presenter :)!


Morgonpresent :)!

Rebecka kom till mig vid lunch, jag öppnade mina paketer från henne sedan målade vi naglarna :). Jag fick många grattis sms och det är alltid roligt :)! Vad jag gjorde på förmiddagen den dagen kommer ni att få veta senare :)! Dagen blev supersupersuperbra och allting var toppen :)


En utav de tre smörgåstårtorna :)!



Några utav mina cupcakes :)!

Här kommer några utav mina presenter jag fick i måndags :) ♥!









Som ni ser så fick jag jättefina saker, en Ipod docka, parfym, muggar, presentkort, fina blommor, tvålar som skummar (som man ska ha när man badar), dekorationskulor, ljus som skiftar färg och en konståkare som är jag! ♥


Någonting ovanligt!

Godmorgon!

Jag tänkte börja min dag med att blogga lite om min helg och fram till idag eftersom att jag inte har hunnit med att blogga dom senaste dagarna!

I lördags så var jag ju på stora träffen här i stan som jag redan har skrivit om. Men här kommer lite bilder också :).





Jag och syrran åt på Hanssens, gott var det :)! Och när vi satt där så var också en från "Ensam mamma söker" också där.

När vi kom hem åt vi munkar som mamma hade köpt på stora träffen :)!

Vi åkte ju till Valbo köpcentrum senare också men jag har tyvärr inte knäppt kort på de jag köpte än! Men jag knäppte kort på min älskade mobil som äntligen har kommit tillbaka :). Den har ju varit på lagning. Och det betyder att ni också kommer att få se lite bättre kvalité på bilderna här i bloggen ;). Istället för att knäppa kort med min andra mobil på 2 megapixler så kommer jag nu använda mig utav mobilen med 5 megapixler igen :)!

 

Här är min mobil som jag äntligen har fått tillbaka :)! De bytte ut allt förutom batteriet och bakluckan :).

 

När vi kom hem efter Valbo så gjorde mamma sina specialhamburgare som är hur goda som helst :)!


Mums!


Min söndag började jag med konståkningsträning :)! Den gick ganska bra :). Men det hände någonting ovanligt på träningen! Innan vi gick ut också skulle träna så sa vår tränare "nr 2" att en annan som åker för vår klubb som redan hade tränat att hon skulle springa ut till bilen för där fanns lådan med kycklingarna i. Jaha tänkte jag menar hon riktigt kycklingar sånna här gula små gulliga? Eller låtsas kycklingar eller ägg? Efter ett tag kom tjejen in med en låda och så öppnade hon den och så var det riktiga små kycklingar där i, urgulliga :)! ♥ De skulle få kycklingarna av vår tränare för hon har sånna hemma hehe :). Så jag höll i dom och dom var så mjuka och så pep dom så gulligt :)!

 

 

På eftermiddagen åkte jag hem till Rebecka och var ut och gick, pluggade teori till körkortet och så vi bakade chokladbollar! Rebecka chansade med hur mycket margarin vi skulle ha vi skulle ha ca 100 gram men de blev ca 300 kom vi fram till när vi var klara med dom hehe, vi hade i alla ingridienser och när vi skulle smaka så var det någonting som fattades tyckte vi så vi hade i mer socker sedan mer kakao och så vidare hehe med det blev riktigt bra faktiskt :)!

 
Såhär fina blev dom :)

Sedan kollade vi på ensam mamma söker och käka chokladbollar :). Så slutade min sista dag som 17-åring ;)!


Obekväma skor?

Wireframe Shoes

Toeless Shoes

Hoof Shoes

High Chair Shoes

Hair Shoes

Nail Heels

Om ni var tvungen att välja någon utav dom här skorna vilket par skulle ni då välja?




290909

Godmorgon allihopa :)!

Idag fyller min yngsta syster 14 år :)! Så jag vill börja med att säga grattis till dig ♥! Idag har jag en körlektion och det blir troligen min sista också :). Jag har dansträning (disco) idag också men jag vet inte om jag ska gå på den eftersom att syrran fyller år idag :).`



Min dag igår var hur underbar som helst den kunde inte ha blivit bättre :)! ♥ Jag kommer att skriva mer om min födelsedag imorgon tror jag det blir eftersom att jag har fullt upp idag med :).      

Och så vill jag säga tack för alla gratualtioner och kommentarer från er söta läsare, även fast jag inte har svarat på era kommentarer så värmer det så mycket att läsa dom! ♥

18!

Idag fyller jag 18 år och i morse blev jag väckt av gratulationssång, paket och frukost vid sängen av familjen :)! ♥ Senare ska jag till skolan och efter den ska jag hem, mellan 13.00 och 14.00 kommer Rebecka hit ett tag :). Sedan ska jag fixa de sista här hemma tillsammans med mamma :). Klockan 18.00 kommer det mer folk :).



Hoppas alla får en bra dag :)! ♥

Hej hå stukad tå!

Hello!

Just nu sitter jag vid Rebeckas dator och vi har nyss ätit goood mat (de va vi som gjorde den ;)) Potatismos och köttbullar, extremt avancerat! Vi har också pluggat teori och varit ute och gått i ca 1 timme, och så får vi ju inte glömma att vi har bakat chokladbollar utan recept, men det blev extremt bra iallfall :)! 

Snart ensam mamma söker sen hem och sova och sen sms från Rebecka 00.00 (men jag lovar att hon har somnat då)!

Imorgon är det min dag! ♥ Då blir jag 18 :)! Och det blir nog inte mycket skrivande här :).    

Motorcykelbil!

Det tog François Knorreck mer än 10 år, 10000 timmar av hårt arbete, och 15000 euro att kombinera Laverda motorcykel med en anpassad bygga sportbil.

Nu äger han en av de mest ovanliga motorcyklar i världen!

Motorcycle Sports Car Hybrid

Motorcycle Sidecar by Francois Knorreck

Snaefell Motorcycle Sidecar

Laverda Motorcycle Sidecar

Motorcycle and Sports Car Hybrid

Motorcycle Sidecar

Ganska rolig idé tycker jag :)

Buddha päron!

Kinesiska jordbrukare Hao Xianzhang har fulländat processen av växande päron inne Buddha formad plast formar.
Pears Shaped Like Buddha

Farmer Grows Buddha Pears

Pears Shaped Like Baby Buddha

Baby Buddha Shaped Pears

Farmer Grows Buddha Shaped Pears

 


Stora träffen!

Godmorgon!

Igår hann jag inte skriva någonting här och det beror på att jag hade fullt upp hela dagen plus att jag inte har fått min dator än. Men nu ska ni få min dag i text, bilder kommer en annan dag!

Dagen började med konståkningsträning och dubbelögel gick jättebra :)! Den träningen höll på från 08.00-09.00 sedan åkte jag hem och bytte om och klockan 10.00 var jag och yngsta syrran på stan och kollade lite på Intersport och sedan 11.00 var det dax för försäljning av saiklotten med bandyn :) jag och Mathilda sålde 12 st :)! Hehe det var ganska kul, vi sålde från 11.00-13.00 sedan gick vi in till Intersport igen där jag sköt och kollade hur hårt jag sköt, jag chansade på 40 km/h och jag sköt precis 40 km/h! Så jag fick vara med i en tävling och fick en lott, och sen så handlade jag och syrran och pappa bandygrejer som det kommer bilder på sen :). Sen gick vi och åt på Hansens, klockan 14.45 stod jag och en till och sålde kakor och lite annat för konståkningen och kl 15.00 var det dragning av vilken som hade vunnit på Intersport så syrran sprangdit och hörde sen kom hon och sa "lite tur du har då!" Jag hade vunnit1 :)! Så jag sprang dit och fick välja en bandyklubba hehe :) det kommer en bild på den också :). 

Kl 17.00 var jag mina syrror och mamma i Valbo :). Jag handlade ett par skor, en bh och värmeskyddare till håret bilder kommer på det också :) sedan åkte vi till Mc donalds och åt en glass och ca 20.15 var vi hemma och åt supergoda hemmagjorda mammas specialhamburgare :)! Det var min dag :). 

 

Dollarsedlar!

