Ny vecka!

Eftersom att det är måndag idag så tänkte jag bjuda på horoskop för idag och för hela vecka 10 för er som gillar det :). Ni får gärna kopiera och klistra in i era bloggar bara ni länkar till mig.

Vädruen:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Du får en hektisk förmiddag med många bollar att hålla i luften. Ikväll kanske man måste ta ett allvarligt snack om arbetet och om personliga målsättningar.

Veckohoroskop - vecka 10
Om du börjar bli sugen på att få in mer romantik i livet, är detta veckan för dig, när kärleksplaneten Venus tar steget in i ditt tecken och genast kommer i kontakt med Vädurens planet - Mars. Har du väntat och väntat på att kärlekslivet skall lyfta så behöver du inte vänta längre. Detta är en utmärkt tid för kärlek och äktenskap, för barn, och för alla slags formella kontrakt och avtal. Det är också en underbar vecka för dig att fira, att dansa och att festa, även om du också måste kunna vara seriös när saker och ting skall konsolideras. Allt sammantaget når du nu en vändpunkt efter några riktigt utmanande månader.

Tvillingarna:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Du har många människor i din omedelbara närhet, men det ger dig möjligheter att komma intressanta saker på spåren. Det gäller dock att prioritera och att ta dig tid för dig själv ikväll.

Veckohoroskop - vecka 10
Veckan börjar med en viktig utveckling i din karriär. Genom att gå ihop med någon eller något som är större och mer framgångsrikt än du själv, kan du få en betydande skjuts framåt i yrkeslivet. Detta är en utmärkt tid för att arbeta med film, bilder, musik och reklam, eller att i största allmänhet använda dig av dina mer intuitiva och kreativa förmågor. Det gäller för dig att kunna göra det mesta av en inspirerande vision om hur framtiden skulle kunna se ut. Samtidigt är det viktigt att du inte låter din entusiasm gå före din bedömningsförmåga... i allt bör du låta dig vägledas av någon som sitter inne med kunskap om det du håller på med, och som kan ge dig vägledning. Det är en utmärkt vecka för ditt sociala liv.

Kräftan:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Idag måste du vara beredd på att arbetsron inte infinner sig när det kommer många störningsmoment. Var beredd på att behöva ställa om. Partnern i fokus ikväll.

Veckohoroskop - vecka 10
Även denna vecka har du utmärkta förutsättningar att vidga dina vyer och begrunda hur det till synes omöjliga kan bli verklighet. Andlig utveckling och mentorskap har också goda förutsättningar. På liknande sätt är veckan utmärkt för resor eller för att arbeta med media i något avseende... du kan sträcka dig ut till fler människor och få ett större inflytande, något som förstärker din framtidstro. Icke desto mindre upplever du också ett antal stressfaktorer och det blir i allt stigande utsträckning svårt att bibehålla klarhet och perspektiv. Det förekommer nya initiativ i karriären i form av dynamiska och kreativa partnerskap. Detta kommer nästan säkert att föra med sig en sedan länge emotsedd skjuts framåt för dina målsättningar och för din popularitet.

Lejonet:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Har du kreativa intressen är detta en dag då du med fördel kan leka dig fram och prova nya idéer. Vänta dig inte att planer håller. Dagen handlar mer om spontanitet.

Veckohoroskop - vecka 10
Under veckan upplever du något av en vändpunkt. Någon förbindelse som du sedan länge hoppats på, kanske en romantisk sådan, gör dig nu lycklig och upprymd, kanske för att du också får möjlighet att vidga dina vyer och se något av världen. Detta är också en underbar tid för kreativa studier som handlar om mänskliga relationer. Du står mitt uppe i en process som handlar om andlig transformation med en växande medvetenhet om den dolda dynamik som påverkar människors psykologiska beteende. Detta kan leda till att en helt ny värld av förståelse och insikt präglar dina allra närmaste relationer. Är du singel, ser det ut att arta sig bra om du är ute efter en passionerad relation.

Jungfrun:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Plötsliga initiativ gör att det inte är så lätt att överblicka skeendet idag. Det händer en hel del hemma, men det blir lättare att få pejl på saker och ting framåt kvällen.

Veckohoroskop - vecka 10
Detta är en sammanslagningarnas vecka, och det finns mycket lite som hindrar att du helt går upp i de viktigaste relationerna i ditt liv, där du vägleds mer av instinkt än av någon logisk process. Du har svårt att nå fram till någon riktig klarsyn, men det hindrar inte att du följer efter med tillit dit partners vägleder dig. Då går också allt vägen. Icke desto mindre kan stressmoment och spänningar märkas av i relationer i början av veckan, och du kan alltför lätt låta dig influeras av människor som föreslår handlingar som är för radikala och kan resultera i kaos. Du måste därför hitta en balansgång, för du kan inte agera helt och hållet på egen hand, utan din välmåga är till stor del beroende av människor som är klokare och har mer att säga till om än du.

