Det blir ljusare!

Idag har jag hunnit med allt som jag ville hinna med idag, det var inte mycket en skön promenad i det underbara vädret och köpa garn för att prova sticka vilket inte gick som jag ville men jag ska prova imorgon :). Nu ska jag göra mig i ordning och inom en timme hoppas jag att jag ligger i sängen eftersom att jag ska upp rätt tidigt imorgon :).

Jag frös lite för en timme sedan (fast elementen är jättevarma) så jag tänkte ljus i mitt rum. supermysigt! Var ett tag sedan jag gjorde det eftersom att det är ljusare ute nu och då blir det inte lika mysigt men nu är det mörkt ute och då är det helt perfekt, plus att man får upp lite extra värme i rummet :). Det är lite tråkigt men ändå skönt att det börjar bli ljusare ute med tanke på att man inte tänder levande ljus lika ofta så är det lite tråkigt.

Det blev inte mycket uppdatering idag men imorgon kväll kommer det med och förhoppningsvis bilder då också! Både från imorgon och schowen (jag har inte fått bilderna från syrran än)

Ja påtal om schowen! Vi ska tävla med två utav schowprogrammen, det kommer att bli superkul! Vi alla är singelåkare och har aldrig tävlat tillsammans så det blir första gången, vi åker absolut inte för att komma först eller ens på pallen, vi åker för att ha kul och för att testa på någonting annat inom konståkning :).


Kommentarer
Postat av: sofia

fin blogg.

titta gärna in på min nya blogg^^

2010-03-12 @ 21:27:56
URL: http://zips.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Haft en bra dag?

2010-03-12 @ 21:51:27
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: Anna Emanuelsson

vad har du gjort ikväll?

2010-03-12 @ 22:52:02
URL: http://heeneley.blogg.se/
Postat av: sava

Lycka till !

det kommer säkert att gå bra, det verkar som att du är duktig ;D

är det därför som du måste gå upp så tidigt ? ;s <3

2010-03-13 @ 09:35:48
URL: http://ssavah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0