Scott Campbell är en skicklig amerikansk tatuering konstnär han har skapat en serie häftiga konstverk av laserskärning travar av dollarsedlar. Häftigt!

Laser Cut Money Art

Laser Cut Money Art by Scott Campbell


Laser Etched Money Art

Laser Etched Money Art by Scott Campbell

250909

Heeej alla glada!

Idag efter praktiken ska jag till trafikskolan :)! Och jag hoppas att det går lika bra idag som det gjorde igår! 

Efter trafikskolan ska jag hem och fixa i mitt rum och sedan ska jag se SM final i fotboll! Efter det ska jag hem och mysa framför tv:n med filtar och något smaskigt att äta ♥. Jag har ju ingen bandyträning idag (eftersom att det är mässa i Arenan) och när jag inte har någon träning en dag så känns det som att jag har hur mycket tid som helst att hitta på andra saker men så kommer tiden ändå att gå jättesnabbt hehe :).


Imorgon är det träning 08.00 och sedan ska jag stå på stan och sälja kakor och annat smått och gott med konståkningen :).  


Lussebullar!

Igår så åkte jag till trafikskolan efter praktiken och gjorde lite teori och så när jag kom dit så var Anna och Rebecka där, de var roligt :). Hehe en trafikskolärare in till rummet och frågade om vi ville ha lussebullar! De hade varit i frysen så de var inget fel på dom så vi tog en varsin lussebulle :) dom var supergoda! Sen kom hon tillbaka och frågade om vi ville ha en till hehe så vi tog en till och satt och smaskade på :). Snart är det jul ;)! Det luktade faktiskt som jul inne på trafikskolan sen :).

 

Sedan åkte jag hem och gjorde en ansiksmask sedan bar det iväg till Jervallens cafeteria där vi hade möte med konståkningen om en show som vi i framtiden ska göra :). Sedan åkte jag hem och åt mat och efter det till Jernvallen igen för då var det dax för konståkingsträning, det gick bra :)! Okej axeln kunde ha varit bättre och dubbelsalchowen också! Men det var roligt och piruetterna gick bra :)!


Bad influence!



Vad har skottsäkra västar, brandstegar, vindrutetorkare och laserskrivare gemensamt? Kvinnor uppfann allihop

→ Naglar och hår är gjorda av samma material (kreatin) och det är samma material som insekternas skal är gjorda av

→ En människa gör i snitt 1140 telefonsamtal per år.

→ Det finns beskrivningar om hur man använder tandpetare (dem står på baksidan av paketet), i USA

→ Visste ni att jättebläckfiskens öga är lika stort som en människas huvud.

→ På japanska uttalas orden för fyra och död på precis samma sätt.
Detsamma gäller för orden för nio och smärta. Därför har inga hotellrum
i Japan nummer 4 eller nummer 9.

→ Stockholm tillsammans med Reykjavik, har den renaste luften av alla
huvudstäder i hela världen.

→ Det är fler som dör av fallande kokosnötter än av hajar.

→ Råttor förökar sig så fort att inom 18 månader skulle två råttor kunna ha mer
än en miljon ättlingar.

→ I motsats till växthuseffekten finns ett fenomen som kallas global fördunkling.
Som säger att om vi
inte släppte ut avgaser skulle värmen öka. Som t ex efter bombdåden på twin
tower, då var flyggtrafiken i USA lägre och värmen höjdes.

→ Oman är det enda landet på jorden som börjar på bokstaven O.

→ Lår- och skenben kan utsättas för en lodrät belastning på upp till 1 ton utan att
knäckas, dvs. vikten av en personbil.


Ja nu har jag fått reda på vad låten i reklamen till den Nya Polon heter :)!
Varje gång jag sett den reklamen så har jag tänkt att jag ska kolla upp vad
låten heter och nu har jag fått den så det är den låten som spelas om och om
igen nu hehe :). Undra hur lång tid det kommer att ta innan jag tröttnar på den?
Den heter iallafall bad influence med Pink :) ♥

Nintendo!

När jag var lite så var jag superduktig på Nintendo 8 bit (Supermario) jag klarade alla barnor lätt, så den jag spelade med fick vänta länge på sin tur hehe och de var ingenting som mina syrror tyckte var roligt ;). Vi har fortfarande kvar spelet och allting som hör till och jag tycker fortfarande att det är roligt att spela men det gör jag inte så ofta nu för tiden.

Någon annan som tycker om att spela supermario? 

Här har jag hittat lite till den som älskar nintendo 8 bit!

Giant NES Controller Case Mod

Giant NES Controller Case Mod

Giant NES Controller Case Mod

Giant NES Controller in Action

Moto SLVR NES Case Mod

NES Gamepad Mouse

Nintendo NES Controller Pillow Case by Penguinotic

Nintendo NES Controller Pillow Case by Penguinotic




240909

Idag efter praktiken ska jag till trafikskolan :). Igår så gick det lite segt för mig där, hehe jag hjälpte andra mer än vad jag gjorde själv men de är alltid kul :)! Ikväll 20.00 har jag konståkningsträning, min första träning den här veckan! Det känns som att det var jättelänge sedan jag hade träning, så de ska bli roligt :). Det är ungifär så min dag ser ut idag :)!

Ha en bra dag! ♥

230909

Nu sja jag bege mig till trafikskolan men jag blir inte där länge för sen har jag dan (street) träning :). Min första träning efter att jag klantade mig med mopeden och fick ont i nacken och jag hoppas att det kommer att gå bra :)! 

Sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på, det finns en film jag skulle vilja se så får se om jag hinner se den idag :)! ♥

Haha nu fick jag precis ett sms om att lokalerna fortfarande är upptagna så att vi kan inte ha träning där idag, så de blir alltså ingen träning för mig idag.


Hemligheter?

Har du någonting som du inte vill att någon annan ska se? Då har jag hittat några perfekta gömställen ;).

Varför in gömma dina små hemligheter i någon utav dom här flaskorna eller brukarna?

Household product stash safes

Diet Coke Stash Safe Coke Stash SafeDr Pepper Stash Safe


Coca Cola 2 Liter Bottle Stash SafeWelch's Grape Soda Stash Safe20oz Coca Cola Bottle Stash Safe



Eller varför inte i någon utav dom här sakerna?
Clock with Hidden SafeHidden Wall Safe



Secret Book Safe

Secret Dictionary Safe

Det första stället man letar på om man ska leta efter någonting är väll inte i en ajaxburk, en colaflaska, eller i en bok?

Lite över 80!

Igår hade jag tänkt att uppdatera ganska mycket men blev det någonting utav det då? NEJ! Eftersom att internet inte fungerade som det skulle när jag skulle blogga igår eftermiddag! Typiskt! Men nu tänkte jag iallafall skriva vad jag gjorde igår.

Jag var till Gävle på förmiddagen med mamma och hennes kompis Angela, vi började med att lämna in bilen på svensk bilvård för de skulle kolla om de fanns rost någonstans på bilen




Han som kollade rosten tog en mini kamera och körde in där i balkarna så vi såg om det fanns någon rost där inne och det såg vi på den här skärmen

Efter de gick vi i Gallerian nian och jag hittade en ansiksmask som jag köpte, den ska vara bra för hyn så den ska jag använda en gång i veckan (får se om jag kommer att göra det).


Ansiksmasken jag köpte från The Body Shop

Sedan åkte vi hem och åt, sedan satt jag igång med bakandet, det blev lite över 80 cup cakes! Bilder på dom kommer senare eftersom att de sista detaljerna ska jag göra innan de ska serveras och de hade jag tänkt att bjuda på när jag fyller år :). Jag stod och bakade i ca 4 timmar och i början fick jag hjälp av gullungarna Madeleine och Rebecka :) vi hade superkul och våra cup cakes blev superbra :)!