Vågen:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Som Våg gillar du att kommunicera med många olika människor, och du får ditt lystmäte idag rent socialt. Stimulans kommer, men du kan också behöva lägga om dina planer i sista stund.

Veckohoroskop - vecka 10
Med Vågens planet - Venus - på väg in i motsatstecknet Väduren i början av veckan, kan det vara dags att våga ta språnget in i en ny relation om du är singel. Men då måste du också verkligen tro på att kärleken är stark nog att hålla ända fram. En kalkylerad risk kan dock ge utmärkta resultat. Det är inte alls omöjligt att en god vän och potentiell älskare har hoppats på att du skall nå fram till en sådan insikt. Om du redan befinner dig i en stabil relation är detta en utmärkt tid för fester och för att fira något tillsammans med goda vänner. Trots utsökta utsikter för kärlek, gör du klokt i att inte tro att du spelar med hur starka kort som helst. Om du försöker att bestämma för mycket, kan du lätt tappa fotfästet.

Skytten:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Du kommer att behöva stå på dig och hålla fast vid din dagordning, för det händer en del oförutsägbara ting idag. Ikväll får du trots det tid att slappna av, och kanske ge kroppen den uppmärksamhet den behöver.

Veckohoroskop - vecka 10
Hem och familj utgör fortfarande prioriterade områden för dig, och det är bra om du och dem du älskar kan gå samman om en delad vision, gärna om hur man bäst lever i harmoni med sina rötter, med naturen och med miljön. Detta är en tid när det inte är svårt att fantisera fram storartade utopier, och du har säkert inte svårt att föreställa dig hur du gör radikala förändringar som frigör dig från konventionella strävanden. Partners är beredda att låta dig staka ut vägen, men en varning måste utfärdas mot olika vilda idéer som i slutändan kan orsaka mer stress än de är värda. Drömmar behöver vävas till något sammanhängande om de skall kunna vara till någon som helst praktisk nytta. Planera för en vild sommar med diverse resor och experiment.

Stenbocken:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Förmiddagen är en bra tid för dig att göra något annat än det du brukar. Du kan behöva tid att tänka över saker och ting så att du blir mer målinriktad till kvällen.

Veckohoroskop - vecka 10
Även om du alltjämt lägger ner en stor del av din tid och dina ansträngningar på yrkesmässig överlevnad, något som går mycket bra, så finns det omständigheter hemma som kräver tid och uppmärksamhet under veckan. Barn kan känna att de inte prioriteras tillräckligt högt, när det finns viktiga och lyckliga händelser i deras liv som kräver både planering och närvaro. Du behöver också kunna prioritera ditt kärleksliv och försäkra dig om att kärleken får tillräckligt med utrymme. Låt inte yrkeslivet förleda dig att försaka hemlivet. Det är inte omöjligt att din partner drömmer om att utforska nya kreativa horisonter, och detta kan tillföra en smula magi i det som alltför länge varit en grå vardagslunk.

vattumannen:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Människor i din närhet kommer med nya infallsvinklar och idéer som gör att du måste kunna ställa om snabbt. Grupper och vänner hör av sig, men ikväll vill du helst vara för dig själv.

Veckohoroskop - vecka 10
Det pågår en hel del i förbindelse med dina resurser och din förmåga att dra in pengar just nu, och medan det ser lovande ut för expansion, så ser det samtidigt inte helt lätt ut. Partners sitter inne med ett stort självförtroende och är entusiastiska, men de kan komma att ta sig vatten över huvudet, och du behöver vara på din vakt så att du kan fånga upp deras stolligare idéer och lägga sordin på dem, även om andra ser dig som en glädjedödare. Speciellt kommunikationen är ett område där vissa utmaningar kan uppstå under veckan, och där krävs det försiktig planering, särskilt när du eller någon i din närhet riskerar att ge efter för stark irritation. Allt sammantaget ser det dock riktigt bra ut för dig, särskilt vad familje- och kärleksrelationer beträffar.

Fiskarna:
Dagshoroskop - måndag 8 mars
Det finns många möjligheter och öppningar för dig att undersöka, och det gäller för dig att kunna hålla tungan rätt i mun. Din yrkesroll påverkas genom ditt deltagande i olika grupper.

