Gothia Cup dag 1!

Nu är första Gothia Cups dagen avklarad! Dagen började med att Helénes lag spelade match mot USA, det var väldigt spännande innan för man vet ju ingenting om laget. Men efter ca 3 minuter in i matchen gjorde Heléne mål :)!!! Och det var det enda den matchen också så Helénes lag vann med 1-0, kändes verkligen skönt! Och det var väldigt kul att hon gjorde första målet i första matchen på Gothia Cup iår :).

Andra halvlek så var Heléne vid USA:s mål och hade inte ens bollen men dom tänkte passa henne, då var det en som drog Heléne i tröjan så att hon ramlade (dom drog väldigt mycket i tröjorna) men domaren såg inte det och kunde därför inte blåsa, när hon hade rest sig upp för att spela vidare så fällde dom henne igen! Så fort hon hade rest sig! Sedan reste hon sig igen och så fällde dom henne igen, ganska stört och jobbigt! Så då gick hon av planen, bra gjort utav henne, jag hade blivit ganska irriterad! De blev jag nu också men kunde inte gå ut på planen liksom. Troligtvis gjorde dom så för att hon hade gjort målet och är ganska bra :)!

Sedan var vi ner på stan och åt och sedan åkte vi till Ullevi och kollade på invigningen av Gothia Cup och den var lika bra och rolig som förra året :)!