Här är gullungarna, såhär kan man se ute efter att ha fått skrapa ur de sista smeten ur skålen :) lite kladdig runt munnen och på fingrarna

Klockan 20.00 var det dax för fotbolls för min äldsta lillsyrra (igår spelade hon med F17, de mötte Gävle IK eller hette de Gävle IF?). Hela familjen begav sig till Jernvallen, tjejerna spelade om en plats i SM finalen! Våra tjejer ledde länge med 2-0 men sedan spräckte de andra nollan så det blev 2-1 och det var i andra halvlek! Båda lagen var tuffa och de höll sig ganska mycket i mitten sedan kom de över på en planhalva och sedan över på den andra och det var en otroligt bra match! Alla på läktaren började bli spända på slutet att domaren aldrig blåste av fast han kollade på klcokan hehe! Men så till sist blåste han av och våra tjejer vann så de är vidare till SM finalen hur kul som helst! Alla blev jätteglada och de bara lyste spelarna :)! ♥ Det ska bli hur kul som helst att se finalen och hoppas att det går bra för tjejerna :)! Jag bara måste va med och se matchen jag tror at den är nu på fredag :)!




Maräng ringar!

Designen Tanja Hartmann har designat dom här maräng ringarna som i verkligheten ser ut som riktig maräng!

Meringue Rings

Skulle du kunna tänka dig att bära en sånhär ring?

07:09

Gooodmorgon!

Idag vaknade jag ca 06.30 fast jag är ledig! Jag var pigg och tänkte "varför ska jag somna om?" Då kanske jag kommer att sova bort halva dagen och det är lite onödigt så nu ligger jag med datorn på magen och med Vakna med the Voice på tv:n :).

Idag har jag tänkt att baka, åka till trafikskolan och blogga, sedan ska jag ju självklart blogga också :)!


Ny diskmaskin!

Nu kom vi precis hem från Valbo :). Och vi köpte en ny diskmaskin :)! Bild på den kommer kanske senare :). Nu ska jag ner och äta som vi ännu inte hunnit eftersom att vi nyss kom hem, jag och Melissa sprang in på Cubus en snabbis och med mig ut fick jag ett par sköna vantar (det är så kallt när man ska cykla till skolan och praktiken på mornarna nu) och ett par leggings :)!


Vantarna


Leggings

Det här blir sista inlägget för idag men imorgon väntar en ganska uppdaterad dag :)!

Nu ska jag ner och äta sedan blir det mys framför tv:n i sängen :) ♥

Liten Kamera!

Den här lilla apparaten kan man från början tro att det är ett halsband eller något liknande (om man har den runt halsen) men egentligen så är det en Mp3 spelare med 256 MB minne :). Den är lite gullig tycker jag :)

Tiny Wooden MP3 Camera



210909

Idag slutade vi tidigt på skolan vi hade bara en lektion, de andra var inställda så efter skolan cyklade jag till trafikskolan, sedan hem och städade mitt rum, åt mat och var ute på en liten promenad med hundarna :). Snart ska jag iväg med mamma till Valbo och vi ska titta på en ny diskmaskin :)!

Imorgon är det studiedag så då är vi lediga, mer uppdatering kommer senare vi ska åka nu :)!


Toalettpapper!

Här kommer lite kreativa toalettpapper, kanske är det någon utav dom här som passar dig? 
 
Sudoku
Sudoku Toilet Paper
Kanske någonting för dig som vill ha någonting att göra på toaletten?

Hjärtan
Valentines Day Toilet Paper
Gillar du söta saker?

Anteckningsblock
Notepad Toilet Paper
Ibland när man sitter på "muggen" kanske man kommer på någonting viktigt som man inte vill glömma, då är det här pappret rätt smart

Pengar
Money Toilet Paper
Torka sig med pengar?

200909

Hello!

Nu sitter jag vid pappas dator eftersom att jag inte har fått min än! Idag har jag badat, målat naglarna varit ute på en lite promenad och fixat lite :). Ca 16.30 ska jag vara med Rebecka och vi har planerat att gå på innebandymatch :). Nu ska jag och ena syrran kolla på Andra Avenyn (förra avsnittet) eftersom att vi inte har sätt de än :). 

Någon utav mina läsare som också följer Andra Avenyn?



 

190909

Hej alla bloggläsare!

Idag har jag inte uppdaterat som ni säkert märkt och det beror på att jag har jobbat hela dagen idag :). Jag kom hem för ca 30 minuter sedan. Tråkigt att jag inte har kunnat blogga förrän nu och jag vet själv hur tråkigt det kan vara att gå in på en blogg som inte uppdateras! Men jag tycker ändå att det kan vara roligt när någon blogg inte uppdateras en dag för då blir jag så himla glad nästa gång den blir uppdaterad hehe :).

Igår firade vi ju Björn som blev 40 år :)! Vi var ca 17 st och hade grymt kul! Det blev verkligen lyckat :)! Vi började med att äta potatisgratäng med rostbiff, sallad, baugett och sås otroligt gott! Sedan pratade alla och hade trevligt och Madeleine och Rebecka som var där eftersom att deras föräldrar var där drog med mig för att kolla dom ville vara med mig så jag roade dom hehe :). Sedan fikade vi massor med kakor och mina cup cakes och tårtor :). Sedan blev det chips, godis och massa god saker :)! Och jag hade hur kul som helst!

Nu säger dom att det är mat här så jag ska gå och äta nu sedan krypa ner i ett varmt och skönt skumbad :)! ♥


Kantareller!

Igår var ju jag, Angelica och pappa ute och plockade svamp vilket var väldigt roligt och trevligt :). Jag hittade 3 st jättestora svampar och här kommer några bilder från igår :)!


En utav mina stora svampar


Nikki var med ut i skogen också




Här ser du skillnaden mellan en normalstor kantarell och mina stora kantareller





 


Sushi USB!

Gillar du Sushi? Då kommer du säkert att älska dessa realistiska Sushi USB flash drives.

Realistic Sushi USB Flash Drives

Realistic Sushi USB Flash Drives 2

Realistic Sushi USB Flash Drives 3

Realistic Sushi USB Flash Drives 4

Realistic Sushi USB Flash Drives 5

Realistic Sushi USB Flash Drives 7

Realistic Sushi USB Flash Drives 8

Realistic Sushi USB Flash Drives 9

Realistic Sushi USB Flash Drives 10

Själv tycker jag att dom här USB minnerna är hur häftiga som helst! Det är som att man vill äta upp dom!

Förvirrande!








180909

Godmiddag everybody!

Min dag började med en vistelse på sjukhuset med min nacke. Jag och pappa åkte till sjukhuset här och så tittade en tjej på mig och så sa hon att hon inte trodde att det var någonting men att vi ändå skulle in till Gävle för röntgen för säkerhetsskull så vi åkte till Gävle röntgade, bilderna visade ingenting men vi skulle ändå till en ortoped. När vi kom till han så gjorde han som den första tjejen kollade lite och tryckte men det var bara en sträckning och så kan de blöda i fästena i musklerna så det var lugnt :). Det lät som att det gick fort hehe men vi pappa och jag har varit på sjukhuset i ca 3 timmar nu. Men skönt att veta att det inte är någonting farligt iallafall :)!

Idag kanske jag ska till trafikskolan det beror på när jag slutar på praktiken och klockan 17.00 har min äldsta lillsyrra match och efter hennes match ska vi fira Björn :)!




Krasch!

Här kommer en urhäftig dörr av konstnären Leandro Erlich från Argentnia :)

Shattering Door

Shattering Door Sculpture

Shattering Door Art Installation

Svampplockning!

Ett tag efter att jag hade komit hem från praktiken så kom Angelica så vi var lite här och sedan följde vi med pappa ut till skogen och plockade svamp :). Pappa hittade mest men vi fick ihop ca 1 kilo på den tiden i var ute bilder kommer imorgon :). 

Om ca en timme har jag konståkningsträning som jag inte kommer att gå på eftersom att jag forfarande har ont i nacken och i ena foten "/ tråkigt att inte kunna träna! Jag tror inte heller att jag kommer att gå på bandytränigen imorgon heller eftersom att det känns som att inte foten kommer bli bättre inte nacken heller föden delen men man kan ju hoppas :)!   

Nu ska jag svara på alla kommentarer sedan blir det middag :)!


Min morgon!