Veckohoroskop - vecka 10
Allt talar till din fördel just nu, och särskilt partnerskap har utmärkta förutsättningar att fungera som smort. Nära och kära kan lätt känna sig lite vilse i tillvaron, men de är å andra sidan bara alltför glada om du tar befälet. Många av de människor som förut kunde styra och ställa är också de beredda att lita på din bedömningsförmåga. Med andra ord är det du som sköter hela ruljangsen, och du gör det bra. I arbetslivet kan erbjudanden komma din väg som lovar ekonomiska fördelar i förbindelse med ett projekt som är lika underhållande som det är kreativitet. Men se upp med impulsköp... vårdslöshet nu kan få oanade konsekvenser längre fram.

Tyvärr var inte Oxen och Skorpionen uppdaterade.


Kommentarer
Postat av: maja

ååå älskar horoskop:D

2010-03-08 @ 10:35:56
URL: http://flickansomheterduga.blogg.se/
Postat av: maja

inte mycket. är hemma från skolan pga nackspärr:( så blir att vila. själv då? :) ska du hitta på?

2010-03-08 @ 10:54:16
URL: http://flickansomheterduga.blogg.se/
Postat av: Nea

Ja, känns som detvar år sedan jag såg solen haha!

Sakta sakta, men påväg är den iallafall

2010-03-08 @ 10:54:29
URL: http://elyoussoufi.blogg.se/
Postat av: Nea

Idag har jag jobbintervju, senare ska jag mötta upp en kompis. Vad har du för planer idag då?

2010-03-08 @ 11:03:40
URL: http://elyoussoufi.blogg.se/
Postat av: maja

okej:) ah men låter kul.

jo precis, bättre å ta det lite lugnt ju! :)

2010-03-08 @ 11:05:30
URL: http://flickansomheterduga.blogg.se/
Postat av: Nea

Tack tack!

Okej vad kul :)

2010-03-08 @ 11:11:43
URL: http://elyoussoufi.blogg.se/
Postat av: Frida

Tack så mycket :) detsamma. Allt bra?

2010-03-08 @ 11:13:23
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Frida

Usch det är inte kul :/ hoppas du slipper monsterförkylningen! Det är bra med mig :)

2010-03-08 @ 11:25:56
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: MT

ja desamma =D !

2010-03-08 @ 11:29:51
URL: http://mtellstrom.blogg.se/
Postat av: I s a b e l l a

SVAR: åh tack kul att du gilla den:) Kramar

2010-03-08 @ 11:40:09
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tack, brukar du sy?? :D

2010-03-08 @ 13:24:33
URL: http://soofiiass.blogg.se/
Postat av: MT

har sökt sommarjobb och ikväll blir det nog att vara med vänner =D

Sjävl då ?:D

2010-03-08 @ 14:44:52
URL: http://mtellstrom.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: Ja det var riktigt gott.

2010-03-08 @ 15:05:23
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: Angelica, musiken är mitt liv

Imorn blir det förhoppningsvis att gå till skolan. Är sjuk i dag så! För dig då? :)

2010-03-08 @ 15:08:55
URL: http://angelicahg.blogg.se/
Postat av: Girly

Typiskt jag som är oxe;(



Allt bra?

2010-03-08 @ 15:36:26
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: Sofia

hihi, det borde du börja med :D

2010-03-08 @ 16:20:57
URL: http://soofiiass.blogg.se/
Postat av: E m m a a ♥

Jag vet inte vad som händer imårn. jag har inte planerat något än. Men det blir träning för mej iallafall. Vad händer imårn för dej då ? :)

2010-03-08 @ 16:36:36
URL: http://emmaomeradzic.blogg.se/
Postat av: simone

ja det fick jag! :)

2010-03-08 @ 16:48:52
URL: http://gmz.blogg.se/
Postat av: julia (:

sv: man tackar, du med! :d

2010-03-08 @ 17:35:28
URL: http://juliasoderqvist.blogg.se/
Postat av: E M M A

tackl :D va gördu

2010-03-08 @ 17:47:52
URL: http://whatabeautifulworld.blogg.se/
Postat av: Matilda Korjoula

allt bra?:)

2010-03-08 @ 18:52:05
URL: http://matildakorjoula.blogg.se/
Postat av: elina

man tackar =)

2010-03-08 @ 19:59:24
URL: http://elinawikman.blogg.se/
Postat av: j med ett j - [pjohanna.blogg.se]

Sv: jaha! kanske ska också börja ^^ vad är grunderna med konståkning?

2010-03-08 @ 20:33:37
URL: http://pjohanna.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Tackar! Allt bra med dig då?

2010-03-09 @ 06:58:06
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: julia (:

sv: jag vet faktiskt inte, dudå? :)

2010-03-09 @ 08:59:00
URL: http://juliasoderqvist.blogg.se/
Postat av: julia (:

sv: okej vad kul! =D

2010-03-09 @ 10:18:04
URL: http://juliasoderqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0