Min morgon har inte börjat så jättebra. Jag har lite ont på mina blåmärken på benen, ont i ena foten och lite i nacken (i nacken känns det som jag har sträckt mig och är nu stel) men det är för att jag tabbade mig lite med mopeden igår hehe. Så jag sitter här med min onda nacke och försöker hitta lägen där det inte gör ont.

När jag satt här och skulle skriva det här inlägget så gick jag in på statistiken innan och såg att jag hade besöksrekord igår :D! Ja Jippi :)! Då gjorde det inte lika ont i nacken för några sekunder hehe ;). Jag är superglad och det är jätteroligt tycker jag :)! ♥



I samband med det här så kan jag ställa lite frågor till er söta läsare så att jag kan förbättra den här bloggen :) ♥

- Är det någonting du gillar extra mycket med min blogg? Isåfall vad?

- Hur ofta läser du min blogg?

- Är det någonting du tycker jag ska skriva mer/mindre om i bloggen?

- Hur många år är du?

Om du har en blogg så skriv gärna med den för om ni går in på min blogg så går jag gärna in på eran :)! 


Pizzor i stora lass!

I Lördags när vi var och hälsa på farmor och farfar så åt vi mat hos min ena fasters mans pizzera, jag tog kebabrulle hehe :). Iallafall så medans pizzerna gjordes så knäppte jag lite kort steg för steg, ni vet när man var liten och brukade stå och titta på när dom gjorde pizzorna ungifär så stod jag nu hehe :)











Shit nu blev jag riktigt sugen på pizza :)


Intressant?

> Greklands nationalsång har ursprungligen 158 verser men man sjunger bara de två första.

> Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.

> Dom första tv apparaterna med fjärrkontroll bytte kanal i solljus

> Eskimåer använde kylskåp för att hindra att maten fryser.

> 91 miljoner kollade på Superbowl finalen 2007

> Det är fler, per år, som träffas av blixten, än som åker fast för fildelning.

> När du är sur så används 42 muskler i ansiktet, men bara 17 när du ler :)

> Landet Dubai har funnits i 30 år

> Råttor kan inte spy.

> Världens mest kända ord är okej. Världens näst mest kända ord är coca-cola.

> Leonardo Da Vinci uppfann saxen.

> I medeltal skrattar en vuxen 15 gånger om dagen. En bebis skrattar 400

> Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.

> I 75% av alla hushåll är det kvinnan som betalar räkningarna.

Potatisen förbjöds från början i Sverige för att alla trodde att man skulle äta bladen, som nämligen är giftiga.

Champinjonen innehåller bara 0,2 procent fett


 


160909

Hej alla goa!

Efter praktiken idag kanske jag åker förbi trafikskolan och om jag gör det så ska jag bara göra ett test och sen hem. Det gjorde jag igår också men så kom det folk som jag kände och då hjälpte jag dom lite, jag tycker att det är jättekul att hjälpa andra, roligare de än att göra testen själv tycker jag hehe jag vet inte varför jag tycker det men så är det :).

Idag har jag dans (street) träning men den börjar 19.15 ikväll så innan de har jag inget bestämt blir väll blogga då ;). Justja idag ska jag nog få tillbaka min dator om allt går som det ska, den har ju varit inne för virusuppdatering eftersom att vi inte fick in den på min dator själv hemma hehe :). Det gick på syrrornas dator men inte på min, såklart!


Lördagen!

Nu har jag äntligen lagt in bilderna från i helgen så jag tänkte berätta lite kort om den :)

Lördagen började med match för minsta syrran i Skutskär så vi åkte dit och innan matchen började så åkte resten till ICA och handlade lite smått och gott som vi åt medans hon spelade :).


Syrrans lag har vit tröja


Lite smått och gott :) (det här är verkligen ingen hälsoblogg!)

Efter matchen så svängde vi förbi IKEA där jag fick med mig lite grejer till mitt rum :)! Så jag började fixa redan direkt när vi kom hem :)


En pall




Blommor

Jag hjälpte Melissa också med att fixa hennes ena vägg :)


Jag glömde att ta kort innan vi började, vi hann klistra på ett klistermärke hehe 


Såhär blev det! Riktigt bra faktsikt

Sedan åkte vi till farmor och farfar! ♥


Söta tvålar!

Här kommer några söta tvålar! ♥ Jag funderar på att beställa några tvålar, men jag är lite tveksam för de skulle bara stå som prydnad, vem vill använda dom här tvålarna?

Soapsicles - Clearly Lovely-soapylove, soapsicles, soap, kids, childrens, party, birthday, favors, baby shower, bridal shower, party favors, popsicle

Soapsicles - Candy Carousel-soapylove, soapsicles, soap, kids, childrens, party, birthday, favors, baby shower, bridal shower, party favors, popsicle

Soapsicles - Fudgey-soapylove, soapsicles, soap, kids, childrens, party, birthday, favors, baby shower, bridal shower, party favors, popsicle

Soapsicles - Neapolitan-soapylove, soapsicles, soap, kids, childrens, party, birthday, favors, baby shower, bridal shower, party favors, popsicle

Tvålarna hittar ni här

150909

Hej allihopa!

Nu sitter jag här proppmätt efter en goood hamburgare på AGA kiosken med Elin och Sofia :). Idag tänkte jag åka till trafikskolan men pappa frågade mig om jag ville på stan för att kolla på bandyutrustning och självklart vill jag ju de så vi får se om det blir någon trafikskola idag :). Ikväll har jag dans (disco) träning och jag är ganska taggad :).


Varmt bad!

HejHej nu är jag här igen :)

På trafikskolan idag var det en hel del som jag kände där varav två från min klass då hehe :). Men vi var 7 st och jag kände 6 alla utom en alltså kulkul att man kan vara där och plugga med folk man känner så hjälper man varandra också :). Det blir liksom en annan stämmning än att alla sitter tyst och letar i böckerna och så hör man en massa klick bara :).

På bandy träningen gick det bra och det var roligt och lite jobbigt, sedan kom jag hem och åt tacos. Nu ska jag hoppa in i ett varmt och skönt bad sedan blir det tv och sedan mys :)



Tyvärr kan jag inte lägga in bilderna som jag har tagit i helgen eftersom att min dator och då också data väskan är på datametropolen och i min dataväska ligger sladden som man har mellan mobilen och datorn! Men pappa sa att vi kunde åka dit och hämta den i morgon så förhoppgningsvis kommer bilderna då :)!

Det här blir sista inlägget för idag, men imorgon är jag tillbaka :) ♥!

Vad är du för stjärntecken?

Stenbocken

Stenbocken, eller getfisken, symboliserades tidigt av en get med fiskstjärt. Då Saturnus härskar över Stenbocken kan han ofta vara ett gammalt klokt huvud på en ung kropp. Strävan efter kunskap och högre mål är central för denne klättrare. Han kräver dock fasthet under klövarna, och utvecklingen kan därför te sig sakta men stabil.

Stenbocken besitter ofta jordens kvaliteter som trygghet, tålamod och beslutsamhet. De arbetar disciplinerat och metodiskt. De kan dock visa upp tendenser till känslokyla och överdriven försiktighet. Deras självständiga attityd kan ibland tyvärr få dem att sätta käppar i sina egna hjul. Stenbockens till en början rätt torra humor, kan ibland plötsligt få omgivningen brisera i skratt. Hans ihärdiga strävan har en tendens att så småningom attrahera det bästa av livets goda, inklusive rikedom och relationer.

Element: jord Kvalitet: ledande Polaritet: negativ
Nyckelord: Saturnus, koncentration, försiktighet, metodik, kyla, ansvarskänsla, metallen bly och lördag.
Positiva karaktärsdrag: ekonomiskt sinnad, disciplinerad och humoristisk.
Negativa karaktärsdrag: envis och kantig.
Människokroppen: hud, leder och benbyggnad.


Oxen

Oxens symbol har hängt med länge. Antikens offerdjur, Kretas tjurkult och hinduismens heliga kor ger oss ledtrådar från det förflutna. Tryggheten och harmonin hos jorden och brukandet av den finns närvarande i oxens medvetande. Han är praktisk, tålmodig och beslutsam. Han uppskattar livets goda och uppskattar både skönhet, konst, mat, dryck och bekvämlighet.

Han tar mer än gärna på sig ansvar. Behovet att känna trygghet kan ibland uttrycka sig som överdriven förvärvslystnad och kontrollbehov. Behovet av ägande kan tyvärr ge upphov till svartsjuka. Känslomässigt strävar oxen oftast efter stabila och stadiga förbindelser. Om du vill ha en partner som aldrig sviker dig så skall du välja en oxe.

Han kan vara tystlåten och ha en hög tröskel, men om han blir tillräckligt retad så kan han bli farlig. Det moderna samhället tycks ibland vara för stressigt för oxen och likaså kan motviljan för förändringar få honom att vända sig inåt. Där finner han dock alltid styrka och kraft.

Element: jord Kvalitet: fast Polaritet: negativ
Nyckelord: Venus, uthållighet, envishet, sinnlighet, egendom, mark, konst, njutning, duva, metallen koppar och fredag.
Positiva karaktärsdrag: tillförlitlig, strävsam, praktisk och musikalisk.
Negativa karaktärsdrag: envis, lat och dominerande.
Människokroppen: halsen och rösten.


Jungfrun

Hos jungfrun är jordens element kombinerat med den föränderliga kvaliteten och planeten Merkurius. Detta ger möjlighet till att kombinera det jordiskt praktiska med föränderlighet och kommunikativa faktorer. Detaljarbete, kritiskt arbete och förmågan att förstå hur saker fungerar faller därför naturligt för honom eller henne. Att kombinera teori och praktik är en värdefull egenskap.

Jungfrun besitter även egenskaper som traditionellt och trångsynt tillskrivits kvinnor, därav namnet. Hon eller han är nämligen blyg och håller sig gärna i bakgrunden. Hygien och hälsa är också mycket viktigt, ofta på gränsen till pedanteri.

Hos jungfrur tycks det finnas ett behov av att hjälpa andra. Ibland kan denna drift tyvärr gå till överdrift och de kan lägga sig i andras affärer för mycket med kritik och förslag till förbättringar. Jungfrun kan ibland te sig obegriplig, gåtfull och motsägelsefull, men detta gör ju henne bara mer åtråvärd.

Element: jord Kvalitet: föränderlig Polaritet: negativ
Nyckelord: Merkurius, urskiljningsförmåga, kritiskhet, hälsa, precision, detaljer, kritik, metallen guld och onsdag.
Positiva karaktärsdrag: analytisk, rationell och logisk.
Negativa karaktärsdrag: besvärlig och överkritisk.
Människokroppen: matsmältningen och inälvorna.



Vattumannen

Vattumannen härskas av planeten Uranus. Kombinerat med luftens element gör den ledande egenskapen vattumannen till en komplicerad karaktär. Han är mycket självgod och har starka åsikter som han vet är de rätta. Han bryr sig alls inte om ifall han anses vara en underlig figur eller om alla andra tycker annorlunda. Personlig frihet och rättvisa är centrala begrepp.

För andra kan vattumannen te sig oberäknelig och rebellisk. Det kan vara svårt att nå honom, då han tenderar att skärma av sitt sanna jag under en yttre fasad. Vill du vara hans vän och tränga in under ytan måste du acceptera honom som han är. Han accepterar dig som du är, även om du kanske har fel enligt hans mening så har du rätt att tycka som du vill. Han är fördomsfri, intellektuell och human.

Element: luft Kvalitet: fast Polaritet: positiv
Nyckelord: Uranus, klarsynthet, humanism, intuition, vågor, ockult, protest, revolutionär, reform, distans och bärnsten.
Positiva karaktärsdrag: fredsälskande, lojal och uppfinningsrik.
Negativa karaktärsdrag: excentrisk och trotsig.
Människokroppen: fotlederna.



Tvillingarna
Kombinationen Merkurius, föränderlighet och luft är egentligen ingen kombination utan snarare en sammanslagning av tre liknande element. Rörelse, kommunikation, kvickhet, intelligens och anpassningsbarhet tillsammans ger en sådan hyperaktivitet att dubbelnatur är omöjlig att undvika. Tvillingen har troligen flera projekt, yrken eller kärleksaffärer på gång samtidigt.

Tvillingen gillar att resa och att uppleva nya saker. Han är snabbtänkt och en mästare på att prata, övertala och debattera. Han har dock svårt att alltid behålla samma ståndpunkt och åsikt.

Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta.
Element
: luft Kvalitet: föränderlig Polaritet: positiv
Nyckelord: Merkurius, mångsidighet, kommunikation, händighet, nyfikenhet, rörlighet, söndag, torsdag och kvicksilver.
Positiva karaktärsdrag: formbar, självständig och kommunikativ.
Negativa karaktärsdrag: lynnig och känslokall.
Människokroppen: händer, armar och skuldror.

Vågen

Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.

En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.

Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort.

Element: luft Kvalitet: ledande Polaritet: positiv
Nyckelord: Venus, balans, harmoni, diplomati, sympati, skönhet, konst, charm, lättja och metallen koppar.
Positiva karaktärsdrag: behaglig, romantisk, vänlig och diplomatisk.
Negativa karaktärsdrag: flirtig och vankelmodig.
Människokroppen: diafragma och ryggrad.



Fiskarna

Detta stjärntecken har kallats för de två fiskarna sedan äldsta tider. Neptunus, den föränderliga egenskapen och vattnets element kombineras här och ger som främsta och starkaste egenskap att vara anpassningsbar och känslig. För fisken är det inre känslolivet mer verkligt än den yttre världen som ibland ter sig hård för honom.

Den känsliga naturen gör fisken mottaglig för andra, ibland till den grad att han verkar sakna egna åsikter. Han hjälper gärna andra, och detta är han väl lämpad för. Hans empatiska egenskaper gör honom ofta till en god vän eller älskare. Liksom tvillingarna är han något av en intelligent dubbelnatur.

Det finns ett djupt rotat behov att fly bort hos fisken. Både känslomässig och fysisk flykt är nära att tillgripa. Det har inte med feghet att göra utan är mer en undermedveten drift. Flykten kan ta sig uttryck i konst, inåtvändhet eller psykiska gåvor. Det finns en Neptunuskoppling till hav, drömmar och sömn.

Element: vatten Kvalitet: föränderlig Polaritet: negativ
Nyckelord: Neptunus, inspiration, lättpåverkan, medkänsla, humanism, sömn, flykt och elfenben.
Positiva karaktärsdrag: vänlig och receptiv.
Negativa karaktärsdrag: slarvig och hemlighetsfull.
Människokroppen: fötter och tår.


Kräftan

Förr i tiden ansågs människornas själar härstamma från kräftans stjärnbild. Månen härskar över kräftan, och moderlighet och beskyddande är centrala begrepp för honom. Han sätter ofta hem och familj i första rummet. Detta är kräftans sätt att tänka och han kan mycket väl betrakta sin arbetsplats eller sina vänner som sin familj som han beskyddar.

Känslighet och impulsivitet är också centralt för honom. Till det yttre kan kräftan verka hård, men i själva verket är han oerhört känslig. Ibland gömmer han sig bakom sitt skal, när känslorna blir för starka. Liksom krabban är han en tapper krigare när han eller de han beskyddar är i fara. Ibland kan dock krabbmentaliteten få honom att röra sig i sidled.

Månen och månadens cykel har en viktig betydelse för kräftan. Lynnighet och månens dragningskraft kan både inverka gott och ont över honom.

Element: vatten Kvalitet: ledande Polaritet: negativ
Nyckelord: Månen, intuition, anpassning, känslighet, impulsivitet, hem, familj, minne, metallen silver och lördag.
Positiva karaktärsdrag: varsam, försiktig och har stark släktkänsla.
Negativa karaktärsdrag: lättrörd och överaktiv.
Människokroppen: mage och bröst.


Skorpionen

I Skorpionen kombineras vattnets känsliga och intuitiva element med den fasta egenskapen. Här kan således känslan få praktisk tillämpning. Pluto härskar över skorpionen och ger en stark drift till nydaning och nästan brutal personlig utveckling. Vart detta leder hän varierar från skorpion till skorpion. Den ende som vet är möjligtvis skorpionen själv då han aldrig röjer sitt inre.

Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. Det finns en stark kraft här som måste få utlopp, ibland i hårt arbete, diskussioner eller passion, men tyvärr kan också våld, hämnd och svartsjuka finnas med på listan. En röd tråd i hans handlingar och känslor är intensitet. Han tar livet på blodigt allvar, det här är ingen person som man driver eller leker med, då får man snart smaka på hans tillbakabetalning. Kritisera inte en skorpion, det är ingen idé. Den ende som ändrar på skorpionen är han själv.

Element: vatten Kvalitet: fast Polaritet: negativ
Nyckelord: Pluto, koncentration, intensitet, sex, födelse, död, hemlighetsfullhet och jade.
Positiva karaktärsdrag: beslutsam, flitig, charmig och har elegans.
Negativa karaktärsdrag: svartsjuk och inåtvänd.
Människokroppen: könsorgan


Väduren

Vädurens ledande kvalitet och Marsinflytande ger honom de ultimata ledaregenskaperna. Eldens element ger honom dessutom ett oberäkneligt och oförskräckt temperament. Ett oerhört starkt ego och självförtroende gör honom visserligen till en bra ledare, men kan dock få honom att verka alltför dominerande och maktfullkomlig.

Han axlar gärna ansvar och vill känna att han har en ledande position, annars mår han inte bra. Väduren är en handlingsmänniska, och då han ju alltid tycker sig ha rätt är han snabb att fatta rätt beslut. Hans översvallande sätt gör honom till en rolig kamrat. Hans starka drifter gör honom även till en bra livspartner. Om han inte får sin vilja fram kan han dock bli ganska barnslig.

Element: eld Kvalitet: ledande Polaritet: positiv
Nyckelord: Mars, aktivitet, självupptagenhet, mod, starkt ego, impulsivitet, energi, bagge, metallen järn och tisdag.
Positiva karaktärsdrag: energisk, utåtriktad, ivrig och frispråkig.
Negativa karaktärsdrag: självisk och dominerande.
Människokroppen: huvud och ansikte.


Lejonet

Lejonet har länge varit en kraftfull symbol för människan. Tapperhet, mod och ädelhet förknippas gärna med lejonet, och dess forntida betydelse kan vi bara ana, till exempel som förebild till den Egyptiska sfinxen. Lejonet ser sig själv som ledaren och kräver att bli placerad i toppen, både socialt och arbetsmässigt.

Lejonet har ofta ett storslaget sätt, men uppskattas ändå då han är generös och varmhjärtad. Stoltheten och attityden kan dock ibland resultera i ett slösaktigt beteende. Stoltheten kan också göra det svårt för honom att ändra sig när han väl har fattat ett beslut eller skapat sig en uppfattning om något. När han råkar på motstånd eller blir attackerad så ger han inte vika en tum.

Element: eld Kvalitet: fast Polaritet: positiv
Nyckelord: Solen, skaparkraft, styrka, faderskap, kunglighet, mod, ledarförmåga, metallen guld och lördag.
Positiva karaktärsdrag: självhävdande, generös och ledartyp.
Negativa karaktärsdrag: arrogant och makthungrig.
Människokroppen: hjärta, rygg och hals.


Skytten

Skytten kombinerar eldens element, föränderlighet och planeten Jupiters storhet och positiva energi. Hans intelligens, vidsynthet och upptäckslusta gör honom till en en bra kompanjon eller partner. Ofta gör han upp storslagna planer, men hyser sedan en viss motvilja mot att ägna sig åt detaljerna. Han är expansiv, kunskapstörsten kan därför te sig sakta men stabil.

Filosoferande och tänkande kan ibland bli viktigare än mer jordnära uppgifter, som att städa och hålla ordning hemma till exempel. Längtan efter personlig frihet kan ibland vara så stor att ingenting får går före. För skytten är det viktigt att fritt kunna utveckla sin egen personlighet. Öppenhet är också viktigt för honom och skyttar är i allmänhet mycket pålitliga, generösa och trevliga personer.

Element: eld Kvalitet: föränderlighet Polaritet: positiv
Nyckelord: Jupiter, expansion, öppenhet, frihet, rymd, resa, filosofi, optimism, häst och metallen tenn.
Positiva karaktärsdrag: flexibel, frihetsälskande och vänlig.
Negativa karaktärsdrag: taktlös och ombytlig.
Människokroppen: höfter och lår. benbyggnad.



Hämtat från ditthoroskop.nu


Duschdraperier

Psycho Mad Mother Curtain

Rye Straw Curtain

Piano Shower Curtain

Pet Shower Curtain




Vecka 38!

Jag har som sagt inte suttit vid datorn på hela helgen och det är på internet som jag ser vilka konståkningsträningar jag har så jag har inte riktigt koll på när jag har konståkningsträning, men det ska jag kolla upp nu och se över lite grovt vad som väntar den här veckan :)! Och kolla vilka träningar som krockar (om det är några träningar som krockar).

Redan nu såg jag att street träningen och konståkningsträningen krockar på torsdag så jag får gå på streeträningen på onsdag istället hehe :).

Måndag: Skola, trafikskolan, bandyträning
Tisdag: Skola, trafikskolan, dansträning (disco)
Onsdag: APU, trafikskolan, dansträning (Street)
Torsdag: APU, trafikskolan, Konståkningsträning
Fredag: APU, fira ett födelsedagsbarn.
Lördag: Konståkningsträning
Söndag:Konståkningsträning

Det här med att planera tycker jag är riktigt bra och lite trygghet också, att se vad man ska göra den kommande veckan så att man inte glömmer något. Man kanske inte ska planera varenda lilla detalj och så men lite så att man vet vad man ska göra :).

 

 Brukar ni se över vad ni ska göra veckan som kommer?

140909

Jag har inte skrivit ett enda inlägg på hela helgen! Absolut inte likt mig. Jag kommer självklart att skriva vad jag har gjort i helgen jag vill gärna göra det nu men eftersom att jag har knäppt en hel del bilder så vill jag visa dom så jag sparar med ett att berätta vad jag har haft för mig i helgen och berättar det sen när ni får se bilderna också (jag har inte bilderna på den här datorn). Min dator är på data metropolen så ikväll hoppas jag på att få låna någon utav syrrornas datorer eller pappas så att jag kan lägga in bilderna och skriva här :).

Idag efter skolan så ska jag till trafikskolan men inte så länge för kl 17.10 börjar bandyträningen :)!

Nu ska jag svara på kommentarer :)! ♥

Bokhylla+fåtölj!

Bokhyllor, fåtöljer och soffor är ju tre saker som kan ta stor plats i ett sovrum om man har ett litet rum. Men här har vi en lösning på hur man kan få in en "fåtölj" i bokhyllan så tar inte den någon plats plus att det ser rätt mysigt och skönt ut att sitta där och läsa :)

Cave Bookcase

Cave Bookcase 2

Cave Bookcase 3

110909

Hello!

Igår hann jag inte skriva för efter trafikskolan åkte jag hem och sedan till stan och gjorde lite ärenden och sedan kom Angelica :). Justja jag kan ju skriva lite om hur det gick på trafikskolan, jag körde som sagt lands- och motorväg och så fickparkerade vi en gång och parkerade mellan två bilar en gång :). Min trafikskolelärare hade ingenting negativt att säga han frågade varför han åkte med och sa att jag istället kunde hah aft en GPS som skulle säga vart jag skulle svänga hehe :). Han sa att jag var fantastisk på att köra bil (skryt) och det var roligt att höra :).

Justja idag är det ju 11 september och jag vet en bekant som fyller år :). Och imorse när jag låg i sängen och kollade på vakna med the voice så sa dom att idag är det 8 år sedan flygplanen flög in i world trade center! Det känns inte som att det var 8 år sedan, usch hemskt var det ialllafall.



Idag efter pratiken så ska jag till trafikskolan och göra teori och sedan hem för att äta och göra mig i ordning för bandyträningen som jag har ikväll :). Får sedan se vad kvällen bjuder på kanske blir så att vi åker och tittar på streetrace får se :)

Hoppas ni får en trevlig dag!

Skydda dig mot regnet med stil!

Här kommer några roliga men också kreativa praraplyer :).

Standing Umbrella

SENZ Umbrella

Umbrella Stool

Nubrella

Pet Umbrella

Handbag Umbrella


Jättelat!

Solen skiner här idag och himlen är alldeles klarblå, härligt :)! Idag efter praktiken så ska jag tilltrafikskolan och köra (landsväg och motorväg) dom vill helst att man ska köra minst en stadstrafik körning och en landsväg och motorväg så jag gör de :). Jag körde ju stadstrafik för någon vecka sedan och behöver inte göra det mer så nu får vi se hur det går med lands- och motorvägen :).

Efter trafikskolan ska jag hem och va med Angelica och jag funderar på att hoppa över dans (street) träningen idag så att jag blir frisk någongång, har ju bandyträning imorogn och vill helst vara med på den och på konståkningsträningen som jag har på söndag :).

Jag vet inte varför, men när man tränar och sedan blir förkyld eller sjuk i några dagar så känner man sig jättelat! (Någon annan som tycker lika som mig?). Det känns som att folk ser att man inte har tränat på ett tag (som att man har gått upp i vikt eller någonting, fast man inte har det. Det är bara inbillning) och att man borde göra någonting som att gå ut och springa åt minstone men det ska man inte göra om man är sjuk. Sedan när man inte har tränat på ca 2-3 veckor som t.ex. på ett sommarlov så känner man att man inte vill och orkar ta sig ut och springa och då struntar man också i det och tycker inte att det gör någonting, konstigt det där. Men nu har jag varit förkyld i några dagar och känner att jag är jättelat för att jag inte har kunnat träna som jag bukar göra!

Jag kommer ihåg er!

Hej bloggen!

Jag har inte glömt bort er, det är bara så att idag har jag inte hunnit sitta framför datorn förrän nu! Idag efter praktiken så åkte jag till skolan för vår klar skulle prova stydentmössor så nu är det klart :). Sedan åkte jag till trafikskolan med Anna, och Sofia var också där. Jag och Sofia vetatt vi har tr'ffats tidigare någongångmen vi vet inte vart hehe :). Efter trafikskolan åkte jag hem och åt mat sedan bar det iväg till dansen (street) jag var inte med för att jag hostar och är förkyd, lika med Rebecka, så vi vilade idag men vi var där för att inte missa de nya stegen de la på idag.

Imorgon blir det samma visa igen praktik, trafikskola och så dans (street) fast då ska jag också försöka hinna vara med Angelica också och hinna blogga mer :)! 


Designa med dragkedjor!

Zipper Light
Lampa

Zipper Dress
Kläder

Zipper Wine Glass
Glas
Zipper Plate
Fat

Zipper Headphones
Hörlurar

Zipper Sunglasses
Solglasögon

Zipper Building
Byggnad

Zipper Sandals

Zipper Flip Flops
Skor

Zipper Ring
Ring

Zipper Earrings
Örhänge

Zipper Vase
Vas

Zipper Pond
Damm

Zipper Tape

080909

HejHej!

Idag efter skolan ska jag till trafikskolan igen med Anna (vi var nyss där) och vi hoppas att det går lika bra som det nyss gjorde! Vi båda klarade repitionen och sluttestet :)! Så vi är ganska nöjda nu ja! Efter trafikskolan ska jag hem och sedan på dans (disco) träning, det ska bli roligt :)! 

Nu börjar solen komma fram också så vi får lite höstsol här :)! ♥

Sista inlägget idag!

Nu är jag hemma och har ätit och  duschat. Träningen gick bra förutom att jag fick ont i fötterna för att när jag knöt om skridskorna så blev det jättehårt

♦ Fördelningen mellan blodgrupperna varierar från folkslag till folkslag. De amerikanska indianerna är de enda som bara har en blodgrupp - 0.

Lakrits och kvinnans lubrikation har en sak gemensamt. båda kan göra mannen impotent.

♦  Sannolikheten att man blir dödad genom att ramla ur sängen är 1 på 2 miljoner

♦  Språket Tali har bara 340 ord

♦  Överkonsumtion av halstabletter och tuggummin har en laxerande verkan

♦  När du andas, tar den högra lungan mer luft än den västra

Den får räcka för ikväll :)

Godnatt och sov gott alla läsare ♥


070909

Hallå!

Idag efter skolan så har jag ca 40 minuter på mig att åka hem och sedan iväg på bandyträning och jag vill helst hinna äta någonting innan träningen också :). Men det blir nog bra :). Lite stressigt innan träningen men efter den så ska jag hem duscha och sedan mysa ♥ och ta det lugnt :). Så ser min måndag ut :)


Hissar!

Jag gillar inte att åka hiss och det verkar vara någonting som jag ogillar mer och mer för varje år som går hehe. När jag var mindre så åkte jag men jag gillade inte de, men nu åker jag ingen hiss förutom en på mammas jobb, jag gillar inte att åka den men jag gör de, annars så går jag i trappor, inget hissåkande här inte :).

Men nu har jag hittat några häftiga hissar som jag vill dela med mig utav :)

Oreo Elevator Advertisement

Achilles Forklift Elevator Advertisement

Science Center Elevator Advertisement

Becel Elevator Advertisement

Boecker Pest Control Elevator Advertisement

Coca Cola Zero Elevator Advertisement

Sport Batel Gym Elevator Advertisement

Witness Against Torture Elevator Advertisement

Mini Cabrio Elevator Advertisement

Golds Gym Elevator Advertisement

Vad föredrar ni, trappor eller hiss?

Bra och dåliga nyheter!

Imorgon på den sista lektionen ska vi på en liten utflykt och vi kommer att komma hem 5 minuter efter att min konståkningsträning börjar, vilket betyder att jag inte kan vara med på den, tråkigt att jag inte kan gå på den träningen! Men det blir nog roligt på utflykten. Jag har konståkningsträning på tisdag också (en tidig träning) så om jag hinner gå på den så är det bra men om jag inte hinner så är min nästa konståkningsträning på söndag! Men det finns bra nyheter också, jag hinner gå på bandyträningen imorgon :)!

Idag på konståkningsträningen så gick inte axel så bra, dubbeltooelop gick inte bra heller, men dubbelsalchow gick super bra och det känns bättre och bättre för varje träning jag hoppar den :)!  

När jag kom hem åt jag mat och tog sedan ett varmt bad vilket var superskönt :). Nu ska jag sitta och leta runt lite på internet om någonting roligtatt skriva om :) ♥


060909

Godmorgon Godmorgon :)!

Nu tänkte jag skriva ett snabbt inlägg för om en timme ska jag på konståkningsträning :)! Efter träningen ska jag hem och ta ett varmt bad :). Vad som händer efter det vet jag inte :) det ända jag vet är att äldsta lil sis ska ha fotbollsmatch på eftermiddagen så den ska jag iallafall se :).

Vad ska ni göra idag?

Fartfylld dag!

Idag på förmiddagen så spelade ju minsta syrran match och dom vann med 5-3 varav två mål gjorde min sis ;) superbra :)!


Bild från matchen idag

Iallafall efter matchen så åkte vi hem en snabbis för hon skulle duscha sedan bar de av till Valbo, jag och pappa gick in på Media Market och stod och kolla på Ipod högtalare som jag vill ha :). Hittade faktiskt en men köpte den inte för pappa sa att ja skulle vänta lite med att köpa den, så jag köpte den inte idag :). Efter Valbo åkte vi till ICA där jag köpte chips och tuggummi! Sedan åkte vi hem och åt. Melissas kompis ville att jag skulle måla hennes naglar så de gjorde jag och här kommer en dålig bild



men naglarna blev bra iallafall, hon har ganska korta naglar :). Klockan 19.00 var det träningsmatch för herrarna på Göransson Arena Saik-Bollnäs så jag följde med Melissa och Rebecka dit, där träffade jag Janet och hon berätade att de var första gången hon var där inne hehe, sedan träffade jag Emelie och så var Emelie och Rebeccas lillbrorsa Alexander där också så jag var med Emelie och Alexander hehe :). Kulkul var det iallafall och Saik vann med 4-2 :).




och så åt jag upp en chipspåse under tiden vi tittade på matchen :).



050909

Godmorgon alla söta ♥

Just nu sitter jag i soffan invirrat i ett täcke med datorn och tittar på tv med min äldsta lillsyrra :). Idag är det mulet ute och det ser ut som att det ska börja regna lite senare idag, mysigt eftersom att jag inte tänkt att vara ute idag :). Eller jo om ca en och en halvtimme ska min minsta syrra spela fotbollsmatch men vi får stå under tak och se på och jag tror inte att det har börjat regna då. Det ska bli intressant och kul att se :)! Efter matchen ska vi en sväng till Valbo köpcentrum och idag ska jag inte glömma mitt kort! Får se om jag hittar någon tjocktröja annars har jag tänkt köpa någonting annat, men får se om jag hittar något :).

Vad är det för väder hos er?   

Träning träning träning!

Oj jag sitter och kollar lite grovt (inga tider bara dagar) när jag har mina träningar nästa vecka! Och så här ser det ut nu:

V.37
Måndag:
Konståkningsträning och bandyträning

Tisdag: Programträning på konståkningen och dansträning (disco)

Onsdag: Dansträning (street)

Torsdag: Dansträning (street)

Fredag: Bandyträning
 
Lördag: Vila!

Söndag: Konståkning

Det ser ganska fullt ut men kul också :)! Hoppas bara att jag blir bättre nu! Jag ska vila imorgon och ta det lugnt (om inte Maxi ringer och vill att jag ska jobba)


Fullproppad fredag!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen! Jag har haft fullt upp idag. Efter praktiken åkte jag till trafikskolan och satt där ett tag, idag så gick alla lärare hem innan vi som var där och plugga så den sista trafikskoleläraren fixade allt så att vi kunde stänga så att dörren låstes och så fick vi sitta där tills vi blev klara de var ganska mysigt :). Idag pratade jag med en som tyckte att teorin var lättare än att köra och göra allt praktiskt och jag är ju tvärtom så vi sa att de skulle va bra om vi blandade oss hehe :). Man pratar nästan alltid med en ny människa som man inte känner där och de är trevligt :). 

Efter trafikskolan bar de hem och sedan iväg på bandyträningen som jag inte var med på eftersom att jag tidigare har haft lite ont i halsen och så snorar jag, förkyld inte kul! Men jag hoppas att det går över för på söndag är det konståkningsträning och på måndag bandyträning! 

Jag fick ju tillfälle att knäppa kort på träningen idag och det var ganska kul, jag bollade lite och sköt en boll mot vägen, Emelie som också var förkyld plus att hon hade stukat ena handleden gav mig förslag för att jag vill lära mig att sjuta bättre :). Sedan gick vi upp på läktaren, in i omklädningsrummet, fyllde på vattenflaskor och sammlade ihop bollarna och prata en massa hehe, väldigt trevligt  :).


Bilderna knäppte jag idag på träningen, översta bilden är Göransson Arena där vi tränar och bilden under närmast här är min syrra (dom gjorde någon bana och hon gör översteg, suddiga bilder!)

Tuggummi!

Tuggummi är någonting jag skulle kunna gå runt och tugga på dag ut och dag in :). I dagens läge så tuggar jag minst ett tuggummi om dagen ibland två och tre också och om jag har med mig ett tuggummipaket när jag är borta under dagen som t.ex. på skolan eller ute med kompisar så kan det bli mer :). Men nu har jag inte många tuggummin kvar och jag har med flit inte köpt mer tuggummin, för att jag inte ska tugga så mycket hehe :). Men snart ska jag köpa ett till paket jag brukar ha mellan två och tre olika sorters tuggummin hemma :). Varför jag skriver om tuggummi är för att jag blev så himla sugen på de nu hehe :)

När jag ändå håller på att skriva om tuggummi nu när jag har skrivit om det så kan jag visa lite häftiga och kreativa tuggummireklam som jag hittat på internet :)

Big Big Gum Outdoor Advertisement

Arcor Gum Magazine Advertisement

Bazooka Gum Airbag Advertisement

Hubba Bubba Outdoor Ad in Chile

Big Babol Gum Advertisement

Hubba Bubba Outdoor Advertisement

Hubba Bubba Bus Advertisement

Big Babol Swing Advertisement

Bubble Gum Truck Advertisement

Bubble Gum Billboard Advertisement

Hubba Bubba Bubbles Advertisement

Clorets Gum Advertisement


Resultatet!

Igår kväll fixade jag naglarna på minsta lillsyrran och jag lovade att visa bilder och så här blev det :)



Och här kommer också den goda tårtan som jag fick på praktiken igår, det var frukter på, grädde runt och god fyllning i tårtan :)




030909

Tjena!

Efter praktiken idag så åkte jag till trafikskola, först satt jag ensam i rummet men det dröjde inte länge förrän Stina (en bekant) kom :). Jag var där ett tag och sedan åkte jag hem, vi ska snart äta här hemma och klockan 18.00 ska jag på dansträning (street). Jag känner mig inte så jätte taggad på att träna street idag, jag vet inte varför, men jag hoppas iallafall att det blir roligt, de blir de nog Rebecka kommer ju också :).

Nu ropar dom att det är mat där nere :)

Vad är eran favoriträtt?


Fixa naglar!

Nu ska jag svara på kommentarer sedan ska jag fixa lösnaglar på min minsta syrra som hon har väntat på i några timmar nu :). Sedan ska jag göra mig i ordning och lägga mig och läsa lite körkortsteori :).

Imorgon ser min dag ut såhär i stora drag:

♦ Praktik

♦ Trafikskolan

♦ Dansträning (street)

♦ Ta det lugnt samt blogga


Rönnbär flyter!

Hejhej!

Idag har jag varit väldigt dålig på att uppdatera! Orsaken til ldet är att jag inte har varit hemma så mycket, jag kom nyss genom dörren och jag har inte haft tillgång till dator tidigare heller.

Min dag började med praktik där jag bland annat fick äta tårta, alla andra hade tröttnat på det och det var nu en hel kvar! Dom hade tydligen haft jättemånga igår, den var supergod och bild på den kommer imorgon :).

Efter pratiken åkte jag direkt till trafikskolan och där träffade jag en gammal klasskamrat (haha oj vad gammal jag låter, men vi har gått på samma dagis och skola upp till 9:an) så det var roligt vi pratade mest om körkort men ändå. Efter ett tag kom Anna dit så vi satt där och pratade och skrattade och gjorde teori, alltid lika roligt :).

Efter trafikskolan åkte jag hem och åt och efter maten åkte vi ut till Högbo och gick runt sjön som är ca 4 km lång sedan åkte vi till Willys och köpte dricka :). När vi var ute och gick så kom vi underfull med att rönnbär flyter! Hehe japp det lärde jag mig under promenaden :).


010909

Idag efter skolan ska jag hem och äta mellanmål sedan umågs med den bästa ♥ :)! Sedan 19.00 ska jag på discoträning :) min andra discoträning och jag längtar riktigt mycket efter den :)!


Iphone fodral!

Här kommer några Iphoe fodral som jag tycker är ganska häftiga och snygga!

iKNIT iPhone Case

Tire Pattern iPhone Case

iWood Cobra iPhone Case

Wooden iPhone Case

GoGo iPhone Case

Metallic Slider Case iPhone Case

Chocolate iPhone Case


September!

I morse när jag vaknade och tittade på min väckarklocka som man också ser datum på så såg jag att det var 1 september idag! Jag visste ju att det var sista Augusti igår men idag kändes det liksom som att året har gått jättefort! Iallafall så fyller jag och minsta syrran år den här månaden och så kommer vi nog få mer träningar med konståkningen och löven kommer nog snart få så fina färger, mycket positivt med den här månaden ;). ♥

Oj nu kom jag på att jag måste skriva vad jag vill ha i present :) mamma och pappa sa åt mig förra månaden att göra det men jag kan inte komma på något jag vill ha! Eller jo jag har tre grejer på listan.

Ni får gärna komma med lite förslag

RSS 2.0